標題: 請問仲有無人一直都有睇風雲 [打印本頁]

作者: sammy20072007    時間: 2006-12-4 20:33     標題: 請問仲有無人一直都有睇風雲

請問仲有無人同我一樣一直都有睇風雲,有睇,吾代表好睇,我到而家都仲睇,但我只係情意結,每隔個星期六晚就硬係好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來,買一本我成日會分幾次先睇完的天下(因為劇情真係好Q悶),睇住一本培茼菑v成本,由每個星期好期待既書搞成甘,真係好無奈,頭先睇到另外一個兄弟係本欄開既版,係選舉3個漫畫角色,風雲居然好似完全無人提,唉!馬Sir 你究竟想點,吾係諗住甘落去就算呀馬?各為兄弟:究竟有無計令呢本野摺埋,幫鵀熒戊ㄕ滬囓h既聶風、步驚雲同百歲人魔無名、鬼虎等人佢地"安樂死"呢?
作者: slim_dunk    時間: 2006-12-6 08:28

風雲我只看了第一部, 之後無睇. 港產漫畫就是這樣, 主角永遠不死, 以前王小虎等更永遠不老, 故事無止境地拖. 我對港產漫畫已死心. 不過馬sir 的天下算最"底"睇, 每版都分好多格, 比起其他漫畫d一個口, 一隻腳用一版好好多, 馬sir 還是用心的.
作者: gregoryliu    時間: 2006-12-6 11:14

其實要風雲死, 真係好難, 因為地死左, 本書仲點叫風雲?
本來佢都話冇第三部架!之後唔係一樣.
其實今期都算係咁, 就睇下佢可以將易風寫成點啦!
作者: 華安    時間: 2006-12-6 20:10

而家睇風雲都係睇畫功,港產漫畫都係反炒再反炒,無咩新意
作者: aloharicnsa    時間: 2006-12-8 03:25

the story line keep dragging, dragging and draggin...
作者: redeeger    時間: 2006-12-10 20:01

引用:
原帖由 slim_dunk 於 2006-12-6 08:28 AM 發表
風雲我只看了第一部, 之後無睇. 港產漫畫就是這樣, 主角永遠不死, 以前王小虎等更永遠不老, 故事無止境地拖. 我對港產漫畫已死心. 不過馬sir 的天下算最"底"睇, 每版都分好多格, 比起其他漫畫d一個口,  ...
导致香港漫画衰落既其中一个原因:拖
作者: HINIH    時間: 2006-12-11 02:12

畫功反而我覺得用左電腦分色之後差晒...
反而天下會果陣仲好
作者: 風中之神    時間: 2006-12-11 02:21

作者: slim_dunk    時間: 2006-12-11 08:23

引用:
原帖由 HINIH 於 2006-12-11 02:12 AM 發表
畫功反而我覺得用左電腦分色之後差晒...
反而天下會果陣仲好
我都覺, 以前黑白時代更見功力, 有很多要求高畫功的地方(如背景, 風位)都被電腦分色取代了.
作者: ncnd    時間: 2006-12-11 21:38

你唔支持佢 咪可以安樂死囉
搞到今時今日  都可以有得出 讀者有責
作者: ken325    時間: 2006-12-12 01:53

無咩新意,以前有,而+no la
作者: slim_dunk    時間: 2006-12-12 08:17

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 09:38 PM 發表
完全正確
作者: 冰河    時間: 2006-12-12 13:11

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 09:38 PM 發表
X3......
作者: hk446688    時間: 2006-12-13 18:47

Too boring !
作者: 不平凡人    時間: 2006-12-13 20:32

睇佢10幾年前既合訂本..仲正~~~
作者: 西門總二郎    時間: 2006-12-15 13:38

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2006-12-4 12:33 PM 發表
請問仲有無人同我一樣一直都有睇風雲,有睇,吾代表好睇,我到而家都仲睇,但我只係情意結,每隔個星期六晚就硬係好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來,買一本我成日會分幾次先睇完的天下 ...
好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來

