標題: [上樓骨] [已測試] 旺角越南囡囡按摩......足X [打印本頁]

作者: mag    時間: 2011-3-18 11:47     標題: [已測試] 旺角越南囡囡按摩......足X

之前唔記得咗喺邊個fourm見過有c兄提過依個場, 上星期終於去測試咗個場......
此場最前身就係當年在荃灣大熱的越南囡囡場, 可惜小弟未試就close咗!
早前喺某個fourm見過有c兄提過依個場, 當時話喺上海街x登打士街(個招牌重喺道!), 其實佢哋喺3月頭已搬咗去新填地街x山東街, 都係得個細招牌!

上面有個中年女士負責收錢, o個晚我試咗個本地囡囡, 照佢講依個場大部份是越南囡囡, 但一般24點前會收工; 其餘就北姑x1, 本地x1(即係佢)

地點: 10/10 (mk, 方便)
環境: 7/10 (簡陋中整潔, 大約有5~6間房)
囡囡: 7/10 (當晚只見到服侍我o個個本地囡囡, 穿黑色喱士內衣, 30+, 身材好正, part1夠力+細心, part2有禮貌地閃避對lin頭的攻擊, 下身要穿under!)
價錢: 10/10 (明碼實價!) 200/60mins, 300/90mins (已包vas), 聽有c兄講有越南囡囡主動offer雙飛按摩 (只+100)
番食: 10/10 (一定要試埋越南囡囡先!)
作者: smartif    時間: 2011-3-18 12:42     標題: 回復 1# 的帖子

Thanks for report
作者: 肥P仔    時間: 2011-3-18 13:06

可否pm地址+電話, 謝謝!

作者: 月聖使    時間: 2011-3-18 13:20

300/90mins (已包vas)..
Thank you ching.
作者: mag    時間: 2011-3-18 14:47

引用:
原帖由 肥P仔 於 2011-3-18 13:06 發表 可否pm地址+電話, 謝謝!
新填地街 x 山東街, 有個細招牌 "足X", 唔難搵!

Sorry! 小兄都冇電話!
作者: johnchansm    時間: 2011-3-18 15:28

隔壁發十發fourm丫麻...有日經過想上去, 不過唔得閒
作者: chanchan1231    時間: 2011-3-19 07:22

引用:
原帖由 mag 於 2011-3-18 14:47 發表

新填地街 x 山東街, 有個細招牌 "足X", 唔難搵!

Sorry! 小兄都冇電話!
師兄,請問硬件如何呢?
作者: partner55076300    時間: 2011-3-19 12:42

Thanks for your information.
作者: xieeexieee    時間: 2011-3-19 18:23

Thanks For Sharing
作者: mingfai0002    時間: 2011-3-19 19:43

Thanks C-Hing report!
作者: faizai    時間: 2011-3-19 23:27

搬左咩?!真系好耐冇去lor!
作者: mag    時間: 2011-3-21 12:10

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-19 07:22 發表 師兄,請問硬件如何呢?
簡陋中整潔, 大約有5~6間房, 一間浴室o係最入!
作者: mingfai0002    時間: 2011-3-21 13:31

Go Go Go!Thanks your report!
作者: mag    時間: 2011-3-23 17:07

小弟昨午再探此店, 都係未試到越南囡囡 而今次就係個北方中女, 服務冇驚喜!

更正: 應該係 $250/60mins 或 $300/90mins (包vas)
作者: superguy1    時間: 2011-3-24 07:35

sorry,我是新仔,請問什麼是(vas)  ?
作者: Salute    時間: 2011-3-24 07:53

引用:
原帖由 superguy1 於 2011-3-24 07:35 發表 sorry,我是新仔,請問什麼是(vas)  ?

唔該啲新仔睇多啲帖先問嘢啦!咁問法人地都唔知點答好。咁會搞到其他師兄冇好嘢食架。
作者: sl5101    時間: 2011-3-24 09:17

引用:
原帖由 superguy1 於 2011-3-24 07:35 發表
sorry,我是新仔,請問什麼是(vas)  ?
新仔tell you VAS= value added service
作者: chungor    時間: 2011-3-24 18:34

vet jj look pretty but quick action+ mini service = want to ko u asap. still worth $
作者: boot_boot    時間: 2011-3-25 16:01

引用:
原帖由 chungor 於 2011-3-24 18:34 發表
vet jj look pretty but quick action+ mini service = want to ko u asap. still worth $
One cannot expect more with such a low cost, right?      
However, more impressive of its Tsuen Wan massage shop
a couple of years ago.   
作者: chungor    時間: 2011-3-26 17:42

TW shop opposite to hospital, just renovated and change name. software so so...
作者: boot_boot    時間: 2011-3-27 15:44

