標題: [灌水] 魔蹤 上部(個人遊記,沒圖,不喜勿入) [打印本頁]

作者: 血魔    時間: 2011-1-18 00:20     標題: 魔蹤 上部(個人遊記,沒圖,不喜勿入)

小魔終於又自由了,作為Xocat元老會員,放假,不出Report,好像有點說不過去,所以又來獻醜一下

前言 :
    對於小魔這類的玩家,己對於那種上床小一獲,然後大家呻吟一篇的做法,實在興趣不大,現在的我們更講Feel ,老實講,不客氣說一句,靚女何奇多,就算在每況越下的今天,我還是這樣說,我情願上個有Feel 普通貨,都不願小個無mood靚女,特別是蠱惑的靚女。

第一夜
     放假的第一天,小魔心急燎原的上來,儘管打過風,但小魔有相熟的媽咪,所以還是找到她們新的居點,找了個FL吃了一個快餐,不過就算是快餐,小魔也要有mood,不過條囡無,正所謂,囡囡好與壞,在乎溝通與關懷,就算是快餐也一樣
不過小魔說過什麼,就不寫了,人老了,記不清,不過重點不過2個
1)我跟你媽咪好熟(你就放心啦,不過你也可以理解為,小心我投訴你)
2)你對我好,我對你好,我不會虧待你

經過溝通,小魔成功給她在床上脫光了衣服,而不是給她去沖涼,小嘴給我大嘴咬著,妹妹給我插著,波波給給我措著,
總之玩過不亦樂乎後,才給她去沖涼,然後ML
(不要問為什麼,總之給她自己脫衣服,沖涼包著毛巾,與自己幫她脫,做過後,感覺是不一樣的)

匆匆做過後,小魔找了個理由,請她先走,當然給足彩頭,跑下去,k場挑囡,一心以為,k囡,怎樣都比FL囡有點質素,---------騙人的,
她媽的,一個二個入來,都沒有個靚的,部份更比剛剛的FL妹差,好不容易找到兩個好一點的,一個嬌小可愛,一個大眼青春,一個望我,一個神遊物外,
結果不言而喻,
可惜,小魔,那晚沒放開,居然忘記K場試一下她,結果,當晚就有以下的情況
1)我唔過夜,過夜我會睡不著,
(靚女,早響,不過現有風尾,不留過夜也不是壞事)

2)唔嘴得,因為我唔鐘意
(小你,你當自已是吹氣娃娃)

3)唔可以用手指,
(,XYZ你,比吹氣娃娃還不如)
經過這3段對話,就連小小魔對她的妹妹都沒興趣,果然是”兄弟”同心,靚女,你還是走吧,你看連我小弟弟都不鳥你了,

魔蹤第二夜
    心有不甘,小魔的假期絕不能浪費,只好發出sms求救,還好小魔人緣還可以,
立時收到3個邀請,
二話不說,匆忙起行,到了CP二大陸酒店,可惜太晚去了,儘管兄弟幫忙留了3件給我,不過還是要說一句,真的每況越下,反而朋有H君的囡囡卻好合我眼緣,想起別一個邀請,我當然去問她的qq跟電話,不過是夜太亂,沒拿到,只好托朋友拿,
當晚上了一個前model,老實講,樣子算甜,夠高,但當她告訴我她只有80多斤時,我己經有在想,不會是沒胸吧,不過在不經意的檢查過程中,給她的魔術胸圍騙過了,我......悔啊,
上了床,小魔當然,一邊溝通一邊遊走她全身,囡囡還算合作,上嘴下嘴,都沒有不配合,波---------如果平原拱起的地方算的話,我真的沒法”一手掌握”
是夜,沒什麼好說,唯一好說,就是,我上了個真的model,儘管是Ex的
作者: par3    時間: 2011-1-18 01:01

