標題: 點可以令男朋友high? [打印本頁]

作者: bbling    時間: 2006-8-24 15:47     標題: 點可以令男朋友high?

各位好,我同我男朋友一個星期大概會做一次,
上次講起,
佢同我講做果時,佢唔high~
我問佢男仔點先叫high,佢又答唔到我,
我想問問各位,
響男仔角度,點為之high?
同埋有咩野方法可以令男朋友做果時high呢?
多謝!
作者: chanpowing    時間: 2006-8-24 16:17

Quote:
UID 154341
性別  男
點可以令男朋友high?

你都好得人驚喎!
作者: 左籐右籐    時間: 2006-8-24 16:23

作者: bbling    時間: 2006-8-24 16:27

我係女仔呀!
作者: chanpowing    時間: 2006-8-24 16:35

我又係同我女朋友一個星期做一次,
佢同我講做果時唔high~
大家交流吓双方感受,好唔好呢?
作者: bbling    時間: 2006-8-24 16:47

引用:
原帖由 chanpowing 於 2006-8-24 08:35 AM 發表
我又係同我女朋友一個星期做一次,
佢同我講做果時唔high~
大家交流吓双方感受,好唔好呢?
好呀!
作者: bbling    時間: 2006-8-24 16:50

有時我都唔知點先令男仔high,
佢鐘意我幫佢用口,
我以為咁佢就會high,不過原來唔係...
都幾沮喪,
如果唔係果日講起,我仲係唔知tim...

至於我女仔high唔high,我自己就一時時啦~
我覺得未必一定係男仔問題,有時我太支力,我都唔high,
不過男朋友成日問我high唔high我都唔識答佢,
佢幫我用口,其實我真係冇咩野特別0既感覺,不過佢好似以為咁就會令我好high..
作者: mmr.ren    時間: 2006-8-24 17:37

我認為佢有 D 野想你做,但又唔好意思開口...
作者: bbling    時間: 2006-8-24 19:12

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2006-8-24 05:37 PM 發表
我認為佢有 D 野想你做,但又唔好意思開口...
下?咁如果係咁,我仲可以點呢?
作者: bbling    時間: 2006-8-24 19:22

re: chanpowing
我收到你0既短消息喇~
咩男仔會鐘意個女朋友啜佢linlin架咩?
我都有試過不過好似冇咩野用wo...

佢講過佢鐘意我幫佢用口,我宜家差唔多響做之前都有幫佢用手,
不過佢都係覺得唔high...
whywhywhy??

唔知女朋友做主動,會唔會令男仔high d0既呢????
作者: Jenny    時間: 2006-8-24 19:42

其實男和女會不會high最重要的因素不在花巧....而是在對方有沒有讓你覺得舒服和被愛的感覺. 如果感覺到被愛的感覺的話那不管對方用什麼招你都會high. 花招只是用來增加刺激感而已.

所以你要先搞清楚到底你男朋友是要high還是要刺激感. 如果要刺激感的話那就要在花招上花點功夫...要了解他喜歡怎樣和做什麼才會讓他有刺激感. 要high/orgasm的話就只得一個字...那就是 [愛] 囉.
作者: cass    時間: 2006-8-25 09:04

maybe do more warm up before start
作者: bbling    時間: 2006-8-25 11:52

引用:
原帖由 Jenny 於 2006-8-24 07:42 PM 發表
其實男和女會不會high最重要的因素不在花巧....而是在對方有沒有讓你覺得舒服和被愛的感覺. 如果感覺到被愛的感覺的話那不管對方用什麼招你都會high. 花招只是用來增加刺激感而已.

所以你要先搞清楚到底你男朋 ...
 我都有問佢,佢所指high0既意思係咩野,不過佢又答我唔到~
佢成日都話見到我就想同我做,佢果日唔同我講,
我都唔知原來佢一直以黎都係唔high...
所以我都唔知呀!
作者: hkgyyz    時間: 2006-8-25 11:52

我真係好難high.自離婚後兩年都無做過,4年前識咗我現在的老婆後在性方面都唔係好掂,佢有時用好多道具,

連雪羔都玩過,現在硬好多了,有時都好high.

