標題: [原創] 惊蛰打小人 [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2011-3-7 14:58     標題: 惊蛰打小人

自从虎年年底至现在,我的嫖运都差到飞起!要不是年底,90%的囡囡都回乡过年,或都囡囡水准太差,不能入目;或者妈咪刚好有事,没有上班,阴差阳错,有合适的囡囡,自己不坐,给了兄弟,什至乎被光猪场的囡囡屈,说” 未遇过这么色的男人” !再者,星期六又遇到一条外型很好,又高,波又廷又大又粉的死鱼!

自从两星期前的” 九兔出征八兔回” 后,上星期又一次自作业,不可活!

话说, AA的生日两天团。星期五,在半记。星期六在” 土尔其大桥” 。两天在常仔,无可能又白果吧!所以是怀着很高祈望去的!

星期五,6点就去到半记。妈咪在星期五的下午才通知,她把总部调了去” 日日豪” 开仓,半记的生意留给她的拍档代为睇水!我们又被卖了猪仔!安全生很早就到了,他已经找到一个坐台。当我们,有冰河,柴爷和我到时,那个新的妈咪很久都没有再来!而那个19DJ又说开房妈咪未来,不给其他妈咪带囡囡入来!打电话给去了” 日日豪” 那个妈咪,新妈咪才再带囡来。及说其他组的可以带了!这时,很多好野都没有了!

找了一个江西的俪人,3,7,10的。很主动。另一组入来,又带了一个四川的,说是第一天上班的!看看是新女,又有点动心!好,多一个吧!

为了省时间,就在地下茶餐厅吃饭,师傅和火机吃完” 二郎神只吠天犬后,火机先过来。他又来得太晚了,都8点多了,没有什么囡剩了。我便对他说,如果合适,可以要我的江西妹,他也ok, 这样,便都江西妹过户了给他!

整晚,我和江西妹玩色中,而四川妹只看电视。真的好似什么都不懂的。但看见,她和其他囡囡很熟的,原来,她只是刚回家过年回来,第一天上班吧了!我又被妈咪骗了!

11:30p.m. ,他们说买单去吃宵夜。我也派彩给四川妹。

星期六,去了” 土尔其大桥” 。6:15p.m. 到,刚到2楼,就见到AA和AINY,春天等,所以没有去K房就去了花街了!见到一个囡囡廷喜欢的,刚好春天又问我那个囡囡怎样?我说我也喜欢她。春天说那给我吧。我说先叫她去房然后再说吧!回头,见到一个生得很高大的,有171以上,样靓,大大波的!又叫她去房。跟春天说我要大波,他要前一个吧!大家都同意!DEAL !!!

K房内玩得很开心!我的那个是四川宜滨的!是老雀。很会做人。心想,今晚好好出野吧!很多个星期浪费了!祈望很大的!

星期六下午,冰河叫我星期天回香港去鹅颈桥打小人,我还说,”不用,过了今晚我的嫖运会转好的了!”

当晚,我和囡囡都没有喝很多。但囡囡一入房便和衣倒在床上,说很困!我就很有风度地先看电视。让她先睡一会。半个小时后,我叫她去冲凉,她叫我自己。我说一起吧!然后,自己先脱衣服入去冲凉。冲了二十分钟,刷埋牙。她还未入来。我便出去喇!她以经在床上睡着了!

又半个小时,我想,我不会是等到明天早上,什么都没做过就给1千大元人仔,给她走吧!这样,就帮她脱衣服,脱完后,她自己又会去冲凉哟!她的波真的又大又廷!冲完回来,就开波喇!但好似一条死鱼一样,完全没有互动!搞了10分钟,还没有入去。我的细佬也没趣了!抗议软了!我也真的很没趣!就这样,我心里很不爽地给她睡了!

早上8点,自己睡醒了!她还是睡到好象死猪一样!不管了,把她搞醒,好好丑丑执一剂,减少损失就算了!一点互动都没有。好象强奸一样。无瘾极了!

一剂后,她又去冲凉,我就睡觉。睡到11点半。把她再叫醒,叫她走了!派彩1,000大元人仔!

