標題: [原創] merry christmas [打印本頁]

作者: hkzhou    時間: 2010-12-24 12:48     標題: merry christmas

都有一年多冇出過報告啦,近一年公私兩忙
真係玩都玩小左,係近排玩翻密D
可能上個月做左件好事,近排既票運都唔錯,
一連幾星期都頗如意,搵到心頭好又好招呼,
........夫復可求啊
昨晚一試近排頗多人談論之桑拿場,預早上
去先食飯按個正骨,夾好11點半即奔上選妃

不過睇過幾輪,總覺得素質極為參差,幸好最
後都揀到心頭好,身型嬌小,樣子甜美,囡囡
重帶上一頂聖誕老帽,加添幾分歡欣氣氛
接著當然係ISO服務,但估唔到既係此囡囡
玩得相當瘋狂,近年難得一遇

兩小時既歡樂時光可以講係絕無冷場,差D就
要埋我條命,有機會一定再戰

太耐冇出報告,唔係好識打啦,
不過在此謹祝各位聖誕快樂
人人都搵到心頭好

作者: simonkok    時間: 2010-12-24 13:27

引用:
原帖由 hkzhou 於 2010-12-24 12:48 發表
昨晚一試近排頗多人談論之桑拿場, ...
多謝出報告...性誕快樂!!
作者: boot_boot    時間: 2010-12-24 14:46

引用:
原帖由 hkzhou 於 2010-12-24 12:48 發表
多謝報告!   
呢個係 "小辣椒" 型 bor!      
作者: AINY    時間: 2010-12-24 15:23

引用:
好CUTY既靓女。。
圣诞快乐。。多D出包胶。。。
作者: kenny01    時間: 2010-12-24 15:32

祝大家聖誕快樂....新一年有心有力, 橫財就手....
作者: denny2000    時間: 2010-12-24 18:17

引用:
merry xmas to you as well,

good to get this little chiili type girl.

This place looks luxurious. Where is it?
作者: bambooman    時間: 2010-12-24 22:07

MERRY CHRISTMAS TO ALL XOCAT'S BROTHERS!

多謝師兄圖文並茂的報告!
個囡囡身型好適合小弟!
小弟都想響呢個聖誕搵番個咁樣的囡囡來開餐!
作者: hkmgt    時間: 2010-12-24 23:39

To all brothers  :  Merry Christmas and a happy & heathly Year 2011
作者: lomondsam    時間: 2010-12-25 15:56

超喜歡呢類辣椒仔...

祝各位聖誕快樂, 出入平安!
作者: 7-siu    時間: 2010-12-25 18:06

Merry Christmas to all Brothers here !! You must have a very harvest year ! I do !!!
作者: rayso333    時間: 2010-12-25 20:33

嘩!師兄過了個快樂性誕
作者: juneman    時間: 2010-12-26 19:33

merry christmas ching
作者: mingfai0002    時間: 2010-12-27 14:14

性誕節,Very Happy!
作者: bbfacehk    時間: 2010-12-28 16:35

Happy New Year!
Cute report!
作者: usedmond    時間: 2010-12-28 22:29

Merry Christman to all chings. This is a nice girl, which sauna is it?
作者: pam50    時間: 2010-12-29 11:19

作者: Dsample    時間: 2010-12-29 12:07

囡囡個樣幾好喎!
應該好好玩!師兄好眼光!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-12-29 12:32

此囡囡玩得相當瘋狂,近年難得一遇

师兄有福了!
祝新年进步!

作者: daben    時間: 2010-12-30 16:28     標題: 回復 1# 的帖子

作者: david84hk    時間: 2011-1-21 21:22

這裡都見到外賣仔.....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0