標題: 我想問下... [打印本頁]

作者: OrangeFai    時間: 2007-1-1 18:38     標題: 我想問下...

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

作者: johncage    時間: 2007-1-1 22:01

子論壇,附屬電視版!~~~~~
作者: OrangeFai    時間: 2007-1-2 15:03

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-1 10:01 PM 發表
I see..
作者: Sax    時間: 2007-1-3 21:36     標題: 我都想問下。。。。

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-1 10:01 PM 發表
咁女主播貼圖區有無機會脫離電視版,自立門戶?

而家好似妹仔大過主人婆!<此言純粹譬喻,並無貶意>
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2007-1-3 22:42

引用:
原帖由 Sax 於 2007-1-3 21:36 發表

咁女主播貼圖區有無機會脫離電視版,自立門戶?

而家好似妹仔大過主人婆!<此言純粹譬喻,並無貶意>
問題係有無咁嘅必要啫
作者: Sax    時間: 2007-1-3 23:29

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 10:42 PM 發表

問題係有無咁嘅必要啫
有無必要?真係唔識答將軍  

但以今日為例,電視版鴭姨あ@有 20X 帖,其中 200 個係來自女主播貼圖區,咁母憑子貴都幾得意

當然一切應由 John Cage 版主 Fit,無佢無呢個咁成功儱s版,我都係口痕問下  
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2007-1-3 23:34

引用:
原帖由 Sax 於 2007-1-3 23:29 發表

有無必要?真係唔識答將軍  

但以今日為例,電視版鴭姨あ@有 20X 帖,其中 200 個係來自女主播貼圖區,咁母憑子貴都幾得意

當然一切應由 John Cage 版主 Fit,無佢無呢個咁成功儱s版,我都係 ...
其實我覺得最緊要網友知定去睇同keep到人流就夠, 分唔分拆出黎無咩所謂
作者: Sax    時間: 2007-1-3 23:43

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 11:34 PM 發表

其實我覺得最緊要網友知定去睇同keep到人流就夠, 分唔分拆出黎無咩所謂
同意,呢樣最緊要  
作者: OrangeFai    時間: 2007-1-4 21:41

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 11:34 PM 發表

同意sax兄所講, 我覺得如果分出黎, 咁呢個貼圖版就會響index果版見到喇
咁對增加人流可能有d幫助

而家好似縮左入去, 初黎新區報到果陣直情以為呢個版摺左~
作者: SCMP    時間: 2007-1-4 23:08

**** 本內容積分高於 1000 才可瀏覽 ****

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0