事后,春天还打电话说,囡囡又沉他了!她的黑龙江囡囡样子靓,及手波!大质新!唉!好野不吃,反而吃件死鱼!自作业不可活!

所以要回来打小人!!!!
作者: Salute    時間: 2011-3-7 15:26     標題: 回復 1# 的帖子

唉,小弟對各下的遭遇,深表同情,有望打小人後,有大躍進。所以,當我遇上現在的LB ,發覺很配合和外在美不錯,就馬上不放手,以免費時失事。
作者: simonkok    時間: 2011-3-7 15:39

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 14:58 發表
自从虎年年底至现在,我的嫖运都差到飞起!要不是年底,90%的囡囡都回乡过年,或都囡囡水准太差,不能入目;或者妈咪刚好有事,没有上班,阴差阳 ...
七少。。。睇開d啦。。。係甘嫁啦。。。
今年四處都閙民工荒。。。連夜場都不能幸免。。。。。
所以我今年都以會SP為主。。。散餐為輔助。。。。
起碼同d。。SP件件都有交流。。。。唔會一D互動都無。。。。
作者: kenny01    時間: 2011-3-7 16:07

咁攪鬼........看來我都要報名參加, 有我黑仔王包底, 環境一定會好d既......

呢兩個禮拜都留左響布吉玩, 因為有點怕星期六的cp....
都ok, 還掂而家處處都係1k先過到夜.....
作者: 遲來的春天    時間: 2011-3-7 16:08

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 15:39 發表

七少。。。睇開d啦。。。係甘嫁啦。。。
今年四處都閙民工荒。。。連夜場都不能幸免。。。。。
所以我今年都以會SP為主。。。散餐為輔助。。。。
起碼同d。。SP件件都有交流。。。。唔會一D互動都無。。 ...
大哥:
你那天訂房的SP媽咪,一個晚上都沒現身!什麼招呼都沒有!是不是因為你沒有去看她!她發脾氣了!
作者: simonkok    時間: 2011-3-7 16:29

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2011-3-7 16:08 發表

大哥:
你那天訂房的SP媽咪,一個晚上都沒現身!什麼招呼都沒有!是不是因為你沒有去看她!她發脾氣了!
果個早兩年己經唔係我sp嘞。。。。本來係另一個媽咪訂的。。。不過佢番左去四川,果晚搵替工訂就出事。。。。
真唔好意思。。。
作者: markLee    時間: 2011-3-7 16:36     標題: 回復 1# 的帖子

可憐既七少! 深表同情 !!
你個謎”土尔其大桥” 我諗左5分鐘先諗到!原來係連接歐洲同亞洲。哈哈!絕 !!
我星期五都係常仔,搵個sp(佢都係土尔其大桥返工),成2點先黎。跟住星期六去左日日豪桑拿! 爽晒 !!!
作者: 7-siu    時間: 2011-3-7 17:49     標題: 回復 7# 的帖子

唉!原来你就是那个狼狗!囡囡放了我们的飞机才去找你!让你好好呵护!可怜我这个倒霉嫖客!
作者: 7-siu    時間: 2011-3-7 17:53

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-7 15:26 發表
唉,小弟對各下的遭遇,深表同情,有望打小人後,有大躍進。所以,當我遇上現在的LB ,發覺很配合和外在美不錯,就馬上不放手,以免費時失事。
我也是这样!当年见到我的老四,惊为天人!立刻帮她把只狼狗赶走,一心要她为我暖床!

但好可惜,给小人在中间离间,她离我而去!上星期六,我在石湾见到她,她说是Timway 一个"师兄"为了LUM囡,把我们去"打边炉"----滚,的事说给我老四的朋友知!
作者: simonkok    時間: 2011-3-7 17:56

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 17:53 發表

我也是这样!当年见到我的老四,惊为天人!立刻帮她把只狼狗赶走,一心要她为我暖床!

