標題: 你會包條女幾耐? [打印本頁]

作者: veryhoty    時間: 2010-11-14 21:38     標題: 你會包條女幾耐?

各位C-hing,如果你有能力,你會包條女幾耐?
作者: fishcat    時間: 2010-11-14 22:07

如果有能力,會同一時間包幾條女直至她們自己離開。大部分接受被包的女會自己離開,如果你無時間陪佢。
作者: veryhoty    時間: 2010-11-14 22:37

比你包得梗爲錢啦c-hing,5通為性趣呀?你5陪姖?求之不得啦人o地,5使做有錢袋,其實好多女已失性趣了,戲就交足,人地食得呢行飯....其實好多o野大家feel到.不過系明買明賣.我只想聽吓大家意見,真愛?會叫你比$$包?
作者: fishcat    時間: 2010-11-14 22:43

如果100%明買明賣,我一日都唔會包,鋪鋪清算。
作者: yellowhite    時間: 2010-11-15 12:54     標題: 回復 4# 的帖子

男人有時就係咁矛盾, 想係一定為尋刺激尋和新鮮感而開始的關係中, 變成另一段穩定的關係...
作者: fifi6688    時間: 2010-11-16 02:22

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 22:07 發表
如果有能力,會同一時間包幾條女直至她們自己離開。大部分接受被包的女會自己離開,如果你無時間陪佢。
c-hing,你指o既女幾多歲先?本身條女有冇家庭負擔先?條女俾你包得會因冇時間陪佢而走?唔係呱﹗o甘叫佢收少D啦 個個怕辛苦先俾人包。
作者: fishcat    時間: 2010-11-16 03:32

引用:
原帖由 fifi6688 於 2010-11-16 02:22 發表
c-hing,你指o既女幾多歲先?本身條女有冇家庭負擔先?條女俾你包得會因冇時間陪佢而走?唔係呱﹗o甘叫佢收少D啦 個個怕辛苦先俾人包。
有樣野叫寂莫,當然她們以偷食,可能我太天真講feel,我唔會純粹因為骨技、身材、樣貌去包一個人。
比人包應該搵少左,付出也少左。有條件既,鋪鋪清在骨場hold一個人有幾難?除非中港分格,或有對頭人同你爭mark女女,當然也有人不鍾意同人分享女女而私有化。
作者: bigchingwater    時間: 2010-11-16 23:44

咁明買明賣就唔使包啦,仲要係幾條女咁多,咁不如舖舖清唔係更好咩仲可以次次唔同呀
作者: boot_boot    時間: 2010-11-17 11:26

包, 未必會開心, 因此未必會去做.     
作者: 祈.禱    時間: 2010-11-17 13:16

作者: BPL    時間: 2010-11-17 15:31

引用:
原帖由 yellowhite 於 2010-11-15 12:54 發表
男人有時就係咁矛盾, 想係一定為尋刺激尋和新鮮感而開始的關係中, 變成另一段穩定的關係...
Agree with your opinion.
In the beginning it's for fun
Once you care about the relationship it's a great pressure on both sides
作者: aero169169    時間: 2010-11-17 15:48

引用:
原帖由 BPL 於 2010-11-17 15:31 發表

Agree with your opinion.
In the beginning it's for fun
Once you care about the relationship it's a great pressure on both sides
Totally agreed. In the beginning, it is a great pleasure on both sides. In the end, it is a great pressure on both sides.
作者: Adventure    時間: 2010-11-18 00:42

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 14:07 發表
Don't think Hot lady can be completely bought out by a client, most of the time clients are paying for additional time of sharing the hot lady rather than privatize her. Instead of paying extra for share her additional time, I would rather prefer 'pay every time and no regret when you go home'.
作者: boot_boot    時間: 2010-11-18 14:01

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 22:07 發表
fishcat hing,

包一個仲唔夠, 仲要包幾個tim!      
作者: fishcat    時間: 2010-11-18 14:08

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-11-18 14:01 發表

fishcat hing,

包一個仲唔夠, 仲要包幾個tim!   h:" />   
有能力既米幫吓人,助人為快樂之本。
作者: boot_boot    時間: 2010-11-18 14:25

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-18 14:08 發表

有能力既米幫鴾H,助人為快樂之本。
咁又係, 做齔ㄓl軍都好嫁.     