無論男女都有一個制,睇你有無心去揾,咁你在做愛時high唔high呢.
作者: bbling    時間: 2006-8-25 11:55

引用:
原帖由 cass 於 2006-8-25 09:04 AM 發表
maybe do more warm up before start
我都有諗過呢一個問題,多數都係佢話想做先,之後會係佢幫我warm up~
有時佢會叫我響start之前幫佢用口,
我都有咁做...
so我都曾經諗過係唔係因為次次都係佢做主動所以佢覺得唔high?
作者: bbling    時間: 2006-8-25 12:00

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 11:52 AM 發表
我真係好難high.自離婚後兩年都無做過,4年前識咗我現在的老婆後在性方面都唔係好掂,佢有時用好多道具,

連雪羔都玩過,現在硬好多了,有時都好high.

無論男女都有一個制,睇你有無心去揾,咁你在做 ...
咁你宜家個老婆都對你幾好吖~
咁我可唔可以問下你,你話你宜家有時都好high,咁即係點呢?
如果你問我自己,high唔high就係一時時,
做第一次果時,多數都唔係她high,
可能因為做左唔係好耐佢就出...
有時響佢屋企,過左半日做第二次,
可能佢可以keep得耐d,所以我0既感覺就會好d啦....
作者: hkgyyz    時間: 2006-8-25 12:09

男人high就係可以好硬好硬,在插入後可意好有怏感,我試過忘形到射咗都唔知,還可硬多5分鐘.因好high做完好似D女咁好想尿尿.
作者: bbling    時間: 2006-8-25 13:15

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 12:09 PM 發表
男人high就係可以好硬好硬,在插入後可意好有怏感,我試過忘形到射咗都唔知,還可硬多5分鐘.因好high做完好似D女咁好想尿尿.
哦∼原來係咁,咁係唔係你0既partner做左d咩野令到你有呢個感覺?
作者: hkgyyz    時間: 2006-8-25 14:56

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 01:15 PM 發表

哦∼原來係咁,咁係唔係你0既partner做左d咩野令到你有呢個感覺?
一定有.佢揾到我的性感位
作者: siuhenry    時間: 2006-8-25 15:36

買d新的underware試試, 新的視覺效果會唔會好d......

又或者

試下新的地方have sex, 如洗手間......

希望幫到你啦 !!

作者: babeying    時間: 2006-8-25 15:44

我同男朋友做之前
會沖涼
沖完涼佢會比件大件tee我著
跟住唔著褲
坐係sofa
慢慢佢就錫我 跟住就抱我入房
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
佢慢慢就會唔聽話問我做唔做
我死都話唔做
我把口話唔做 佢就開始做野
我覺得咁樣幾work
sweet sweet地先開始
作者: babeying    時間: 2006-8-25 15:47

我同男朋友做之前
會沖涼
跟住唔著褲
坐係sofa
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
我死都話唔做
我把口話唔做 佢就開始做野
我覺得咁樣幾work
sweet sweet地先開始
作者: bbling    時間: 2006-8-25 16:34

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 02:56 PM 發表

一定有.佢揾到我的性感位
性感位即係點呢?呢個唔你太明..
作者: bbling    時間: 2006-8-25 16:50

引用:
原帖由 siuhenry 於 2006-8-25 03:36 PM 發表
買d新的underware試試, 新的視覺效果會唔會好d......

又或者

試下新的地方have sex, 如洗手間......

希望幫到你啦 !!

我地試過響大學0既洗手間,不過只係用口,唔係做...

至於新0既UNDERWEAR,我都有諗過呀,不過多數都係響佢屋企,

出面都有佢屋企人,咁如果入房換左就做,好似就好怪咁
作者: bbling    時間: 2006-8-25 16:58

引用:
原帖由 babeying 於 2006-8-25 03:47 PM 發表
我同男朋友做之前
會沖涼
跟住唔著褲
坐係sofa
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
我死都話唔做
我把口 ...
多謝你呀,好開心有個女仔可以發表佢0既意見,
聽係咁講,你同你男朋友真係幾sweet~好羨慕你呢
其實我同我男朋友已經拍左拖成5年,
初時都拍得好好~後尾呢2年就成日都為左d小事嘈交..
早幾個月,男朋友話我知有個女仔追佢,都俾我發現佢偷偷地同個女仔出去,
仲同我講分手,最後佢冇同個女仔一齊,同佢講清楚,我就同返佢一齊,
宜家我同佢關係其實都好似有d野咁,所以我希望我每一方面都可以做得好d
作者: Jenny    時間: 2006-8-25 18:00

