標題: 茶舞4P 激摸 [打印本頁]

作者: man哥哥    時間: 2006-12-14 16:27     標題: 茶舞4P 激摸

上星期 ~~ 心痕痕去左好耐無去既茶舞重溫.... 去之前都無乜期望此終咁平 ma ..... 兩點零鐘去到新場無相熟媽咪,介抬 ~~ 第一 part 過得去啦唔太差唔太好,friend 果件就 okay d 囉 !! 第一 part 無乜好講戲肉由第二 part 開始,待續...
作者: F/Ry    時間: 2006-12-14 16:35

作者: CHANGMAO    時間: 2006-12-14 16:42

作者: man哥哥    時間: 2006-12-14 16:59

第二 part ~~ 條女入到來給我眼前一亮對比之前果件 ~~ d 個拖地靚妹樣合我口味又有肉感,正 !! 佢一推門比我既感覺係 ... 已經醉到臉紅紅,當佢坐底時 ... 嘩 !! 塊面紅bobo,摸上手溫度感一流 ... 最正就係佢已經 high high 地又熱情主動 ~~ 我心諗今次真係查波都查到手軟 .... 待續
作者: johncage    時間: 2006-12-14 17:09     標題: 回復 #4 man哥哥 的帖子

man哥哥 係老會員喎,仲老patpat過我!
作者: coolmale9394    時間: 2006-12-14 17:14

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-14 05:09 PM 發表
man哥哥 係老會員喎,仲老patpat過我!
呢 期 淫 賤 熱 線 re-connect , 搞 到 好 多 退 休 老 兵 浦 頭 ....
作者: man哥哥    時間: 2006-12-14 17:18

係呀 !! 平時少去茶仔所以都無乜包交可出 ~~ 今次點都要寫少少啦,平時睇得你地咁多 .. 好唔 fair ma
作者: wormworm    時間: 2006-12-14 17:29

hehehe, 期待
大混戰!
作者: man哥哥    時間: 2006-12-14 17:35

唔晒講 ~~ 新入來點都要玩下骰樽開心下培養下感情啦 ~~ 雖則佢之前都飲到幾貓... 但係又無推醉炸型扮串喎,值得一讚 玩到咁上下熟左已經忍唔住開始要毛手毛腳對佢 .... 嘩 !! 佢對波真係好好查如我所料有彈性手感一流最正就係好 warm, 溫度感一流 .... 最頂唔順係佢反應一流, 動作申淫聲又明亮悅耳 ..... 待續
作者: pk4466    時間: 2006-12-14 18:25

期待,期待,又期待!!!!!!!!!!
作者: auriga00    時間: 2006-12-14 19:36

旗袋,旗袋,旗袋,右旗袋∼
作者: andychoi1122    時間: 2006-12-14 21:00

Thank you very much !!
作者: F/Ry    時間: 2006-12-15 11:34

作者: man哥哥    時間: 2006-12-15 11:35

當我叫佢坐上我大脾時,面對著我 ~~ 佢個樣不知幾 lum 幾 high..... 見佢咁辛苦就算幾唔情願都要幫幫佢降火啦 !! 於是我就輕輕吻佢個咀,伸手入去查佢波 ... 時大力時細大,碎佢 tin 頭,用指甲輕 R .... 佢當堂變左條軟蛇,果一刻臭到陣味,係呀 ~~ 無錯就係佢股西水味 ....真係比股味道刺激到醒一醒,心諗我 d 手技又精進不少啦 之前講開佢有肉地 that i like much .... 雙手又唔聽話遊去佢囉油 搓下搓下極級彈手 睇到對面我個 friend 同條女 眼凸凸 .... 待續
作者: man哥哥    時間: 2006-12-15 11:49

都左 d 一刻酒又飲左咁上下骰樽又玩左一倫  就緊係要熄燈溫馨下啦 .... 一關燈大家都互相投入 .... 突然聽到一下伸淫聲 原來係來只我個 friend 同佢條女  心諗我個 friend 又出絕招啦 肯定隻手指剿緊人地妹妹啦 我條女都興奮都訓係梳化任我查任我愈慾 突然感覺有股淫聲走近 原來我 friend 已經玩到來我乎近 .... 咁 ~~ 4P 互摸將一捉即發 .... 待續
作者: wormworm    時間: 2006-12-15 12:04