但好可惜,给小人在中间离间,她离我而去!上星期六 ...
邊個甘大整古啊。。。。。真係無品。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-3-7 18:01

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 16:29 發表

果個早兩年己經唔係我sp嘞。。。。本來係另一個媽咪訂的。。。不過佢番左去四川,果晚搵替工訂就出事。。。。
真唔好意思。。。
早两年的?不是"见人即闪"白大爷吧!
作者: 7-siu    時間: 2011-3-7 18:04

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 17:56 發表

邊個甘大整古啊。。。。。真係無品。。。
知名不具!
不知名的,又何用说出来?
只怪缘尽!但现在有可能好似许志安和郑秀文一样!复合!但要等,等,等,机会!我可以等,为了她,我一定等!
作者: simonkok    時間: 2011-3-7 18:28

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 18:01 發表

早两年的?不是"见人即闪"白大爷吧!
呵呵。。。我食野一定俾錢。打完麻雀離枱前一定找數。。。。。。更加唔會欠囡囡的,我每次都俾足工錢嫁。。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-7 18:35

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 18:28 發表

呵呵。。。我食野一定俾錢。打完麻雀離枱前一定找數。。。。。。更加唔會欠囡囡的,我每次都俾足工錢嫁。。。
right, and in many cases, you have to pay more later if you do not pay ...
作者: denny2000    時間: 2011-3-7 18:37

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 14:58 發表
自从虎年年底至现在,我的嫖运都差到飞起!要不是年底,90%的囡囡都回乡过年,或都囡囡水准太差,不能入目;或者妈咪刚好有事,没有上班,阴差阳 ...
sometimes, you need that little luck.. I have a friend who step shit in CA in many occasions. Something that seldom happened in CA happened to him!! so unlucky.

Besides, get 1-2 more choices and test drive lor.. like our superman does all the times. it is more difficult to step shit twice in a night!!  or else, we could help test drive ..
作者: louies2001    時間: 2011-3-7 22:13

食野一定俾錢,唔系......哈哈哈
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 10:41

覺得奇怪怎麼七哥會在常仔仍會有期望呢,呢班Club Girl 已全無專業道德
求其俾個 BJ 你 已像施恩,在常仔的滿意率由多年前的 8-90%  直降到
現在的 1-20%, 七哥只是那 8-90% 的一份子吧
作者: denny2000    時間: 2011-3-8 13:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 10:41 發表
覺得奇怪怎麼七哥會在常仔仍會有期望呢,呢班Club Girl 已全無專業道德
求其俾個 BJ 你 已像施恩,在常仔的滿意率由多年前的 8-90%  直降到
可能她們在想 ‘前幾年又是800, 就是10% 通脹以年,五年都應該是1288 RMB 啦,你們還是給800, 所以服務態度也是6折吧。。

對我來說,如果態度好,服務沒什麼也可以。 有一次在常仔哇汰, (跟大家玩的),我那個沒什麼服務,但態度好啊。 所以我給她很多服務,她很high, 但我喝醉,晚q搞到一半睡了,早上頭痛又硬不來,她還想我進入,甘硬放小弟弟進去,我拒絕了她,怕給她搞斷。。。
作者: kenny01    時間: 2011-3-8 14:20

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 10:41 發表
師父, 你次次都有飯盒, 都無乜所謂啦...
作者: kenny01    時間: 2011-3-8 14:23

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-8 13:32 發表

可能她們在想 ‘前幾年又是800, 就是10% 通脹以年,五年都應該是1288 RMB 啦,你們還是給800, 所以服務態度也是6折吧。。

對我來說,如果態度好,服務沒什麼也可以。 有一次在常仔哇汰, (跟大家玩的), ...
而家cp仲有800嗎? 不過800又好, 1000又好, d囡囡好似比人教過, 唔駛咁好服務咁,
真係唔知幾時, cp變成咁, 我諗真係要多得果d6點就衝閘飛入五月瓜既大哥...
以前八點食埋飯慢慢入去揀都可以, 上個星期去深圳某處, 夜晚十點到, 四個人都係頭一round揀到
cp咁既時間, 真係要睇下第二輪有幾多游得返出來了....
作者: 36D    時間: 2011-3-8 15:43