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 04:34 PM 發表

性感位即係點呢?呢個唔你太明..
性感位的意思就是指當你用嘴親了對方某一個部位 (或者用手接觸了對方某一個部位) 而對方就有一種很奇妙的感覺讓對方開始high起來. 每個人都有自己特定的性感位. 有時還不只一個. 只要可以找出來然後好好利用的話, 那對方就一定會high.
作者: Jenny    時間: 2006-8-25 18:45

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 11:52 AM 發表

我都有問佢,佢所指high0既意思係咩野,不過佢又答我唔到~
佢成日都話見到我就想同我做,佢果日唔同我講,
我都唔知原來佢一直以黎都係唔high...
所以我都唔知呀!
你不要怪我多事, 所以如果有任何得罪的地方請不要見怪. 聽到你所說之後我覺得問題可能不是出在性的方面...而可能是出在你們感情的關係. 因為根據你所說你們做過的次數已經算不少, 但是你們雙方都很少high. 尤其是你....我們女生high不high最主要的因素是我們是否可以感到舒服和 [被愛] 的感覺. 如果你都很少high的話那就表示你男朋友沒辦法在感情上滿足你. 那就表示你和你男朋友的感情可能出了問題...

但是那也不是絕對...因為也有可能是因為你們雙方還沒有理解到怎樣才可以讓對方感受到舒服和 [被愛] 的感覺....又或者你們還沒有找到對方的 [性感位].

不過怎樣也好, 你男朋友那句 [見到我就想同我做] 真的很有問題. 因為他見到你第一時間所想的竟然是跟你做而不是想去愛你. 那他到底是把你當成 [性工具] 或是 [戀人] 了?

所以我唯一可以給你的意見是:

1) 不要讓你男朋友覺得你那麼容易就可以得手. 你要懂得說 [不]....讓他感受到要跟你做是有一定難道的. (男人對得不到的東西特別有興趣 )

2) 有時你要主動去吸引他. 比例: 有時穿一些他比較喜歡你穿的衣服...有時突然主動親一下他...總之要吸引他. 最好就可以把他開始想跟你做的念頭, 但是當他明示或暗示想和你做的時候你就說 [不]. 等他對你的衝動慢慢的累積下來....等到他快忍不住的時候再給他跟你做. 到時效果可能會更好.

3) 不要把做的時間都規定下來 (不要規定每隔幾天就一定要做). 你想做就做...不想做就不做...幹嘛都把時間規定下來呢....?

4) 多一點跟男朋友做其他的事, 不要把你們的感情建築在 [性] 的身上. 那樣的感情是絕對不會長久的.

我可以幫到的現在就是那麼多了....要怎做你就自己決定囉.
作者: alone    時間: 2006-8-25 21:09

blow job
作者: babeying    時間: 2006-8-25 22:28

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 04:58 PM 發表

多謝你呀,好開心有個女仔可以發表佢0既意見,
聽係咁講,你同你男朋友真係幾sweet~好羨慕你呢
其實我同我男朋友已經拍左拖成5年,
初時都拍得好好~後尾呢2年就成日都為左d小事嘈交..
早幾個月,男朋友話我 ...
我自己同男朋友拍拖拍得唔開心果排
連佢錫我佢摸我我1d feel都無
所以我覺得問題可能係佢同你感情之間
而唔係係張床上面gei問題
作者: cat321    時間: 2006-8-26 00:37

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 16:50 發表

我地試過響大學0既洗手間,不過只係用口,唔係做...

至於新0既UNDERWEAR,我都有諗過呀,不過多數都係響佢屋企,

出面都有佢屋企人,咁如果入房換左就做,好似就好怪咁
試下自拍再一路睇一路再做。

作者: passta    時間: 2006-8-26 11:18

奶屎眼好high ar
作者: dale406    時間: 2006-8-26 16:32

wah
作者: cat321    時間: 2006-8-27 12:30

引用:
原帖由 passta 於 2006-8-26 11:18 發表
奶屎眼好high ar
有的洃ㄔ恔縑I做就算。

;P
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:38

佢鐘意我幫佢用口,
都幾沮喪,
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:39

佢鐘意我幫佢用口,
都幾沮喪,
...
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:39

佢鐘意我幫佢用口,
都幾沮喪,

.....
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:40

佢鐘意我幫佢用口,
都幾沮喪,
...........
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:41

http://www.badongo.net/vid/139359...
作者: pkyoyo6406    時間: 2006-8-27 20:50

http://www.badongo.net/vid/139359...........
作者: bbling    時間: 2006-8-28 16:11

引用:
原帖由 Jenny 於 2006-8-25 06:00 PM 發表

性感位的意思就是指當你用嘴親了對方某一個部位 (或者用手接觸了對方某一個部位) 而對方就有一種很奇妙的感覺讓對方開始high起來. 每個人都有自己特定的性感位. 有時還不只一個. 只要可以找出來然後好好利用的 ...
我會嘗試去搵下,多謝你!
作者: bbling    時間: 2006-8-28 16:19