買一本我成日會分幾次先睇完的天下

作者: HINIH    時間: 2006-12-16 02:04

其實講風雲應該可以講幾版...
佢有d場面真係好正,,
個人最鍾意劍聖出劍廿三同埋懷空鑄心...
仲有無名同幕應雄一齊死係幾好....不過無名幾唔知幾多次死唔去
作者: 雲無求    時間: 2006-12-16 18:29

作者: 風中之神    時間: 2006-12-16 22:28

作者: letmesee    時間: 2006-12-17 23:34

故仔真係差到死....!!~
作者: 風中之神    時間: 2006-12-17 23:45     標題: 回復 #20 letmesee 的帖子

作者: 南華之星    時間: 2006-12-19 22:50

黑豹都變成o左同風雲一樣。
作者: Toronto_Man    時間: 2006-12-22 07:58

無睇好耐La, waste my $$$, waste my time....
作者: 風中之神    時間: 2006-12-29 15:26

作者: sheepstreet    時間: 2006-12-29 15:49

要佢死,唔買咪得囉。我都係睇到斷浪死,終於頂佢唔順。
作者: tadashi    時間: 2006-12-30 00:17

我好記得第一部既, 我仲專登去買套原稿大細既記念版, 雖然無字, 但係聶風大叫雲師兄果一幅, 真係好touch(係對照返正常版)

之後既天罪呀, 咩咩咩咩咩呀

真係睇見就..............
作者: 西門總二郎    時間: 2006-12-30 01:58     標題: 回復 #24 風中之神 的帖子

今期講

講絕心比人執走左,同埋藍武仲係奸既....
作者: 風中之神    時間: 2006-12-30 13:26     標題: 回復 #27 西門總二郎 的帖子

作者: motinlee    時間: 2006-12-30 17:01

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-12-13 12:32 PM 發表
睇佢10幾年前既合訂本..仲正~~~
AGREE
作者: 風中之神    時間: 2006-12-31 08:45

作者: 雲無求    時間: 2006-12-31 21:47     標題: 回復 #28 風中之神 的帖子

作者: 周五一次郎    時間: 2006-12-31 23:57

引用:
原帖由 風中之神 於 2006-12-31 08:45 AM 發表
這期跟蹤神鋒兩兄弟的高手輕功絕頂,從時間點來看應該不是聶風,還有誰的輕功那麼神呢?
鬼虎??
作者: alexkchoi    時間: 2007-1-4 07:21

Still reading 風雲

無睇黑豹好耐

Story is not that interesting for the last couple years.  Just like the other guys said, it becomes a habit.
作者: 風中之神    時間: 2007-1-7 21:01     標題: 回復 #33 alexkchoi 的帖子

作者: 風中之神    時間: 2007-1-14 00:20

作者: kariyui    時間: 2007-1-15 11:31

竟然仲有人功力不下於風,雲&絕心
作者: gregoryliu    時間: 2007-1-15 13:10

引用:
原帖由 kariyui 於 2007-1-15 11:31 AM 發表
竟然仲有人功力不下於風,雲&絕心
一定要啦! 如果唔係冇戲睇架!
不過而家都冇戲睇, 因為其他角色會冇戲做!事關佢地唔夠班同新角色開拖.
作者: 我閹妳爸嫖妳媽    時間: 2007-1-15 15:40

作者: 風中之神    時間: 2007-1-17 23:34

作者: 黑太陽    時間: 2007-1-20 01:31

基本上係唔會再睇香港漫畫,
風雲十年前就無睇。
頂唔順。
都唔知個故仔講咩。
中華英雄最好睇!
作者: 風中之神    時間: 2007-1-27 15:34

作者: sammy20072007    時間: 2007-1-27 19:09

撞琱絕薑悀l同天下一齊出,我一次過睇晒2本洁A的而且確天子嚗@情係跑贏天下,但論畫工就真係輸俾天下!今期小武同赤雪拉拉扯扯鱀art雖然婆媽,但畫工同分鏡就幾有電影感。
作者: 窮途末路    時間: 2007-1-28 06:55

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 21:38 發表
絕對贊成呀!!
都唔明,咩「情意結」呀?又要鬧又要買?
我係易風出場無耐就決定唔買天下!
故事差之餘,畫功退步!
係每期有一兩幅正構圖,其餘就求其交行貨!!
依家唔知變成點,不過都無興趣知!
作者: chengchiwai    時間: 2007-2-12 14:53

