標題: 沉船...可以令你連命都冇... [打印本頁]

作者: wingkeekee    時間: 2011-1-4 00:40     標題: 沉船...可以令你連命都冇...

各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用...

自跟他分手後最近重遊此場, 和不少技師談她近況時都同我講...她一向都做得比較放, 對一些拿錢入房的VIP客特別好, 如打茄輪, 不用套吹和做等等...有求必應...

小弟聽到這消息後, 有如晴天霹靂, 因為她一向都跟我堅稱, 做事都會比較安全及保守, 而且長期有食避孕藥, 我雖然只信一半, 但都不至這麼離譜, 我有如跟好多人無阻隔地共用一條隧道...好可怕...而且現在還怕自己有什麼病...所以希望大家以後沉船都真係要好好好小心...
作者: gen886    時間: 2011-1-4 05:50

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 00:40 發表
各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用 ...
始終做得呢行好多囡囡都已經當自己係貨品, 邊個出睇躩}賣俾邊個囉
我之前係足浴場識到條囡仲溝左佢拍下散拖...間中仲無套中出佢..
之後有日佢突然同我講以前曾因為急用錢所以做了大半年一樓一...
聽到果刻真係呆左   攪到事後要去驗血... 好彩無事先安心
作者: stefan    時間: 2011-1-4 08:05

作者: chaoraymond    時間: 2011-1-4 11:03

Thanks for report.

Where and what's name or no. of the BG?
作者: boot_boot    時間: 2011-1-4 11:22

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 00:40 發表
各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用 ...
經一事, 長一智.  
我估好多囡囡的智商係幾高的, 玩還玩, 忌投入真感情!  
wingkeekee c-hing, 希望你冇事吧!   
作者: xiantsang    時間: 2011-1-4 11:43     標題: 回復 1# 的帖子

師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望揾快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到客人有媾女feel,此乃囡囡揾錢的極上策略,簡單來說,囡囡講明BM收幾錢,ML又收幾錢,環保中出加幾多,你會覺得太商業化,就算你有興趣玩?都係定價消費,但若果媾女就大大不同,至少都行街睇戲食飯出入高消費場所,又要買靚衫送禮物,真是無底深潭,所謂人心肉造,很多男仕們都會過份沉迷而不能自拔,回想多年之前經濟好收入高時,我花在這樣的囡囡身上的金錢都覺得有所不值,但最難面對的就是作為你女朋友後還要繼續在骨場上班,雖然她口講話我唔會同其他客乜乜㗎,但關上房門後發生甚麼事就無人知曉,出得來揾食嘅女人,能夠給你有女友feel,對其他的客亦都可以,到時你會回想去年一經典廣告曼寧妹妹話︰(哦,原來佢對個個都一樣咁好嘅﹗),所以遇到這種情況,只有用平常心去面對,或當作是一種明買明賣的不道得交易,心里自然會好過一些,奉勸師兄 小心行駛  切莫沉迷﹗

骨場女子無真愛
自作多情是蠢材
囡囡只愛君錢財
過份沉迷換悲哀
作者: boot_boot    時間: 2011-1-4 15:15

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-4 11:43 發表
師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望M快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到 ...
師兄, 這些真是經驗之談, 小朋友得益不少.     
作者: fresh6969    時間: 2011-1-4 16:48

Don't fall into sinking ship CHing - i try before and very painful.the bg will tell you they won't ml or do anything to hurt you but they will do it behind your back.
just ask the other bgs in the sauna and they will tell you because sometimes they play double fly.
Just treat it as a transaction and don't buy them expensive things - you will regret it.
If they accept normal price presents, then you have a better chance of them wanting a normal life, not
a high spending life.
My bg wanted Chanel, LV ..... so i had to stop it.
作者: 肥P仔    時間: 2011-1-4 17:31

深表同情, 現在醒悟都未遲,
作者: Oilking    時間: 2011-1-4 18:34

不符合經濟原則  
作者: wingkeekee    時間: 2011-1-4 21:43

苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢啲女仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩年間, 我經常失業, 連濕疹都生...唉...