引用:
原帖由 Jenny 於 2006-8-25 06:45 PM 發表

你不要怪我多事, 所以如果有任何得罪的地方請不要見怪. 聽到你所說之後我覺得問題可能不是出在性的方面...而可能是出在你們感情的關係. 因為根據你所說你們做過的次數已經算不少, 但是你們雙方都很少high. 尤 ...
多謝你的建議,難得你咁老實用左咁多時間打左咁多意見俾我,我唔會因為你0既說話而介意的,放心~

可能好似係咁講,其實唔係個問題唔係在性的方面,而係因為我地2個0既感情唔係咁好~可能拍拖耐左啦,感情都好似淡左,就係因為感受唔到被愛,所以先會有呢個問題,我會好好咁諗下架喇~

我之前係打過佢話一見到我就想做,可能我0既用語令各位誤會左,唔係佢話平時一見到我就想做,只係佢果次話佢唔high,不過佢話平時攬攬鍚鍚果時,佢對住我就會想做,唔係有問題到平時一見到我就想做...大家可以放心!

多謝你果幾個point0既建議,我會好好咁嘗試一下,可能好似係咁講,太容易得到0既野..男朋友就未必會稀罕,有機會都要學下你所講,引下佢先得...

唔...其實宜家我都嘗試同佢去做其他0既野,睇下可唔可以好似之前咁拍得開開心心,我知道感情唔可以完完全全咁建築響性上面...我會好好努力的,多謝你的建議!
作者: bbling    時間: 2006-8-28 16:20

引用:
原帖由 alone 於 2006-8-25 09:09 PM 發表
blow job
我有嘗試過呀!!
作者: bbling    時間: 2006-8-28 16:22

引用:
原帖由 babeying 於 2006-8-25 10:28 PM 發表

我自己同男朋友拍拖拍得唔開心果排
連佢錫我佢摸我我1d feel都無
所以我覺得問題可能係佢同你感情之間
而唔係係張床上面gei問題
哈~我都覺得係,拍得好果時,真係kiss都覺得好好feel~
我會努力的
希望你同你男朋友以後都可以開開心心啦!
作者: bbling    時間: 2006-8-28 16:22

引用:
原帖由 cat321 於 2006-8-26 12:37 AM 發表

呢個好咩?
作者: yuppies    時間: 2006-8-28 18:17

唉,
記住這一點,

----男人是著重視覺刺激,女人是著重感覺上----
----男人性欲是產生在兩耳之間,不在兩腿之間-----

不用人教自己想一想
作者: usnameless    時間: 2006-8-29 01:38

引用:
原帖由 yuppies 於 8/28/2006 02:17 AM 發表
唉,
記住這一點,

----男人是著重視覺刺激,女人是著重感覺上----
----男人性欲是產生在兩耳之間,不在兩腿之間-----

不用人教自己想一想

作者: usnameless    時間: 2006-8-29 02:12

After seeing all these posts, I feel like giving my 2 cents and hope you can find it useful...( Sorry I don't really have time to type all these in Chinese...)

First of all, let focus on our problem: you want to please your boyfriend on bed.  Ppl may think your relationship may have problem as well and that can in turn affect your sex life.  I am not here to give you advise on how to fix your relationship with your bf, and I think that should be a different discussion all by itself.  Can you fix your sex life without improving your relationship?  Speaking from the men side: yes!  Remember, some men can even have sex with strangers.  Unless he really hates you, otherwise you two can having great sex together.  (Inn some cases, men find the only thing that is working in a realtionship is sex!!!)

When you think about having sex and pleasing your partner, please use your heart to feel and your brain to think!  Think from your partner's propective.  Not all the men are the same, so pay attention to YOUR bf!  See what girls attract his attention, what female movie starts he like; what adult movie he watches (and how the girls dress in that movie; and which play excites him the most!!!)  Your problem iis not about women knowing men's need.  It is about whether or not you pay attention to your other half.  You know him better than any body on this forum!  Use your heart to learn and care about him.