期待又期待!!!!!. ^^
作者: fuk    時間: 2006-12-15 12:44

陀地場玩得咁激,請繼續
作者: UNCLE_3    時間: 2006-12-15 12:51     標題: 回復 #14 man哥哥 的帖子

4P互摷咁潋 ! 正ah !
作者: fuk    時間: 2006-12-15 12:57

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-12-15 12:51 PM 發表
4P互摷咁潋 ! 正ah !
好耐冇見喎UNCLE_3,近來去邊玩呀?重有冇上2/F ?
作者: UNCLE_3    時間: 2006-12-15 13:09     標題: 回復 #19 fuk 的帖子

last week上2/F,好少女,見到D學生妹著住校服坐枱.
作者: fuk    時間: 2006-12-15 13:15

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-12-15 01:09 PM 發表
last week上2/F,好少女,見到D學生妹著住校服坐枱.
下....著住校服坐枱?
咁搞法,好快玩完了.
作者: UNCLE_3    時間: 2006-12-15 13:25

果件係金魚,CK話佢夠'称'ga,唔怕wor,
作者: man哥哥    時間: 2006-12-15 15:31

2/F 校服坐枱   即係邊間  
作者: man哥哥    時間: 2006-12-15 15:52

當大家走近時必然會擦出慾火 ..... 果一刻不其然大家都換左拍拿   首先形容下既新姿態先 ~~ 小弟就坐定定  my friend 條女呢 個頭就訓係小弟弟上面  令外條女呢就訓係果件女既大脾中間 .... 突然間件女又伸淫幾聲原來我 friend 又出一指蟬 .... 同一時間我已經伸手入去訓向我大脾既條女個波到 查得幾查佢又開始好 high 銅體典來典去仲用個頭係咁磨我小弟弟 攪到我都 high 晒 但係感覺仲唔夠既同時發覺仲有一隻手空閒 於是令一隻手就伸入去令外件女到查佢波  果一刻既手感真係奇妙無比  兩條女不同溫度、不同波型、大細 lin 頭 果兩股暖流由我既左右掌心傳入我腦中 ... 果種感覺真係難以用文字形容.... 待續
作者: J1561    時間: 2006-12-15 17:45

UNCLE_3, CK 介紹個金魚OK or Not?
作者: bongliu    時間: 2006-12-19 02:48

good good good
作者: Rio    時間: 2006-12-19 04:19

Pls continue asap, tks!!!!!!!!!
where is it? can u pm me pls!!!

[ Last edited by  Rio at 2006-12-19 04:21 AM ]
作者: FATTIGER    時間: 2006-12-19 12:27

作者: neo    時間: 2006-12-19 16:51

引用:
原帖由 man哥哥 於 2006-12-15 03:52 PM 發表
當大家走近時必然會擦出慾火 ..... 果一刻不其然大家都換左拍拿   首先形容下既新姿態先 ~~ 小弟就坐定定  my friend 條女呢 個頭就訓係小弟弟上面  令外條女呢就訓係果件女既大脾中間 .... 突然間件女又伸 ...
高潮引發...正   

pls continue.
作者: man哥哥    時間: 2006-12-19 17:14

突然間聽到一下聲音,轉個頭見到我個 friend 企係到,咁既環境我知佢要出絕招啦 ~~ 係啦!果下係除拉鍊聲 ... 見佢極速起身除鍊後馬上坐回,然後佢查住條女 d 頭髮張佢個咀放係自己小弟弟上含、啜、乃 ..... 佢既膽識真係令我佩服... 唔帶套吹我就唔咁囉   條女又欣然接受喎,吹左成十分鐘 ~~  途中佢咪晒眼好陶醉咁勁享受跟強忍,最後當然    ~~ 完
作者: man哥哥    時間: 2006-12-19 17:20

全程玩左三個半鐘 埋單七百幾 per head ~~ okay la.... 有拖地靚妹仔玩又有 service... 玩得又 high... 低玩啦
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-12-19 22:10

