標題: 現代亞信 [打印本頁]

作者: glucerna    時間: 2011-5-12 08:35     標題: 現代亞信

真羨慕AINY大哥...前晚在荒島再見亞信...樣甜靓女當然不在話下...

全晚餵飯遞茶滿面笑容,那晚見到AINY喝多了...躺在沙發上睡覺,

祇見她不斷地輕撫他的胸瞠...就好像媽媽暗小孩睡覺一樣...真幸福...

我雖然左擁右抱..但就一點感覺都沒有...

一个人劈了一枝百靈罎...帶了一個媽咪最后塞入來,又不知她是誰 的女孩回去...
作者: denny2000    時間: 2011-5-12 09:07

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-12 08:35 發表
真羨慕AINY大哥...前晚在荒島再見亞信...樣甜靓女當然不在話下...

全晚餵飯遞茶滿面笑容,那晚見到AINY喝多了...躺在沙發上睡覺,

祇見她不斷地輕撫他的胸瞠...就好像媽媽暗小孩睡覺一樣...真幸福...:love ...
亞信就是貴x?ainy 哥真性福啊。。

大哥,你都不差啊, 左擁右抱,你只是沒喝醉,所以沒人幫你輕撫你的胸瞠炸。

一瓶ballentxxx 你喝光?你重mud甘盡?

上一回感冒未清,還在吃藥,還跟你喝,結果病到而家,今天才是好了7788.。  不過那晚也很開心。。。

作者: AINY    時間: 2011-5-12 10:02

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-12 08:35 發表

祇見她不斷地輕撫他的胸瞠...就好像媽媽暗小孩睡覺一樣...真幸福...:love ...
有点感冒吃了药眼训蔗。。点会醉呀。
作者: AINY    時間: 2011-5-12 11:44     標題: 亞信就是貴x

系呀。。。 。。。。。。。。。
作者: 血魔    時間: 2011-5-12 13:18

早響,
星期二晚,我去了富X,
叫我我過看看
作者: glucerna    時間: 2011-5-12 17:11

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-11 07:02 PM 發表

有点感冒吃了药眼训蔗。。点会醉呀。
救國尚未成功..同學還需努力...

AINY..DANNY同學抱病救國...辛苦了
作者: AINY    時間: 2011-5-12 17:22

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-12 17:11 發表

跟着大哥不敢一刻怠慢。。。
作者: glucerna    時間: 2011-5-12 17:45

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-12 02:22 AM 發表

跟着大哥不敢一刻怠慢。。。
救國大任...匹夫有责...共勉之......
作者: KMY89    時間: 2011-5-13 01:26

上星期和 Kenny G 飲酒時說 相頭係 second priority, manner 最最重要
亞信呢種體貼是由內至外,而非偽裝
Kmy 曾有一段好日子,最後 farewell 時還送了他一個 Samsung 呢
作者: KMY89    時間: 2011-5-13 01:27

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-12 17:11 發表

有D虛火,出左無事
作者: AINY    時間: 2011-5-13 03:46

师傅送三星手机果晚小弟也在场
作者: KMY89    時間: 2011-5-13 07:57

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-13 03:46 發表
师傅送三星手机果晚小弟也在场
佢老公是個幸運兒
作者: AINY    時間: 2011-5-13 08:58

好似师傅同阿信甘耐都仲只系神交添
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-5-13 09:27

引用:

AINY大哥真令人羨慕, 温馨又浪漫, 亞信真有母愛...只差喂母乳了.....
作者: denny2000    時間: 2011-5-13 09:28

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-5-13 01:26 發表
上星期和 Kenny G 飲酒時說 相頭係 second priority, manner 最最重要
亞信呢種體貼是由內至外,而非偽裝
Kmy 曾有一段好日子,最後 farewell 時還送了他一個 Samsung 呢   
對啊,找一個attitude 好的,就是扮出來的也不容易,找一個真的更難,
作者: denny2000    時間: 2011-5-13 09:30

引用:

唉呀,仍未好啊,我上週還去參加跑山下水比賽,體力透支太勵害,到現在還沒好,連性趣都未回來。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-5-13 11:52     標題: 回復 16# 的帖子

我今早還要去看中醫。但明天是誓死去師!!! 我約了長安那個陝西護鴐!嘻嘻!都是要那種感覺!
作者: AINY    時間: 2011-5-13 12:22

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-13 11:52 發表
我今早還要去看中醫。但明天是誓死去師!!! 我約了長安那個陝西護鴐!嘻嘻!都是要那種感覺!
中医得吗。。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-5-13 12:24     標題: 回復 18# 的帖子

我一直都是感冒看中醫的。

我現在入深圳。今晚回來。做完一些事,去按番兩個鐘才回來吃晚飯。明天再戰江湖!

