標題: [疑難] 請問各位師兄,中環有乜好介紹 [打印本頁]

作者: manbirdcam    時間: 2010-9-4 11:01     標題: 請問各位師兄,中環有乜好介紹

請問各位師兄,中環有乜好介紹
謝謝
作者: peter8886    時間: 2010-9-5 00:18

有馳名中外絲襪奶茶,香煎牛利飽、雲吞麵…好多好多介紹唔晒!自己再?下啦!
作者: longsomeone    時間: 2010-9-5 14:14

去IFC四季high tea都唔錯架!
作者: boot_boot    時間: 2010-9-5 14:34

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-9-5 14:14 發表
去IFC四季high tea都唔錯架!
我會上山頂M老襯.     
作者: faizai    時間: 2010-9-5 23:02

蘭桂芳和Landmark都好出名...........
作者: peter8886    時間: 2010-9-6 01:36

師兄其實想要介紹什麼?寫咁多留言,多謝都冇句,下次再問吾鬼采你。
作者: kot    時間: 2010-9-6 11:49

不要玩他了. 上得呢版, 心照了, 不是求飲食報料的.這位人兄,如果一向有留意其它links 的討論,自然找到答案..
作者: ERICHYT    時間: 2010-9-6 13:32

咁其實中環有無呢? 去開中環開完會可以有機會一試嘛BR!!
作者: kkleung    時間: 2010-9-6 17:47

引用:
原帖由 kot 於 2010-9-6 11:49 發表
不要玩他了. 上得呢版, 心照了, 不是求飲食報料的.這位人兄,如果一向有留意其它links 的討論,自然找到答案..
係羅,各位大哥,吾好玩到咁盡啦 ,留返小小空間比啲初級用戶,顯現吓元老級風範嗎。
其實中區有咩玩我都想知。
作者: kk1365    時間: 2010-9-6 18:30

師兄:請去死仔台看看吧!
作者: kot    時間: 2010-9-6 22:22

if ching want to have a decent massage (no vas) , chisum is not a bad choice $498 for 90 mins.
作者: faizai    時間: 2010-9-6 23:35

引用:
原帖由 kot 於 2010-9-6 22:22 發表 if ching want to have a decent massage (no vas) , chisum is not a bad choice $498 for 90 mins.
$498 for 90mins...........
作者: opps    時間: 2010-9-7 01:37

上環大班..
http://www.taipanspa.com.hk/

作者: fifi6688    時間: 2010-9-7 07:08

信德大班幾貴下,上環中環都有腳鋪仔,去d細間鋪會有驚喜,上環偏多野搞d。
作者: kot    時間: 2010-9-7 11:14

引用:
原帖由 faizai 於 2010-9-6 15:35 發表

$498 for 90mins...........
中環消費貴,環頭環或九龍區,可能平些, 係正宗按摩,不含色情成份,摩師年青貌美,環玩幽靜, quite relaxing.如不求額外服務,不防一試.
作者: kotaroisaka    時間: 2010-9-7 11:26

引用:
原帖由 fifi6688 於 2010-9-7 07:08 發表
信德大班幾貴下,上環中環都有腳鋪仔,去d細間鋪會有驚喜,上環偏多野搞d。
有甚麼好介紹呢?有驚喜的,有VAS的...
作者: boot_boot    時間: 2010-9-7 15:28

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-9-6 17:47 發表

係羅,各位大哥,吾好玩到咁盡啦 ,留返小小空間比曭麈聽峇寣A顯現鴾蒂戙躑源d嗎。
其實中區有咩玩我都想知。
Mud 唔係講 sight-seeing 呀!     
Regret!  

kk 大哥, 如果你知中區有mud野好抵玩,
帶埋我呢個細路去, 好嗎?   

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0