最緊要活得快樂.      
作者: veryhoty    時間: 2010-11-19 02:54

在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。
作者: boot_boot    時間: 2010-11-19 13:47

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-19 02:54 發表
在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。
一個囡囡對得太久, 我估真係會厭, 所以最好要有幾個.    
作者: Oilking    時間: 2010-11-19 14:42

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-19 02:54 發表
50 to 70K  ............
作者: Oilking    時間: 2010-11-19 14:46

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-19 14:42 發表

但是一晚 $1,666- ($50K/ 30) 又可以試bor!  
作者: aero169169    時間: 2010-11-19 14:48

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-19 14:42 發表

5∼7萬一個月,唔係個個包得起
作者: boot_boot    時間: 2010-11-19 15:11

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-19 14:46 發表

但是一晚 $1,666- ($50K/ 30) 又可以試bor!  
一晚4下, 每下=$416.50 ($1,666/4),
真係有d數為bor!  
作者: veryhoty    時間: 2010-11-20 09:47

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-11-19 14:48 發表

5∼7萬一個月,唔係個個包得起
50∼70k是包埋其他使費,比如飲飲食食,買下野,冇可能晚晚做啦當然。
作者: boot_boot    時間: 2010-11-20 10:30

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-20 09:47 發表
50∼70k是包埋其他使費,比如飲飲食食,買下野,冇可能晚晚做啦當然。
係丫!  

有 d 又會係咁椅送番部 東風 俾佢用.     
作者: veryhoty    時間: 2010-11-23 01:23

不過我係想講,唔係俾左錢條女就會老老實實呢段時間淨係同你一個做,好多都有出黎....賺多個錢,其實好多職業女性都失去性趣,但佢地對住你可以好好戲。
作者: 楊過之子    時間: 2010-11-23 09:46

作者: veryhoty    時間: 2010-11-23 10:19

我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...
作者: fifi6688    時間: 2010-11-25 03:44

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-23 10:19 發表
我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...
完全同意,香港佗地甚至手段高好多,其實係香港有貨使乜去色情場所包呀?最大問題條女實逼你幫佢贖身,好多時唔係錢銀問題喇,所以奉勸各位玩完早劈,甚至到最後可以好多原因唔易劈架in HK,睇造化啦。
作者: zzmanman    時間: 2010-11-25 13:47

Only 1 mth.  Ok
作者: veryhoty    時間: 2010-11-26 01:16

引用:
原帖由 zzmanman 於 2010-11-25 13:47 發表
Only 1 mth.  Ok
1 mth?for fxcking too long lar.....if for  fxcking too boring....
作者: fifi6688    時間: 2010-12-6 00:54

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-14 21:38 發表
各位C-hing,如果你有能力,你會包條女幾耐?
真係視乎包既金額幾多,金額少的話梗係包耐少少啦;包得既段估唔會娶返去做老婆呱
作者: fifi6688    時間: 2010-12-6 00:57

引用:
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
作者: Newnam    時間: 2010-12-15 11:25

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 10:43 PM 發表
如果100%明買明賣,我一日都唔會包,鋪鋪清算。
我都係咁話,用包的錢去食散餐,所試的菜色更多更正。

所謂包,都唔止你一個食啦(可以出去偷食。)
作者: boot_boot    時間: 2010-12-15 16:10

引用:
原帖由 fifi6688 於 2010-12-6 00:57 發表
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
大把!  5年好濕碎.     
作者: Newnam    時間: 2010-12-16 14:52

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-15 04:10 PM 發表

大把!  5年好濕碎.       
五年已變老走樣。
作者: boot_boot    時間: 2010-12-17 15:45

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-16 14:52 發表

五年已變老走樣。
同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  
作者: veryhoty    時間: 2010-12-23 13:05

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-17 15:45 發表

同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?
作者: extensive123    時間: 2010-12-28 07:02

作者: rabbitsimon    時間: 2010-12-28 22:59

一定`會`同佢過夜
作者: boot_boot    時間: 2010-12-29 13:46

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-12-23 13:05 發表
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?
咁真係好貴呀!      

等我發鬙la!           
作者: fifi6688    時間: 2011-1-23 02:40

很多沉船c-hing D女都俾人包o左!....
作者: 叮一叮    時間: 2011-1-30 03:59

咁7多元包一個月..出去搵女..吊到你陽痿都得..
作者: cheungderi    時間: 2011-1-30 12:13     標題: Fun

just together for fun is better than hire for month base
作者: 豬肉仔.    時間: 2011-2-3 15:37