其實我都知錢好重要, 但係佢地咁搏, 好可能搵到都冇命洗啦...妳唔要命都唔好累我呀...同佢分手你必然既事...我都估唔到同佢分手只係幾個月之間, 又搵到好工, 皮膚都好返哂...所以真係咩都開心哂...但係突然聽到呢個消息...只係擔心自己有冇染到病...
作者: wingkeekee    時間: 2011-1-4 21:45

引用:
原帖由 chaoraymond 於 2011-1-4 11:03 發表
Thanks for report.

Where and what's name or no. of the BG?
佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號...
作者: Newnam    時間: 2011-1-4 22:15

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-4 11:43 AM 發表
骨場女子無真愛
自作多情是蠢材
囡囡只愛君錢財
過份沉迷換悲哀
好文彩。非常同意,囡囡若將自己包裝成「別樹一格」,給你女朋友 feel,mark 單多,仲可以陪你去下街,買下野,好過屈在一間黑麻麻的房內等運到。
作者: Hiphing    時間: 2011-1-4 22:55

Totally agreed....
作者: Adventure    時間: 2011-1-5 00:24

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 13:45 發表

佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號...
If she has worked in Temple Sauna, I doubt if she did not ML with other clients. Anyway, I believe you are not the only one has such experience. But one thing very important, don't risk your JJ, life can't take two........
作者: wingkeekee    時間: 2011-1-5 00:48

Of course, I know she will make love with other clients...but I don't expect she will make love without the condom...
作者: Hiphing    時間: 2011-1-5 06:38

海天?我會去下!....
作者: boot_boot    時間: 2011-1-5 10:03

引用:
原帖由 fresh6969 於 2011-1-4 16:48 發表
Don't fall into sinking ship CHing - i try before and very painful.the bg will tell you they won't ml or do anything to hurt you but they will do it behind your back.
just ask the other bgs in the sa ...
如果要送埋呢d國際品牌, 條數真係有排計.         
36著, 走為上著.          
作者: boot_boot    時間: 2011-1-5 10:13

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:43 發表
苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢齯k仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩 ...
我估師兄你都算好彩la!     
其實不論在何地何場, 總有d囡囡為 "性的享受" 和/或 "額外的金錢",
佢]會同異性進行 "環保" 的行為.   
今時今日, 中招的風險係唔細.     
作者: 中出正男    時間: 2011-1-5 12:39

作者: yellowhite    時間: 2011-1-5 12:42

我諗你都要睇下佢地BG行家真係講"實情", 定係抹黑佢!?

點都好啦, 跟budget做, 免入這個無底深潭
作者: carmanlamlam    時間: 2011-1-5 13:12

作者: 一笑而過    時間: 2011-1-5 21:11

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:45 發表

點解好似有啲嚼完唱嘅感覺?
有時技師之間講嘅嘢不能盡信,或者佢哋唔妥有機會存在誹謗都唔定咖.
作者: xiantsang    時間: 2011-1-5 21:18

引用:
原帖由 中出正男 於 2011-1-5 12:39 發表 My bg wanted Chanel, LV >>>羅湖商業城哦d咪算囉   當自己系姐仔明星呀
好嘢呀,A貨都比你諗到,話時話堅野係咁意都過萬,揸住D錢點玩都得啦
作者: 一笑而過    時間: 2011-1-5 21:19

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:43 發表

我都知道呢啲女仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩 ...
個女仔如真如人哋所講貪錢,做的豪放,就唔會跟著你呢個自話無錢嘅男人兩年啦,仲要喺失業添!用下個腦了.仲要喺度點埋名公佈天下.
作者: 白貓兒    時間: 2011-1-5 21:26

又講沉船..............

有次, 那個她都有喜歡過我......雖然佢亦有不少人追
我又唔o爹唔吊.......拖拖拉拉...........
最終有個隱型億萬富豪離了婚的要找個伴,     於是投靠了他.
沉船或半沉未必致命.
但肯定令你玩少好多.

