標題: [上樓骨] 灣仔....樓上水療 [打印本頁]

作者: bar2009    時間: 2011-2-15 11:10     標題: 灣仔....樓上水療

最近終於試咗...呢期呢個 forum 成日講嘅其中一間灣仔水療...壇島樓上
去到...樓下...見唔到有廣告牌......

Anyway....撳鐘等開門......環境唔錯....同一般樓上水療差唔多格局......但係等候區就較細....冇乜所謂....都唔會留得耐......

入到房...有埋沖涼位.....(我只係 dap 骨....唔知係咪因為爆晒...所以俾間水療房我呢?)

不過如果計水療房....又唔算太大........

好..開始 dap 了.....技師唔記得叫乜名....但係力水同位都幾到....唔錯....好舒服....
上半身按完...開始到下半身....嚟料了.......

佢話我條一次性內褲太緊.....摺唔到上去....咁佢竟然.......

撕爛個邊....
(嘩....係咪咁激呀!.....我登時升旗致敬啦!按咗咁多次骨...都未試過咁激.....諗住今次應該好正啦......點知...睇埋落去大家就知....)

之後就...推 pat pat.....正...仲久唔久high 吓蛋邊.......

到另一邊了.......我同佢講:不如成條除晒啦......
佢話:一早應該咁啦...我怕你怕羞咋!
我話:我冇所謂o架.....我驚我嚇親你咋!
佢:(笑而不語)

裸按裸推油.....確係特別爽......

一直去到尾....個技師...都係用毛巾遮旗......但係又不斷high 蛋邊....
嗰種感覺...正到難以形容.....

到差唔多夠鐘....我問佢....按完o架o拿?
佢話:係呀!全身都按晒喇喎!
我話:係呀!我全身都鬆晒!除咗一度之外囉!你睇吓幾硬!
佢話:咁呀,我都幫唔到喎!呢度唔得o架喎!
我心諗:仆你個街!唔得你又除我條褲?唔得你又不斷high我蛋邊!頂你!

之後我以最快速度沖完涼...俾錢走人....畢竟慾火焚身....要去下場......
臨走個技師仲sell我免費join會員,按夠唔記得五次定十次...可以有150現金卷用..... (我心諗:我都未必會再嚟!) 我回應:唔洗了!

之後就快速落樓......去下場....
點知...又係冇好下場.....唉...去附近1x1 搵唔到好嘢......
結果唯有谷住谷住返屋企......勁唔開心........
似乎我之前去開嗰啲旺角/太子嘅場...啱我多啲.......
因為我估另一個近期熱話嘅灣仔場....應該都係同類.....

作者: SCWT    時間: 2011-2-15 11:27     標題: 回復 1# 的帖子

thx ching for such a touching story...i am with u this time...how can a bg seduced u this way? i will not tolerate this behavior...i had bad impression with this place before and it just made me more angry with this shop
作者: LTF_123    時間: 2011-2-15 11:44

tried already...marvellous experience on two parts ...thanks
作者: superheman    時間: 2011-2-15 11:55

I think you can get "better" services if visit more
作者: wowkaka    時間: 2011-2-15 12:15

作者: HappyApex    時間: 2011-2-15 12:16

可能想吊高黎賣.

BTW, 收費如何?
作者: kkleung    時間: 2011-2-15 12:17

請問樓主有無問個妹妹最關鍵嘅野:就係出埋需要多少附加費用?
作者: ericyip1889    時間: 2011-2-15 18:04

引用:
原帖由 bar2009 於 2011-2-15 11:10 發表
最近終於試咗...呢期呢個 forum 成日講嘅其中一間灣仔水療...壇島樓上

Anyway....撳鐘等開門......環境唔錯....同一般樓上水療差唔多格局......但係等候區就較細 ...
C-hing,有時D技師唔敢太過火可能你第一次上去怕你放X........其實你的享受多過好多Brother,
一次生,2次就

作者: bar2009    時間: 2011-2-17 10:05     標題: 回復 7# 的帖子

未問...因為我問過佢幾次有冇....佢只係不斷話冇.....咁我咪算囉....我都諗緊係咪去多次......

但係正骨而言.....都算唔錯.......
作者: bar2009    時間: 2011-2-17 10:06     標題: 回復 8# 的帖子

都可能係......畢竟多幾分鐘...OR 十幾分鐘...又多一啲錢....冇理由唔賺o既......

如果再去都冇....咁我就當按多次正骨水......以後唔去囉......
作者: kkleung    時間: 2011-2-17 11:59

引用:
原帖由 bar2009 於 2011-2-17 10:05 發表
未問...因為我問過佢幾次有冇....佢只係不斷話冇.....咁我咪算囉....我都諗緊係咪去多次......

樓主,我建議閣下下次問清楚穩陣,畢竟女女拋得個身出來都係為搵錢姐。
作者: smartif    時間: 2011-2-17 15:10     標題: 回復 1# 的帖子

多謝分享探究包膠....雖然無happy ending!
作者: carmanlamlam    時間: 2011-2-18 08:43

作者: ericyip1889    時間: 2011-2-18 10:03

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-2-18 08:43 發表
i went there last week, very good service
I get what I want
*i think they only provide that to old customers or re-visit customers and NICE customers.....
好一句I get what I want
作者: bigeuge    時間: 2011-2-18 16:17

I have also visited this place and I got what I want also.....a genuine massage!
dont think I will mind something additional to finish off the massage, all the BGs are decent looking enough.
作者: boot_boot    時間: 2011-2-19 10:15

引用:
原帖由 bar2009 於 2011-2-15 11:10 發表
最近終於試...呢期呢個 forum 成日講翵鉹中@間灣仔水療...壇島樓上

Anyway....撳鐘等開門......環境唔錯....同一般樓上水療差唔多格局......但係等候區就較細 ...
一直去到尾....個技師...都係用毛巾遮旗......但係又不斷high 蛋邊....
齛媟P覺...正到難以形容.....

鬘H上的時刻, 應該係最好咨詢有冇增值服務的時候掛.  

作者: boot_boot    時間: 2011-2-19 10:21

引用:
原帖由 bar2009 於 2011-2-17 10:05 發表

有時可能要說服骾囡囡, 畢景有d可能未做過呢d增值性服務.       
作者: andrew2726    時間: 2011-2-19 18:01

I think CHing has not given her any tips first .....
Let me try .. HEHE
作者: 堆蕉員    時間: 2011-2-19 22:36

多謝分享探究包膠
作者: 四眼明    時間: 2011-2-20 20:00

最慘表到硬晒而冇得出火。

作者: Redtshirt    時間: 2011-2-21 15:09

Fanny0個度初初咪又係咁 :p
作者: bigeuge    時間: 2011-2-21 16:35

where is Fanny's at? are they better than this 樓上水療? I dont mind trying others over in hte hong kong island side at all. thanks
作者: Redtshirt    時間: 2011-2-21 16:42

Fanny is in TST but C Hing said she would have a new one in Central which I have not known yet.
作者: Dr.Dickson.G    時間: 2011-3-5 01:10

brother...you can DIY
作者: smart321    時間: 2011-3-5 13:16

作者: hungkm    時間: 2011-3-9 13:39

引用:

ching

你係咪指 E 冬
作者: smart321    時間: 2011-3-9 23:22

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0