小弟一旱對常仔已灰心,所以只好繼續漂泊!
作者: simonkok    時間: 2011-3-8 16:19

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-8 13:32 發表

對我來說,如果態度好,服務沒什麼也可以。 有一次在常仔哇汰, (跟大家玩的), ...
個人覺得除了囡囡態度之外。。。。自己去玩樂的心態也有影響。。(我去cp,三不求,一不求bj,二不求咀咀,三不求。。。。)
有時心情好順手都坐兩三件,。。。只要放得低,有時都會覺得坐到好野。。。
有d囡囡當朋友,都keep住聯絡一兩年了。。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-8 17:26

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-8 16:19 發表

個人覺得除了囡囡態度之外。。。。自己去玩樂的心態也有影響。。(我去cp,三不求,一不求bj,二不求咀咀,三不求。。。。)
有時心情好順手都坐兩三件,。。。只要放得低,有時都會覺得坐到好野。。。
有d囡囡 ...
i am interested in knowing what your 3rd "no request"..... is?

作者: 7-siu    時間: 2011-3-8 17:56

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-8 17:26 發表

i am interested in knowing what your 3rd "no request"..... is?
哈哈!可能大根哥是"No Fuck !""
作者: denny2000    時間: 2011-3-8 18:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-8 17:56 發表

哈哈!可能大根哥是"No Fuck !""
could not be the case ma..... better to go to Neway then.. haha or music dragon...
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 18:32

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-8 14:20 發表

師父, 你次次都有飯盒, 都無乜所謂啦...
因為我係條大懶蟲 ...

講真,早一晚,七哥果晚成晚同條女好似搭公交車咁,  你想有feel 都要做D功夫溝下傾下偈喔 ....
你冷佢咪冷 lor ...

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 service 但有 feel. 果個A貨衛蘭個樣 cool 到   ...
又擔煙 ,一枝花都逆來順受 , 成叉野才食條無 service 既魚 ... 都 no complain

其實七哥打小人係打乜人呢  ?  打果D死魚,定係果D縱交壞果班死魚既麻甩佬?
If so,  我驚會打到有D兄弟 wor ...

作者: KMY89    時間: 2011-3-8 18:35

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-7 15:26 發表
呢D就係境界啦 ... 叫一鳥在手, right ?
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 18:39

P.S. 澄清:火機同我去某餐廳叫 X郎食田雞,肥七好似寫到我地去食狗肉咁
作者: glucerna    時間: 2011-3-8 19:29

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 03:32 AM 發表

講真,早一晚,七哥果晚成晚同條女好似搭公交車咁,  你想有feel 都要做D功夫溝下傾下偈喔 ....

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 serv ...
唉..宜家我地對D囡囡都係抱住既來之,則安之既心態...以前果種passion無晒啦...
唔好怪人,講真..宜家CP...KTV文化同以前好唔同,食到好野,咪叫有嫖運囉!!
作者: Lighter    時間: 2011-3-8 20:41

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 18:39 發表
P.S. 澄清:火機同我去某餐廳叫 X郎食田雞,肥七好似寫到我地去食狗肉咁
張相好鬼似...有 90%

作者: Lighter    時間: 2011-3-8 21:11

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 18:32 發表

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 serv ...
果件我都願俾搜身費.....樣子鬼鬼地又夠寸咀.....等我負負得㊣
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 22:09

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-8 21:11 發表

果件我都願俾搜身費.....樣子鬼鬼地又夠寸咀.....等我負負得㊣
雞哥,你米中意大波AV 咩?洋鬼子又啱?
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 22:13

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-8 19:29 發表

唉..宜家我地對D囡囡都係抱住既來之,則安之既心態...以前果種passion無晒啦...
唔好怪人,講真..宜家CP...KTV文化同以前好唔同,食到好野,咪叫有嫖運囉!!
不需刻意求佳景,自有奇逢應早春,柴爺
作者: simonkok    時間: 2011-3-8 22:36

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 22:09 發表

雞哥,你米中意大波AV 咩?洋鬼子又啱?  
乜有人唔鐘意。。東洋大波AV?
作者: 冰河    時間: 2011-3-8 22:56

今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順風車,黏了七公的黑氣?竟然小弟在花街找了五條囡,五個都話唔方便!最神奇係她們的媽咪都同小弟講她們的囡囡方便、服務好,之後囡囡望了小弟幾眼後便跟媽咪說她們不方便,莫非是歧視小弟樣哀?
由於谷九氣關係,小弟決定放棄找女,先去吃飯,等十點後第二輪才去執死雞!

