標題: [原創] 十五年嫖妓生涯 Report (完) [打印本頁]

作者: push_oil    時間: 2011-2-5 17:57     標題: 十五年嫖妓生涯 Report (完)

舊既十年 report 在數字網日夕回味板
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .

單身呢 d 失戀期 , 一定要返大陸ON , 舒發一下情傷 畀人打 ......以離補我三年冇 ON 之虎
在某 forum , 继续每天 plan 下每星期既救國事業 , 年復一年、日復一日....永毛止境
呢幾年同呢班兄弟 , 東莞金三角不停地玩 (CA CP QT), 由於大家日吹夜吹既關係 , 大家頭兩三年日日都玩得好過引.

din 既日子 , 一星期有4 5 晚沙咀唱 K , 星期六晚就東莞 ON , o係一群4-50 人既 forum 小圈子里, 我覺得係chi 鳩線架.... 諗下先
每三兩天呢个 weekday 團長又吹一次雞, 真係有时姦刀冇咁撚多錢去玩.... , 不过沙咀呢 d 快歺地方 , 總不色合我.

沙咀沒落後, 我地去左一个算叫方便的地方, 琛圳坐 40 mins 100蚊七人白牌就到既地方 ,  叫地方 A , 由於某兄弟駐守於當地 , 所以非常方便 DT, 不过廠區 d K埸酒水貴 , 拍得住 CP , 呢姦 K d 女一小部份好特别, 佢地出黎做係为玩 , 根本吾係o雲錢, 而呢一小部女係很索既 , 所以亦有吾少兄弟失守於此戰場, 为國捐軀了

可惜我硬o係撞左好多次刀撞吾倒呢 d ......唔制
但係o QT 我又撞得到o......真奇怪
QT 那時仲行緊 136,  食野地方算叫多啦 , CP 玩又方便 , 作為一个專業的嫖客 , 常記著...要用最少既籛 , 換最大的快樂
就係咁....QT 雙雄旦生了......架架架架架架

CP 一般洗费 : 200 + 800 + K 400 = $1400 (d 女正就正啦, 不过最鳩鐘意一炮就想走.... 3 , 2 次刀係毛引的)
QT 一般洗费 : 150 + 600 + K 200 = $950  (當然大部份吾夠 CP d 女正 , 但聽話喎,  不过 09 年已今非色比....)

2 CP 差吾多= 3 QT.........當然久不久也要去 CP CA 玩玩
由於 100 蚊既關係 , 有时开心咪坐兩个 lor , 兩舊又吾同....一倍價錢, 吾底丫嘛諗下先
有一次由於星期六晚既關係, 妹妹刀想 ON , 那次一左一右, 互相爭寵...... lor.....車完左又車右......爽到呢 , 不过呢 d 时刻只發生过一次咁撚大把, 不竟右手便既妹妹姦接十秒內有同左手便既妹妹有車左, 不竟吾係咁容易接受
由於同QT 雙雄長時姦常驻此 B , 有时俾女放飛機 , 或者坐左个幾鐘想彈女, 同妈咪講聲也可以, 有时耐的話我俾幾十打發佢走, 與著不禮貌的妹妹 , 一蚊刀不用俾 , 此妈咪會攪掂
好叻 , 因為我很少彈女 , 所以我彈得既刀不是什么好東西, 此妈咪久不久就有 dpart time 人妻 , 所以我好難吾幫襯佢.....俾咁多人妻我吃
所以話你俾成皮家用 , 又咪係撈 part time , 又有錢o雲又有同我等 30+ 既人玩 , 佢當落 BarONS.....我又有私家菜吃...雙嬴
與著岩吃又一个人住既 , 咪去佢屋其訓下 lor , 屋其床訓多陣刀都得, 吾洗 check out , 我又吾係包你 , 當然要放底多少, 人地刀都要交租食飯 , 有一次與到個北方妹妹 , 一幅 model 身材 , 好吊到丫......沉左我大半年 , 如果佢生性 d 我有可能一沉不起 好驚 ........可惜臨尾衰爛赌 , 50 100 , 好啦 bye bye

有次又與著個房錢刀俾埋既女色魔 , FOC 左五次左右吧 , 最後返老家結婚 , 好來好去 , 此妹妹真係俺十年難得一與 ,鐘意扑野多过o雲錢

同呢班兄弟最遠去過泰國 ,BM 4 , 爽屎 ......下川島也不錯 , 150 蚊無限快仔也好好玩 , 返大陸最有渡假 feel 的地方 , 本來今年 plan 去叔霧....可惜大家都冇時姦, 所以有得玩時就玩先 , 活在當下啊
自從人仔對换價跌破 90 ,我開始覺得 ON 越黎穴貴 ,CA ON完星期日落 SZ dup 个骨 , 二千幾港紙冇得走雞 , 一個月成皮野, 好鳩赤 , 同等洗費以前七千左右就 ok , 毛型中差吾多多左 30 %...... 港女又毛運行 , ON 多又 O 得悶 .......只怪生不逢時, 錢又吾夠多
有一次同local  EX-GF 吃飯, 她说你又吾買樓 , 又吾生仔 , 我点同你結婚呀 .........我心想...好彩飛鳩左妳先 , 吾係我咪 ON 99 浪費我貴既黃金30
由於我頂吾順以前個鳩屎老细, 離開左一個稳定既工作 , 呢兩年轉左三份工 , 頭兩份又與著 d 濕鳩老细 , 毛運行毛計 , 一份在長駐惠州的廠 , 原來做廠係好撚悶既 , 去桑拿刀去吾倒咁多........悶到放工要打羽毛球
回亀傷港 , 另外一份 , 呢姦野女就多啦 , 不過大部份額頭都有個錢字, 咁多女毛理毛既 , 有次星期六 , 約下個女同事食 lunch , 佢話 " 吾得閒 " , 但毛話 "下次先 " , 我幾撚傷啊 嘔血 .........平時咁多野同我講..........亜妹你咁絕架

