標題: 警破無牌按摩店 拘兩女 [打印本頁]

作者: littlehorse    時間: 2010-11-20 14:46     標題: 警破無牌按摩店 拘兩女

唔知係邊間呢??

警破無牌按摩店 拘兩女

(明報)2010年11月20日 星期六 05:10

【明報專訊】警方在灣仔克街搗破一間無牌按摩中心,拘捕兩名女子(圖)。灣仔警區牌照小隊昨傍晚8時派出探員到克街6號一間腳底按摩中心放蛇,發現場內提供異性全身按摩服務,探員立即表明身分,內應外合採取行動,將按摩中心一名女負責人及一名女按摩師拘捕帶署,兩人年約40餘歲。該隊主管孔憲裘高級督察表示,被搗按摩中心沒有提供色情服務,但法例規定腳底按摩毋須領牌,異性全身按摩則要申領牌照,該中心涉嫌違規經營。
作者: teaback    時間: 2010-11-22 11:35

有D寫手講到某某場點好點正骨都無用,一句無牌按摩就可搬走兩張床拉人,又是政府制造失業制造貧窮。
作者: vincenty48    時間: 2010-11-22 16:36

C Hing, saw evening news on TV, it was 依XX蘭.
作者: faizai    時間: 2010-11-23 00:09

香港地真系咁難搵食?!異性按摩就拉,基佬按摩就唔拉?唔明!
作者: 一笑而過    時間: 2010-11-27 00:39

唉!人啲都喺靠雙手揾食,又唔喺偸又唔搶,真喺唔明點解要趧絕
作者: kfcook    時間: 2010-11-27 23:33

真可惜,這樣一間正經的足浴店又沒有了。
可能是 " open at wrong time + wrong place ????"。
作者: BigBird    時間: 2010-11-30 01:30

"被搗按摩中心沒有提供色情服務"都要拉,對這個政府徹底失望 ~~~~~~~~~~

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0