食完飯後,AINY兄同小弟講話佢坐了三件女,問小弟有冇喜歡,佢可以割愛。小弟睇中了AINY兄其中一件大波妹,於是AINY兄便馬上幫小弟同大波妹拆掂轉會的問題。在此小弟再一次感謝AINY兄!

到現在「勾阿」給小弟的印像還是好好的,但是那晚卡拉OK竟然死了四、五次機,扣哂分!

回到洒店房後,大波妹除哂衫,對波真係好撚大!同小弟沖涼時仲有body massage送添。
可惜到了埋牙時,當「小冰冰」進入大波妹的妹妹中,竟然「迷失自我」,認真羞家!估唔到大波妹除了大波外,下面更深不見底!小弟征戰沙場咁多年,第一次覺得小弟是這麼的渺小。最終小弟要把大波妹的雙腿合埋來「小」,才可以找回一點點的「自我」。
完事後小弟當然馬上派彩七舊,自己一個睡好過。

真係黑開有條路!(下午小弟還咁樣串七公,點知真係應在小弟身上。)小弟在半島的飯盒發信息嚟話見到小弟偷食!小弟當然死口都唔認啦!但佢話認錯小弟都唔會認錯七公個大肚腩喎,小弟當堂啞口無言……斷正!

到了第二朝,小弟連七公叫去飲茶都唔去!馬上坐大巴直落灣仔鵝頸橋去打小人,打走哂啲黑氣!

作者: 7-siu    時間: 2011-3-8 23:10     標題: 回復 35# 的帖子

斷正仲好喇!又是飛囡的"無聲勝有聲"!
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 23:32

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 22:56 發表
今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順 ...
咁,你個飯盒有冇做其他人生意先?
作者: 冰河    時間: 2011-3-8 23:38     標題: 回復 36#、37# 的帖子

都唔知係好彩還是唔好彩?

上星期飯盒才開出廿萬投標價,想小弟做承包商……
作者: KMY89    時間: 2011-3-8 23:57

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 23:38 發表

嘻嘻,咁睇小你 ...
作者: simonkok    時間: 2011-3-9 10:04

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 23:38 發表

無話值唔值。。。要睇承包期有幾長先。。。。
作者: simonkok    時間: 2011-3-9 10:05

引用:

呵呵。。。。甘下次有局去勾阿。。。預唔預你去?
作者: glucerna    時間: 2011-3-9 10:44

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-8 07:05 PM 發表

呵呵。。。。甘下次有局去勾阿。。。預唔預你去?
你叫佢斬手指好過啦
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 11:14

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:04 發表

可能只得幾個月,又要再簽字續期啊。。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 11:17

引用:

so unlucky... may be she noticed that you have something special (the big thing under your trousers)that they all declined...

估唔到大波妹除了大波外,下面更深不見底
甘都好過下面有海水o味。。。  沒得避。。
作者: kenny01    時間: 2011-3-9 11:45

引用:

呢個真係cp通病, 上次響五月瓜又係見到d囡揀客, 真係風水輪流轉.....
作者: 36D    時間: 2011-3-9 15:16

小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。
作者: simonkok    時間: 2011-3-9 17:01

引用:
原帖由 36D 於 2011-3-9 15:16 發表
小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。
你去到幾深啊?。。。俾d貼士黎喔。。。估下。。。
作者: 冰河    時間: 2011-3-9 21:52

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:04 發表

只是開價廿個唔再做小姐,其他細節嘢仲未開價……
作者: 冰河    時間: 2011-3-9 22:03

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-9 10:44 發表

你叫佢斬手指好過啦
賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。
作者: 冰河    時間: 2011-3-9 22:14

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-9 11:45 發表

呢個真係cp通病, 上次響五月瓜又係見到d囡揀客, 真係風水輪流轉.....
小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