引用:
原帖由 man哥哥 於 2006-12-19 17:20 發表
全程玩左三個半鐘 埋單七百幾 per head ~~ okay la.... 有拖地靚妹仔玩又有 service... 玩得又 high... 低玩啦
精彩。好有味道
作者: yingki    時間: 2006-12-20 09:30

very good brother
作者: Qill1025    時間: 2006-12-20 11:37

where is it??
作者: UNCLE_3    時間: 2006-12-20 18:22

引用:
原帖由 J1561 於 2006-12-15 05:45 PM 發表
UNCLE_3, CK 介紹個金魚OK or Not?
local 學生妹,眼大大,樣O.K. ga,因為係陪我個friend坐,所以無check過身材wor,
作者: Nacol001    時間: 2006-12-26 07:48

Thank you for sharing.
作者: roger21    時間: 2006-12-27 17:14

引用:
原帖由 man哥哥 於 2006-12-19 09:20 AM 發表
陀地場竟然咁抵玩,c hing,可否 PM 地址給我?many thanks!!!!!
作者: hactl123    時間: 2006-12-27 17:21

Yeh very good report, where it is?? Please also PM me. Thanks
作者: L    時間: 2006-12-27 18:49

上房玩埋4P仲正................yeah
有次差少少就得,點知有條女最後縮沙
作者: ab163ab    時間: 2006-12-27 23:12

woooh....Thank you very much !!!
作者: Zidane'sHeader    時間: 2006-12-28 01:25

超正report...
man哥哥, 可否PM埋地址比小弟, 唔該!!
作者: mkkwong01    時間: 2006-12-28 01:35     標題: help

can you also PM me as well? havent able to find out good local in a long long time....
作者: charliecharme    時間: 2006-12-28 02:03

作者: mickymouse2002    時間: 2006-12-28 10:21

C Hing,
Can u PM me the place?
Thanks.
作者: none    時間: 2006-12-28 11:14

I want it too. Pls PM.
作者: L    時間: 2006-12-28 11:50

Can you PM to me too..........Thank you very much
作者: bbqlww    時間: 2006-12-30 18:49

是否在佐敦,好想明天就去茶舞。
作者: mkkwong01    時間: 2006-12-30 22:22

bro.. pm us lah... got nothing from you
作者: tommyoou    時間: 2006-12-31 01:04

very good report最緊要開心
作者: mcncman    時間: 2007-1-3 00:52

any see hing please PM address, thanks a million
作者: andychoi1122    時間: 2007-1-3 01:08

I want the address too, pm me please
Thanks
作者: 92557181    時間: 2007-1-4 02:17

超正report...
作者: roederer    時間: 2007-1-5 04:35

pls pm to me...i really want to try ar....thanks for your report man....
作者: 戇男    時間: 2007-1-6 11:55

Good report!

作者: alb    時間: 2007-1-10 18:08

師兄, 可否PM地址了小弟? 謝謝!
作者: muabpf    時間: 2007-1-11 11:47

man哥, 可否PM地址比小弟, 感激
作者: kenchoi    時間: 2007-1-13 14:09

.............................................
作者: ck363    時間: 2007-1-14 01:17

引用:
原帖由 muabpf 於 2007-1-11 11:47 AM 發表
man哥, 可否PM地址比小弟, 感激
我都要地址,多謝.
作者: psf    時間: 2007-1-15 09:45

作者: hkbboc    時間: 2007-1-15 13:28

大哥,我又要吾該晒,請PM我
作者: 1835278    時間: 2007-1-16 18:48

靚妹????god i love it
作者: 1835278    時間: 2007-1-16 18:49

靚妹????good i love it
作者: bar36cc    時間: 2007-1-17 10:56

作者: 4eyeman    時間: 2007-1-17 16:06

would you mind telling me the location and mani's name?

netfriend1997@yahoo.com.hk
作者: 4eyeman    時間: 2007-1-17 16:08

引用:
原帖由 man哥哥 於 2006-12-14 08:27 AM 發表
上星期 ~~ 心痕痕去左好耐無去既茶舞重溫.... 去之前都無乜期望此終咁平 ma ..... 兩點零鐘去到新場無相熟媽咪,介抬 ~~ 第一 part 過得去啦唔太差唔太好,friend 果件就 okay d 囉 !! 第一 part 無乜好講戲肉由第 ...
To: Man brother

Would you mind telling me the location and mani's name?
作者: office    時間: 2007-1-17 20:15     標題: 高!实在是高!!