引用:
你對我好,我對你好
我成日都咁希望,但依家心態有少少改變

如果

我對你好,你當我草

我不會虧待自己

作者: maf_south    時間: 2011-1-18 01:34

朋友,好耐冇見,我還以為你收山了
作者: 血魔    時間: 2011-1-18 01:40     標題: 回復 3# 的帖子

要麼,明晚來找我們

三少,佢當你係草,我們就燒佢老母(((我意思是投訴她))
作者: par3    時間: 2011-1-18 05:00

引用:
原帖由 maf_south 於 2011-1-18 01:34 發表
朋友,好耐冇見,我還以為你收山了
真係退隱咗接近一年(成十一個月零廿幾日)
依家心血來潮就會走去發掘吓咁啦.
作者: simonkok    時間: 2011-1-18 09:21

引用:
原帖由 par3 於 2011-1-18 05:00 發表

真係退隱咗接近一年(成十一個月零廿幾日)
依家心血來潮就會走去發掘吓咁啦.
三少,但你的時間都好難夾。緣慳一面。。。。
作者: 血魔    時間: 2011-1-18 10:47

是啊,要不今晚來
好不,我們去師博主場
作者: 7-siu    時間: 2011-1-18 15:00     標題: 回復 7# 的帖子

你9点几才到,当然是食蕉喇!人地5:30p.m.就去第位了!
作者: Ah+Chiu    時間: 2011-1-20 03:44     標題: 回復 3# 的帖子

南哥,好耐冇見你。魔仔第一晚放監我都在場啊!
作者: AINY    時間: 2011-1-20 12:08

引用:
原帖由 血魔 於 2011-1-18 00:20 發表
    小魔終於又自由了,作為Xocat元老會員,放假,不出Report,好像有點說不過去,所以又來獻醜一下

前言 :
    對於小魔這類的玩家,己對於那種上床小一獲,然後大家呻吟一篇的做法,實在興趣不大,現在的我們 ...
年尾时间放监就吾系甘多好野食啦。。
我仲系守·紧行为。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-20 13:33

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-20 12:08 發表

我仲系守·紧行为。。
when you are released from prison, the supply would be quite abundant by then...  
作者: denny2000    時間: 2011-1-20 13:35

引用:

k場挑囡,一心以為,k囡,怎樣都比FL囡有點質素,---------騙人的,她媽的,一個二個入來,都沒有個靚的.
oh, feel the same.

In fact, i would not select those beautiful /red card ones as many of them would have poorer attitude. I would pick those 2nd tier ones...(my friends are telling me that my tolerance level is becoming lower and lower and more unpredictable)..
作者: glucerna    時間: 2011-1-20 15:37

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-19 09:08 PM 發表

我仲系守·紧行为。。
我几驚你要坐1年半載呀!!!

2月中放監..就夾晒我啦。。
作者: AINY    時間: 2011-1-20 17:07

在上海一些K。。妈咪会在FL叫女女来满足要带走的客人。。。
作者: AINY    時間: 2011-1-20 17:09

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-20 15:37 發表
我几驚你要坐1年半載呀!!!
2月中放監..就夾晒我啦。。
等你。。。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-1-20 17:32     標題: 回復 15# 的帖子

我顶你!还有你,你,你!没有你们,虽然囡囡好好 service & feel, 但还是有点闷!春天又不饮!只有我一个人对住3条女饮!
作者: AINY    時間: 2011-1-20 17:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-20 17:32 發表
我顶你!还有你,你,你!没有你们,虽然囡囡好好 service & feel, 但还是有点闷!春天又不饮!只有我一个人对住3条女饮!
真难为了你咯。一个对三个靓女。。好快我就同你饮既啦。。。
作者: simonkok    時間: 2011-1-20 18:26

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-20 17:53 發表

真难为了你咯。一个对三个靓女。。好快我就同你饮既啦。。。
仲有我。。。。要一齊飲吖嘛。。。
作者: Lighter    時間: 2011-1-20 20:20

引用:

前言 :
    對於小魔這類的玩家,己對於那種上床小一獲,然後大家呻吟一篇的做法,實在興趣不大,現在的我們 ...
乜你個晚條女咁差架.... 下次開心D
作者: KMY89    時間: 2011-1-20 21:01

真係各花入各眼,你揀左幾十個,竟然揀到一件咁既野
我就覺得奇怪,條女又矮又縮頸又駝背 ...