唔知到幾時,啲客會為了囡囡而走去整容呢?
作者: glucerna    時間: 2011-3-9 22:21

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 06:52 AM 發表

只是開價廿個唔再做小姐,其他細節嘢仲未開價……
佢敢開價廿個..真係唔簡單..莫非佢鑲鑽

仲有佢話唔做小姐,當佢真..但係佢無話唔溝仔喎!!
作者: simonkok    時間: 2011-3-9 22:25

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:03 發表

你鋪癮真係大。。。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 23:25

引用:
原帖由 36D 於 2011-3-9 15:16 發表
死魚不一定常仔才有啊,最緊要吳系有味的魚已經可以啦。。。。

不過,我在香港也碰過一條死魚,已沒有體溫,很恐怖,像幹條死屍一樣,結果搞吳掂,之後才見到她第一次笑。。。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 23:26

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-9 22:21 發表

佢敢開價廿個..真係唔簡單..莫非佢鑲鑽

仲有佢話唔做小姐,當佢真..但係佢無話唔溝仔喎!!
對啊,FOC(給其他仔) 另計啊。。
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 23:29

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:14 發表

小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

如果是, 可能她會說。。

“歡迎衝燈啊”。。。+最好吳帶”更有feel“

不過如果你像八倆金也可以,你手拿雙赔meat ¥¥ 便成啊。。(當然我不會)
作者: denny2000    時間: 2011-3-9 23:30

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:03 發表

我都試過,可以有優待,在皇崗過關不用下車。。。。
作者: 冰河    時間: 2011-3-9 23:41

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-9 23:30 發表

我都試過,可以有優待,在皇崗過關不用下車。。。。
坐七公架賓士過關都不用下車的。
作者: denny2000    時間: 2011-3-10 06:40

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 23:41 發表

坐七公架賓士過關都不用下車的。  
不過有時候要排長龍。。。
作者: dowkln    時間: 2011-3-13 14:25

作者: AINY    時間: 2011-3-13 15:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 17:53 發表

但好可惜,给小人在中间离间,她离我而去!上星期六 ...
唉。。点解就系有呢D甘既人。。。
作者: AINY    時間: 2011-3-13 15:18

引用:

把无底洞让给师兄的是Mr.S。。。小弟帮下口遮。。 。。
作者: 7-siu    時間: 2011-3-13 16:24     標題: 回復 59# 的帖子

打過小人,的確是嫖運大轉灣!連續兩晚大波,溫柔,靚女!玩到唔想走。
作者: par3    時間: 2011-3-13 20:11

咁開心 我個回鄉卡趺咗 遺失冇快証要30號先有 今個星期有乜行動通知聲 如果係CA唔係FF竇口問題不大 我上次睇過栢悅啲房落咗搭都未用過 最平好似係380+一晚
作者: 7-siu    時間: 2011-3-14 00:14     標題: 回復 63# 的帖子

I have to get back into jail tomorrow, would not be released until April, 4.

Call AINY or Glucerna, Spring for action.
作者: simonkok    時間: 2011-3-14 10:31

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-13 20:11 發表
咁開心 我個回鄉卡趺咗 遺失冇快証要30號先有 今個星期有乜行動通知聲 如果係CA唔係FF竇口問題不大 我上次睇過栢悅啲房落咗搭都未用過 最平好似係380+一晚
其實係有特快證的,兩日有。。不過係一張紙。臨時的,祗可出入兩次。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-3-14 11:24

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-13 16:24 發表
打過小人,的確是嫖運大轉灣!連續兩晚大波,溫柔,靚女!玩到唔想走。
是X亚吗? 七公有冇详細的啊?
作者: par3    時間: 2011-3-14 11:25

我喺九州港落地簽 即刻有 本來我打算用護照簽 佢哋話用過回鄉卡就唔接受護照 於是我去中旅社俾個身份証佢整 不過要1900前同埋要俾285人仔 包一入一出
作者: kenny01    時間: 2011-3-14 11:30

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:14 發表

冰河大佬, 你呢個只係港女既想法
國內我見到既就唔同, 特別係出來做既, 你試下見人就派紅色老毛, 包佢攔住其他女唔比其他人埋身添呀..
作者: Wanbaolung    時間: 2011-3-30 17:28

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0