風雲, 真係雞肋, 的故事亂晒大籠, 睇又唔係唔睇又唔係, 有的中華英雄後期feel, 明知唔好睇都要睇, 唉............馬sir 我想你真係close 左佢, 仲要靠的figure 去擺我地的錢, 現在復刻版中華英雄, 故事同畫功, 都靚過你本天下, 唉, 唯一天下夠細格.....馬sir
作者: 風中之神    時間: 2007-2-13 00:36

作者: 風中之神    時間: 2007-2-15 02:30

作者: superheman    時間: 2007-2-15 09:15

今期睇到我媽媽聲, 破軍找藍武作傳人, 離譜! 步天會故人, 老套, 馬仔仲記唔記得步天曾經入魔, 好似有個邪惡步天出來, 去咗邊?
作者: LovelyFiona    時間: 2007-2-15 09:33

實不相暪 ~~~ 我好耐冇 see la....
由 7 武器屠完龍 ... 唔 ... 風雲沉左落海底之後就冇睇 ....
now 仲好唔好睇架~~~
作者: gregoryliu    時間: 2007-2-15 12:07

我好想知藍武點樣單手用殺破狼!
作者: DanChan888    時間: 2007-2-15 14:19

今期都好夾硬黎,想藍武恢複功力,就求其搵個藉口話練殺破狼就得。
作者: sammy20072007    時間: 2007-2-16 18:26

相信馬仔可能年紀大鰽L乜記性,今期講步天咩細個時爹唔俾練武入江湖攪到佢好低落咁話,仲話佢個「好友」係佢武功上黿珨X之師,我記得風雲2部時候步天由出世到12歲呢段時間步驚雲係失鷑虴黈I名叫做"卓山",所以步驚雲根本未曾反對過步天習武,後來童年步天同童年小劍聖比武時步驚雲仲指導步天武功,同埋步天鼤臚@個啟蒙之師應該係步驚雲(卓山)鵀揤略H,第二個教佢武功奰雩茷Y懷滅。今期睇蟆祲G人門主應該又係同日本天皇有關又或者根本就係天皇,馬仔到底點解成日咁鍾意講日本入侵中原武林?由第一代絕無神跟茖鴗擖誘悇荂A再到第二代天皇再到隱劍流!照睇馬仔又唔係咁記仇鴾H,如果唔係就唔會年年新年都去日本魽H
作者: sammy20072007    時間: 2007-2-16 18:35

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2007-2-15 12:07 發表
我好想知藍武點樣單手用殺破狼!
係呀,我都好想知藍武單手點耍兩把架M!如果藍武攪得掂儭嗛搥N真係做福鬼虎、劍晨、無名、赤煉•••等傷殘人仕囉
作者: gregoryliu    時間: 2007-2-16 19:49

隐劍流門主應該係第二代天皇的孖生兄弟之類, 就好似黑豹都有天皇同暗天皇.

不過我發覺而家的漫畫最大問題都係太多線, 個個角色都要俾條線佢, 成套漫畫做幾十期都係咁鋪鋪鋪...
就螺s個嘍囉都講下佢有咩屋企人先俾其他嘍囉殺死
作者: superheman    時間: 2007-2-16 23:02

I think I am going to stop to buy and read this comic any more !
作者: 雲無求    時間: 2007-2-24 03:55

