標題: [原創] 肉林双飞完美篇 [打印本頁]

作者: glucerna    時間: 2010-11-14 23:01     標題: 肉林双飞完美篇

上个月在古都"肉林"学人玩三飛..點知東施效顰,搞到唔湯唔水,貼錢買難受之餘,
同媽咪投訴仲比佢話三飞好难玩,下次玩双飞夠啦!!!
昨晚九壯士再闖古都,7公番卓舊愛(有影相,今次仲激),有一師兄仲大派香水,又有一个1.74model,今次好玩哪
小弟梗係揾番上次拱手讓给春天哥果个大包米啦...媽咪真係做到野,一講就知,上次
孔融讓梨..今次..輪到我喇
同大包米玩玩吓色盅,點知媽咪帶咗條女入尼話今次有個好野醒你,双飛喇...
一睇又唔錯喎...即刻叫佢坐低..再叫佢出去除bra..驗一驗先...
嘩...一驗之不...不得了..原來是傳聞中的愛美神飛弹..
今晚肉林双飞,走唔甩喇....
梗係同媽咪單聲先啦...媽咪話收到...即刻同大包米,愛美神耳語 !!!!
有交帶就梗係唔同啦,今次最大分別是囡囡夠放..不會婆婆媽媽....
上次三飛每个囡吹完第二个上就話要洗一洗先..三个吹就要洗三次...洗完都軟能晒喇!!!
今次唔同哪...沖完涼就上床..兩个爭住吹..三个人一齊車輪,兩手撥四波...
第一野先扑愛美神...pink lin 窄gap..大包米從旁協助
第二野早操就梗係大包米喇...大的闊袋..床边拗蔗抽插二百多下(一下當+下),
愛美神在旁打車輪完成...完滿结束

后記..早餐例會..賽後檢討認為是一个完美双飛..7公吩咐要小弟出report...
恭敬不如從命...希望抛砖引玉..7公完美沙龙照殿后
作者: Lighter    時間: 2010-11-14 23:08

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-14 23:01 發表
上个月在古都"肉林"学人玩三飛..點知東施效顰,搞到唔湯唔水,貼錢買難受之餘,
昨晚九壯士再闖古都,7公番卓舊愛(有影相,今次 ...
好一句"大的闊袋"
可能是上一手的傑作
作者: wongyiu    時間: 2010-11-15 10:19

I like to try 4P.
作者: KMY89    時間: 2010-11-15 11:28

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-14 23:01 發表
柴爺狀態大勇 ...
作者: KMY89    時間: 2010-11-15 11:29

難怪古都呢排咁旺
作者: glucerna    時間: 2010-11-15 11:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-14 08:28 PM 發表

柴爺狀態大勇 ...   
化悲憤為力量...
作者: glucerna    時間: 2010-11-15 11:34

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-11-14 08:08 AM 發表

好一句"大的闊袋"
可能是上一手的傑作
"春天"的傑作?
作者: denny2000    時間: 2010-11-15 11:55

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-11-14 23:08 發表

好一句"大的闊袋"
可能是上一手的傑作
那麼不那麼容易“draw” 咀咯。。哈哈。。。
作者: denny2000    時間: 2010-11-15 11:56

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-15 11:32 發表

化悲憤為力量...
哇, glucerna ...you are so strong, 4p, 3p..  i am interested to see if the bed is big enough to put all the girls sleeping properly or you have one sleeping on top of you.?
作者: simonkok    時間: 2010-11-15 12:28

引用:
同媽咪投訴仲比佢話三飞好难玩鮁,下次玩双飞夠啦!!!
唔得...你講得甘好玩..我又要再去.....可惜唔知有無時間有無腳...
作者: denny2000    時間: 2010-11-15 13:29

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-15 11:34 發表

"春天"的傑作?
oh, 春天 becomes big gun brother as well?

he should be busy with someone else la..
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 14:58

柴爷叫到,从命!其他文字报告请其他师兄加上!
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 15:00

仲有很多相!
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 15:02

源源不绝!
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 15:04

还有最后两张!
作者: denny2000    時間: 2010-11-15 15:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-15 15:04 發表
还有最后两张!
bleeding..  !!   Pics. expertly taken, by the girls

any pics. when she enjoyed the banana..   ?  
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 15:15

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-15 15:09 發表

bleeding..  !!   Pics. expertly taken, by the girls

any pics. when she enjoyed the banana..   ?  
When she was enjoying my banana, I was too enloyed, and no photos taken !!!!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-11-15 15:36

引用:
同媽咪投訴仲比佢話三飞好难玩鮁,下次玩双飞夠啦!!!
柴爷好野! KTV 双飞小人物还没试过, 要去试下......!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-11-15 15:38

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-15 11:29 發表
難怪古都呢排咁旺  
小人物又要故地重游了......
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-11-15 15:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-15 15:15 發表