作者: 一笑而過    時間: 2011-1-5 21:38

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 21:26 發表

最終有個隱型億萬富豪離了婚的要找個伴,     於是投靠了他.
沉船或半沉未必致命.
但肯定 ...
都喺貓兄灑脫,沉得來有節制,笑住來祝福.正所謂吃得咸魚抵得渴,唔會事後呻
セ嘢都要付出,只不過每個人付出嘅方式唔同啫.
作者: 白貓兒    時間: 2011-1-5 21:43

引用:
原帖由 一笑而過 於 2011-1-5 21:38 發表

都鶹艄S灑脫,沉得來有節制,笑住來祝福.正所謂吃得咸魚抵得渴,唔會事後呻
Й炡ㄜn付出,只不過每個人付出鴾閬#囍P.
見笑見笑, 佢係齋場女, 比搞野女更係矜.............持D

都有真愛過, 雖然唔深唔濃.
作者: 一笑而過    時間: 2011-1-5 21:50

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 21:43 發表

見笑見笑, 佢係齋場女, 比搞野女更係矜.............持D

都有真愛過, 雖然唔深唔濃.
最緊要自我感覺良好 就OK囉.愛過開心過分手後瀟灑的祝福
奉勸各位師兄,安全安全..唔好為著一時之快搞到自己週身蟻,之後來驚青
作者: wingkeekee    時間: 2011-1-6 02:30

引用:
原帖由 一笑而過 於 2011-1-5 21:50 發表

最緊要自我感覺良好 就OK囉.愛過開心過分手後瀟灑的祝福
奉勸各位師兄,安全安全..唔好為著一時之快搞到自己週身蟻,之後來驚青   
真係好多謝師兄你既關心, 同講既"風涼話"...唔該哂...
作者: Oilking    時間: 2011-1-6 09:23

引用:
我又唔o爹唔吊......
但肯定 ...
c-hing Wk, 真的 "唔吊"??  what a waste?  
作者: aero169169    時間: 2011-1-6 09:29

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-1-6 09:23 發表

c-hing Wk, 真的 "唔吊"??  what a waste?  
貓兄話"唔嗲唔吊"姐, 如果嗲就....
作者: Oilking    時間: 2011-1-6 09:31

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 09:29 發表

I like this!!!!!!   
作者: 白貓兒    時間: 2011-1-6 09:57

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 09:29 發表

你點知我好o爹?
作者: 楊過之子    時間: 2011-1-7 11:20

作者: ramsetchi    時間: 2011-1-7 15:27

我都試過一個囡囡,初初祗是想約出來吃吃飯,跟着問她會做part time嗎!跟着便去了開房,之後
都出來十多次,當然每次我都會給她錢!但近月她巳無做桑拿了,但還時常約我出來.我應該再見她嗎?
巳經推了幾次,但心裡又想她!
作者: derrick328    時間: 2011-1-7 16:14

作者: xiantsang    時間: 2011-1-7 16:20     標題: 回復 36# 的帖子

佢唔做桑拿做乜嘢?可能等你養﹗都話要用平常心去面對,
逐次計,好經濟,避免買衫及送禮﹗
作者: boot_boot    時間: 2011-1-7 16:26

引用:
原帖由 ramsetchi 於 2011-1-7 15:27 發表
我都試過一個囡囡,初初祗是想約出來吃吃飯,跟荌搹o會做part time嗎!跟茷K去了開房,之後
都出來十多次,當然每次我都會給她錢!但近月她巳無做桑拿了,但還時常約我出來.我應該再見她嗎?
巳經推了 ...
師兄,
如果你冇一個定位的話, 真係好徬徨.         
作者: wingkeekee    時間: 2011-1-7 21:09

引用:
原帖由 ramsetchi 於 2011-1-7 15:27 發表
我都試過一個囡囡,初初祗是想約出來吃吃飯,跟着問她會做part time嗎!跟着便去了開房,之後
巳經推了 ...
咁師兄如果你有財力就包起佢啦...不過都唔排除佢間中同一啲VIP出嚟開房...真係要睇個女仔啦...
作者: ericsaintmartin    時間: 2011-1-8 01:23