我以為你好心想X番直佢添 ...
作者: Lighter    時間: 2011-1-20 22:01

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-20 21:01 發表

哇!!!!乜你D形容詞咁似用嚟睇馬
作者: simonkok    時間: 2011-1-20 22:11

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-20 21:01 發表

係邊度。。。係你主場飯堂?
作者: KMY89    時間: 2011-1-21 00:58

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-20 22:01 發表

哇!!!!乜你D形容詞咁似用嚟睇馬
對眼重油到黑既 ...
成隻熊貓咁
作者: glucerna    時間: 2011-1-21 03:24

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-20 02:32 AM 發表
7哥...唔好飲o甘多啊!!!飲唔晒存起佢...等我返尼幫你。。
作者: AINY    時間: 2011-1-21 11:33

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-20 18:26 發表
仲有我。。。。要一齊飲吖嘛。。。
耿系预埋你啦。。
作者: 血魔    時間: 2011-1-21 12:32     標題: 回復 20# 的帖子

頂你,.....我條女,橫睇,直睇,
都比你個野蠻好,

就是可能service此較差而己,
作者: 7-siu    時間: 2011-1-21 13:17     標題: 回復 26# 的帖子

星期三我上了件贵州的,service 超级好!167cm 34B+ 毒龙钻都有!
作者: AINY    時間: 2011-1-21 15:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-21 13:17 發表
星期三我上了件贵州的,service 超级好!167cm 34B+ 毒龙钻都有!
毒龙钻都试。耿系系SN做过啦。。。

作者: denny2000    時間: 2011-1-24 10:02

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-21 15:08 發表

毒龙钻都试。耿系系SN做过啦。。。
i saw 7 siu guizhou girl as well.    good wor...
作者: markLee    時間: 2011-1-24 10:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-21 13:17 發表
邊間k有咁好services既姐姐仔 !! 唔好話我知cp會有! 係cp有bj肯10點幾11點先走,對我黎講已經好似中獎咁開心 !!
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 11:25

引用:
原帖由 markLee 於 2011-1-24 10:40 發表

邊間k有咁好services既姐姐仔 !! 唔好話我知cp會有! 係cp有bj肯10點幾11點先走,對我黎講已經好似中獎咁開心 !!
CA River K...Mine was not bad neither..  hugged me all night during sleeping..  I wanted to sleep on my own as my arms were quite painful but she dragged me in again...

The wine that night helped as my girl was a bit drunk, and thus quite high..  The process was quite hot and her riding skills was great, as she was a relatively older than the others...  Morning Q was quite ordinary though...
作者: simonkok    時間: 2011-1-24 11:54

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-24 11:25 發表

CA River K...Mine was not bad neither..  hugged me all night during sleeping..  I wanted to sleep on my own as my arms were quite painful but she dragged me in again...

The wine that night help ...
我都玩得好開心,氣氛幾好。。。只可惜,

自己不在狀態。。果晚失聲
自己個favor好朋友來左,陪坐不陪瞓。。。。。。

不過替補囡囡都唔错,樣樣有亦唔早走,只不過佢唔瞓淨係玩電腦。。(好彩我三杯到肚,攰攰地自己瞓都無所謂)
作者: AINY    時間: 2011-1-24 12:53

呢处D女女我都好满意。。就系好多都吾瞓玩电脑。。我有时就让她们早走我就瞓得好D。。
作者: 7-siu    時間: 2011-1-24 12:55     標題: 回復 32# 的帖子

所以话,那里的囡囡虽然没有cp的相头靓,但要拣亦可以拣到70分的,而service就一定好!cp就唔驶旨意了!
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 13:03

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-24 12:53 發表
呢处D女女我都好满意。。就系好多都吾瞓玩电脑。。我有时就让她们早走我就瞓得好D。。
aiya, i do not allow the girls to play computer nor watch tv..  in fact, i was lucky as most girls would listen to me, except a few..  

that night, as said, i was lucky to have a girl who was so sticky...  in fact, she did not even switch on tv nor computer..
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 13:05