作者: 風中之神    時間: 2007-3-4 03:55

作者: 雲無求    時間: 2007-3-5 02:47

作者: 風中之神    時間: 2007-3-5 18:34

作者: sammy20072007    時間: 2007-3-5 19:14

老馬你係係咪失鷑苤H當年你講明話破軍溝鷘翮楹茼悒壑妨嵿a鼳\走路去髐擖輓L神絕宮,點知俾絕無神睇中鷘翮楹茼悒嚏A於是要佢用條女薔瘣"殺破狼"秘本,而家又話"殺破狼"係海澤武狼傳俾破軍仲話要追債,唔通當年破軍見自已係女咁搶手於是一貨多賣,搞到海澤武狼"硬掘掘"無得食,谷鰲X十年臨老先"覆桌"?但條女(聶風個老母老)瓜鬫n多年咯,點還?就算溝都溝唔切謘A家黚}軍一把年紀仲毀埋容添!另外老馬你可唔可以快 D 做瓜亦正、亦邪呢兩條友,鶩茈蝔舅S話身負劍界最強玄陰六劍,後來仲擙I亦正鶗陰後六劍,總計實力仲勁過魔魁,但表現成個蛋散咁跟出跟入,真係睇見佢就煩,又話玄陰十二劍咩各有宿主又有劍傲,咁有靈性又會投身個咁嚗o柴?人]劍晨盲眼加失聰都同武無敵、步驚雲抽過幾場威過(仲打瓜鱆Z無敵添),劍晨仲要得鶣e7劍,同埋明明又話赤炎係俾佢老婆捉姦斷正後俾佢老婆暗算下毒再做瓜,跟手仲搶埋個孽種赤雪返來,家鴾S話係練咩赤火神功搞到自火焚再鬼上水晶像,究景想點?你究景想我]睇邊段故事同當無睇過邊段故事不如你老人家鄐U期週記講明啦(例如:為使本鬲G事劇情更為精益求精,故現將第400期12頁--22頁內容蝪ㄐA讀者要當無睇過,該期內容將緊接下期劇情),咁樣你又無咁辛苦我又無咁激氣,你好我好!話時話,小劍聖到底去鷖銦H
作者: 風中之神    時間: 2007-3-5 19:27

作者: 周五一次郎    時間: 2007-3-5 19:35

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-5 19:14 發表
老馬你係係咪失鷑苤H當年你講明話破軍溝鷘翮楹茼悒壑妨嵿a鼳\走路去髐擖輓L神絕宮,點知俾絕無神睇中鷘翮楹茼悒嚏A於是要佢用條女薔瘣"殺破狼"秘本,而家又話"殺破狼"係海澤武狼傳俾破 ...
Sammy兄你真係心水清!
老實講風雲自從懷空開始,我已經邊睇邊忘記劇情。
宜家仲有睇都係我大佬睇完再俾我睇。
唔使錢睇下咪當真係睇緊“畫集”咯!
作者: 風中之神    時間: 2007-3-5 19:55

作者: sammy20072007    時間: 2007-3-5 20:37

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-5 19:35 發表

Sammy兄你真係心水清!
老實講風雲自從懷空開始,我已經邊睇邊忘記劇情。
宜家仲有睇都係我大佬睇完再俾我睇。
唔使錢睇下咪當真係睇緊“畫集”咯!
當真係睇緊“畫集”咯!真係小弟"心聲"
作者: 風中之神    時間: 2007-3-18 00:53

作者: phantom123    時間: 2007-3-19 20:20

I read that comic Part 1, 2 & 3 ..... found out although some of the story part is  dragging but, when come to the interesting part Ma Sir always wont let us down....and the story line now not really concentrate on feng yun, more on those young generation.

P.S Xiao Wu <------- My IdoL
作者: 風中之神    時間: 2007-3-25 04:41

作者: 小角色☆    時間: 2007-3-25 12:04

其實要風雲死, 真係好難, 因為地死左, 本書仲點叫風雲?
本來佢都話冇第三部架!之後唔係一樣.
其實今期都算係咁, 就睇下佢可以將易風寫成點啦!
作者: 風中之神    時間: 2007-3-26 03:58

作者: my709394    時間: 2007-3-26 22:38

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-26 03:58 發表

現在劇情走向是小武的"天下",別說是易風,連風、雲都要靠邊站!
小武掂嗎?現在功力設定太高了...只係武狼他都應付唔來吧...到時到候咪又要兩位七老八十的老人家出來...
作者: 風中之神    時間: 2007-3-27 07:29

作者: 周五一次郎    時間: 2007-3-27 12:46

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-26 03:58 發表

現在劇情走向是小武的"天下",別說是易風,連風、雲都要靠邊站!
傻狗,我地文化低,睇唔明你D話中話。
下次唔該寫白D。
作者: bzboy    時間: 2007-3-27 16:53

