標題: [灌水] 參加左個活動宜家有一半機會可以免費去東歐,昆士蘭 同埋絲路!(講真) [打印本頁]

作者: travelholicgirl    時間: 2011-5-11 22:41     標題: 參加左個活動宜家有一半機會可以免費去東歐,昆士蘭 同埋絲路!(講真)

大家好,我地係Travel-holicGirl Travel-holicGirls 其實是我和另一個朋友的組合名。我地兩個女仔參加了由新假期搞的《旅之達人》,如果我地勝出就可以免費去旅行!我地想大家可以投我地一票,幫下我地! 為了可以免費去到羅馬尼亞、昆士蘭同絲綢之路,我地不惜犧牲色相,扮鬼扮馬,仲係街頭惡搞tim!我地花左好多心機,又拍片,又諗造型都只不過係因為鐘意旅行,好想可以去到世界唔同既地方。 依家係個比賽的最後一個階段喇!我地需要朋友們的投票,你地可以先上尼個網http://www.facebook.com/weekendhk?sk=app_166117636783088,揀 Travel-holic Girls,睇我地的惡搞片段同拉票片,然後如果你認為值得投我地一票,幫我地去旅行的話,就係video 隔離click 「我Like 佢地」就投到我地一票架喇 ! 不過佢需要你先Like 新假期。我地好希望各位可以投我地一票!讓我地可以去旅行!=]

作者: kezhixi    時間: 2011-5-20 20:04

OK   我去看下  顺便投你们一票
作者: andriod    時間: 2011-5-23 11:04

作者: huashangbao    時間: 2011-6-8 16:56

投你一票,希望你可以去。
作者: anchorman69    時間: 2011-6-8 18:21

wish you luck!
作者: lleegoods    時間: 2011-6-30 02:08

作者: psmcohgdk    時間: 2011-7-27 22:00     標題: ??行卡?加QQ57269887?

作者: chivu911    時間: 2011-8-6 11:34

去看看,帮助投你一票
作者: chivu911    時間: 2011-8-6 11:35

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
作者: chivu911    時間: 2011-8-6 11:35

wish you luck!
作者: yourfire    時間: 2011-8-27 19:59

不错噢啊,希望有时间去看看

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0