標題: 好消息 : spa on 9th開閘 [打印本頁]

作者: carson6688_new    時間: 2011-5-22 02:58     標題: 好消息 : spa on 9th開閘

各位CHING  好消息, 又多一個地方選擇BG朋友講左下星期一開工試業, 到時上去襯下聽聞有維港PR過左去, 有無CHING知係邊個?
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2011-5-22 05:17

Where? 9/F???
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-22 08:28     標題: 回復 2# 的帖子

ching, 都會海逸hotel
作者: logwai    時間: 2011-5-22 09:30

Pls report, ching
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-22 21:10

c hing, 聽日開張, 價位中上 + 高檔路線
己CALL女女落BOOKING  期待期待
原來間場係新世界班底
作者: webhunter    時間: 2011-5-22 21:12

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-22 08:28 AM 發表 ching, 都會海逸hotel
我之前打去問過話只招呼酒店客,當真?
另外知晤知價錢幾多?
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-22 21:18     標題: 回復 6# 的帖子

無可能ONLY招呼酒店客. 因已叫女女落BOOKING 聽日下午踩場
價錢要1槍, 好似話有足底送. ANYWAY, 去到先知
另外女女講客人可以去做GYM, 聽落幾吸引
作者: yellowhite    時間: 2011-5-22 22:01

please report x 2!!
作者: webhunter    時間: 2011-5-22 23:53

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-22 09:18 PM 發表 無可能ONLY招呼酒店客. 因已叫女女落BOOKING 聽日下午踩場 價錢要1槍, 好似話有足底送. ANYWAY, 去到先知另外女女講客人可以去做GYM, 聽落幾吸引
if $1000, still cheaper than VIP sauna.

waiting for your report plz.
作者: extensive123    時間: 2011-5-23 07:04

作者: extensive123    時間: 2011-5-23 07:29

作者: webhunter    時間: 2011-5-23 08:12

引用:
原帖由 extensive123 於 2011-5-23 07:29 AM 發表 與前新世界桑拿同一老闆,試業期間主要做前熟客,新聘技師帶來之客人及酒店客.
即係晤做新客囉。
作者: extensive123    時間: 2011-5-23 10:29

作者: carson6688_new    時間: 2011-5-23 11:44     標題: 回復 12# 的帖子

c hing, now have to visit that place la  report you all later
作者: webhunter    時間: 2011-5-23 13:41

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-23 11:44 AM 發表
c hing, now have to visit that place la  report you all later
pls roport as u return.
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-23 20:42

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-22 02:58 發表
到時上去襯下聽聞有維港PR過左去, 有無CHING知係邊個?
I heard some time ago she is Cxxxxx.
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-24 02:45

all c hing, 請看小弟誠意包膠

一踏入間場, 真係可以用冠冕堂皇四個字形容, 加上收銀姐姐幾靚女, 即時加分.
步行入LOCKER途中有D似行緊紅地毯個FEEL, 有經理招呼, 仲幾好傾.
入到LOCKER..見到D LOCKER真係幾HIGH, 唯獨係地方唔係太大, 但都算幾骨止.
去沖涼, 見到有個細池仔, 好似d 日本仔d沖涼室咁, 要用殼淋. 見咁特別, 就走去玩下.
聽講話醫肩周, 玩玩下又真係好似幾work 跟手走去STEAM, 夠晒熱.
玩完走去廳面, 見到都幾旺咁, 個個都開緊工, 突然殺出兩位美少女招呼小弟, 其中一個真係cxxxxx  一個唔知叫乜名,
個樣幾cute 又再加分! 入房前同PR傾左陣, 得知間場PURE到無朋友.
入到房, D房好似皇宮咁款, 酒店即係酒店, 連房間電視都播緊酒店既台..
唔講我真係以為入左酒店房..跟手BG朋友開始按到咁上下, 我話照舊啦, 佢話乜都唔得, 唉..
我話山長水遠黎搵你, 唔係咁都唔得卦, 佢話真係唔得, 公司唔比. 見情人咁講, 都無計.
唯有順佢意.  整體上軟硬件都OK, 價錢小弟覺得合理, 始終係D高檔場所.

仲有間場真係有GYM做, 仲可以游水, 諗都無諗過, 真係幾吸引.  