作者: push_oil    時間: 2011-2-5 17:58

現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見到我部 BB , 眼神即刻又吾同.........吊妳丫......階級觀念----------
我現在的同事 , 我给他的花名叫蟹貨 , 人如其名....因為他手上好撚多蟹貨 , 例如 250 蚊的港交所
一個正常的3X 港男,毛不良屎好 , 每天早上吃個 5 蚊面包 , 中午最好吃個最好 20 皮的 lunch , 晚上回老媽家吃飯
每個月出糧 , 全给老婆 , 再由老婆分配 , 佢個銀包 , cash 從不多過 200 , credit 卡我未見佢 look .
老婆買個 LV 係天經地易 , 佢買個幾百蚊高達模型.....我見佢好似買架 Ben 屎咁....好難交待 , G點開口好
老婆説 : 我怕你亂用錢
諗下先
蟹貨説 : 我想每個月買個高達 , 吾洗同你交待
我説 : 妳咁樣對我 , 我一定同妳離婚 笑裹藏刀 ........留返一千幾百過我偷吃好喎
這就是生活.........forme....no way  唔制
....港女.......我愛妳們的赚錢能力, 但我不妳們的數質
前年我去左向西 dup 完骨 , 朋友們想行一行木淫行 , o...... lor
途中 , 我見到一班o靓仔, 廿歲左右 , 睇落又吾係窮丫 , 全身明牌 , 咁型刀要黎食快仔
而家 d 妹妹仔好難溝咩..............

09年除夕夜去 K 坐件女, 頭一個鐘仲幾熱情 , 下個鐘死死地 , 我問乜事 , 仲乜咁眼訓 , 佢話食左感冒藥........我吊....感冒臭咪撚返工啦, 我難得出黎 50/50 ON架麻 , 你咁樣咪 200 lor.....返福田屋其訓教...咪鳩 side quota...
上年由於叫雞叫得太悶 , 於是開始半全力玩呢個 SZ 酒吧玩樂....

一開始 , 每晚同 d 女飲下飲下, 飲完咪去 dup 過正或邪骨 , 玩多幾次 , 人就進入狀態, Q d , d 真係吾錯, 冇撈味...
不過想即晚吃的話 , o靚女刀吾冼林 lor , 豬扒仲 d 可能既
QQ 皇説 : d 女要玩幾次先俾你吃, d 要睇清楚至俾你吃
話説有個師兄幾有型 , 廿中左右 , K Bar刀見過幾次面 , 有晚 2-3am 玩完見佢同幾個 friend 同件幾豬扒入左去向西夏威兒道 dup , 真係 on 9 , 攪咁撚多野去食扒.....行過隔離食個快仔再正骨好過啦......

至於我呢......吃到同居........
好簡單, 吾貪錢, 有正職, 咪試下同居租屋 lor ,租吉屋, 7 刀毛 , 左買買...右買買 , 先洗 2 , 一星期返去皇3-4 , 由於亜妹有份正當職業, 我計過 , 半年返本002 , o個半年....我真係有 d ......因為一分手我就損失慘重, 白交租啊

2010 耆節我毛毛了了就跟她回湖南,她家里家境不錯, 吾係o d 亜爸有病, 细佬等錢交學費要養佢全家既故事, 刀係眼見為實 , 小心 d
笑裹藏刀,打後日字, 也是久吾久偷跳下, 平淡而實在, 终於在 9 月我結婚了, 而一星期既沖動.......攪到我做埋爸爸.........以前我沉埋 d , 幾個月刀毛事, 呢鑊真係注定......天意啊~~~~

近一年來偷跳記憶中, DGd 女越黎越吾惦, d 人仔越黎越高, 人工跟本追吾倒 1 個月 CP on 4晚洗費 , 偷跳的火還是有的, 只不過不復當年的野火, 當年是 BBQ 未上菜先埋單, 當下是 Gas ....食埋生果先埋單......