作者: 風中之神    時間: 2007-3-27 18:29

作者: 不平凡人    時間: 2007-3-28 00:44

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-27 10:29 發表

是傻狗你(傻狗,我)自己承認文化低,我可沒說喔!
你文化太高啦....返屋企睇你既玉記啦.....仲要係租書睇喎~~~~
唔支持漫畫..唔買就咪忍睇....亦都唔好o係度吠
作者: 風中之神    時間: 2007-4-2 00:28

作者: sammy20072007    時間: 2007-4-3 19:07

無甚進展又一期,無浀n講•••唉!
作者: 風中之神    時間: 2007-4-3 23:09

作者: 業火紅蓮    時間: 2007-4-5 02:55

作者: bzboy    時間: 2007-4-9 19:18

作者: 風中之蓮    時間: 2007-4-28 19:53

作者: redback    時間: 2007-5-1 12:20

house still have area to store it...
so still buy...
but not see the content of the book ...since still conflict of the content between now and b4....
當睇緊“畫集”咯
but when i totally cant accept the content ....i will throw all of it
作者: sammy20072007    時間: 2007-5-2 20:12

其實老馬近期都好夠膽作新嘗試了,睇佢將風雲"雪藏"鼲搹h期,而將重心放鄐p武身上就知佢想試屩鄍D角,但我作為一個睇髐悀U十幾年幭牧謠縑A"小武"雖然係名門之後,但性格婆媽,承繼驚世絕學十強武道但表現有如配角,鉌\身上根本睇唔到一書主角應有魅力,如果由佢擔書我就覺得天下呢本炷蟦々w盡了,期實小劍聖、易風、步天呢幾個第二代江湖已有足夠魅力同實力擔起本書啦!仲有最出近赤火神功,我覺得老馬將佢齔弁鑒]定得太複習了,好難睇得明!
作者: 風中之蓮    時間: 2007-5-13 14:45

作者: billchan    時間: 2007-5-18 15:29

嘻嘻,「一山還有一山高」是唔肯斷尾的武俠小說和漫畫的永恆公式!此間作者能擺脫此俗套的能有幾人?

自報睇「天下」的資f先,阿標由第一期至今又睇又儲,而家仍藏有完整一套! 不過唔知藏黎做乜!)
作者: merlin101    時間: 2007-5-21 00:00

yeap, its get boring
作者: sammy20072007    時間: 2007-5-21 22:37

天下屩簾揤鴽謠羲瑤T係負恣A好日都唔會翻睇但掉又唔係好想,家下成疊擺鉥Z所,只有膊時打發下時間啦!
作者: chiwai    時間: 2007-5-22 04:00

到今時今日都有睇,可能是情與結,加上在外國生活,睇漫畫為娛樂。老實點講,風雲故事差,但港產漫畫中算最好,所以本人還有睇風雲,
作者: 風中之蓮    時間: 2007-5-26 21:57

作者: 風蓮    時間: 2007-6-9 23:31

作者: sammy20072007    時間: 2007-6-16 19:51     標題: 馬榮成好心你反省黻

我開呢個壇係想M囍啼賒毓麊B友謠錢鴷赫恁A但反應之冷淡簡正出乎意料之外,簡直型同廢墟,但一本無人肯講黈悁又期期賣書,咁即係話:習慣驉A但已無感覺。老馬你話點算。最搞洢Y呢個壇鴾什磳髐l居然係隻台灣癲狗,自從俾版主封\謙驉u雷州狗肉煲」之後就全世界靜晒!
作者: 利記    時間: 2007-6-18 12:42

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2006-12-4 20:33 發表
請問仲有無人同我一樣一直都有睇風雲,有睇,吾代表好睇,我到而家都仲睇,但我只係情意結,每隔個星期六晚就硬係好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來,買一本我成日會分幾次先睇完的天下 ...
我都有睇
雖然故事真係麻麻
但情意結,無計
作者: sammy20072007    時間: 2007-6-21 15:25

引用:
原帖由 利記 於 2007-6-18 12:42 發表

我都有睇
雖然故事真係麻麻
但情意結,無計
在下多謝閣下支持呢個壇
作者: kwanshing    時間: 2007-6-24 14:57

最近都係得閒先買一兩本黎睇∼∼
作者: 南宮問天    時間: 2007-6-25 12:33

作者: billchan    時間: 2007-6-26 02:57     標題: 「天下」五百期的「觀前感」

.

