標題: [疑難] 請問有冇師兄試過灣仔"醫男" [打印本頁]

作者: manbirdcam    時間: 2010-10-19 13:54     標題: 請問有冇師兄試過灣仔"醫男"

請問有冇師兄試過灣仔"醫男"
作者: zara2007    時間: 2010-10-19 23:43

yes, so so... oil message $198... no VAS
作者: longsomeone    時間: 2010-10-20 13:51

引用:
原帖由 zara2007 於 2010-10-19 23:43 發表
yes, so so... oil message $198... no VAS
$198 for 50min. or 90min. ar?
作者: xiantsang    時間: 2010-10-22 02:34

醫男?是不是男按摩師咁解?
作者: paopei    時間: 2010-10-23 12:48

正骨水 , no vas , 不過裡面有個bg幾後生 , 但唔記得佢個名
作者: zara2007    時間: 2010-10-26 16:13

that's why I puzzled, they have ad in 141 but no VAS, how come ?
作者: HappyApex    時間: 2010-10-27 11:57

正骨水??? 唔係呀話,我個次放工去, 老闆娘話佢做住先, 一陣佢個妹黎做, 老闆娘到幾正, 點知佢個"妹"好似D三張
幾泰傭, 又唔識dup, 我已經無晒癮, 佢仲問我要唔要vas, +200,  我話唔使啦, 佢重係咁哦, 煩撚到死. 以後都唔去.
作者: longsomeone    時間: 2010-10-27 18:57

引用:
原帖由 HappyApex 於 2010-10-27 11:57 發表
正骨水??? 唔係呀話,我個次放工去, 老闆娘話佢做住先, 一陣佢個妹黎做, 老闆娘到幾正, 點知佢個"妹"好似D三張
幾泰傭, 又唔識dup, 我已經無晒癮, 佢仲問我要唔要vas, +200,  我話唔使啦, 佢重係咁哦, 煩撚到死. 以後 ...
Thanks for ur info.! That means not worth to try la!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0