When she was enjoying my banana, I was too enloyed, and no photos taken !!!!
七公, 女下咀唇厚, 战斗格哦, 应多汁又好玩
作者: simonkok    時間: 2010-11-15 15:52

你太厲害.... \
甘都俾你影到...
作者: Haidada    時間: 2010-11-15 16:49

......... .......... ...... .........有D吾系好清楚。。D相既女女系边个既女呢。。认得揸波双手系七公既。。

作者: leowww    時間: 2010-11-15 19:12

小弟路過都睇到熱血沸騰
作者: glucerna    時間: 2010-11-15 19:19

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-11-15 01:49 AM 發表
......... .......... ...... .........有D吾系好清楚。。D相既女女系边个既女呢。。认得揸波双手系七公既。。
佢對肥手无人不識喎.....
作者: glucerna    時間: 2010-11-15 19:31

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-14 11:58 PM 發表
柴爷叫到,从命!其他文字报告请其他师兄加上!
波形比愛美神"有过之而無不及"..極品呀...
作者: AINY    時間: 2010-11-15 22:21

好冲动想马上就去玩下啊。。。
作者: 7-siu    時間: 2010-11-15 22:42

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-15 22:21 發表
鬼叫你放飛機!哈!
作者: glucerna    時間: 2010-11-15 23:17

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-15 07:42 AM 發表

鬼叫你放飛機!哈!
AINY師兄邊有放过你飛機呀?
作者: denny2000    時間: 2010-11-16 09:21

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-15 22:21 發表
who dare to use my favorite name to be his/her forum name....??
作者: AINY    時間: 2010-11-16 10:18

引用:
大的 - 易啜。
大袋 - 易入。。
作者: denny2000    時間: 2010-11-16 11:23

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-16 10:18 發表

大的 - 易啜。。
大袋 - 易入。。
那麼positive。。。。哈哈

我也試過小袋,想著很開心。 foreplay 都做得落力d, 條女比我搞到來了倆次。。

到我啦, 額, 那麼緊的, 把腳分開點, 用盡方法,還是入不到。。。  酒氣來了,很累,soft 了, 倒下來,睡著了。。。   太緊都不是一定好的。。。
作者: AINY    時間: 2010-11-16 11:33

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-16 09:21 發表
who dare to use my favorite name to be his/her forum name....??
好歌。。也是个好名啊。
作者: glucerna    時間: 2010-11-16 11:36

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-15 08:23 PM 發表

那麼positive。。。。哈哈

我也試過小袋,想著很開心。 foreplay 都做得落力d, 條女比我搞到來了倆次。。

到我啦, 額, 那麼緊的, 把腳分開點, 用盡方法,還是入不到。。。  酒氣來了,很累,soft 了, ...
大的 - 易啜。。有口感...

大袋.易入=  又啱我.....小袋如果不夠水...入不到....就軟了 睡覺吧....
作者: jjchan218    時間: 2010-11-16 11:58

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 11:36 發表
大袋.易入=  又啱我.....小袋如果不夠水...入不到....就軟了 睡覺吧....
Glucerna兄今次玩双飛好激,囡囡合作、流程又暢順!
好盡興

作者: simonkok    時間: 2010-11-16 12:00

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 11:36 發表

大哥,就算係小袋。。。俾你食多幾次都變大袋啦。。。。
作者: glucerna    時間: 2010-11-16 12:21

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-15 09:00 PM 發表

大哥,就算係小袋。。。俾你食多幾次都變大袋啦。。。。
我跟你比較...差几條街 ..大根哥....
作者: glucerna    時間: 2010-11-16 12:24

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-11-15 08:58 PM 發表

Glucerna兄今次玩双飛好激,囡囡合作、流程又暢順!
好盡興喎!
偶有佳作,吧....
作者: simonkok    時間: 2010-11-16 13:27

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 12:21 發表

我跟你比較...差几條街 ..大根哥....
過獎。。。其實虚名黎啫。。。我好一般喎。。。唔信你可以問下d囡囡。。。
作者: denny2000    時間: 2010-11-16 13:38

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-16 13:27 發表

過獎。。。其實虚名黎啫。。。我好一般喎。。。唔信你可以問下d囡囡。。。
you both find one day to have a 2x2 and the truth would be revealed. If you have 7 siu (or his girl) to be the cameraman, it is better (to have a pic)
作者: 7-siu    時間: 2010-11-16 14:23

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-16 13:38 發表

you both find one day to have a 2x2 and the truth would be revealed. If you have 7 siu (or his girl) to be the cameraman, it is better (to have a pic)
The camerman (me) is ready anytime !!!!
作者: simonkok    時間: 2010-11-16 23:50     標題: 下一場

正如七少所講。。。唔好騎刧人地個post

AINY大哥。。
如果真係要分 priority,
我會揀海蝦先。。(因為第二日唔洗走甘遠嘛)
不過如果大家喜歡。。東方運河。。我亦ok。。。
作者: AINY    時間: 2010-11-17 00:22

