標題: [桑拿浴室] 浪淘莎桑拿2011 [打印本頁]

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-13 10:05     標題: 浪淘莎桑拿2011

這三年來我日間無再去灣仔浪淘莎桑拿, 但其間晚上有去過.

昨日日間去過. 日更鐘房亦是那位女職員, 日更locker 仍是那位青年, 服務水準保持.
沖涼booths 牆去年已翻新, 也加多了一個較低的射水位.
休息室地毯和梳化去年都換過新的了, 仍是主調的棕色.
整體而言浪淘莎仍然算企理.

電book了技師128 (返3pm), 即是以前薀莎水療的Sophie. 電話上我認得是Ivy, 但我無提是舊客的我.
到我入休息室她才知是我. 因休息室裹少客和大家咁耐無見, Ivy坐我旁和我聊了許久,
謝謝.   日更經理今年初巳換了是曾工作於北角區桑拿的Neville.

入到房, 也見房的牆紙也已換了.
和Sophie聚舊的時間也很快渡過.

現在夜更經理仍是聞名齋場界的好好先生Ken哥,他多年來都得到客人和技師的好評.
夜晚的雙鐘特價$348已提早了在1030pm開始, 日頭仍是2pm前.

下次再去.
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-13 19:45

两者相差 $ 80 元, 每加鐘 $ 148 ...........
作者: logwai    時間: 2011-5-13 20:00

Seems can try it
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-14 23:12

師兄  靚號碼128 , 留待佳人 , 必到一會 .
作者: logwai    時間: 2011-5-14 23:56

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-14 23:12 發表
師兄  靚號碼128 , 留待佳人 , 必到一會 .
Thanks. She is great!
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-15 12:20

有一回,比右邊頭房,極多燥音,

因在休息室後面,勝在技師有實力。。。。
作者: franktempleton    時間: 2011-5-15 14:13

我也會試下, Thank you 師兄
作者: netz    時間: 2011-5-15 14:46

Thank you very  much!
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-15 21:32

代支一樣 50 元起, 700 元三个鐘...
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-16 17:08

有一極靚number放大假要下周返.
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-17 11:17

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-15 12:20 發表
有一回,比右邊頭房,極多燥音,

因在休息室後面,勝在技師有實力。。。。
我尋日間房就係走廊尾, 尋日雨天不多客.

做早更22.
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-17 11:21

吃了貴妃雞飯加水疍(內有肉碎), 渴了雞腳湯.

早更另一靚,短髮公關叫Kobe.
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-17 21:50

我  果次由早更 26 主理  ...
作者: carmanlamlam    時間: 2011-5-18 08:43

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-18 09:19

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-17 21:50 發表
我  果次由早更 26 主理  ...
這number 聽過.
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-18 09:25

她 26# 來自東方棕泉 ...
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-23 17:20

做過早更28,
眼大長髮靚女,
中力. 由於傾開又係發覺有她在別場的姊妹我識,
大家有好多共同話題, 輕髮渡過兩粒鐘.

浪淘莎而家有D床個邊爛爛地, 係時候要換.

日更locker ok,
但換袍的那個想人簽飛, 但做野唔落力,
唉, 尼樣都係好多場既通病.
作者: 高射炮    時間: 2011-5-23 23:39

依間野其實好近我公司, 但太pure, 所以真係好少去... 講真, 灣仔區700三粒鐘真係好ok!
作者: 龍鼓灘    時間: 2011-5-24 22:22

是日到此一遊, 地下有個似知客, 她好苦要受熱氣;

做了個有把, 好長長秀髮的美女, 功夫不錯,

又真係幾好, 靚靚節瓜章魚湯幾好,

作者: 月聖使    時間: 2011-5-25 09:04

引用:
原帖由 龍鼓灘 於 2011-5-24 22:22 發表
是日到此一遊, 地下有個似知客, 她好苦要受熱氣;

做了個有把, 好長長秀髮的美女, 功夫不錯,

又真係幾好, 靚靚節瓜章魚湯幾好,

作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-25 09:50

其實果位知客,不知邊位是食客定骨友,

大家都同一樓梯上。
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-25 10:03

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-25 09:50 發表
其實果位知客,不知邊位是食客定骨友,

大家都同一樓梯上。
知客應多look out, 不是低頭.
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-25 10:20

她 好易揾 周公子小睡 。。。
作者: carmanlamlam    時間: 2011-5-26 08:39

作者: LTF_123    時間: 2011-5-26 10:54     標題: 回復 20# 的帖子

點解 "龍鼓灘" 及"月聖使" 師兄, 最後由"白貓兒" 師兄編輯既
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-26 12:06