引用:

沉船或半沉未必致命.
但肯定 ...
初出茅廬玩沉船係入世未深

玩左三幾年唔會沉船係自以為看透世情百毒不侵

玩左十幾年又沉船,係更好嘅服務都試過,再多嘅服務只會感覺更空虛,想要多點其他的

再過幾年我唔知,我玩左十幾年唧........................
作者: yellowhite    時間: 2011-1-9 01:39     標題: 回復 41# 的帖子

"唔完美"的人生, 從來都會有"虛位"需要填補, 不論是那一個"age group", 和那一種心境, "事業有成"又好, "生活頹廢"也好
作者: boot_boot    時間: 2011-1-9 11:51

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-7 21:09 發表

咁師兄如果你有財力就包起佢啦...不過都唔排除佢間中同一鬠IP出褻}房...真係要睇個女仔啦...
世事真係咩炡ㄕ野i能發生, 預防都預防唔倒咁多.  
作者: Newnam    時間: 2011-1-11 14:07

引用:
原帖由 yellowhite 於 2011-1-9 01:39 AM 發表
"唔完美"的人生, 從來都會有"虛位"需要填補, 不論是那一個"age group", 和那一種心境, "事業有成"又好, "生活頹廢"也好
師兄您的金句仲好野過陳次云!
完全同意,人生每個階段都有失落,不完美。
但一句至理明言,歡場就是歡場,要守場規,三兩次犯規(捉唔到),未必次次走得甩。

鏡花水月忌天真,薄情無義路邊花,千金買笑交易罷,各自回家搵阿爸,生張李熟百千客,唔通得你至純情?

作者: hightall    時間: 2011-1-15 18:06

色即是空 空即是色
本來無一物 何以野煩惱
作者: longsomeone    時間: 2011-1-16 15:24

引用:
I only can say; you are too naive!
作者: Hiphing    時間: 2011-1-17 07:45

我昨日終於約了心儀的技師行街食飯,正正經經,送了她回家,甚開心.
作者: yellowhite    時間: 2011-1-18 01:23     標題: 回復 44# 的帖子

多謝指教! 女人... 可做朋友, 女友, 情人, SP, 老婆. (同事唔計)

分不清楚這個那個女人是屬於那一種的話, 注定冇運行.
作者: ericsaintmartin    時間: 2011-1-18 21:08

引用:
原帖由 Hiphing 於 2011-1-17 07:45 發表
我昨日終於約了心儀的技師行街食飯,正正經經,送了她回家,甚開心.
第一次約出街就俾你送回家
靚女對你有啲意思噃
作者: fufu3369    時間: 2011-1-26 01:51     標題: 多謝師兄提供

多謝師兄提供
作者: xiantsang    時間: 2011-1-26 12:30

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2011-1-18 21:08 發表 第一次約出街就俾你送回家靚女對你有啲意思噃
話唔定個個客都係咁, 第一次約出街就俾你送回家,給你有一個新女友的感覺,若你對她有意思的時候,恭喜你,因你已把雙腳踏上一隻正在入水的船,準備下沉﹗這就是醒目骨女冧客技倆的其中一種﹗
作者: kkleung    時間: 2011-1-26 16:18

無錯,停不了的愛只是係銀幕可看到。
當佢地晌你身上攞不到好處就拜拜啦!!!
作者: ericsaintmartin    時間: 2011-1-27 21:32

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-26 12:30 發表
話唔定個個客都係咁, 第一次約出街就俾你送回家,給你有一個新女友的感覺,若你對她有意思的時候,恭喜你,因你已把雙腳踏上一隻正在入水的船,準備下沉﹗這就是醒目骨女冧客技倆的其中一種﹗
都有可能
當年我識左老相好好耐
捧左N次場出左好多次街
佢至俾我送佢返屋企
事後證明佢只當我老友記
完全無視我為水魚或拍拖對象
所以到佢依家退出了
我地仍然係朋友
作者: boot_boot    時間: 2011-1-28 09:57