火沒熄但燒不旺.........朋友説 CP 而家好似最貴 2K ON , 今日既258 10 年後可能坐個枱要 500 人仔 ,估計 700 港纸 ,大約 O N 5K015 .....仲要豬扒
人就係咁, 吃得多好野, 一餐半餐扣肉飯毛所謂, 食多兩餐就乜胃口刀毛哂, 7-80年袋一孩政策, 今日國家開始小康之路, 好多靚女而家根本吾洗出黎做, 大把有錢獨子溝左 e d , 科技發達, 佢地自知身價, 要做都去北方做 , 我老婆 d 北方靚女朋友 , d QQ相個個渣靚車, d 女自己家有錢 , d 就條仔有錢, 窮既又靚真係毛乜 , 要吃呢 d ......大路既只有落 Bar

十六年既總結如下, 希望各位師兄参考一下
1. 歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛
2. 金錢同時間是對等的,Bill gates 同你我係平等既, 快仔同你我亦刀係平等既, DG 桑拿 90 分鐘任做, 你做得幾多次 ? 但快仔只得 1 ...沉船又幾多次?
3. = +
4. 當你决定去吾o個姦埸, oo個條女, 就正如去茶餐廳食飯一樣, 間野有乜咁好食先 ?
5. 你的眼晴决定你的方向.....由其是係花街簡囡時  
6. 請不要為一個妓女損失一個朋友 , 朋友可以做一世 , 不值啊
7. 娶一個大陸老婆, 你可以話佢知你以前成日去 CP , 娶一個陀地......你只可以去旺角食快餐  
8. 有强姦毛焗賭 , 一個專業嫖客......一定要泠靜,理知,無情( 9up)  
9. 人總會與上一個黑星, 過吾過道呢一關...........睇你彩數
10. FOC 永遠是最貴的, 刀係鑊鑊清好 d , 毛煩惱  

在此 report 再次多謝各位一齊玩過既師兄  , 教左我好多野  ......希望有 30 年 report 寫.......嫖海無涯...嘿嘿嘿嘿~~~
Sorry.....delay 左一年........歡迎轉貼

PS : 在XO 內多年來還未同 KMY 師父吃个飯唱個K實乃小弟一大遺憾, 2011 年我一定要完成呢個約會......no excuse
作者: KMY89    時間: 2011-2-5 18:34

哈哈 ... 推油師弟終於逃不了,被擒兼升呢做埋老豆,恭喜恭喜

人生中有好多數據,Kmy 認為有一個數據係最重要就係 "快樂指數".
作者: push_oil    時間: 2011-2-5 23:42

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-5 18:34 發表
哈哈 ... 推油師弟終於逃不了,被擒兼升呢做埋老豆,恭喜恭喜

人生中有好多數據,Kmy 認為有一個數據係最重要就係 "快樂指數".
師父........thats true..........人總會舆見黑星, 逃避还是面对.......一線之差啊
作者: KMY89    時間: 2011-2-6 00:23

十六年既總結如下, 希望各位師兄参考一下

試下用另角度和 Push Oil 探討

1. 歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

我想有一個最多香港人看過的脫光的女人(A),而有一個最多香港人看過他的老婆幫另一個男人吹(B)

後來(A) 和他老公結婚了 ...

這個 (B) 老公沒有說過一句話,仍幸運在一起,還添了另一個孩子

怕唔怕? or 要唔要一個'真正'愛的老婆
Com 兄弟? Who care ?

2. 金錢同時間是對等的,Bill gates 同你我係平等既, 快仔同你我亦刀係平等既, DG 桑拿 90 分鐘任做, 你做得幾多次 ? 但快仔只得 1 ...沉船又幾多次?

我相信有一事我和你都比 Bill Gates 強.

3. = +

看圖

4. 當你决定去吾o個姦埸, oo個條女, 就正如去茶餐廳食飯一樣, 間野有乜咁好食先 ?

去茶餐廳食飯還會有期望?

不需刻意求佳景,自有逢應早春
6. 請不要為一個妓女損失一個朋友 , 朋友可以做一世 , 不值啊

想聽這個故事
7. 娶一個大陸老婆, 你可以話佢知你以前成日去 CP , 娶一個陀地......你只可以去旺角食快餐  

還可以去佐敦 ...
8. 有强姦毛焗賭 , 一個專業嫖客......一定要泠靜,理知,無情( 9up)  

原來嫖客既特徵同法官、公安、醫生一樣

9. 人總會與上一個黑星, 過吾過道呢一關...........睇你彩數

大聖也沒有逃出佛祖的手掌心,似乎他沒有遺憾
10. FOC 永遠是最貴的, 刀係鑊鑊清好 d , 毛煩惱  

菩提本無樹,有冇煩惱與 FOC 無關

作者: Logman    時間: 2011-2-6 00:33     標題: 回復 2# 的帖子

恭喜 C Hing 修成正果。15 年修煉道行高超啊!希望你能继续在天地間自由穿梭。

P.S: 你是否以前也曾在 xxxxxxx網發帖?

版主按 : 小心!

作者: simonkok    時間: 2011-2-6 01:38

引用:

仲有。。出得黎玩。。。最緊要係心安理得。。。包括對囡和自己。。都一樣。。。
千祈唔好做d自己覺得遺憾事情。。。
作者: push_oil    時間: 2011-2-6 11:53

引用:
原帖由 Logman 於 2011-2-6 00:33 發表
恭喜 C Hing 修成正果。15 年修煉道行高超啊!希望你能继续在天地間自由穿梭。

P.S: 你是否以前也曾在 xxxxxxxxx網發帖?
yes.........