兩條女不同溫度、不同波型、大細 lin 頭 果兩股暖流由我既左右掌心傳入我腦中 ... 果種感覺真係難以用文字形容....
作者: etphonehomea_a    時間: 2007-1-18 13:07

can pm me the address also? thanks....
作者: kelvin_8663    時間: 2007-1-18 21:05

作者: joeyyung    時間: 2007-1-23 13:36

aLSO please PM  ME, MANY TKS?
作者: wong20052006    時間: 2007-1-30 19:47

would you mind telling me the location and mani's name?

wong20052006@yahoo.com.hk
作者: darknight    時間: 2007-1-31 15:04

can i get the address also?  please PM me.  Thank you.
作者: hk848    時間: 2007-1-31 17:05

唔該!我都想要。最多玩完後出番份報告囉!
作者: shhoxi    時間: 2007-2-1 20:15

期待,期待,又期待!!!!!!!!!!
作者: wzwww    時間: 2007-2-15 12:22

来来侃侃而谈,好看好看,非常好看
作者: andyoung    時間: 2007-2-19 17:38

pls advise the locatio....? Thanks!!
作者: mkkwong01    時間: 2007-2-20 20:36

hey bro.. pls share with us.. PM or email to
mkkwong01@yahoo.com
作者: takeuchi    時間: 2007-2-20 22:36

我都要地址.....
man哥哥唔該PM個地址俾我呀!
作者: mng127    時間: 2007-3-7 00:46

very good..... support ar.....
作者: bb6633    時間: 2007-3-10 11:52

where is it? can u pm me pls!!!
thanks lot !!!
作者: AK47SOKEUNG    時間: 2007-3-15 20:18

VERY GOOD REPORT
作者: cool_king    時間: 2007-3-16 10:43

can you pm the address to me
thx
作者: laodabuxiao    時間: 2007-3-16 14:57

waiting for further reports
作者: wslalan    時間: 2007-4-2 22:24

好..............................
作者: march29    時間: 2007-4-6 14:39

作者: yym8263    時間: 2007-4-12 00:03

作者: return    時間: 2007-4-15 01:27

我都好懷念跳茶仔?日子.正!
作者: hahadad    時間: 2007-4-17 04:00

Brother , please pm the address to me. Thans
作者: Rio    時間: 2007-4-18 05:41

可否pm我給我地址及收費, 唔該!!!
作者: chrisnly    時間: 2007-4-19 18:17

where & name??
作者: tbb    時間: 2007-4-23 17:15

師兄, 可否PM地址了小弟? 謝謝!
作者: Fattyacid    時間: 2007-5-5 09:53

Good report, thanks a lot.
作者: vtzdct    時間: 2007-5-5 15:04

茶舞系边度驾?有无详细D姐?
作者: shilvlian    時間: 2007-5-5 22:02

期待,期待,期待,又期待!
作者: haoguohua    時間: 2007-5-5 23:17

顶! ddddddddddddddddddddddd
作者: cccdoom    時間: 2007-5-6 13:29

陀地場竟然咁抵玩,c hing,可否 PM 地址給我?many thanks
作者: chscorpion    時間: 2007-5-6 14:12

i am new, where is this place
作者: merlin101    時間: 2007-5-7 19:55

Support Good Report
作者: hobeechai    時間: 2007-5-8 00:23

I love it, pm me, many thanks.
作者: Allen05    時間: 2007-5-10 02:42     標題: Good

陀地場竟然咁抵玩,good,可否 PM 地址給我?many thanks
作者: 7-siu    時間: 2007-5-29 17:33

香港的快餐真是一日千里啊!一個字"勁"!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0