如果講純PURE, 呢間場既價錢可以接受, 場面夠靚, 我最BUY.
臨走埋單時見到一個幾後生既女仔, 細問始知原來係黎返工.. 睇黎又要付出.
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-24 02:49

各位C HING, 提提大家

佢地今個禮拜既BUSINESS HR係11-11, 免去到摸門釘
作者: 月聖使    時間: 2011-5-24 08:19

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-24 02:49 發表
各位C HING, 提提大家

佢地今個禮拜既BUSINESS HR係11-11, 免去到摸門釘
多謝C兄包膠.
作者: ktboy    時間: 2011-5-24 09:21

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-24 02:45 發表 all c hing, 請看小弟誠意包膠一踏入間場, 真係可以用冠冕堂皇四個字形容, 加上收銀姐姐幾靚女, 即時加分.步行入LOCKER途中有D似行緊紅地毯個FEEL, 有經理招呼, 仲幾好傾. 入到LOCKER..見到D LOCKER真係幾HI ...
師兄,請問是否鐘錢連小費=HKD1,000

謝謝。
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-24 09:28

師兄  每個鐘收費多少,

加鐘又如何,定全日一個價,

感謝您 ! 。。。
作者: 月聖使    時間: 2011-5-24 11:00

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-24 02:45 發表
all c hing, 請看小弟誠意包膠

一踏入間場, 真係可以用冠冕堂皇四個字形容, 加上收銀姐姐幾靚女, 即時加分.
步行入LOCKER途中有D似行緊紅地毯個FEEL, 有經理招呼, 仲幾好傾.
入到LOCKER..見到D LOCKER真係幾HI ...
實際價錢多少?小費1:1?
What-in客接不接侍?
作者: webhunter    時間: 2011-5-24 22:34

只係想知, 如果同Sanado, Kobe, 以前顅sland 或者VIP, 較近邊一個class?
多謝c 兄包膠
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-25 02:58     標題: 回復 20# 的帖子

C HING, 因是BG朋友的熟客關係, 有折頭 折左2個鍾1000, 比左女女2舊
另外做左個腳, 是送的.  小費比左幾十.  最後埋單1300
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-25 03:00     標題: 回復 21# 的帖子

SPA C HING, 唔清楚+鍾 係乜價單, 因小弟淨做2粒而已. 下次再去再REPORT
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-25 03:02     標題: 回復 22# 的帖子

女女講到明2粒最多比3舊
因身上唔係太多錢, 怕無錢找數 又怕無錢打的. 所以ONLY比2舊女女
作者: carson6688_new    時間: 2011-5-25 03:16     標題: 回復 23# 的帖子

HUNTER C HING 好難講似邊一間場既CLASS.
但講級數, 呢間野算係4粒星 (5粒最高, 但目前小弟心目中無一間5粒)
如果真係講比較接近, 應該係似詩記.
感覺上. VIP無咁好 (成日SELL套票, 雖然真係平D)
感覺上. ISAND未去過唔清楚
感覺上. KOBE都OK. 但就好似無咁高級
果日去見到D名人  所以覺得近似詩記

報告完畢, 小費二十七
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-25 06:32

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-25 03:00 發表
SPA C HING, 唔清楚+鍾 係乜價單, 因小弟淨做2粒而已. 下次再去再REPORT
師兄 carson 感謝你 !
作者: 月聖使    時間: 2011-5-25 09:03

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-25 02:58 發表
C HING, 因是BG朋友的熟客關係, 有折頭 折左2個鍾1000, 比左女女2舊
另外做左個腳, 是送的.  小費比左幾十.  最後埋單1300
$1300 2hr...not cheap.
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-25 09:37