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-24 11:54 發表

我都玩得好開心,氣氛幾好。。。只可惜,

自己不在狀態。。果晚失聲
自己個favor好朋友來左,陪坐不陪瞓。。。。。。

不過替補囡囡都唔错,樣樣有亦唔早走,只不過佢唔瞓淨係玩電腦。。 ...
ya, may be you sang too much recently? and they did not have the song AINY anyway..  

and the sammy cheung 信者得愛 。not the concert version,。。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 13:06

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-24 12:55 發表
所以话,那里的囡囡虽然没有cp的相头靓,但要拣亦可以拣到70分的,而service就一定好!cp就唔驶旨意了!
after a few drinks, the marks became 80.. same to the girls impression on us..  haha...  after a few drinks, we all look handsome and young...
作者: AINY    時間: 2011-1-24 14:25

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-24 13:03 發表

aiya, i do not allow the girls to play computer nor watch tv..  in fact, i was lucky as most girls would listen to me, except a few..  

that night, as said, i was lucky to have a girl who was s ...
Actually it is fine for tohave the MM gone early as I want some good sleep and I have to get up 6 in the morning and leave...
Two weeks ago I went there and had a very nice MM who did not play computer nor msg and stayed with me till morning....
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 17:26

引用:
原帖由 AINY 於 2011-1-24 14:25 發表

Actually it is fine for tohave the MM gone early as I want some good sleep and I have to get up 6 in the morning and leave...
Two weeks ago I went there and had a very nice MM who did not play co ...
in most cases, if you ask, the girls would listen to you although there are occasions when girls decide to be naughty..  
作者: markLee    時間: 2011-1-24 18:11

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-24 11:25 發表

The wine that night help ...
哈哈,果然唔係CP !!! CA D女女係好家教D既。我地D朋友有日講開,佢地話,係CA早餐會個個都笑口淫淫,滿意非常。但CP開早餐會通常係,”媽媽聲”或 ”麻麻啦!”,”一Q伸左佢走啦””咁又話唔得,咁又話痕”。。”又話唔過夜,又話朋友飲醉”。!!!
作者: simonkok    時間: 2011-1-24 18:34

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-24 17:26 發表

in most cases, if you ask, the girls would listen to you although there are occasions when girls decide to be naughty..  
如果係甘。。係咪好似隔離discuxx台d大哥甘。。。
出盡力甘唱衰ca場。。免得甘多師兄去同你爭食。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-24 23:31

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-24 18:34 發表

如果係甘。。係咪好似隔離discuxx台d大哥甘。。。
出盡力甘唱衰ca場。。免得甘多師兄去同你爭食。。
no need la. many people do not like the relatively uglier girls and also the poorer hardware.. transport is also a problem...

with so many disadvantages, many brothers would still prefer CP..

i had experiences of bringing some old players to this place, and this guy had his mouth open (scared).. so, it is not for everyone...
作者: simonkok    時間: 2011-1-25 01:12

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-24 23:31 發表

no need la. many people do not like the relatively uglier girls and also the poorer hardware.. transport is also a problem...

with so many disadvantages, many brothers would still prefer CP..
...
各有特色的,不過一直有個希望,就係2011能發掘到一個好玩的新地方。。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-26 13:51

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-25 01:12 發表

各有特色的,不過一直有個希望,就係2011能發掘到一個好玩的新地方。。。
great. hope you could find one.....and sould be reasonable cost as well... 
作者: simonkok    時間: 2011-1-26 21:51

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-26 13:51 發表

great. hope you could find one.....and sould be reasonable cost as well... 
你有無咩Idea或方向?
作者: 7-siu    時間: 2011-1-27 13:52

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-26 21:51 發表

你有無咩Idea或方向?
当然是要,平,靓,正,服务原则是,囡囡出得厅堂,上得睡床,适时开放,适时大方!
作者: glucerna    時間: 2011-1-27 14:05

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-26 10:52 PM 發表

当然是要,平,靓,正,服务原则是,囡囡出得厅堂,上得睡床,适时开放,适时大方!
你發緊夢呀?

開o甘多新場,又唔去做哥倫布。。。..
作者: simonkok    時間: 2011-1-27 15:07

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 14:05 發表

你發緊夢呀?

