標題: 足球 vs 人球 [打印本頁]

作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-7 11:39     標題: 足球 vs 人球

世界杯開始了, 在這短短一個月的時間, 對男仕是確是天大喜訊.  不過, 骨場生意就差了很多.  聽講D囡近期無啖好食 ... 希望13號之後, 一切回復正常啦!
作者: 白貓兒    時間: 2010-7-7 11:58

對生意影響要睇咩場架!

尋晚我dup完1230 am 走,
當時就有男女上去, 預備睇2 am場波.
作者: extensive123    時間: 2010-7-7 12:32

作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-7 12:41

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-7 12:32 發表
我反而貪佢少客,可以mark到平時勁紅的囡囡,佢地成個月生意淡,一有客時,d服務好多時有驚喜...
咁又係 ... 最緊要服務增值.  顧客開心, 囡囡又唔講金!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-7 12:44

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-7 11:58 發表
對生意影響要睇咩場架!

尋晚我dup完1230 am 走,
當時就有男女上去, 預備睇2 am場波.
貓兄, 我近期長時間係樓上骨蒲, 差點忘記咗大場有波睇添!  
作者: 白貓兒    時間: 2010-7-7 12:50

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 12:44 發表

貓兄, 我近期長時間係樓上骨蒲, 差點忘記髐j場有波睇添!    
三部電視向你面前同播添.
作者: 白貓兒    時間: 2010-7-7 12:51

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 12:44 發表

貓兄, 我近期長時間係樓上骨蒲, 差點忘記髐j場有波睇添!    
咁我都有係禮拜日晚上樓架.
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-7 12:53

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-7 12:50 發表

三部電視向你面前同播添.
wow ... 如果加埋三條女係後面揼重一流!!
作者: 白貓兒    時間: 2010-7-7 12:58

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 12:53 發表

wow ... 如果加埋三條女係後面K重一流!!   
咁都有一個靚女坐我 long 腳 梳化仔側身坐陪睇
或一美容師坐上我側茶機.
作者: boot_boot    時間: 2010-7-7 13:39

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 11:39 發表
世界杯開始了, 在這短短一個月的時間, 對男仕是確是天大喜訊.  不過, 骨場生意就差了很多.  聽講D囡近期無啖好食 ... 希望13號之後, 一切回復正常啦!
10點波, 好多個場都滿到瀉, 尤其是在旺區的齋場.    
作者: boot_boot    時間: 2010-7-7 13:41

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 11:39 發表
不過, 閒日 2:30 a.m. 波, 會少d人上去睇.   

作者: kkleung    時間: 2010-7-7 14:50

上星期六德國對阿根廷時間真喺爆到七彩,呢個星期日場決賽都係早小小去霸定位著數。
作者: andykin    時間: 2010-7-7 15:01     標題: 回復 1# 的帖子

可能周圍都有得睇!唔一定上桑拿場!自已都係選幾場好睇先上去!係有英格蘭或者巴西波先爆下,其他就小貓幾隻!今時唔同往日!依家重要係大場闊落先上!

決賽個日都係去酒吧,師兄又去邊樹睇?
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-7 16:10

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-7 13:41 發表

不過, 閒日 2:30 a.m. 波, 會少d人上去睇.   
2:30am梗係屋企或者約埋班friend睇啦, 唔怕頂痰盂咩 ... 費事因小失大
作者: boot_boot    時間: 2010-7-7 17:31

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-7-7 14:50 發表
上星期六德國對阿根廷時間真鶱z到七彩,呢個星期日場決賽都係早小小去霸定位著數。
10 p.m 波 + 阿根廷隊有好多 fans, 梗多人la.    

星期日晚早d去 sauna 場, 先K骨, 後睇波.     
作者: boot_boot    時間: 2010-7-7 17:35

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 16:10 發表

2:30am梗係屋企或者約埋班friend睇啦, 唔怕頂痰盂咩 ... 費事因小失大
我都冇痰盂, 點頂?     
你有痰盂嗎?   
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-8 17:45

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-7 17:35 發表

我都冇痰盂, 點頂?     
你有痰盂嗎?   
仲衰 ... 要洗廁所!
作者: boot_boot    時間: 2010-7-9 09:24

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-8 17:45 發表

仲衰 ... 要洗廁所!
去睇世界杯都要洗廁所, 唔係嗎?  

男人大XX.  唔怕, 洗就洗la!  
作者: chaoraymond    時間: 2010-7-9 10:16

冇法啦,四年一度!
作者: boot_boot    時間: 2010-7-9 10:46

引用:
原帖由 andykin 於 2010-7-7 15:01 發表
可能周圍都有得睇!唔一定上桑拿場!自已都係選幾場好睇先上去!係有英格蘭或者巴西波先爆下,其他就小貓幾隻!今時唔同往日!依家重要係大場闊落先上!

