標題: 隱藏版 ???? [打印本頁]

作者: 焦器勃勃    時間: 2006-8-14 21:16     標題: 隱藏版 ????

呢幾日 仲係 神州風月版 (隱藏版 ), 小弟的 Account 幾分鐘被 Block 左 ???

The error message is shown as follows:

您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成:

本論壇只有特定用戶組可以訪問。
您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

作者: 焦器勃勃    時間: 2006-8-14 21:20

Sorry, 漏左D字 ...

呢幾日 仲係 神州風月版 (隱藏版 ) 出 Post, 小弟的 Account 幾分鐘被 Block 左 ???

The error message is shown as follows:

您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成:

本論壇只有特定用戶組可以訪問。
您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-14 21:28

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2006-8-14 21:20 發表

Sorry, 漏左D字 ...

呢幾日 仲係 神州風月版 (隱藏版 ) 出 Post, 小弟的 Account 幾分鐘被 Block 左 ???

您無權進行當前操作,這可能因 ...
未SET好之前你咪出到囉, 而家SET好左咪唔得囉
作者: 焦器勃勃    時間: 2006-8-14 21:48

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 09:28 PM 發表

未SET好之前你咪出到囉, 而家SET好左咪唔得囉

作者: oldgun    時間: 2006-8-14 21:51

作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-14 21:53

話明隱藏版嘛, 唔係個個都入得架

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0