我想去試,等你番黎陪我去啊
作者: glucerna    時間: 2011-1-27 15:14

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-27 12:07 AM 發表

我想去試,等你番黎陪我去啊
无問題。。不過唔好到時又話"英雄被困XXX"
作者: simonkok    時間: 2011-1-27 15:24

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 15:14 發表

无問題。。不過唔好到時又話"英雄被困XXX"
你番到黎,梗要俾面啦。。到時候我會同XX講,我要陪老柴可去叫Y,唔好阻Z住晒。。。
作者: glucerna    時間: 2011-1-27 15:52

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-27 12:24 AM 發表

你番到黎,梗要俾面啦。。到時候我會同XX講,我要陪老柴可去叫Y,唔好阻Z住晒。。。
有吉屎。。
作者: simonkok    時間: 2011-1-27 16:11

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 15:52 發表

有吉屎。。
就等你。。。早d番歸。。。
(大把囡囡等緊同你攞。。利是!!!!)
作者: 7-siu    時間: 2011-1-27 17:15

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 14:05 發表

你發緊夢呀?

不是我不想去,是几个兄弟要不是被老虎困着,坐牢(例如:AINY,大根),被是天天要陪不同的囡囡,例如春天!

只得我一个,独力难支啊!等紧你回来归队!
作者: 血魔    時間: 2011-1-28 00:01     標題: 回復 46# 的帖子

發緊夢,
好難找的
作者: simonkok    時間: 2011-1-28 05:23

引用:
原帖由 血魔 於 2011-1-28 00:01 發表
發緊夢,
好難找的
你果篇下集都未出喎。。。。。。
作者: glucerna    時間: 2011-1-28 07:55

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-27 02:15 AM 發表

不是我不想去,是几个兄弟要不是被老虎困着,坐牢(例如:AINY,大根),被是天天要陪不同的囡囡,例如春天!

只得我一个,独力难支啊!等紧你回来归队! ...
我係度就日日查無比膏..你就独力难支..我過左年即刻归队!!!!
作者: denny2000    時間: 2011-1-28 09:52

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-28 07:55 發表

我係度就日日查無比膏..你就独力难支..我過左年即刻归队!!!!
7 siu has his own exciting and romantic stories...
作者: 血魔    時間: 2011-1-28 09:57     標題: 回復 56# 的帖子

你過年後歸隊,
我過年後收監
作者: simonkok    時間: 2011-1-28 10:15

引用:
原帖由 血魔 於 2011-1-28 09:57 發表
你過年後歸隊,
我過年後收監
你last day係幾時?
作者: KMY89    時間: 2011-1-28 19:42

引用:
原帖由 markLee 於 2011-1-24 18:11 發表

哈哈,果然唔係CP !!! CA D女女係好家教D既。我地D朋友有日講開,佢地話,係CA早餐會個個都笑口淫淫,滿意非常。但CP開早餐會通常係,”媽媽聲”或 ”麻麻啦!”,”一Q伸左佢走啦””咁又話唔得,咁又話痕”。。 ...
CP 既囡有今日咁衰格乃多得果班五點幾去守候既 fans
作者: KMY89    時間: 2011-1-28 19:46

尋晚飯堂重係好多囡,不過今朝班客都係話Service好差
作者: simonkok    時間: 2011-1-29 02:12

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-28 19:42 發表

CP 既囡有今日咁衰格乃多得果班五點幾去守候既 fans   
甘又唔係絕對。。我都識得有個朋友係cp找到真愛喎。。。
作者: glucerna    時間: 2011-1-29 03:14

我想而家都玩咗o甘多年...係反璞歸真既時候...叫一,兩條囡陪我飲酒(要靚既) ..玩吓色中,劈到半醉..睡意漸濃...自己番房大覺甽 ,无人so擾...人生呼復何求啊。

作者: 7-siu    時間: 2011-1-29 09:40

你睡到呼呼聲當然是無得求喇!