作者: jjchan218    時間: 2011-2-6 12:00

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:57 發表
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG 和 GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .
單身呢 d 失戀期 , 一定要 ...
CHing十多年救國大業
所遇一切經歷好值大家後輩學習,
一班兄弟出黎玩,大家知同道合已相識有好幾年
非常同意CHing總結良言:

“請不要為一個JS損失一個朋友 , 朋友可以做一世…”

作者: vinsing    時間: 2011-2-6 12:26

好感慨!我都有類似感受,因年紀大咗,靚女見慣亦平凡,有些東西沒有年輕時的起擒,現在間唔中幫襯usb only,過吓手引!
作者: push_oil    時間: 2011-2-6 12:56     標題: 回復 5# 的帖子

呢個故事好簡單 , 咁多年舆過3次

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 , 所以每個 weekend 例必回香港交人, B 君亦知 A 既情况, 有次 weekend , B 君叫X 妹妹坐枱 , 歡埸 3 角關係就始發生, 後來AB 朋友同埸 , A 君照舊坐 X 妹妹, B 君若無其事坐其他女, 朋友們眼中, 無野既, 出得黎坐, 預左俾其他人食.......如是者過左幾個月

有一晚 B 不在埸,  A 同兄弟們訴苦 , 話 B 攪佢條女 , o個晚 B君 醉到屎....... , 之後朋友們打聽下 , 真有其事 , 最後另外一晚 , AB 當埸互吊 , X 妹妹都吾知幫個好
最终朋友 AB 以後再也不見, 朋友都冇得做.

B君同X妹妹玩左兩年左右, 妹妹老家中有事, 要廿萬人仔 , B君無錢, 妹妹最终被廠佬包左, B 君好吾開心 , 我同B 君講, 你愛佢就死惦 d 銭俾佢啦 , 佢話真係無, 我話咁毛計喎, 半年間偷偷摸摸見下, 最後咪又係分手收場 lor........老公仔

我結婚請飲, 請 A 就吾可以請 B , 就係 ed 大大小小事 , 本來有 2 抬救國戰士 , 而我只可請一枱, 這值得嗎 ?
作者: push_oil    時間: 2011-2-6 13:01

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 01:38 發表

仲有。。出得黎玩。。。最緊要係心安理得。。。包括對囡和自己。。都一樣。。。
千祈唔好做d自己覺得遺憾事情。。。
FOC 就有 ed 灰色地帶
作者: KMY89    時間: 2011-2-6 15:51

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 12:56 發表

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 ...
呵呵 ... 太陽底下無新事,但我就不會和B呢種人交往,因為做朋友最基本的原則是尊重.

謝謝你的故事喔
作者: push_oil    時間: 2011-2-6 16:03

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 15:51 發表

呵呵 ... 太陽底下無新事,但我就不會和B呢種人交往,因為做朋友最基本的原則是尊重.

謝謝你的故事喔   
So that A in my marry table, B not in the list
作者: simonkok    時間: 2011-2-6 16:12

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 13:01 發表

FOC 就有 ed 灰色地帶
所以在兩年前就放棄左在qq上識囡囡(雖然搵到食)。。。但實在負了太多感情的債。。(那不是真正的foc)。。
唉。。。
作者: simonkok    時間: 2011-2-6 16:15

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 15:51 發表

謝謝你的故事喔   
如果我係唔知或無知的話唔計。。但我知的話一定唔會做b的。。。
作者: boot_boot    時間: 2011-2-6 16:25

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:58 發表
現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL 啊 " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見 ...
哥哥, 多謝經驗之談.  

係呀!  依家咩都貴.   
作者: KMY89    時間: 2011-2-6 21:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 16:12 發表

所以在兩年前就放棄左在qq上識囡囡(雖然搵到食)。。。但實在負了太多感情的債。。(那不是真正的foc)。。
唉。。。
根哥哥,做得薄情郎就唔可以講良心啦

有D麻甩佬就係攞黎煩,搞完咪走 lor    ... 但總係努力要個女人愛上自已,滿足果種征服感
結果就係食毒藥餵老虎 ...
作者: KMY89    時間: 2011-2-6 21:47

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-6 16:25 發表

哥哥, 多謝經驗之談.  

係呀!  依家咩都貴.   
呢D才是寶貴的經驗之談
作者: simonkok    時間: 2011-2-6 23:00

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 21:45 發表

根哥哥,做得薄情郎就唔可以講良心啦

有D麻甩佬就係攞黎煩,搞完咪走 lor    ... 但總係努力要個女人愛上自已,滿足果種征服感
結果就係食毒藥餵老虎 ...   
唉。。我本來都係好似你甘諗。。亦無做太多野令囡囡愛自己。。。
但原來大陸有d囡囡真係不計較任何野(金錢,名份。。)。。。。遇上哩d甘0既情況,真係好傷(傷人傷己)。。。。
作者: lad168    時間: 2011-2-6 23:13