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-26 16:18 發表
無錯,停不了的愛只是係銀幕可看到。
當佢地晌你身上咫ㄗ鴞n處就拜拜啦!!!
KK Hing,
對!  呢個世界係好現實的.   
有空請多指教d後輩.     
作者: CY+Kong    時間: 2011-1-28 11:54

歡場女子都只可當過眼雲煙, 行街, 食飯, 睇戲, 甚至上床都得, 嚟真就可免則免喇!
作者: kkleung    時間: 2011-1-28 12:56

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-28 09:57 發表

KK Hing,
對!  呢個世界係好現實的.   
有空請多指教d後輩.     
BOOT兄吾好又抬舉細佬啦,只是講下個人意見姐。其實CY兄講得好對,歡場女子同一般人係兩個世界既人,就算有感覺到最後都係無結果,玩下留番的美麗回憶是MAX了,因始終人係有感情的動物,再沈落去到不能自拔就太遲了,破壞自己家庭又是否值得尼?KK
作者: boot_boot    時間: 2011-1-28 13:36

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 12:56 發表

BOOT兄吾好又抬舉細佬啦,只是講下個人意見姐。其實CY兄講得好對,歡場女子同一般人係兩個世界既人,就算有感覺到最後都係無結果,玩下留番的美麗回憶是MAX了,因始終人係有感情的動物,再沈落去到不能自拔就太遲 ...
話明係"歡場"女子, 要蟒u, 咪攪我!   
不竟大家都係唔同背景的人, 目標、要求都有所不同吧!  
作者: CY+Kong    時間: 2011-1-28 13:59

現今的歡場女子不能和十多年前的相提並論, 而家大部份都是從大陸來的, 就算佢地嚟左香港好耐, 本質是沒有改變的, 她們窮過知道窮的痛苦, 知道$係大於一切, 鄉下重有成堆懶人等開飯, 拋個身出來做, 唔輕易同你講真感情, 所以唔好咁天真.
作者: kkleung    時間: 2011-1-28 15:17     標題: 回復 58# 的帖子

CY兄所言甚是,吾好話歡場大陸女,就算一般大陸女都係,認識有個朋友既朋友,幾年前娶了個內地分公司同事四川女,仔又生埋,點知最近同佢離婚兼分身加,重講到明根本無愛過佢,甘厲害既計劃真係......我都吾識講。
作者: boot_boot    時間: 2011-1-28 15:23

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 15:17 發表
CY兄所言甚是,吾好話歡場大陸女,就算一般大陸女都係,認識有個朋友既朋友,幾年前娶了個內地分公司同事四川女,仔又生埋,點知最近同佢離婚兼分身加,重講到明根本無愛過佢,甘厲害既計劃真係......我都吾識講。 ...
KK兄, 如果你要試到囡囡係咪呢類人, 你一定要扮窮光蛋.  
Hehe!     
作者: kkleung    時間: 2011-1-28 16:04     標題: 回復 60# 的帖子

Boot兄請放心,細佬真係窮個隻,根本吾駛扮。
KK
作者: boot_boot    時間: 2011-1-28 16:15

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 16:04 發表
Boot兄請放心,細佬真係窮個隻,根本吾駛扮。
KK
KK Hing, 我梗放心!       
我仲窮過你, 實唔怕被囡囡扼.   
作者: BPL    時間: 2011-1-28 16:17

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2011-1-8 01:23 發表

初出茅廬玩沉船係入世未深

玩左三幾年唔會沉船係自以為看透世情百毒不侵

玩左十幾年又沉船,係更好嘅服務都試過,再多嘅服務只會感覺更空虛,想要多點其他的

再過幾年我唔知,我玩左十幾年唧.. ...
不同年代, 不同心境 ...
現在的我, 的確如此 ... 再多的服務, 只會感覺更空虛, 想要多點其他的 ...
歡場的老人如我, 靠的就是那些經濟實力, 去買那虛幻的感覺 ...
婚姻的價值, 妻子的守候 ... 浪子該回頭了
作者: BPL    時間: 2011-1-28 16:34

