標題: 點解荃灣區d 場要等好耐? [打印本頁]

作者: beegees    時間: 2010-8-13 11:27     標題: 點解荃灣區d 場要等好耐?

近來荃灣d桑拿場要等成粒鐘先有女仔, 聽講間間場都登報請人, 但係都請唔到人, 就算請到都係羅底橙, 無青春無身材無樣貌, 係唔係迫我地去樓上骨呀?
仲有眾安街個之座xx廣場, 間間都要經過d美容中心, 卡啦ok, 一直不停有好多學生, 師奶, 靚女上上落落, 好唔方便, 成日比人眼超超.
作者: 無煙炮    時間: 2010-8-13 13:39

在荃灣區幾間所謂大場十多年前至今我都從未遇過有好野,不是C 9 阿嬸就是肥婆,最慘十個有九個都係玩床尾機,真是不值得再試,我是荃灣居民都寧愿花多少少時間出九龍玩﹗
作者: boot_boot    時間: 2010-8-14 11:18

要好玩, 都係要去番d 放黻.     
作者: decdet    時間: 2010-8-14 12:03

其實荃灣D場係唔算太多囡, 所以要耐D...
作者: fifi6688    時間: 2010-8-15 15:14

打電話mark啦,同埋咩時間上去先?另外,好野唔多,橧多粥少有乜辦法呀?桑拿話晒都有涼沖,地方乾淨先呀。本人間唔中有幫襯你講果間廣場,(兩間都有腳dup)夜晚齋dup分分鐘平過北上啦,做埋腳連代支400鬆,返皇岡價,省返北上時間。
作者: billypoon    時間: 2010-8-15 20:06

作者: fifi6688    時間: 2010-8-22 05:55     標題: 回復 6# 的帖子

大佬,1part腳兩part身,依家香港腳鋪連貼士都要啦﹗人地有桑拿比你焗,有野飲有野食,技師都要食飯,人地做到你要求就得啦﹗九龍九唔搭八技師大把,都唔係價錢問題,係價值問題,誇張講句,果兩間桑拿場做腳果part起碼值舊半,真係做得好呀﹗個個都要食飯,深水步有﹩68蚊做腳﹩128做兩part身,d價錢完全唔合理,68蚊份錢點拆呀?夠交租未夠技師食飯,小弟on99試過一次就明白呢個道理,d毛巾仲搞到皮膚病,完全唔識按,機餐?食唔落唔在講,唔驚毛巾搞到你生野咩?每樣野都有個基本價架。係香港要相信你對人好人對你好。始終技師都講下職業道德。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0