標題: [原創] 荃灣一年親身經驗總結 [打印本頁]

作者: littlehorse    時間: 2011-1-28 21:02     標題: 荃灣一年親身經驗總結

住了荃灣1年, 也剛搬走了...
是時候總結一下個人於荃灣的景況!!

要尋141歡, 荃灣後生貨都唔算多...
卓明樓算是多選擇...
不過友台有好多C兄跌錢報告... 小心為上!!
小弟探過幾次... 因為自己想DUP多... 眼見無咩心水...
所以未曾光顧!!

141+USB 德仁樓7期
質素差異很大... 試過有勁正野出現...
亦見過OSIM... 行開都係睇下有無新野ONLY!!
不要有所期望!!

USB, 小弟都係海壩街140號多...
特別係4樓新擴展的兩個單位共4間房...
都有D可接受同唔太C9的...
前後小小空檔都上過幾次...
有一定DUP的水準...

大場... 都係去娛樂大樓10/F荃溢...
5百頭機場唔算平...
不過夜媽媽慳番車錢時間都係咁啦!!

浴足... 好多間丫!
不過唔多見有後生... 都係C9多...
故寧食USB好過了!!

走地... 一個都唔見!!
德華清曬場... 都唔知去曬邊度!!

小小個人分享... 多謝C兄們收睇!!
作者: Redtshirt    時間: 2011-1-29 10:32

CHing有否去過醫院側面Vietnemese 個竇?  去過兩三次都dup得唔錯; 有d都後生
作者: deolo    時間: 2011-1-29 10:39

我仲未去過呢D場, 好詳細好清楚 !
作者: xiantsang    時間: 2011-1-29 10:57

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-1-29 10:32 發表 CHing有否去過醫院側面Vietnemese 個竇?  去過兩三次都dup得唔錯; 有d都後生
越南婆果檔野捉蝙蝠?我兩年前去過,年紀骨技樣子都幾好,缺點就是有少少呃鐘,但有樣嘢好值得我再返轉頭的是起機時任揸任挖無詐型,事後仲攞條熱毛巾仔比我抹手添﹗
作者: boot_boot    時間: 2011-1-29 11:28

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-1-29 10:32 發表
CHing有否去過醫院側面Vietnemese 個竇?  去過兩三次都dup得唔錯; 有d都後生
難忘呢檔, 令人心花怒放, 樂而忘返.     
作者: kki    時間: 2011-1-30 19:34

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-1-29 10:32 發表
師兄好似搬左啊
作者: xiantsang    時間: 2011-1-30 21:05     標題: 回復 6# 的帖子

下,搬咗咩?好少行過果邊,夜晚個招牌好閃,遠遠都見到,
以前兆和街有間分店,後來中蛇又摺埋
作者: littlehorse    時間: 2011-1-31 10:55

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-30 21:05 發表
下,搬咗咩?好少行過果邊,夜晚個招牌好閃,遠遠都見到,
以前兆和街有間分店,後來中蛇又摺埋
醫院果頭我就唔係好見到啦!!
作者: mcp38    時間: 2011-2-4 21:22

師兄我想去荃日,,有無NO介紹
作者: BigBird    時間: 2011-2-5 01:02

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
作者: boot_boot    時間: 2011-2-6 15:09

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-1-31 10:55 發表

醫院果頭我就唔係好見到啦!!
以前鰡曮悒J入面  
作者: Redtshirt    時間: 2011-2-9 10:36

分店去過一次, 0的bg中中地, 無醫院個d咁好; 再後來, 有間響油麻地, 都係viet & thai 主理, 唔太鐘意太硬銷雙飛 (好似450), 鄰房由有個bg叫到好大聲, 同好假; 所以只此一次. (不過, 我走之前見到個後生女, 好索, 可能係佢叫都唔定)
作者: xiantsang    時間: 2011-2-9 11:54

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-2-9 10:36 發表 分店去過一次, 0的bg中中地, 無醫院個d咁好; 再後來, 有間響油麻地, 都係viet & thai 主理, 唔太鐘意太硬銷雙飛 (好似450), 鄰房由有個bg叫到好大聲, 同好假; 所以只此一次. (不過, 我走之前見到個後生女, 好索, 可能 ...
出火啫,無必要叫到咁大聲掛,唔通開大,以前去醫院果間根本就不是房,只用布簾分隔,呼吸大聲D都聽見,絕無私隱,硬銷雙飛最討厭,通常都會話佢有個姊妹今天未發開過鐘,買豬肉搭豬骨,好嘢又點會話無客mark先?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0