好精彩

人始終係要一個家
作者: AINY    時間: 2011-2-7 09:54

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:58 發表
現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL 啊 " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見 ...
先恭喜师兄修成正果。。
看师兄既报告也勾起了好多感慨。。小弟亦是十来年女票龄。。亦碰到有真心的女女。。现在一个三年多了还在一起。。当然就不能像师兄一样跟女女结婚啦。。但问心如果自己没结婚的话是会跟女女结婚的。。都说欢场无真爱。。我就说有。。当然是难遇到。。。
作者: smartif    時間: 2011-2-7 11:11     標題: 回復 2# 的帖子

多謝ching分享多年經驗心得!!
作者: 7-siu    時間: 2011-2-7 12:22     標題: 回復 22# 的帖子

对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在还有一个是至死不渝的!但我又能如何呢!一个结了婚的男人,在家庭与浪漫(放纵)之间,是如何决择呢!还不是选择做一个负心人 ?!概然是这样,还是最初不要投下真情和假意好。

所以,最近的一个囡囡申请做我老五,我还是婉转的推了!
作者: AINY    時間: 2011-2-7 12:35

[quote]原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:22 發表
对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在

"还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??

我本来呢两年都系抱着只玩不太投入的心态。。就只KEEP一个LB的。。点知又失足跌了一跤。。好多时出来玩就系甘。。吾到你话吾沉就吾沉。。 !!不过今年就真系要留精不留情啦。。。

作者: 7-siu    時間: 2011-2-7 12:43     標題: 回復 25# 的帖子

""还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??"---当然喇!她为我付出一生。我为她能做的太少了!
作者: AINY    時間: 2011-2-7 12:51

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:43 發表
""还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??"---当然喇!她为我付出一生。我为她能做的太少了!h:" />
真系好无奈。。觉得个天对一D人很不公平。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-2-7 17:19

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 12:51 發表

真系好无奈。。觉得个天对一D人很不公平。。。
是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了又是说,老公怎样开心就怎样吧!做老婆的只要老公开心就好了!

到现在,她病得这么重,还是叫我不用寄钱给她!不想让我太辛苦!
作者: AINY    時間: 2011-2-7 17:31

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 17:19 發表

是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了 ...
所以我话个天对她好吾公平.... .
作者: simonkok    時間: 2011-2-7 17:38

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 17:31 發表

所以我话个天对她好吾公平.... .
最終。。可能好人有好報呢。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-2-7 17:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-7 17:38 發表

最終。。可能好人有好報呢。。。
我一直都支持这句说话的.........但现在!我很怀疑!
作者: denny2000    時間: 2011-2-7 22:59

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 12:56 發表

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 ...
push oil. great summary of your great steal jump experience..

the incidence you desribed is quite common. As brothers, I will avoid eating /sitting that girl as A has already shown his  "love' to this girl. it is true that the girl is not wrapped by A yet but why bother to make friendship more complicated? there are so many girls .. I have dozens of experiences giving away girls to brothers if they show /tell me that they are interested in my girls selected..

Your mottos are great..

and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers....

3. = +
作者: denny2000    時間: 2011-2-7 23:00

引用:

agree... and we have the power to increase/improve the index. be easy if we could....and do not get angry. if you get angry ,forget about it asap..
作者: denny2000    時間: 2011-2-7 23:02

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 09:54 發表

先恭喜师兄修成正果。。
看师兄既报告也勾起了好多感慨。。小弟亦是十来年女票龄。。亦碰到有真心的女女。。现在一个三年多了还在一起。。当然就不能像 ...
often think that when we get too old and not able to take action, it is always memorable to review the girls we ate, the griends we have/had, the mistakes we made, and those crazy scenes we enjoyed, and the girls we sank...good that i get the immune system now (hopefully) and adopt the go-play-leave mode....
作者: kaderpo    時間: 2011-2-7 23:30

引用:

Thanks C Hing sharing............
作者: AINY    時間: 2011-2-8 00:14

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-7 23:02 發表

often think that when we get too old and not able to take action, it is always memorable to review the girls we ate, the griends we have/had, the mistakes we made, and those crazy scenes we enjoye ...
hopefully..............................
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-8 10:16

歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

也许吧, 不敢說我的老二一定真心愛我......, 無名無份...逢年過節她一人獨處......? 我又能如何?

放走了不是风塵女的老三, 要她好好找个人嫁吧... 可她還在找我...

老二說 在她最惨時我救了她, 她一世跟我.....

一个已婚麻甩佬, 有時都不知自已想干什么???

作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-8 10:21

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 17:19 發表

是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了 ...
師公,  你的老三, 我的老二...... 會不會老天爺来世讓我們做女人来承受她們所受的苦......
作者: simonkok    時間: 2011-2-8 11:06

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:16 發表
歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

也许吧, 不敢說我的老二一定真心愛我......, 無名無份...逢年過節她一人獨處......? 我又能如何?

