標題: [澳門] CP四川妹 [打印本頁]

作者: ccmanwen    時間: 2006-12-26 14:14     標題: CP四川妹

尋日又到cp出差, 中午食完野心CC蛇去軍悅沖番個涼.入房後帶來二件豬扒一件四川妹.個子小小幾平均,好就你..!!!之後一句話都無講pop聲就BRA同埋under除清..搞到我老餅都有D唔好意思..算,快快沖涼,ok都是指定動作..跪下來含住個套係咁吹. 吹左五分鐘到忽然抬高頭問..你想唔想出啊?? 哎都差不多頂唔住啦,重問..!!! 正!先放一炮..!躺在床也未回氣她己擒上黎又開工啦!! 毒龍鑽,69式,等等全交足..那小小又回升了,她拿拿聲又笠個袋又開始玩蛇啦..!!玩玩下她要我坐係床邊拿了四杯唔同色既水,開始搞冰火了. Oh shit..又頂唔順啦...又一劑啊!!!之後她又問 "還想做愛啊??" Well..ah ah..死就死啦.."要!!" 她聽到後拿拿聲儸個袋放入口,又含住小小啜下啜下..終於在半軟硬俾佢一個坐蓮式入左..係裡面俾佢磨下吸下又搞掂,但精也是只有小小吧..!!! 最後反公司時也腳軟軟了
作者: parkers96    時間: 2006-12-26 14:27

very good service, very good health bro!!!
作者: winsletty    時間: 2006-12-26 15:25     標題: RE

精彩個報告不過吹奏帶套?
作者: 華安    時間: 2006-12-26 21:57

勁呀師兄好體能
作者: wongycjames    時間: 2006-12-26 22:36

very good report.
作者: mango1234    時間: 2006-12-26 23:27

greatgreatgreat
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-12-26 23:33

lucky you good share
作者: oldfella    時間: 2006-12-27 00:11

3 shot in 1 hour ? Very strong !
作者: mango1234    時間: 2006-12-27 00:14

greatgreatgreatgreat
作者: json24    時間: 2006-12-27 14:27

i love your report
作者: wongaalex    時間: 2006-12-27 15:32

thnaks for report
作者: polonixm    時間: 2006-12-27 17:36

4個現袋化
工廠式服務???
作者: Xi+Xi    時間: 2006-12-27 18:07

Wa! It is great. 3 times in a hour
作者: colorbhk    時間: 2006-12-27 22:48

後生仔即係後生仔 ....
作者: tommyng    時間: 2006-12-27 23:15

good........................................
作者: k168128b    時間: 2006-12-28 09:51

我早系CP都系住軍X, 打電話去休閒中心問可唔可以叫技師上房, 但話唔得所以就無試,聽聞系3XX吹爆2轉+1Q, 請問系未真系甘抵!?
作者: 91254431    時間: 2006-12-28 15:03

3次,不可思異.PM ME THE NO
作者: Fastener    時間: 2006-12-28 22:45

C兄好體能,戰鬥力3級,佩服!
作者: zorowilliam1    時間: 2006-12-28 23:36

Thnaks for report ,請問要收幾錢呀???
作者: haeco    時間: 2006-12-29 10:43

强呀...c兄...
3 Q後仲可以返到公司....

作者: Kingcwk    時間: 2006-12-29 11:33

引用:
原帖由 winsletty 於 2006-12-26 07:25 AM 發表
精彩個報告不過吹奏帶套?
係唔係一定會帶套吹架??

作者: siukei    時間: 2006-12-29 12:20

c兄 suuuper man !!
作者: inksing    時間: 2006-12-29 15:24

引用:
原帖由 ccmanwen 於 2006-12-26 02:14 PM 發表
尋日又到cp出差, 中午食完野心CC蛇去軍悅沖番個涼.入房後帶來二件豬扒一件四川妹.個子小小幾平均,好就你..!!!之後一句話都無講pop聲就BRA同埋under除清..搞到我老餅都有D唔好意思..算,快快沖涼,ok都是指定動作..跪 ...
師兄的三響炮認真勵害小弟即使後生拍拖果陣都未試過咁短時間內回到氣佩服佩服
作者: tommyoou    時間: 2006-12-29 18:06

後生仔
very good report.
作者: pnp    時間: 2006-12-29 23:43

3Q, great, good report
作者: kuman    時間: 2006-12-30 00:09

哇,這麼短時間來3炮,小弟要爬回去了,cc
作者: scorpionqc    時間: 2006-12-30 00:15

C兄好體能,戰鬥力3級,佩服! ~~~~~~~~~~~~~~~
作者: aloharicnsa    時間: 2006-12-30 06:49

amazing... good good good!!
作者: lucent    時間: 2006-12-30 19:09

good.................
作者: SMUmbrella    時間: 2006-12-31 10:26

引用:
原帖由 ccmanwen 於 2006-12-26 02:14 PM 發表
尋日又到cp出差, 中午食完野心CC蛇去軍悅沖番個涼.入房後帶來二件豬扒一件四川妹.個子小小幾平均,好就你..!!!之後一句話都無講pop聲就BRA同埋under除清..搞到我老餅都有D唔好意思..算,快快沖涼,ok都是指定動作..跪 ...
CCManWen 師兄, 君悅當然好玩啦, 可惜就是 2/3 都上唔過! 但是關 "[澳門] CP四川妹" 嘜事呢?
作者: fengliu    時間: 2006-12-31 11:24

3q 勁
作者: goopen    時間: 2007-1-7 10:21

點解我就遇吳到尼地感的婬娃的!
作者: yuling    時間: 2007-1-7 10:33

累后订各!  
佩服! ~~~
作者: johnnyman    時間: 2007-1-7 23:51

many thanks for your report
作者: Ken仔    時間: 2007-1-10 14:18

3Q service... 幾多$$$...幾長時間呀?
作者: hcco    時間: 2007-1-10 15:07     標題: C兄勁,

作者: denny2000    時間: 2007-1-11 16:46

3Q in 2 hours is amazing.
作者: 珠海小高    時間: 2007-1-28 18:35

体力强人.........
作者: tom063    時間: 2007-2-4 00:47

3q3q3q...........
作者: fonda2007    時間: 2007-2-4 03:56     標題: Good lesson!

I love your report
作者: lawszeto    時間: 2007-2-4 08:52

very good service, very good health bro!!!
作者: s-pimp    時間: 2007-2-4 09:55

C兄好戰鬥力....

May I ask what you had for lunch ??
作者: SMUmbrella    時間: 2007-2-4 11:44

引用:
原帖由 hcco 於 2007-1-10 15:07 發表
CP係邊度.C兄好掂.要比幾多錢,而家去有冇危險.
Hcco 師兄, CP = 常平, 是東莞其中一個煙花之地!
作者: commanderx    時間: 2007-2-22 02:18

Thanks for your so good info.
作者: wuxinzhiguos    時間: 2007-2-22 14:13

3饷阿,体力太好了,赫赫
作者: klaim    時間: 2007-2-24 03:43

Thanks very much for your kind sharing
作者: mencken    時間: 2007-2-25 17:14

好拍手称快不错....................
作者: Cowboy    時間: 2007-2-25 18:45

Three shots in one hour? What it looked like when you lastly shot??
作者: hky0514    時間: 2007-3-3 17:36

thanks for sharing

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0