Excitment comes from the brain!  Men can easily be excited by sexy dress (may be in a particualr color), new perfumes, dirty talks, and adult movies as well.  Play some nice music, and dim the light.  Don't be too agressive but be VERY seductive...  These all can motivate him to want to have sex with you.  You can play hard to get at the beginning like other suggested.  That can be fun sometime.

When you get him started, keep eye contacts.  Use your eyes and body to tell him how much you love him.  Touch him all over; kiss him all over; talk to him.  And most important of all, PAY ATTENTION to his responds when you do all these.  When he starts enjoying and starts "Hmm...   Ah....  Oh...!!), then you know that is what he likes and you need to REMEMBER it!  Ask him while you are doing it.  "Do you like this, honey<<or however you call him on bed>>??"  "How about here??"  "Want it faster??"

Use your body as tools.  Fingers, tougue, lips, nose and hair!  Kiss and touch his ears, neck, sides of his legs, toes, and feet.  Some gals are willing to kiss EVERYWHERE on him, but if you find it to be uncomfortable, then just touch him instead.  Blow job is nice but PLEASE don't let it be the first thing to do as foreplay.  Whatever he likes the most should come last!  Just touch around the area.  When he really wants it, he will move "it" towards you.  Then kiss AROUND that area, or blow some air to it!!!!  It is very sexy if done right.   Then you can ask him, " do you want me to blow you???"  Then look into his eye and start licking it...  Again, be Seductive.

Sometime you can play "servant" to satisfy his "manhood":  "How may I please you?? I will do whatever you want!!"  I beg you $100 that he will tell you a lot about what he wants instead of you asking strangers here for advise...!  

Sex is an interactive thing.  When you make your love one feels really good, don't be surprised that you will be excited at the same time.  After you get him crazy about you, then just relax and enjoy the ride yourself!!!!  

Sex can help a realtionship but it can't save one!  
It is difficult to leave your best sex partner!!!  But do you still want him if he is just treating you as a sex partner is a different matter.

Hope this help.  Good luck!!!

作者: Anthonychan888    時間: 2006-8-29 05:21

作者: huhu57    時間: 2006-8-29 16:49

作者: cat321    時間: 2006-8-29 19:19

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-28 16:22 發表

呢個好咩?
當然好!如果唔work,你都可以post套片上來請教的brother

作者: dickyng23    時間: 2006-8-29 22:56

交流一下
作者: 火麒麟    時間: 2006-8-30 13:01

引用:
原帖由 usnameless 於 2006-8-29 02:12 發表
After seeing all these posts, I feel like giving my 2 cents and hope you can find it useful...( Sorry I don't really have time to type all these in Chinese...)

First of all, let focus on our  ...
TOTALLY AGREE!
作者: bbling    時間: 2006-8-30 18:52

引用:
原帖由 usnameless 於 2006-8-29 02:12 AM 發表

First of all, let focus on our  ...
thank you so much for your suggestion. your advise is very useful....i will improve the relationship wif my bf...
really thanks so much`
作者: usnameless    時間: 2006-8-31 01:02

引用:
原帖由 bbling 於 8/30/2006 02:52 AM 發表

thank you so much for your suggestion. your advise is very useful....i will improve the relationship wif my bf...
really thanks so much`
唔洗客氣!!!!  希望D廢話可以幫到你!!!
作者: hagikit123    時間: 2006-8-31 04:42

其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!
我諗佢講既唔high會唔會係心靈上!!
妳地其實會唔會係有問題呢??
作者: usnameless    時間: 2006-8-31 06:14

引用:
原帖由 hagikit123 於 8/30/2006 12:42 PM 發表
其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!
我諗佢講既唔high會唔會係心靈上!!
妳地其實會唔會係有問題呢??
"其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!"

咁又唔一定high架啵, 各下有冇聽過"交功課".
你幾時試過做功課做到好鬼興奮架...

作者: ONKK    時間: 2006-8-31 13:13

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 03:47 PM 發表
上次講起,
我想問問各位,
多謝!
點解小妹無呢的問題既?