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-25 03:16 發表
HUNTER C HING 好難講似邊一間場既CLASS.
但講級數, 呢間野算係4粒星 (5粒最高, 但目前小弟心目中無一間5粒)
如果真係講比較接近, 應該係似詩記.
感覺上. VIP無咁好 (成日SELL套票, 雖然真係平D)
感覺上. ISAND未 ...
其實這些場所謂class, 在於價錢高, 客富貴和知名, 女索, 不在於場環鏡,
除了VIP Spa 兩三年前rennovation 後好過以前,和本身面積大, 其它的, 都是簡約雅緻型裝修,
如Xanadu (詩記), 以前港灣(Island)亦是. 不過近年的新裝修靓, 有加勒比海(服務不提了), 水匯. 上環大班裝修後,是新淨了, 也沒甚麽豪的感覺. 總括而言, 好多時裝修给人的感覺. 是燈光,
色調配合加强的, 並不代表建材用料特豪.
至於PR  談吐舉止, 侍應亦本是一間場class 的因素, 但......可遇而不可求.
小弟只有裝修後的VIP未去過, 始終覺得, 無需因一間場收费贵就
wishful thinking 以為一定用料豪, PR 索....等等....好多時好多個別和人的因素;

不過, 看ching的報告, 房似酒店房,這間場應該有一定的氣派.

作者: carson6688_new    時間: 2011-5-25 15:32     標題: 回復 30# 的帖子

白 c hing, 咁你一定要去襯下
佢裝修真係幾靚, 可以講係豪果隻
D侍應(尤其係PR)幾好, 整體係屬CLASS場

ANYWAY, 個人特別喜歡幽靜既感覺, 呢間場 should be one of choices
作者: 白貓兒    時間: 2011-5-25 15:53

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-5-25 15:32 發表
白 c hing, 咁你一定要去襯下
佢裝修真係幾靚, 可以講係豪果隻
D侍應(尤其係PR)幾好, 整體係屬CLASS場

ANYWAY, 個人特別喜歡幽靜既感覺, 呢間場 should be one of choices
謝謝!  
作者: SPA愛上她    時間: 2011-5-25 22:22

仟叁元做两個鐘, 頂唔順, 都好在, 平時冇留電話號碼,

都係留下來, 去灣仔區行吓 ...可做三轉...
作者: seven_cheung    時間: 2011-5-26 15:51

早排都有從某場BG口中知道呢間新場,不過佢太有職業道德並冇講太多,但清楚透露行一國兩制,點解會係正骨水嘅?
Walk-in得唔得?定係要password?
作者: LTF_123    時間: 2011-6-8 10:01

"亞虫介紹"? "芝麻開門"?
師兄, 詳細地址係邊? vas加多少? bgs有幾正? 3qvm
作者: SPA愛上她    時間: 2011-6-9 22:35

SPA  落在紅磡海逸酒店內....
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-12 04:41

前兩日同朋友做完野上去, 因BG朋友放假, 所以叫經理安排.
BEFORE入房前, 問經理係咪可以去游水但無泳褲, 經理話無問題GOOD!
原來個泳池好多鬼妹日本妹呀!!!!! 好爽呀!!!!!!! 各位C HING真係要去, 講堅既!!!
游左幾個字上返間場度, 同個FD傾下計. 過無幾耐就入房.
嘩!!!老友!!!!!!! 見到條女真係眼前一亮!!!!!!!!!!!!!!!! 好清純既一件陀地.
再望望朋友果個. 一個字"掂"!!!!!!!
2個相頭夠晒好!  BG朋友果然無廢UP, 呢間場真係有靚貨!!!!
同BG閒談時, 感覺唔錯, 好溫柔有禮貌. 原來佢係會展間場出身. 我覺得真係好正囉!!!!
另外得知間場好快正式開業. 佢話依家已經返左好多女仔. 陀地居多.
最後, 個FD出到黎都話掂.
各位C HING, 講到尾, 小弟真係認為1000兩個鐘有咁既FACI同埋咁既質素, "超值"!
唯獨間場真係PURE個PURE.
講真既, 點都要去!
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-12 04:43

跟朋友一樣, 黎緊如果D女真係仲咁正, 就會選擇此場做老地方
作者: logwai    時間: 2011-6-12 04:55

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-12 04:41 發表
前兩日同朋友做完野上去, 因BG朋友放假, 所以叫經理安排.
BEFORE入房前, 問經理係咪可以去游水但無泳褲, 經理話無問題GOOD!
原來個泳池好多鬼妹日本妹呀!!!!! 好爽呀!!!!!!! 各位C HING真係要去, 講堅既!!!:appla ...
Thanks for ching great report!
作者: webhunter    時間: 2011-6-12 16:05