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-16 23:50 發表
正如七少所講。。。唔好騎刧人地個post

AINY大哥。。
如果真係要分 priority,
我會揀海蝦先。。(因為第二日唔洗走甘遠嘛)
不過如果大家喜歡。。東方運河。。我亦ok。。。
对的。。在海吓就方便好多。。吾使走来走去。。
作者: 遲來的春天    時間: 2010-11-17 17:54

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-15 11:34 發表

"春天"的傑作?
Glucerna大哥,唔關我事,是你當日空倉,吩咐小弟進倉! 結果大裂口低開!如今你看好後市還補倉加碼雙飛!佩服大哥勇氣,得到雙倍回報是理所當然的!
作者: simonkok    時間: 2010-11-17 18:10

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-11-17 17:54 發表

Glucerna大哥,唔關我事,是你當日空倉,吩咐小弟進倉! 結果大裂口低開!如今你看好後市還補倉加碼雙飛!佩服大哥勇氣,得到雙倍回報是理所當然的!
呵呵....隔離有個post...係南京mm搵有實力男士喎...不如你又開多個好倉啦...
作者: glucerna    時間: 2010-11-17 23:30

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-11-17 02:54 AM 發表

春天大哥..呢兩日大插插...小弟補倉加碼雙飛...實在是捉錯用神...雙倍回報宜家"柯突"喇
作者: 遲來的春天    時間: 2010-11-17 23:57     標題: 回復 45# 的帖子

希望在明天,大哥明晚可以再来过三飞導弹畅游锦绣山河吗?那就唛仇都报晒!
作者: denny2000    時間: 2010-11-18 09:29

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-17 23:30 發表

春天大哥..呢兩日大插插...小弟補倉加碼雙飛...實在是捉錯用神...雙倍回報宜家"柯突"喇
wa glucerna 大哥,會不會以後 3p 變了你的指定動作啊? 要不要4p?  我們樂意幫忙,你付¥¥給女女 便可以了,我們最多不收手續費。。哈哈。
作者: 7-siu    時間: 2010-11-18 10:04

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-18 09:29 發表

wa glucerna 大哥,會不會以後 3p 變了你的指定動作啊? 要不要4p?  我們樂意幫忙,你付¥¥給女女 便可以了,我們最多不收手續費。。哈哈。
Glucerna 大哥,今晚仲话要上我的203个月的美波导弹。但FF妈话她昨晚的客上完之后,今天要带她去泡温泉。Glucerna 可能"失猪交比"了!哈哈!我就另上新货了!
作者: AINY    時間: 2010-11-18 11:22

又再热闹一番啦。。
作者: denny2000    時間: 2010-11-18 11:29

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-18 10:04 發表

Glucerna 大哥,今晚仲话要上我的203个月的美波导弹。但FF妈话她昨晚的客上完之后,今天要带她去泡温泉。Glucerna 可能"失猪交比"了!哈哈!我就另上新& ...
that’s good. force you to explore new stuff..  may be you find a better one..
作者: 7-siu    時間: 2010-11-18 17:53     標題: 回復 50# 的帖子

Not easy la. It is quite difficult to find another one as good as this one. Body, perfect. attitute, wonderful !! young, 203 months, co-operative in bed.
作者: simonkok    時間: 2010-11-18 18:00

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-18 17:53 發表
Not easy la. It is quite difficult to find another one as good as this one. Body, perfect. attitute, wonderful !! young, 203 months, co-operative in bed.
好野自己多人搶.....之所以咪去左浸溫泉囉...
作者: lad168    時間: 2010-11-18 22:51

幾位真係呢度既台柱
作者: freedick    時間: 2010-11-19 04:53

wa lao~~ u r pro!!
share good thing for us!! thanks bro~~
作者: kguyhk    時間: 2010-11-20 22:01

good ,,,,,,,,
作者: hahadad    時間: 2010-11-21 17:42

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-15 11:31 發表

波形比愛美神"有过之而無不及"..極品呀...
I totally agree. I need to squeeze sometime to go and try. I like one by one. I may need 2 days
作者: hibabe    時間: 2010-11-22 00:23

very pretty pic.......... i want it too
作者: ppp28    時間: 2010-12-3 23:31

作者: Breitling    時間: 2010-12-20 13:14

good boob .. nice
作者: FATFAT917    時間: 2010-12-21 14:44

good thanks for sharing ..

I also wnat to try
作者: idroo    時間: 2010-12-29 20:27

真羨慕大大的豔福能有兩位美女為你服務
作者: seafood40342    時間: 2011-1-8 09:47

睇相都扯哂!!!!!!!
作者: 7-siu    時間: 2011-1-8 12:13     標題: 回復 62# 的帖子

I met you in Central that day and i told you to come, but you decline me. You feel sorry and regret now ???

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0