放走了不是& ...
唉。。。有時你要問下自己。。有無愛佢地。。。有的話,你又可以放手嗎?
作者: AINY    時間: 2011-2-8 11:17

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:16 發表
放走了不是& ...
就是这种无奈。。一是我们已结婚。。二是我们已一把年纪啦。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-2-8 15:23

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:21 發表

師公,  你的老三, 我的老二...... 會不會老天爺来世讓我們做女人来承受她們所受的苦......
我怕我下一世不只是无JJ,而最怕是一个无JJ的男人!
作者: KOTO    時間: 2011-2-8 15:27     標題: 回復 41# 的帖子

最怕是一個有JJ而無能用的男人
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-8 16:28

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 11:06 發表

唉。。。有時你要問下自己。。有無愛佢地。。。有的話,你又可以放手嗎?
有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......
老二: 可以吾摆酒吾拿结婚证......, 准备把户口遷来廣東, 她说自已跟我二年了, 今年再不生就快二十七歲了, 她想三十岁前當母親..., 即使将来小孩跟她姓, 即使她把小孩抱回老家養......我一直拖注吾覆佢话要生..., 她一直只好等...等到佢青春不再...
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-8 16:32

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-8 11:17 發表

就是这种无奈。。一是我们已结婚。。二是我们已一把年纪啦。。。
三是的女又會沉我地(人老又冇錢)..... 四是我地又狠吾下心来突然消失......真無奈!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-8 16:35

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-8 15:23 發表

我怕我下一世不只是无JJ,而最怕是一个无JJ的男人!
所以吾再收留了......, 留精吾留情...(說易做難)
作者: simonkok    時間: 2011-2-8 16:38

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 16:28 發表

有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......
老二: 可以吾摆酒吾拿结婚证.... ...
”有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......”
唉。。我今年多左好多哩d煩惱。。。要認真解決。。。。
作者: kenny01    時間: 2011-2-8 16:51

我覺得每個人心中都有自己既一個算盤同帳簿, 而呢本良心帳簿通常都係偏向自己既, 不管你係負人果個, 定係比人負果個...
作者: 7-siu    時間: 2011-2-8 17:21

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-8 16:51 發表
我覺得每個人心中都有自己既一個算盤同帳簿, 而呢本良心帳簿通常都係偏向自己既, 不管你係負人果個, 定係比人負果個...
"十年一觉杨州梦,赢得青流薄幸名"!!!
作者: denny2000    時間: 2011-2-8 17:51

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 16:38 發表

”有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......”
i had some of these problems before. but now limited myself to hit, run, and go.. gets many contacts but seldom re-eat to avoid trouble (of sinking). of course, brothers here are talking about non-working girl, it is a different story and I luckily/unluckily am not interested as I know I do not have the time/freedom/patience to do so....
作者: simonkok    時間: 2011-2-8 18:06

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-8 17:51 發表

i had some of these problems before. but now limited myself to hit, run, and go.. gets many contacts but seldom re-eat to avoid trouble (of sinking). of course, brothers here are talking about non ...
嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會越陷越深。。。
作者: KMY89    時間: 2011-2-8 18:42

三嫂心甘情願,Quality 重於 Quantity, 不少夫妻因工作各據一地一年也難見幾次. 勿因見得少而感不足

港男平均有8字頭壽,所以要做乜野都未遲既 ... 年齡不是障礙嘛 ...
至於名份 ... 總有辦法的
作者: denny2000    時間: 2011-2-9 09:20

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 18:06 發表

嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會越陷越深。。。
in many cases, it is like a black hole, and you want to be sucked into it..  (not the one belows). Watch out and take care.  Recently, I had a number of close friends who committed mistakes and got caught...  
作者: simonkok    時間: 2011-2-9 09:55

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-9 09:20 發表

in many cases, it is like a black hole, and you want to be sucked into it..  (not the one belows). Watch out and take care.  Recently, I had a number of close friends who committed mistakes and go ...
唉,最近就撞到一d case..係錢解決唔到的問題。。(其實根本不用錢的)。。。
但還情債哩下野好麻煩。。。。唔好話還本,我連利息都俾唔起。。。
作者: denny2000    時間: 2011-2-9 10:11

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-9 09:55 發表

唉,最近就撞到一d case..係錢解決唔到的問題。。(其實根本不用錢的)。。。
但還情債哩下野好麻煩。。。。唔好話還本,我連利息都俾唔起。。。
oh, I see.  Hope you will find a good way to solve it..

Anyhow, may be you have to be a little bit more stone-heart?
作者: glucerna    時間: 2011-2-9 10:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-8 02:21 AM 發表

"十年一觉杨州梦,赢得青流薄幸名"!!!
"曾经沧海难为水, 除却巫山不是云....."玩左o甘多年...乜都化喇....各位C兄,唔好"臨天光賴督尿"啊....
作者: KOTO    時間: 2011-2-9 11:20     標題: 回復 45# 的帖子

金盤洗手,退隱江湖,

海闊天空
作者: denny2000    時間: 2011-2-9 11:29

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-9 10:44 發表

"曾经沧海难为水, 除却巫山不是云....."玩左o甘多年...乜都化喇....各位C兄,唔好"臨天光賴督尿"啊....
有時候是酒醉不清醒啊。。。

我那天行公園幫助消化,有一對70++ 父婦在吵架,女的話“你跟那個女的聊天那麼開心,你是想跟她xx 嗎?” 男的一面無奈,否認。。都70+ 歲人咯。。。
作者: Kim.george12    時間: 2011-2-9 11:34     標題: 回復 57# 的帖子

70++ 都咁 醋 ......阿婆婆幾十年都唔開心.......唉
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-9 12:05

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 16:38 發表

留一兩跟你一世的...师兄......其他就放生吧...施主...
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-9 12:13

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 18:06 發表

嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會。。。
非專業人士更煩, 本來这个月要去江西食个銀行女职員, 169, 25岁, ....不想越陷越深... 放生了......
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-9 12:21

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-8 18:42 發表
三嫂心甘情願,Quality 重於 Quantity, 不少夫妻因工作各據一地一年也難見幾次. 勿因見得少而感不足

港男平均有8字頭壽,所以要做乜野都未遲既 ... 年齡不是障礙嘛 ...
至於名份 ... 總有辦法的
年齡不是障礙嘛! 依家兴82娶个28的......

