標題: [疑難] 想去台灣揾女陪玩, 陪過夜 [打印本頁]

作者: Alan167    時間: 2010-10-24 19:21     標題: 想去台灣揾女陪玩, 陪過夜

想在台中, 及台北都想叫個女仔陪我, 行街, 睇戲, 食飯及回酒店過夜. 太約十二個鐘左右.
唔知哪裡有得叫呢? 在網上打幾個關鍵字, 發現有一大批女仔留言, 及一些集團式, 內裡有甚麼護士, 秘書, 人妻, 學生妹兼職. 幾多千元一節, 最少三節, 三節送一節. 又要預約. 但都好似無提及過夜的條件. 究竟有無此交易呢? 如果你們有人試過, 請交流一吓經驗.
作者: cr002146    時間: 2010-10-29 13:58

我又想去台湾,我没有到过哟
作者: boylove214    時間: 2010-10-29 23:57

老友............去外地玩 一個人真係要人識 帶你去穩陣,一個人既話 ,你有無睇我既post........我真係有驚無險...... 雖然台妹真係幾正
作者: Alan167    時間: 2010-10-30 14:59

[quote]原帖由 boylove214 於 2010-10-29 23:57 發表
老友............去外地玩 一個人真係要人識 帶你去穩陣,一個人既話 ,你有無睇我既post........我真係有驚無險...... 雖然台妹真係幾正

先幾日我被那個msn婉拒, 話佢哋係茶, 只有S, 不是傳播.

傳播妹, 我也在網上聽聞過, 多在KTV陪唱, 如果要過夜要預先講好條件. 又話不是每個傳播妹也願意和客人過夜.
有一種叫做飯局妹, 條件比傳播妹高, 多數是模特兒. 但只限在高級場所, 跟老闆或名人級陪食, 不上床.
我想我多會找傳播妹. 但我又嫌傳播妹太嫩了(二十歲或以下). 最好找個有廿多歲的女仔, 陪看戲, 食飯, 跟着返酒店陪我過夜.
我現在正找相關的資料, 請你們幫助提供資料.
作者: bingkan    時間: 2010-11-7 15:22

出外最好要按本子.不要什麼妹陪.太危險

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0