標題: [桑拿浴室] "荃灣"sauna [打印本頁]

作者: men4skin    時間: 2011-2-10 10:00     標題: "荃灣"sauna

好多c hing都話呢個係c9場...well 青菜蘿蔔, 各有所愛... 對小弟而言, 呢個場岩我口味... 以前都差唔多一個月至個半月去一次, 次次去都係早場時間同埋3小時包HJ, 阿英係主任, 試過number 有#, @@, ##, #7... 都係唔錯, 我第一次試前列線massage都係呢度... 不過根呢9個月黎都冇去過, 因為太忙行唔去開... 唔知個場最近點?? 早場主任仲係吾係阿英? C hing門有冇好number介紹下? 手勢好, 連埋第3個鐘手勢都要好..  

請問C Hing, 港島區有冇類似既場介紹??
作者: Prj    時間: 2011-2-10 10:11

"荃灣" 時常行過都想入去幫趁, 咩野價位呀 ching ??
作者: men4skin    時間: 2011-2-10 10:48

引用:
原帖由 Prj 於 2011-2-10 10:11 發表
"荃灣" 時常行過都想入去幫趁, 咩野價位呀 ching ??
早場如果我冇記錯 ,500有找
作者: Prj    時間: 2011-2-10 11:36

引用:
原帖由 men4skin 於 2011-2-10 10:48 發表

早場如果我冇記錯 ,500有找
多謝 CHING, 數下 D 利是睇下錢, 再搵個 正 NO. 先
作者: men4skin    時間: 2011-2-10 11:48

呢個係c9場, 3個鐘有驚喜.

ching 有冇心水場介紹??
引用:
原帖由 Prj 於 2011-2-10 11:36 發表

多謝 CHING, 數下 D 利是睇下錢, 再搵個 正 NO. 先

作者: Prj    時間: 2011-2-10 12:17

引用:
原帖由 men4skin 於 2011-2-10 11:48 發表
呢個係c9場, 3個鐘有驚喜.

ching 有冇心水場介紹??
錢彈有限, 平時我到 141 散打多
作者: teaback    時間: 2011-2-23 19:02

老人院﹗ 肥嬸嬸床尾鬼鼠機, 要第三粒鐘先有驚喜, 趕時間免問?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0