… 讓 阿標 來口痕,講鵅u天下」五百期的「觀前感」!

睇返「天下」,當然要先讚一讚:畫功在本地超哂班  (當日而言 )!但畫集內容和處理呢?

舊 主角人物  捨不得死掉!
舊 故事橋段  無能力完掉!
舊 伏線細節  一古腦忘掉!

結果,所有主角人物故事、橋段、伏線、細節,盡皆纏纏繞繞,拖拖拉拉,正是

鴻飛三千里,胡混五百期

嘻嘻 … 馬 Sir點樣解救呢?

就是到咁上下就把發展未完的故事草草來個小結,扮哂懸疑,按下不表,再重新整多兩三件新人物,好似 499 期的「龜孫子」與「燈籠」咁,再起一個新故事,稍後才慢慢結合一些舊人物入內發展 ~~~

哈哈,結果又重蹈覆轍,待幾十期纏繞拖拉後,趁什麼周年或百期紀念,又再來一次「洗底兼講新故事」大行動,

把舊主角人物  升上神^,
把舊故事橋段  置諸腦後,
把舊伏線細節  當無講過!

呵呵,無野係唔得既,橫掂有大把讀者,好似阿標咁,隔個禮拜又掏十四塊出黎,買一期新既,水過鴨背咁望幾眼 ~~~ 買下望下,轉眼間咁又五百期啦 ~~~  

$ 14 X 500 = $ 7,500!

原來阿標科左 $ 7,500,俾 馬 Sir 買田又買地! 咁你地呢?
作者: 周五一次郎    時間: 2007-6-26 16:26

引用:
原帖由 billchan 於 2007-6-26 02:57 發表
.

… 讓 阿標 來口痕,講鵅u天下」五百期的「觀前感」!

睇返「天下」,當然要先讚一讚:畫功在本地超哂班  (當日而言 )!但畫集內容和處理呢?

舊 主角人物  捨不得 ...
Bill兄講得好!
其實這是所有長篇香港漫畫的通病。
只是天下的編劇最弱雞,情況比其他的嚴重。
作者: seaseaokla    時間: 2007-6-28 06:52

我一早放棄了............!
作者: sammy20072007    時間: 2007-6-28 15:19

近期發覺風雲有大陸化黿↙G,就係老馬黿M欄愈來愈喜歡用好很多鴾憒r謎g手記,同埋本書鴷峖r愈褶U冗長沉悶,雖然格數多同幾底睇,但有時真係睇到眼唌A但姦x係佢最近係咁煲小武,仲要係專欄入面講明力捧,老馬你係咪真係當我地╮A你成日話小武血s優良,但又唔見佢點勁法(最勁今期但自己都燒到I晒),為人優柔寡斷毫無魅力可言,頂!同埋今期鶩蚗t孫子究竟係乜水,你唔係因為想出公仔而又捧佢呀?舊年因為出公仔要遷就造型而橫空出世鶩荂u亦正、亦邪」我到家下都仲係睇到就憎,樣已經衰,鄏扆豆A鴽C能編劇下就更加覺得佢酯毓酗J面就好似一舊鄎邟|度}極都}唔去麉佫搳A真係好很討厭!
作者: sammy20072007    時間: 2007-6-28 15:24

話時話有無人可以話俾我聽而家個赤邪究竟係亦正定係亦邪,條友究竟係鬼上身定係精神分烈,點解成日有幻覺,定係我自己睇天下睇到有幻覺?
作者: ahdee1971    時間: 2007-7-5 12:33

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-6-28 15:24 發表
話時話有無人可以話俾我聽而家個赤邪究竟係亦正定係亦邪,條友究竟係鬼上身定係精神分烈,點解成日有幻覺,定係我自己睇天下睇到有幻覺?
亦正 / 亦邪,條友9成精神分裂
我]無幻覺
係幻想....
幻想有一日天下會回復當年中華英雄之狀態

馬SIR 又話唔會買返中華英雄

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0