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-5-26 10:54 發表
點解 "龍鼓灘" 及"月聖使" 師兄, 最後由"白貓兒" 師兄編輯既
所貼帖內有影響技師工作的字眼.
作者: carmanlamlam    時間: 2011-5-26 13:37

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-26 13:40

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-5-26 13:37 發表
but the day shift manager Jack is gone
should be more relax now
Maybe this is your wishful thinking.
作者: 分文    時間: 2011-5-26 14:48

作者: WANGDONGFANG    時間: 2011-5-26 21:19

Thanks for sharing
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-27 09:10

引用:
原帖由 分文 於 2011-5-26 14:48 發表
有我監察不會有過去不良成分!
過去曾不慎言詞的某會員已汲取教訓;
不要老是往壞處想,
你本可以從正面提醒,
但你總是這種口吻,
抽水有啥用?

迫技師吃苦? 你唔好咁牽强, 屈得就屈.
三年前有技師被影響, 那時我無返來論壇,
舊題目失控 (那時你又有無出聲!?),唔等於而家會.

現在報告巳是歷年來minimum detail,
以你看最好セ報告都唔出,
咁你亦無機會抽水自聊.

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-27 09:41

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-5-26 13:37 發表
be careful of what you said about the BGs, they will be affected by the content here
but the day shift manager Jack is gone
should be more relax now
此題目上不排除已有/將有人化名/多重身分入來搞事,
為保障技師, 有需要時我會编輯言論, 扣分, 甚至禁言.
作者: Oilking    時間: 2011-5-27 10:00

引用:
原帖由 分文 於 2011-5-26 14:48 發表
這裡有過去的所有成分
再來烤同樣的蛋糕
迫使技師吃苦
歷史重演
首先有貓兄監察, forum 的氣氛已大大改善, 虛假或失實的報告及言論已受控制.
為此我要感謝貓兄 !
我相信許多兄弟會有相同的看法 .

有心的兄弟,如果看到不實的報告,應該PM貓兄代為處理, 不要post D挑釁性的言論.
這一點平時沒有出報告的會員應特別注意 ! 請自重 .

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-27 10:16

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-27 10:00 發表

首先有貓兄監察, 這forum 的氣氛已大大改善, 虛假或失實的報告及言論已受控制.
為此我要感謝貓兄 !
我相信許多兄弟會有相同的看法 .

有心的兄弟,如果看到不實的報告,應該PM貓兄代為處理 ...
謝謝Oilking 兄支持.

虛假的報告, 以圖引起會員注意, 本身未必會影響技師,
但又寫no 甚至到訪時間, 令有關人士狐疑, 為技師徒漆烦惱.

也更不應寫了直接對技師有影響的言論, 無論事是真是假.

對, 平時無出報告或參與健康討論, 突然間又殺出來抽水,
居心何在?

作者: 分文    時間: 2011-5-27 11:20

作者: 白貓兒    時間: 2011-5-27 13:23

引用:
原帖由 分文 於 2011-5-27 11:20 發表
這題上有無人說交換短訊?
有無這題甚至這論壇,
骨客一樣可以以其它方式, 如電話, MSN. QQ, sms 交換.
就以這壇上, 不同題上間中都會員說互傳, 其它論壇亦是
不論骨場, 樓上spa,
重要的是, 對未可信任的人, 不宜給予一些資料, 如技師不是和每個客都會講的一些話
技師會同一般客講的, 如返工放假時間,就壇上講無問題.

互傳亦不一定牽涉私事, 亦可以只是服務方面多點的情况.
相反, 技師亦會在休息室談論到客人的點滴.

根本在任何情况下, 都無可能監察,
亦無人有權監察他人私下交換信息(任何媒介),我卻可監察公開的情况.
只在於每個人權衡利害, 顧及技師.
.
作者: 分文    時間: 2011-5-28 10:27

作者: bmwz3chen    時間: 2011-5-29 10:33

咁难得嘅~~~正经到你唔信喔。
作者: bmwz3chen    時間: 2011-5-29 10:35

希望系呢到我能得到最新好玩資訊
作者: 白貓兒    時間: 2011-7-7 11:17

夜更近期熱:  60, 高, 之前維港出師, 中力, 笑容好, 温柔有女友感.
                     2仔斯文型.
                     83     24歲, 但看來年紀大點, 新出師.
                      中更 33
作者: SPA愛上她    時間: 2011-7-9 20:02