至於名份 ... 總有辦法的....
作者: AINY    時間: 2011-2-9 12:25

其实二房, 三房。。。N房。。。都系正当既名分丫。。。。
作者: loulou    時間: 2011-2-9 12:55

作者: push_oil    時間: 2011-2-10 00:26

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-7 22:59 發表

push oil. great summary of your great steal jump experience..

the incidence you desribed is quite common. As brothers, I will avoid eating /sitting that girl as A has already shown his  "love'  ...
and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers..

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期返大陸4日以上 , 如果佢咁刀偷到食............而我成 2 年刀吾知的話, 我呢次底死啦.....嘿嘿

大陸女人佢地覺得男人去叫雞好平常, 你吾好包个2奶就得, 呢一点....港女輸 9 條街
作者: push_oil    時間: 2011-2-10 00:29

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-9 12:21 發表

年齡不是障礙嘛! 依家兴82娶个28的......

至於名份 ... 總有辦法的....
名份呢d 野好死o者.....家用先重要
作者: push_oil    時間: 2011-2-10 00:31

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:22 發表
对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在还有一个是至死不渝的!但我又能如何 ...
点申请, 申请辨法 ?
作者: KMY89    時間: 2011-2-10 00:34

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-9 12:25 發表
其实二房, 三房。。。N房。。。都系正当既名分丫。。。。
從前有事實婚姻的法律,現在 affair 太多,無從管,索性就取消了
作者: simonkok    時間: 2011-2-10 03:59

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:26 發表

and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers..

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期 ...
大陸同香港女人對去飲酒有唔同睇法。。。源於教育。。。無辦法
不過現在學歷越高越容易變剩女。。。!!
作者: denny2000    時間: 2011-2-10 09:45

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:26 發表

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期 ...
right and once they get married, they would settle down....(at least, this is what I heard and observed ). and also, once they get married, some of them would really lose the momentum to put a nice make-up, keep fit.. Hope it is not your case..

For HK women, many of them have zero/low tolerance...
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-10 10:39

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:29 發表

名份呢d 野好死o者.....家用先重要
家用好少哦, (师公教路, 此招管用....) 我人工万二 , 4000给大姐, 4000给老二(她平時很省....), 自已留4000吃饭坐车, 冇钱去玩的......
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-10 10:40

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-10 00:34 發表

從前有事實婚姻的法律,現在 affair 太多,無從管,索性就取消了  
取消了....., 可否告之詳情
作者: 7-siu    時間: 2011-2-10 12:18

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-10 10:39 發表

家用好少哦, (师公教路, 此招管用images/smilies/default/verygood.gif....) 我人工万二 , 4000给大姐, 4000给老二(她平時很省....), 自已留4000吃饭坐车, 冇钱去玩的..... ...
现在加人工到HK$30,000 了!但港币 depreciated, 所以还是要省吃省用!
作者: kenny01    時間: 2011-2-10 12:22

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-10 12:18 發表

现在加人工到HK$30,000 了!但港币 depreciated, 所以还是要省吃省用!
己經得返 .84, 到小過0.8既時候, 我諗真係好多人唔會返大陸玩...
作者: simonkok    時間: 2011-2-10 12:34

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-10 12:22 發表

己經得返 .84, 到小過0.8既時候, 我諗真係好多人唔會返大陸玩...
15年后唔知人仔對港仔幾多錢呢?
作者: kenny01    時間: 2011-2-10 15:08

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-10 12:34 發表

15年后唔知人仔對港仔幾多錢呢?
睇下係咪要家班pk話事0羅, 未計阿爺自己都手拿萬幾億都驚衝擊, 真係傻傻地
人地要買港幣咪高價對曬比佢地0羅
我覺得先要做返1對1, 然後幫人仔變成國際貨幣先至係雙贏局面
作者: glucerna    時間: 2011-2-10 15:38     標題: 回復 75# 的帖子

人仔升得少啦...對美金..台幣上個月升7%..Kimchi都升2%..人仔升得l%咋...
人地澳,紐,加...一年升几拾個%....人仔升得5%....

港幣唔脫鈎對乜貨幣都跌....以今日中國經濟...人仔係升得太少/太慢......
作者: simonkok    時間: 2011-2-10 16:05

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-10 15:38 發表
人仔升得少啦...對美金..台幣上個月升7%..Kimchi都升2%..人仔升得l%咋...
人地澳,紐,加...一年升几拾個%....人仔升得5%....