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-12 04:41 AM 發表 前兩日同朋友做完野上去, 因BG朋友放假, 所以叫經理安排.BEFORE入房前, 問經理係咪可以去游水但無泳褲, 經理話無問題GOOD! 原來個泳池好多鬼妹日本妹呀!!!!! 好爽呀!!!!!!! 各位C HING真係要去, 講堅既!!!:appla ...
多口問句,無泳褲你點游?
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-12 20:23     標題: 回復 40# 的帖子

c hing, 好那過癮, 係著場內既短褲, 另加一條替換
作者: yellowhite    時間: 2011-6-12 21:02

正式開果時記住話俾我地知喎!
Thanks!
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-13 11:30

尋晚去左東方, 感覺都OK, 地方幾大
作者: webhunter    時間: 2011-6-13 12:11

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-13 11:30 AM 發表
多謝回覆先 .

BTW, 知唔知個1K優惠做到幾時?
作者: logwai    時間: 2011-6-13 13:42

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-13 11:30 發表
Do u mean 水會?
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-13 15:26     標題: 回復 45# 的帖子

係水匯.~!
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-13 15:29     標題: 回復 44# 的帖子

問左BG朋友話1K 應該係長期做
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-13 18:09

各位C HING:

最新消息 (囡囡叫幫手放風的)!!!

SPA ON 9TH 本月24號正式營業, 駐場經理已安排大量本地靚女技師 (包括我的至愛)!!!

敬希各位拭目以待。

當日小弟都會去。
作者: logwai    時間: 2011-6-15 01:03

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-13 15:26 發表
係水匯.~!
Can you share report in 水匯 thread with me, ching?
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-17 15:06     標題: 回復 49# 的帖子

C HING, 可以.
作者: delongue    時間: 2011-6-17 18:47

想問下各師兄呢間場同油街海逸分別大唔大*??
作者: vibabe    時間: 2011-6-17 20:22

引用:
原帖由 delongue 於 2011-6-17 18:47 發表
想問下各師兄呢間場同油街海逸分別大唔大*??
油街海逸我試過, 得四間房, "大" 門入口有一小角 reception, 個 "大" 門口非常窄, 兩個人打側身都唔可以一齊出入

更要命係, 似乎預酒店客或唔沖涼, 事關只得其中一間房有沖涼房, 另一間就有一個放大洗手盤型狀浴缸, 而如果卜唔到有沖涼房間房, sorry, 冇得沖涼

價錢好很貴, 90分鐘過一千, D 技師只係同酒店有聯繫o既自由身, 其實週圍走, 同一 d 樓上正骨中女, 完全冇分別,上次 好在唔需要自己俾錢

就算下次再有人請, 都費事去浪費時間
作者: delongue    時間: 2011-6-17 20:51

想再請教吥各任師兄港島區仲有無其它酒店級可供選擇...我試過文華..超靚但俾錢”霂u係赤到啲肌肉緊晒...仲tens過未做之前...
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-17 22:13     標題: 回復 52# 的帖子

C HING, 油街海逸當然唔好同呢D高檔場比

今日上去搵左阿菲喇, 掂!!  本人覺得招呼十足十掂. 樣娟好. 手骨掂!!!

一句講晒 "爽". 多謝經理!! HEHEE
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-17 22:15     標題: 回復 51# 的帖子

DENLOGUE兄,一間係CHEAP場, 一間係HIGH 卡士場. 無得比較
自己親身試驗下就知好唔好
作者: SPA愛上她    時間: 2011-6-17 22:21     標題: 回復 55# 的帖子

師兄  經理和公關點稱呼 ?
作者: carson6688_new    時間: 2011-6-17 22:31     標題: 回復 56# 的帖子

抄士經理
呢個朋友幾好.
作者: erode    時間: 2011-6-18 03:33

.............................
作者: sawyer123    時間: 2011-6-18 09:18

i will not go if i read this report before.....
作者: cool03    時間: 2011-6-22 01:59

引用:
原帖由 sawyer123 於 2011-6-18 09:18 發表
i will not go if i read this report before.....
Hey, Tom Sawyer,
What happens to you ?
Why   ?
作者: 白貓兒    時間: 2011-6-22 09:09

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-17 22:31 發表
抄士經理
呢個朋友幾好.
未開張前好早已傳佢出任.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0