標題: [桑拿浴室] 再游荃灣滿天星 [打印本頁]

作者: 湖水男    時間: 2010-8-26 00:45     標題: 再游荃灣滿天星

都有幾個月無dup過老正,呢次又dup番次,目的地依然係荃灣的七樓滿天星,裝修都無乜變,仍然係四正幾乾淨,乾濕蒸冷熱池今次一次過玩晒,凍水池d水堅係好凍.
再沖涼著件大的白色浴袍,入廳坐.兩個人叫左都幾多野食.炒麵,粥,湯同西瓜.跟住就入房.問我地要咩類型力,中力,重力,技術型,我地就話平均就ok喇.
我做39,中女,又唔係好大年紀,約莫30左右,先係踩背,可能真係有d疲疲地,39踩背時話叫我放鬆d,唔好鬥力,俾佢踩完係鬆番好多,佢話如果鬥力我個背會仲痛仲疲.之後係踩油背,我都知唔係咁多女會肯踩油背,個人覺得踩油背係舒服過用手推油.
跟住落返來抹油,按手同頸,佢d手法幾好,好夠力,d筋位都推得好舒服,尤其係手臂位.最後係按頭同面,下巴位都撳左幾下,整體好師傅級.
無問個friend係dup幾多號,佢就話件bg都好dup得.
簽一舊小費俾bg,埋單連兩草locker4舊半搞掂.
作者: tongsheng_hust    時間: 2010-8-26 21:01

呵呵,下次去香港,要去看看
作者: 一定得    時間: 2010-8-27 01:04

Any night shift recommendation.....
作者: 湖水男    時間: 2010-8-27 14:22

引用:
原帖由 一定得 於 2010-8-27 01:04 發表
Any night shift recommendation.....
師兄習慣夜晚出動 ???
作者: cho    時間: 2010-8-29 04:28

請問若下午幾點去較好?how much $$
作者: 湖水男    時間: 2010-8-30 16:31

引用:
原帖由 cho 於 2010-8-29 04:28 發表
請問若下午幾點去較好?how much $$
$328
通常簽$100或$150袋枝...

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0