決賽個日都係去酒吧,師兄又去邊樹睇?
去酒吧睇場波, 消費大約幾多?    
作者: Crespo    時間: 2010-7-9 11:22

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-9 10:46 發表 去酒吧睇場波, 消費大約幾多?    
Ching range from ~ HKD 180 - 300 la.. depend on location.
作者: boot_boot    時間: 2010-7-9 11:42

引用:
原帖由 Crespo 於 2010-7-9 11:22 發表

Ching range from ~ HKD 180 - 300 la.. depend on location.
Thanks for your information.  
I would prefer to visit the sauna house then.   
作者: garylock    時間: 2010-7-9 12:06     標題: 回復 22# 的帖子

yes. watching world cup at WIndsor or OPS at causeway bay is quite relaxing considering the food offerings, environment and not too crowded as others.  I had tried both last 2 weeks for the early 10pm matches, really good and relaxing.
作者: boot_boot    時間: 2010-7-9 13:18

引用:
原帖由 garylock 於 2010-7-9 12:06 發表
yes. watching world cup at WIndsor or OPS at causeway bay is quite relaxing considering the food offerings, environment and not too crowded as others.  I had tried both last 2 weeks for the early 10pm ...
Yes, I think so.  Thanks for your sincere recommendation.  

Other than the one you have recommended,
I think the Seashore in Jordan is also a good choice.   

Let me apply for leave for Monday 12 July so that I can take a good rest.  

作者: longsomeone    時間: 2010-7-10 13:57

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 12:41 發表

咁又係 ... 最緊要服務增值.  顧客開心, 囡囡又唔講金!   
妙想天開的噃,除非你真係唐伯虎啦!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-12 09:05

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-10 13:57 發表
妙想天開的噃,除非你真係唐伯虎啦!
ching, 比小弟發吓夢都得呱 ... 咁快叫醒我!
作者: boot_boot    時間: 2010-7-13 11:19

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-12 09:05 發表

ching, 比小弟發儮痝ㄠo呱 ... 咁快叫醒我!
發春夢呀?       我都想有.  
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-13 13:17

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-13 11:19 發表

發春夢呀?       我都想有.  
春夢當然要時時發啦 ... 如果唔係點保持心境年青呢?
作者: andykin    時間: 2010-7-14 12:28

決賽日落去老廟按....人丁幾十個....相比以前爆到死簡直天之別!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-15 09:25

引用:
原帖由 andykin 於 2010-7-14 12:28 發表
決賽日落去老廟按....人丁幾十個....相比以前爆到死簡直天之別!
可能班友仔去咗廟宇幫自己個隊波拜神囉!
作者: andykin    時間: 2010-7-15 12:25     標題: 回復 30# 的帖子

哈哈 好大機會!聽班女講呢個世盃都唔旺!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-15 14:49

引用:
原帖由 andykin 於 2010-7-15 12:25 發表
哈哈 好大機會!聽班女講呢個世盃都唔旺!
細場就可能差D, 但係大場應該頂得住呱
作者: boot_boot    時間: 2010-7-16 11:44

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-15 14:49 發表

細場就可能差D, 但係大場應該頂得住呱
顧客人數的多少, 可能係正場和邪場的分別.     
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-16 14:03

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-16 11:44 發表

顧客人數的多少, 可能係正場和邪場的分別.     
邪場?? 唔完波都成4:30am啦, 邊度仲有力玩邪骨呀  
作者: boot_boot    時間: 2010-7-16 16:29

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-16 14:03 發表

邪場?? 唔完波都成4:30am啦, 邊度仲有力玩邪骨呀     
你講得有d道理, 因此正骨場會有多d波友打躉.     
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-16 18:11

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-16 16:29 發表

你講得有d道理, 因此正骨場會有多d波友打躉.     
正骨場揼,睇完都仲可以瞓吓, 如果唔係, 命都短幾年呀 ...

作者: boot_boot    時間: 2010-7-17 14:51

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-16 18:11 發表

正骨場K,睇完都仲可以崨, 如果唔係, 命都短幾年呀 ...
邪骨, 咪一樣可以訓鐰囡果度.     
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-19 11:42

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-17 14:51 發表

邪骨, 咪一樣可以訓鐰囡果度.     
我驚大人未瞓, 個細路已經瞓Q咗lu
作者: boot_boot    時間: 2010-7-20 13:56

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-19 11:42 發表

我驚大人未, 個細路已經偓鑇u
細佬訓Q左, 但佢會醒番, 再黎多Q嫁ma!     
作者: 唐伯苦    時間: 2010-7-20 14:44

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-20 13:56 發表

細佬訓Q左, 但佢會醒番, 再黎多Q嫁ma!     
妙手回春績集 ...

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0