做夜更時段 , 可在此遊多一遊 ..
作者: 日日夜夜    時間: 2011-7-30 06:43

睇完動漫節, 後來揼揼,舒活筋骨*
作者: 白貓兒    時間: 2011-7-30 09:15

引用:
原帖由 日日夜夜 於 2011-7-30 06:43 發表
睇完動漫節, 後來揼揼,舒活筋骨*
那天去完書展講座, 也本有意.
作者: SPA愛上她    時間: 2011-7-30 13:45

好提議極度支持。。。。
作者: SPA愛上她    時間: 2011-8-12 19:28

初戀美容師,原來返1700 。

唯有下次再造訪 。
作者: SPA愛上她    時間: 2011-8-14 21:21

夜班  占哥 , 轉返早更 *
作者: 白貓兒    時間: 2011-8-15 10:14

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-14 21:21 發表
夜班  占哥 , 轉返早更 *
Good, thanks!
作者: 日日夜夜    時間: 2011-8-19 22:01

靚仔哥哥, 落咗山 .
作者: carmanlamlam    時間: 2011-8-22 13:31

作者: benjjj    時間: 2011-8-22 23:14

3百幾  都貴喎
我去開都係199
作者: 龍鼓灘    時間: 2011-8-24 06:36

請問在那, 埋大單199?90分鐘?
作者: SPA愛上她    時間: 2011-8-27 08:00

去完電腦展 , 後進場 Ivy 推介116 ,

長頭髮好揼得 *
作者: qiangwang5    時間: 2011-8-28 18:34

絕對同意,期待師兄報告!
作者: Kilopapa    時間: 2011-9-1 13:06

Haven't visit for a while.  Last Sat went there about 2:30pm, no BG and room available.  

Usually go weekday, any new and good number for morning/day shift?  
作者: 左擁右抱    時間: 2011-9-12 21:53

股市不利, 骨場大旺, 入場要等, 冇法子,
作者: SPA愛上她    時間: 2011-9-21 17:45

在   心靈受傷時刻,到此漫遊,遇上靚靚相識知客,

制服又是朱古力色,她穿上精神奕奕,

慶幸是淺色,下次見......見.......

作者: 楊過之子    時間: 2011-9-21 19:12

作者: carmanlamlam    時間: 2011-9-22 08:06

作者: 楊過之子    時間: 2011-9-22 08:47

作者: SPA愛上她    時間: 2011-9-22 12:14

# 128 晚飯後.....進見....
作者: 日日夜夜    時間: 2011-10-11 22:37

她已離開了, 都好快走。
作者: car-man-lam    時間: 2011-10-12 07:58

作者: cackt    時間: 2011-10-14 05:26

師兄,我都要 see see
作者: SPA愛上她    時間: 2011-11-1 18:12

是日  應節美人兒
作者: apple13579    時間: 2011-11-4 21:36

how much is the charge ?
作者: car-man-lam    時間: 2011-11-7 12:53

作者: synergyc    時間: 2011-11-7 18:23

any good number recommend at night shift?
作者: car-man-lam    時間: 2011-11-8 07:58

作者: synergyc    時間: 2011-11-8 18:38

will they provide VAS? please PM me, thanks in advance.
作者: sex1234    時間: 2011-11-9 10:42

引用:
原帖由 car-man-lam 於 2011-11-8 07:58 發表
Night shift *^, *!, ^^, ^#
why do not disclose the bg's numer in normal 86, 81, 66, 63 but so call "code"
作者: car-man-lam    時間: 2011-11-10 07:54

作者: LTF_123    時間: 2011-11-10 09:01

This place only provides VAS for familiar customers or spendors
作者: car-man-lam    時間: 2011-11-10 13:00

作者: Brother-V-A-S    時間: 2011-11-10 14:27

作者: 白貓兒    時間: 2011-11-10 14:43

carmanlam
科林不是抽水的地方
多年前的單打文化大版主早已禁止
此場我好少去. 我以前亦早已說過,
你不必次次依附在我的舊題上. 正如你當年在我開的舊題上,
而我聽技師說也看過你當時的言論.
你可自開新題
文責自負, 如有違規內容我也會刪,
抽水單打我亦不會容許.
此題鎖但不刪,  要就自己再開

其他會員亦可以開.

作者: Brother-V-A-S    時間: 2011-11-10 14:44

作者: 白貓兒    時間: 2011-11-10 14:56

後補:

我不容許抽水、單打,
從不是維護一己
此版上我一向有處理間中出現的抽水情况.
抽水會扣分, 頑固會禁言
作者: 白貓兒    時間: 2011-11-10 18:23

仲有,唔好再次扭曲我意思
我從來無話唔可以係齋場題講vas 的可能性
亦無必要唔講而係唔可以連結講係邊個技師

尼個分界我講過好多次

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0