標題: [檔案] 997恐怖熱線舊旺角桑拿浴室 [打印本頁]

作者: 白貓兒    時間: 2010-6-27 20:56     標題: 997恐怖熱線舊旺角桑拿浴室

[youtube]dSjCxMZ48v4[/youtube]
作者: pkhkg    時間: 2010-6-27 21:09     標題: 回復 1# 的帖子

白貓兄, 好恐怖呀, 我聴日都唔知去唔去sn好
作者: extensive123    時間: 2010-6-28 00:21

作者: kumshing    時間: 2010-6-28 11:17     標題: 旺角桑拿

師兄:如同名旺角桑拿,即通菜街同旺角道交界,行人天橋底,現在是麥記位置.
作者: 白貓兒    時間: 2010-6-28 12:44

舊旺角桑拿無咁大.
作者: garylock    時間: 2010-6-28 17:09     標題: 回復 5# 的帖子

which sauna in Mongkok???  Previous was a restaurant??
作者: 9west    時間: 2010-6-28 18:55

會吾會係寶力湖呢 .... ?
作者: extensive123    時間: 2010-6-29 00:26

作者: waiman    時間: 2010-6-29 01:05

開頭以為銀河,但唔係寶記就係銀泉
作者: blackface    時間: 2010-6-29 01:59

The BG said "its closed for a long, long ime...." so it must be 銀河 la, where you can have 8 to 10 beds in 1 room, or maybe "SUN DA WAH"
作者: carloars    時間: 2010-6-29 02:24

銀河啦 , 寶記邊有劏豬場
作者: szetokm    時間: 2010-6-29 08:17

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-28 00:21 發表
點個旺角場有咁大地方??其實之前我都聽過某地庫桑拿場某幾間房好猛,一來桑拿場一向設計到九曲十三彎,加上燈火少又暗,陰氣一向重!
加上鬼同人一樣, 都會有好奇心, 去夜店八卦下好正常.
作者: LeeMing    時間: 2010-6-29 13:01

引用:
原帖由 waiman 於 2010-6-29 01:05 發表
開頭以為銀河,但唔係寶記就係銀泉
有女賓又在 mk     銀泉chance  大 d
作者: extensive123    時間: 2010-6-29 19:27

作者: waiman    時間: 2010-6-30 01:30

我十幾年前係銀河jj房都好似見有個影座在床尾(因太暗同我除左眼鏡),之後同個bg講,
佢話呢個尾房隔離就係廣華個咸魚房,搞到我以後落去都唔要jj房!!!!
作者: wewa168    時間: 2010-6-30 13:05

內容講及曾經火燭燒人即係指新興大厦,但記不起是2/F or 3/F.但銀泉亦曾發生槍手開槍殺人事件.
作者: hktigerwoods    時間: 2010-6-30 14:37

作者: fitman    時間: 2010-6-30 15:01

引用:
原帖由 wewa168 於 2010-6-30 13:05 發表
內容講及曾經火燭燒人即係指新興大厦,但記不起是2/F or 3/F.但銀泉亦曾發生槍手開槍殺人事件.
shoulb be Sun Hing Mayflower Restaurant
作者: load    時間: 2010-7-1 09:10

heard similar news before.
作者: ete    時間: 2010-7-1 12:03

好恐怖.............
作者: fitman    時間: 2010-7-1 22:25     標題: 回復 20# 的帖子

SS before was 愛群歌廳
作者: extensive123    時間: 2010-7-3 14:19

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0