引用:
原帖由 Newnam 於 2011-1-11 14:07 發表

師兄您的金句仲好野過陳次云!
完全同意,人生每個階段都有失落,不完美。
但一句至理明言,歡場就是歡場,要守場規,三兩次犯規(捉唔到),未必次次走得甩。

鏡花水月忌天真,薄情無義路邊花,千金買笑 ...
人非草木, 兄弟們都會有沈船的机會
小女生有何能對你著迷嗎 ?
每周都有人中六合彩, 卻永遠不是你和我
兄弟們, 當部潛水艇好了... 沈下去, 時間到要浮上來

P.S. 本人上周在晉江回航了
作者: deolo    時間: 2011-1-29 10:41

師兄, 這些真是經驗之談, 得益不少
作者: boot_boot    時間: 2011-1-30 11:49

引用:
原帖由 BPL 於 2011-1-28 16:34 發表
人非草木, 兄弟們都會有沈船的机會
小女生有何能對你著迷嗎 ?
每周都有人中六合彩, 卻永遠不是你和我
兄弟們, 當部潛水艇好了... 沈下去, 時間到要浮上來

P.S. 本人上周在晉江回航了
師兄經歷無數.    
恭喜回航的壯舉!     一d都唔容易.   
作者: Hiphing    時間: 2011-1-30 13:15

引用:
原帖由 BPL 於 2011-1-28 16:17 發表 不同年代, 不同心境 ...現在的我, 的確如此 ... 再多的服務, 只會感覺更空虛, 想要多點其他的 ...歡場的老人如我, 靠的就是那些經濟實力, 去買那虛幻的感覺 ...婚姻的價值, 妻子的守候 ... 浪子該回頭了
師兄一言獲益良多!
作者: BPL    時間: 2011-1-31 11:58

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-30 11:49 發表

師兄經歷無數.    
恭喜回航的壯舉!     一d都唔容易.   
傷錢傷心的航程 ...

老媽的話 : 老婆是娶來壟愛的
老婆的話 : 喝牛奶也不用牽一條牛回家

新的一年, 核子潛艇還是有回航的一天 ...  共勉之
作者: carmanlamlam    時間: 2011-1-31 13:24

作者: BPL    時間: 2011-2-1 16:50

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-1-31 13:24 發表
still not yet over?
sink a few more times
you will get used to it
我在海軍服役太久了
太常有潛水夫症, 要出入高壓艙
所以該退役了

現在是 : 事情就地結束, 絕不約會
作者: smartif    時間: 2011-2-1 17:16     標題: 回復 1# 的帖子

thanks for sharing
作者: yamjim    時間: 2011-2-2 00:40

作者: yamjim    時間: 2011-2-2 00:46

作者: 豬肉仔.    時間: 2011-2-2 23:08

作者: mcp38    時間: 2011-2-4 21:00

沉船代價很大
作者: boot_boot    時間: 2011-2-5 15:46

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-2 23:08 發表
正所謂『賣仔莫摸頭』, 樓主沉完船後分手 , 感情事唔係離就係合好平常 ,
但個人覺得分手後 , 應該儘量自控 , 避免再收風涉及前愛侶之事 , 無論你
知道佢係好或唔好 , 對於你自己都唔係一件好事 , 不如另覓新愛侶 , ...
人總是要向前看, 往事只能回味.   

祝新年快樂!     
作者: greenmail    時間: 2011-2-5 23:22

呢單唔係講沉船,戲肉喺呢度:

佢而家係北角X天!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號..
作者: wingkeekee    時間: 2011-2-6 01:42

引用:
原帖由 greenmail 於 2011-2-5 23:22 發表
呢單唔係講沉船,戲肉喺呢度:

佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號..
無錯...咁請大家多啲幫親佢啦...

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0