小妹的男朋友, 見到小妹就已經好想做.  都唔知點解, 有時行行下街都硬晒, 最近係竹灣海灘行行下好鬼浪漫之際, 佢重無la la夾硬要我同佢打飛機.
作者: bigdogdog99    時間: 2006-8-31 17:17

作者: kenjiman115    時間: 2006-9-1 03:45

make more suprises
作者: cttsimon    時間: 2006-9-1 23:52

做多d前戲
作者: obasan    時間: 2006-9-2 03:09

Lick his nipple while fucking him. My girl friend always do this to me and make me come
作者: cat321    時間: 2006-9-2 12:28

引用:
原帖由 bigdogdog99 於 2006-8-31 17:17 發表
版權所有,不得抄襲。(講笑)

作者: k1834997    時間: 2006-9-2 17:01

妏D。。淫D。。會唔會好D?
好似D AV女優咁。。
作者: pkyu11    時間: 2006-9-2 17:22

我钟意女仔用口
作者: mwy    時間: 2006-9-2 22:41

…………
作者: hinyou    時間: 2006-9-4 01:41

試下新野law, 一星期一次...做咩都悶啦
作者: swee    時間: 2006-9-4 11:12

你地拍左甘耐
又成日做緊係會悶啦
可以試下同其他人做囉
不過我好認同冇愛,做真係冇咩feel
作者: bbbbkkkk    時間: 2006-9-5 10:51

你叫大聲d囉!!!!最好著d性感內衣幫助下!!!
同埋幫佢含下果度囉!!!!
作者: shenhang    時間: 2006-9-5 14:36

我想有了表情、声音、动作就能使男人HIGH
作者: singho0350    時間: 2006-9-6 09:13

u both must have the good feeling~~~
try some romantic feel sin la~~~
作者: zyf56503312    時間: 2006-9-7 02:18

爱重于性,还是性重于爱。。如果他爱你,有你在就high拉
作者: aackf    時間: 2006-9-7 10:59

Use your brain la
作者: ridden    時間: 2006-9-12 22:05

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 07:47 AM 發表
上次講起,
我想問問各位,
多謝!
著絲襪la
作者: lsh01    時間: 2006-9-12 22:11

作者: 12kan    時間: 2006-9-14 10:58

wear T. back or G string.
作者: lichees    時間: 2006-9-14 12:21

作者: chieffox    時間: 2006-9-16 14:14

let him do what he wants...dont say no.....
作者: gou    時間: 2006-9-16 17:54

揾家計會喇!
作者: yoki    時間: 2006-9-16 18:44     標題: 一起看三級碟,實德

一起看三級碟,實德
作者: 小文    時間: 2006-9-16 19:39

不經意地誘惑佢.  方法自己唸吓啦.

作者: Rome    時間: 2006-9-16 20:17

你可以試下戴洗碗手套黎幫你老公手淫,

會有意想不到的效果,

我也是這樣幫我老公手淫的, 佢會好快就好硬好實, 同埋好快就射, 佢真係會好high

我係用菊花牌粉紅色的洗碗手套, 細碼既~ ^.^
作者: porsche813    時間: 2006-9-20 23:59

do u need a lecture?
hehe
作者: Better+Tomorrow    時間: 2006-9-21 10:27

引用:
原帖由 左籐右籐 於 2006-8-24 08:23 AM 發表
吾…
我覺得好難好具體咁話到比你知,
不如搵機會同你實習下

作者: tsewk903    時間: 2006-9-21 11:07     標題: 回復 #1 bbling 的帖子

不如妳我同你做翻一場,順便教鴭p啦
作者: toyman    時間: 2006-9-21 14:24

玩蒙眼! 好 high 架~
作者: durex959    時間: 2006-9-30 17:41

作者: merckpop    時間: 2006-10-1 01:45

綁佢手腳~~~!!!
作者: __ken__    時間: 2006-10-4 22:05     標題: 哈!哈!

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 16:27 發表
我係女仔呀!
妳既問題內容都講佐妳同妳男朋友做過愛!妳還係女仔?
作者: cat321    時間: 2006-10-5 00:15

引用:
原帖由 __ken__ 於 2006-10-4 22:05 發表

妳既問題內容都講佐妳同妳男朋友做過愛!妳還係女仔?
都話鱄禷}心!可能重係女仔呢!要見過先得。

;P
作者: 鴨頭    時間: 2006-10-5 18:29

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 03:47 PM 發表
上次講起,
我想問問各位,
多謝!
可以集交 5女4男
作者: 睇腳做人    時間: 2006-10-5 23:58

玩吓制服呀..劇情呀..讚佢勁呀嗰d囉!!~

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0