作者: fifi6688    時間: 2011-2-8 02:56

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

嗯....俾錢買演技,都啱。
但聽桑拿人講,依家俾2,3蚊包條女同以前銀碼差天共地。
作者: veryhoty    時間: 2011-2-20 19:27

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

做地女梗好戲啦,呢d無話分大陆,香港.
/敢問c-hing,其實大陆依家咩行情呢?謝謝!
作者: man11027    時間: 2011-2-21 18:52

一日都吾會包.最好鋪鋪清,大家無拖無欠.
作者: Salute    時間: 2011-2-23 09:30

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-15 11:25 發表

我都係咁話,用包的錢去食散餐,所試的菜色更多更正。

所謂包,都唔止你一個食啦(可以出去偷食。)
Well, this is a fair play. You can find this girl to get tohether at the back of your wife, of course, this girl has the freedom to find another boy at your back while you are away.  I think as long as she can give you the happiness you want and of course play safe.
作者: 楊過之子    時間: 2011-2-23 09:59

作者: 邪骨小霸王    時間: 2011-2-23 11:12

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 09:59 發表
One Year.....is enough
一年咁大約洗左幾多錢?
作者: boot_boot    時間: 2011-2-23 13:09

引用:
原帖由 man11027 於 2011-2-21 18:52 發表
一日都吾會包.最好鋪鋪清,大家無拖無欠.
同意.  我估包起人有時都幾煩嫁.  
作者: 邪骨小霸王    時間: 2011-2-24 09:59

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-23 13:09 發表

同意.  我估包起人有時都幾煩嫁.  
應該勁煩.
作者: xiantsang    時間: 2011-2-28 20:31

包條女同佢一齊時就叫你老公,你一走開時就變龜公﹗
作者: eddy0111    時間: 2011-3-2 02:03

1 month only
作者: Salute    時間: 2011-3-2 10:34

引用:
原帖由 叮一叮 於 2011-1-30 03:59 發表 咁7多元包一個月..出去搵女..吊到你陽痿都得..
有時包和吊是兩回事,使錢的同時,也要有feel,可能我們這些上了年紀的跟年輕的想法不同。有時在香港找個正式香港妹女友,使你的錢勁過包几個LB啊。如我在另一論區開了貼子,說現在出差上海,也不住酒店了,直接住在她家,又有住家飯吃,又有人照顧。
作者: veryhoty    時間: 2011-3-19 18:01

男人真奇怪,好多時都知系囡囡做戲架啦,自己都呃埋,唉!仲要個個月俾錢,楼都買到幾層啦!
作者: aaron007    時間: 2011-3-19 19:40

我想問下點算包女?
比足生活費!她不用工作!隨時都陪到你?
作者: fifi6688    時間: 2011-3-28 08:08

引用:
原帖由 aaron007 於 2011-3-19 19:40 發表
我想問下點算包女?
比足生活費!她不用工作!隨時都陪到你?
可以咁講既,一般親戚到系唔使開工既,呢d同囡囡私下协議。最緊要系你d『生活費』吸唔吸引蔗。
同埋包女呢家野請鬼容易送鬼難,包系容易,甩就唔易架,随时害人害己!小弟奉勸一條女真系唔好玩太耐......最好講明包幾耐,之後有續约優先權,可能話唔實際,但呢D野一定要保障自己先,唔好俾人太多幻想....
香港包真系唸過度過!大佬,李X欣日日搞都悶啦!
作者: yellowhite    時間: 2011-3-28 11:04

都係果句, 有頭髮邊個想做喇厘, 我諗好多出來行走"江湖"的各大小場女女, 都係有"數"係身要贖, 所以先要咁急搵快錢.

你包佢越耐, 其實當然幫佢"咩"數越耐. 同埋新鮮感和刺激感會隨時間減退... 所以我覺得對女女的"激情
, 真係3-6個月咩都夠 但之後"突然"要斬纜的話, 都唔係咁易, 尤其是條女係陀地的話, 諗起都煩
作者: boot_boot    時間: 2011-3-28 13:37

引用:
原帖由 fifi6688 於 2011-3-28 08:08 發表
可以咁講既,一般親戚到系唔使開工既,呢d同囡囡私下协議。最緊要系你d『生活費』吸唔吸引蔗。
同埋包女呢家野請鬼容易送鬼難,包系容易,甩就唔易架,时害人害己!小弟奉勸一條女真系唔好玩太 ...
咁多炩!   

真係要立番張合同先.      
作者: veryhoty    時間: 2011-4-28 13:23

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-3-28 13:37 發表 咁多炩!    真係要立番張合同先.      
c-hing 你講中了,如果你包條女,條女又系出面賺外快....好喇,你唔包喇,你d私隐又知道晒,因為條女唔想再做返果行而搞你,你點呢?眼見都有個,朋友圈個個都知條女咩料,我朋友其實玩餍左....唉!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0