昨晚沒有開K房,在大堂捉了四個囡囡就去虎門吃海鮮了!所以無存酒。
作者: denny2000    時間: 2011-1-29 10:23

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-28 19:46 發表
尋晚飯堂重係好多囡,不過今朝班客都係話Service好差   
吳奇啊。。不過去cp 都預了。。不過女女quality比CA 高。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-29 10:24

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-29 09:40 發表

昨晚沒有開K房,在大堂捉了四個囡囡就去虎門吃海鮮了!所以無存酒。
房都不開。。。如果的女吃飽海鮮趙完松不給你傳她的飽魚什辦?哈哈。。。
作者: denny2000    時間: 2011-1-29 10:27

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 03:14 發表
我想而家都玩咗o甘多年...係反璞歸真既時候...叫一,兩條囡陪我飲酒(要靚既) ..玩吓色中,劈到半醉..睡意漸濃...自己番房大覺甽 ,无人so擾...人生呼復何求啊。
甘我下一次跟你玩就不用叫女女啦。你給平台,我接收付餘錢,反正我包容量很高的,什麼女女都ok 咖。哈哈。。
作者: glucerna    時間: 2011-1-29 10:47

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-28 06:40 PM 發表

你又飲得..又唱得..做乜唔開K房玩啊?唔係吃完海鮮就上房搞野吖??D兄弟好急啊!!!
作者: glucerna    時間: 2011-1-29 10:53

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-28 07:27 PM 發表

甘我下一次跟你玩就不用叫女女啦。你給平台,我接收付餘錢,反正我包容量很高的,什麼女女都ok 咖。哈哈。。
有人試過啦!!不過如果你叫咗囡坐..到時比你就唔要架嘞!!!
作者: simonkok    時間: 2011-1-29 12:41

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 10:53 發表

有人試過啦!!不過如果你叫咗囡坐..到時比你就唔要架嘞!!!
呵呵denny大哥唔要。。咪等我來接收囉。。。
作者: glucerna    時間: 2011-1-29 12:50

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-28 09:41 PM 發表

呵呵denny大哥唔要。。咪等我來接收囉。。。
你邊次唔坐几個架...下次crossover好嗎?
作者: 7-siu    時間: 2011-1-29 18:28     標題: 回復 71# 的帖子

Since the girls are in CA, we took them to Humen, they have no where to go except following us.Also, of course, through FF ma la.
作者: denny2000    時間: 2011-1-31 09:16

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 12:50 發表

i always sit 2 as well, and also do not mind cross-over, if you also allow me to reach out to your choices..  
作者: glucerna    時間: 2011-1-31 10:37

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-30 06:16 PM 發表

i always sit 2 as well, and also do not mind cross-over, if you also allow me to reach out to your choices..  
不如全部"人"都坐兩個..齊齊cross-over啦....
作者: denny2000    時間: 2011-1-31 11:11

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-31 10:37 發表

不如全部"人"都坐兩個..齊齊cross-over啦....
hehe. this is what my friends and I are doing in recent years....

however, we need some group games to light up the atmosphere and need to be really cross-over in the early beginning, or otherwise, the girls just stick to one brother..

Important is that no brothers are protecting their nui nuis, which is difficult...
作者: Butt    時間: 2011-1-31 11:43

引用:

朋有H君的囡囡卻好合我眼緣,想起別一個邀請,我當然去問她的qq跟電話,不過是夜太亂,沒拿到,只好托朋友拿,
當晚上了一個前model,老實講,樣子算甜,夠高,但當她告訴我她只有80多斤時,我己經有在想,不會是沒胸吧,
80多斤、無胸的「model」,其實可以sell到乜?叫人捐錢俾飢民?!

作者: simonkok    時間: 2011-1-31 14:09

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 12:50 發表

好。。不過要等你人係度先得。。。你仲有幾耐歸位。。。兩星期?
作者: glucerna    時間: 2011-1-31 14:56

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-30 11:09 PM 發表

好。。不過要等你人係度先得。。。你仲有幾耐歸位。。。兩星期?
就係兩星期..2月15飛...不如正月18或19搞個開年飯局?
作者: simonkok    時間: 2011-1-31 16:48

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-31 14:56 發表

就係兩星期..2月15飛...不如正月18或19搞個開年飯局?
好主意,只不過其他人唔知有無空,你決定好行程之後pm我地啦。。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0