引用:
原帖由 chungor 於 2011-3-26 17:42 發表
TW shop opposite to hospital, just renovated and change name. software so so...
Did you visit it recently after renovation?   
Any remarkable adventure?      
作者: happychaser    時間: 2011-3-28 02:12     標題: thanks

thanks.........
作者: countryboy    時間: 2011-4-3 16:30

引用:
原帖由 chungor 於 2011-3-26 09:42 發表
I went there but can't find it wor
作者: RREF    時間: 2011-4-5 18:16     標題: 回復 1# 的帖子

經過去試下先
作者: 樓梯轉角    時間: 2011-4-6 15:29

Thanks your report
作者: wongman23    時間: 2011-4-9 16:31

多謝介紹,今天即去試'
作者: 月聖使    時間: 2011-4-11 09:24

Thank you ching.
作者: kyle1668    時間: 2011-4-12 14:54

thanks for your report Ching
作者: littlehorse    時間: 2011-4-13 21:31

今日下午打去曼XX呀茹無返... 想起未試過旺角的越南妹...
諗起上次尖沙咀的經歷... 癮起即上去試下!!

其實地點唔難搵... 上到去木門按鐘...
地方就真係簡陋... 但都算整潔的...
今次真巧過程有3女6手按摩啦!! (詳情見下面)

上到去因未有房... 坐左陣...
D囡出出入入睇完一輪人辦...
得3個合心水... 其餘中中中的C9!!
如果上到去唔係見到欣欣cool cool地坐係度... 而只係見到D C9...
我肯定即走!!

先講下可供選上手的囡... 首選欣欣, 次選嘉嘉, 同埋相對較後生D既JENNY...
欣欣高妹後生大波OK靚女... 上身皮膚白滑... 腳就差D啦!
嘉嘉各方平均啦... 濃妝D! 不過今次入房都係客串DUP下... 感覺對腳都OK滑!
JENNY就細粒身材同細波, 唔係靚... 不過佢賣招呼啦!!

JENNY主打入房... 我話搵埋欣欣$400 PLAN啦... 佢話OK!

PART 1 - 3女6手按摩
JENNY DUP有板有眼... 力度算柔力... 同埋佢都會久不久同你傾下偈... PART 1令人滿意!
因我趕時間... DUP左無耐JENNY叫埋欣欣入黎同步按腳... 欣欣真係好cool, 無咩講... DUP SKILL就一般啦... 算落力! 呢一刻以為選錯貨... 點知好戲在後頭!!
嘉嘉中途入黎頂呀JENNY出去招呼另一個客... (其實我覺得咁樣對客感覺唔多好.... 不過又可以試多個女... 無所謂)
嘉嘉DUP力度較硬... SKILL普通!
之後JENNY番黎... 欣欣亦DUP完腳就出番去... 淨JENNY完埋推油部份...

PART 2 - JENNY同欣欣玩雙喜牌
JENNY主攻RPP同下路... 佢較錫身... 少機會埋手! 無所講... 因為高下立見!! 欣欣正好多!!
沿途都有突擊上路點位!!
好戲黎啦... 欣欣就先黎個BM... 笑意XX... 又主動送埋入口... 一陣陣越南妹的味道撲入鼻中!!
手感又係好正!! 完全係後生女獨有的感覺: 富彈性同皮膚緊緻!!
豐滿得黎手感自然... 唔係人工貨! (以佢身形睇係合比例的!)
淺粉啡色端子令人如初生BB不停口!!
最後單人不敵雙打! 被圍攻下宣告收兵!!
完場JENNY細心清潔 (包括使用濕紙巾)

個人感覺
雙喜牌真無論PART 1 OR 2 都要兩囡有D默契至得...
如果唔係就只係各有各做... 無咩火花!!
今次感覺係普通合格... 各自各無驚喜...
但低呢個價又真係唔可以有咩要求!!

會再去多次... 不過只會找欣欣玩單打!
我估單挑佢會放D好玩D!!
又或者試欣欣+嘉嘉! THX!!

作者: pandababy    時間: 2011-4-13 21:37     標題: 回復 29# 的帖子

Excellent report

作者: blm    時間: 2011-4-17 11:02

Jenny 話比我聽,佢地果度成日都好爆,經常都要等房,唔知佢吹水定講真。
作者: littlehorse    時間: 2011-4-17 16:19

引用:
原帖由 blm 於 2011-4-17 11:02 發表
Jenny 話比我聽,佢地果度成日都好爆,經常都要等房,唔知佢吹水定講真。
日頭真係有可能...
果日我上去已經要等...
未入房已經有一個上黎...
入左房又有一個上黎...
不過DUP完出黎就成聽都係囡...
睇黎都係一浸浸!!
作者: martinlion    時間: 2011-5-16 10:39

以前荃灣有隻小辣椒都唔錯,
唔知仲有無呢?
作者: bigearbull    時間: 2011-5-26 15:20

What's the name of that '小辣椒'? Ching.
作者: h0td0g    時間: 2011-5-30 01:00

多謝佢"推介"呀!...
作者: bigearbull    時間: 2011-6-11 10:12

Any recent news / suggestions about this Vietnam Foot Massage?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0