作者: AINY    時間: 2011-5-13 12:36

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-13 12:24 發表

我現在入深圳。今晚回來。做完一些事,去按番兩個鐘才回來吃晚飯。明天再戰江湖!
我以为是看什么呢。。。明天见啦。。
作者: AINY    時間: 2011-5-13 12:38

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-5-13 09:28 發表

對啊,找一個attitude 好的,就是扮出來的也不容易,找一個真的更難,
而家D女女都懒得扮。。。
作者: denny2000    時間: 2011-5-13 13:54

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-13 12:24 發表

我都系,通常一次 2-3 齋茶便可以了。。。有一次看西醫,反而用了一星期!
作者: 冰河    時間: 2011-5-13 21:33

引用:

起初仲以為你係去看飯堂的女中醫添。

記得有次小弟去飯堂水療看中醫,小弟想個女中醫多按小弟的頸和肩,但佢就係咁按小弟的大髀筋,仲話小弟的小弟弟火氣好大,是否谷住好辛苦?要不要幫小弟弟出火?
自此之後,小弟去飯堂水療看中醫都係找男中醫穩陣D…
作者: 7-siu    時間: 2011-5-14 08:47     標題: 回復 23# 的帖子

飯堂的中醫師好喜歡幫人出火的,我都出過了!
作者: tonysan6688    時間: 2011-5-14 11:05

引用:

人生原是一場夢 .......左右逢源都非常幸福 ..............不必強求
作者: KMY89    時間: 2011-5-15 11:24

引用:
原帖由 冰河 於 2011-5-13 21:33 發表

記得有次小弟去飯堂水療看中醫,小弟想個女中醫多按小弟的頸和肩,但佢就係咁按小弟的大髀筋,仲話小弟的小弟弟火氣好大,是否谷住好辛苦?要不要幫小弟弟出火?
自 ...
呢D係乜式 ?
作者: denny2000    時間: 2011-5-16 09:15

引用:
原帖由 冰河 於 2011-5-13 21:33 發表

自 ...
看中醫都係找男中醫穩陣D…

可能有一天,這位男師傅說。。試過男師傅出火沒有?
作者: 7-siu    時間: 2011-5-16 14:24

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-5-16 09:15 發表

真的有中醫offer 過我出火了!我一腳丁走佢!
作者: AINY    時間: 2011-5-16 14:26

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-5-16 09:15 發表

做过沐足既女女同我讲系有男技师同男客人出火的。。当然亦有人搵。。。
作者: glucerna    時間: 2011-5-16 14:53

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-15 11:26 PM 發表

做过沐足既女女同我讲系有男技师同男客人出火的。。当然亦有人搵。。。
星期六我都系荒島水療...中式158..中医168..梗係揾中医啦....

不過...dup得几好..无搞搞震...但就一定唔係中医!!!
作者: kenny01    時間: 2011-5-16 15:37

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-16 14:53 發表

星期六我都系荒島水療...中式158..中医168..梗係揾中医啦....

不過...dup得几好..无搞搞震...但就一定唔係中医!!!
師兄, 沒有買水療卷嗎 ? 我每次都係買中式的, 只要一百元...
作者: glucerna    時間: 2011-5-16 15:49

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-16 12:37 AM 發表

師兄, 沒有買水療卷嗎 ? 我每次都係買中式的, 只要一百元...
無得買喇...早兩个禮拜都有30蚊coupon送...即係128中式...

上個禮拜已經話公司派晒...而家..毛就有得送!!!
作者: 7-siu    時間: 2011-5-16 16:17

AINY哥,你那個阿信真好!樣子甜美,像S.H.E那個缸頭發的!還帶多個姐妹講明可以double fly!真係唔恨得禁多!

那個姐妹,樣子雖然沒有阿信那麼漂亮,但波仔彃彃,重好pink好細粒的啊!
作者: 冰河    時間: 2011-5-16 18:18

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-5-15 11:24 發表

呢D係乜式 ?   
藥酒推拿......
作者: KMY89    時間: 2011-5-16 18:19

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-16 14:53 發表

應該揾個獸醫俾你
作者: 冰河    時間: 2011-5-16 18:23

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-16 15:49 發表

無得買喇...早兩个禮拜都有30蚊coupon送...即係128中式...

上個禮拜已經話公司派晒...而家..毛就有得送!!!
點解唔找個靚靚嘅部長辦張卡,每次按摩有65折,抵過幫DJ買水療卷。
作者: 冰河    時間: 2011-5-16 18:38

引用:

人一世,物一世,未試過,試吓無妨。

不過怕佢弄足90分鐘都起唔到頭.....
作者: AINY    時間: 2011-5-16 18:40     標題: 回33

又弹又pink都比你check埋

作者: kenny01    時間: 2011-5-16 19:31

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-16 18:40 發表
鬼叫你d女伴咁吸引咩, 一向唔昅兄弟女都忍唔住, 望左幾眼....
作者: AINY    時間: 2011-5-16 20:40

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-16 19:31 發表

鬼叫你d女伴咁吸引咩, 一向唔昅兄弟女都忍唔住, 望左幾眼....
两个女女又真系几好。。
作者: glucerna    時間: 2011-5-16 21:48

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-16 03:40 AM 發表
今期抽水王個名比佢攞咗!!!
作者: simonkok    時間: 2011-5-17 10:32

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-16 20:40 發表

两个女女又真系几好。。
亞信。。我見過未嫁?
作者: AINY    時間: 2011-5-17 11:03

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-5-17 10:32 發表

亞信。。我見過未嫁?
未呀。。饭堂既。。
作者: 7-siu    時間: 2011-5-17 13:22

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-5-17 10:32 發表

亞信。。我見過未嫁?
明明星期六在常仔,都不來看阿信!
作者: simonkok    時間: 2011-5-17 14:21

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-17 13:22 發表

明明星期六在常仔,都不來看阿信!
本來同兩個朋友淨食飯。。。。不過無情情俾人捉左去捧場。。。
全程連k錢,囡錢,宵晚錢都唔洗我俾。。。。
合晒我d孤9寒性格。。!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0