港幣唔脫鈎對乜貨幣都跌....以今日中國經濟...人仔係升得太少/太慢......
我都唔係想講政治。。。。
不過如果有需要的話(例如養飯盒。。)。。。真係要換定多d人仔資産。。。。
作者: smartif    時間: 2011-2-10 17:32     標題: 回復 77# 的帖子

同意....儲多d人仔有jetso...仲有得升
作者: kenny01    時間: 2011-2-11 11:39

引用:
原帖由 smartif 於 2011-2-10 17:32 發表
同意....儲多d人仔有jetso...仲有得升
我有一點點保留, 因為大陸既m2實在係太多, 再加上唔係國際貨幣,
如果唔係呢期全球性亂印銀紙, 真係買澳紐果類高息貨幣好過.
作者: kenny01    時間: 2011-2-11 11:41

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-10 15:38 發表

新加坡都升唔少, 人地國家主渡, 吃過當日金融風暴既苦, 所以對熱錢有戒心
我地就一齊昇, 一齊死, 死唔去果d挨幾年, 再昇過....成個無間地獄咁...
作者: belair    時間: 2011-2-12 09:25

人仔仲有得升
作者: jumboleung    時間: 2011-2-12 10:41

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:57 發表
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG 和 GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .

單身呢 d 失戀期 , 一定要 ...
加油,加油,加油!
作者: simonkok    時間: 2011-2-12 11:33

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-11 11:41 發表

新加坡都升唔少, 人地國家主渡, 吃過當日金融風暴既苦, 所以對熱錢有戒心
我地就一齊昇, 一齊死, 死唔去果d挨幾年, 再昇過....成個無間地獄咁...
你都講得好有道理,不過。。。
作者: an_uu    時間: 2011-2-12 22:13

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 16:12 發表

唉。。。
我都認同C-hing講法,這年來都吃了少說5,6 個QQ女但總有一份愧疚,始終會hurt倒人,所以也絕跡Q埸了
作者: powerhorse    時間: 2011-2-15 01:59

精彩人生.............
作者: simonkok    時間: 2011-2-15 09:59

引用:
原帖由 an_uu 於 2011-2-12 22:13 發表

我都認同C-hing講法,這年來都吃了少說5,6 個QQ女但總有一份愧疚,始終會hurt倒人,所以也絕跡Q埸了
是啊。。。而且早幾年,有班港仔/佬。。持住一丁點優勢,不斷呃q囡(存心食囡,小小人情/感情都無)。。
有d連人地隻猪都食埋。。。。唉
現在香港人(在深圳,廣東一帶)聲名好差。。
作者: KMY89    時間: 2011-2-15 11:07

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-15 09:59 發表

是啊。。。而且早幾年,有班港仔/佬。。持住一丁點優勢,不斷呃q囡(存心食囡,小小人情/感情都無)。。
有d連人地隻猪都食埋。。。。唉
現在香港人(在深圳,廣東一帶)聲名好差。。
好 ... 好 .... 好 ....
呢度邊個無呃過囡既行出黎
作者: simonkok    時間: 2011-2-15 12:16

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 11:07 發表

師傅。。我突然你覺得好偉大。。。講野好似椰苏甘啊。。。

作者: 36D    時間: 2011-2-15 15:22

男人出黎行走,唔怕你靚女,兇女定叻女。最怕撞正D有情有義嘅儍女。
作者: kenny01    時間: 2011-2-15 18:06

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 11:07 發表

........我剩係比囡呃架咋喎.......
作者: KMY89    時間: 2011-2-15 19:46

引用:
原帖由 36D 於 2011-2-15 15:22 發表
男人出黎行走,唔怕你靚女,兇女定叻女。最怕撞正D有情有義嘅儍女。
點解我撞唔到既
作者: 7-siu    時間: 2011-2-16 11:50

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 19:46 發表

點解我撞唔到既  
撞到你就麻烦了!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-2-17 15:30

引用:

俾囡囡呃過算吾算
作者: huangxiliang    時間: 2011-3-3 23:01     標題: 我的票姬生涯也有15年了

我的票姬生涯也有15年了,看到你这编文章真的有很多感慨。
作者: huangxiliang    時間: 2011-3-3 23:01     標題: 我的票姬生涯也有15年了

我的票姬生涯也有15年了,看到你这编文章真的有很多感慨。
作者: kikmyass    時間: 2011-3-9 00:22

感慨感慨~ 小弟现在刚刚开始我的生涯!
作者: simonkok    時間: 2011-3-9 10:07

引用:
原帖由 kikmyass 於 2011-3-9 00:22 發表
感慨感慨~ 小弟现在刚刚开始我的生涯!
你剛剛開始的話。。。
仲好有熱情。。。
應該有好多經驗分享喎。。。。
作者: kenny01    時間: 2011-3-9 11:48

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:07 發表

你剛剛開始的話。。。
仲好有熱情。。。
應該有好多經驗分享喎。。。。
好似好唏噓咁喎..........
作者: toolbox2    時間: 2011-3-10 06:01     標題: 回復 98# 的帖子

好文章
作者: 月聖使    時間: 2011-3-14 14:21

恭喜 C Hing 修成正果

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0