標題: [桑拿浴室] 土瓜灣明珠桑拿 [打印本頁]

作者: terence.fung    時間: 2011-4-27 22:48     標題: 土瓜灣明珠桑拿

今年內已試了2次,1次ok,1次part 2強差人意。
今天中午前再去試試,剛剛開門試了((號,中女。Part1細心全身推油,RPP時雖冇照顱柱狀物體,但頗具誘惑。到按腳時又不時按按後三角地帶,於翻身前才主攻柱狀物體,卒之由法式麵包變成小鐵棒。轉身后互相抽水,上下路綠燈,最后全部精華給了她的一雙玉手
作者: simon_simon    時間: 2011-4-28 12:35

作者: SPA愛上她    時間: 2011-4-28 21:36

咦  傳聞這場有一技師, 超過一甲子, 兩支花

但嘜單大量, 是大忙人,  去開的師兄, 應知是邊位高人....
作者: hkjli    時間: 2011-4-29 00:07

這篇是不是轉貼?
作者: 白貓兒    時間: 2011-4-30 11:30

引用:
原帖由 hkjli 於 2011-4-29 00:07 發表
這篇是不是轉貼?
有可能是同文兩邊鋪, 我在別網也見到.
作者: men4skin    時間: 2011-4-30 12:28

3-4年前去過一次... 感覺唔太好... 印象中Part 2 好求其, 於是就冇再去了...
引用:
原帖由 terence.fung 於 2011-4-27 22:48 發表
今年內已試了2次,1次ok,1次part 2強差人意。
今天中午前再去試試,剛剛開門試了((號,中女。Part1細心全身推油,RPP時雖冇照顱柱狀物體,但頗具誘惑。到按腳時又不時按按後三角地帶,於翻身前才主攻柱狀物體,卒之 ...

作者: mikepig    時間: 2011-5-3 17:06

其實個場點收費呢,請賜教!!
作者: bigearbull    時間: 2011-6-9 10:04

i wish to know also
作者: andykin    時間: 2011-6-10 11:12     標題: 回復 8# 的帖子

呢間場仍在?難得!
作者: docomohk2003    時間: 2011-6-10 18:40

ad... la......
作者: 白貓兒    時間: 2011-6-13 09:15

引用:
原帖由 docomohk2003 於 2011-6-10 18:40 發表
ad... la......
報告者話: 「今年內已試了2次,1次ok,1次part 2強差人意。」
作者: andykin    時間: 2011-6-13 12:03     標題: 回復 11# 的帖子

呢間場真係怕怕了!咁耐去過一次就永不錄用!唉!
作者: msllsm    時間: 2011-6-28 11:04

how much???
作者: 520124    時間: 2011-6-29 00:49

不错的啊,有机会去试试~
作者: marcowing    時間: 2011-6-29 01:47

早排去試過,4舊落樓,唔知388定398咁,冲涼房普通,有啲舊.休息室有十張八張梳化,叫左杯凍奶茶好難飲,一啖收左皮,叫返杯茶飲算.條友問我整唔整碗麵,我唔駛,後來見到水吧擺左啲大陸唔知咩杯麵咁.
房都係舊舊地咁啦,技師40+揼得普通(我係要超級大力),的確係上下綠,
四舊我覺得算係咁啦,起碼呢啲場啲師傅都有心同你揼,好過出面樓上骨隨時踩屎渣都無得剩,開大場又揼得差有時唔想大去到又麻煩,當另一樣野,有需要去下都無妨.
作者: andyau    時間: 2011-6-29 17:59

引用:
原帖由 marcowing 於 2011-6-29 01:47 發表
早排去試過,4舊落樓,唔知388定398咁,冲涼房普通,有啲舊.休息室有十張八張梳化,叫左杯凍奶茶好難飲,一啖收左皮,叫返杯茶飲算.條友問我整唔整碗麵,我唔駛,後來見到水吧擺左啲大陸唔知咩杯麵咁.
房都 ...

作者: BillyOcean    時間: 2011-6-30 13:46

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0