標題: 女仔有左會點??? 我好餚底呀.......... [打印本頁]

作者: fuckuup2    時間: 2007-1-6 23:05     標題: 女仔有左會點??? 我好餚底呀..........

我有時同女友做, 一開始會唔戴套,
插幾下先戴返, 但係點都好早就戴o既........
但係佢呢幾日話日日都想嘔, 但又嘔唔出,
仲話自己下面無啦啦會出水.....
搞都我勁餚底......

pls help................!!!
作者: oldkent    時間: 2007-1-6 23:35

去家計會喇  !!!     Quick.
作者: fuckuup2    時間: 2007-1-6 23:55

咁即係有左拿???
佢對上果次m完大概係12月20號.........
作者: kit124    時間: 2007-1-7 22:40

你唔好咁驚住...定d黎~
我平時都係咁...
可能咁o岩佢唔舒服姐...
不過安全起見,你等佢下個月黎m之後先好再做la~
其實出水係好正常ga wor...因為我女友話我知有時唔覺意磨擦到下面都會出水ga!!
如果係經常性gei,可能係發炎ga姐~
都係果句:等你女友下個月黎完m之後先做la~
祝你大步(攬)過la~haha
作者: kobelihk    時間: 2007-1-9 16:19

驗下la~~唔使咁驚住先wor
作者: Maverick    時間: 2008-1-18 17:58

引用:
原帖由 fuckuup2 於 2007-1-6 23:05 發表
我有時同女友做, 一開始會唔戴套,
插幾下先戴返, 但係點都好早就戴o既........
但係佢呢幾日話日日都想嘔, 但又嘔唔出,
仲話自己下面無啦啦會出水.....
搞都我勁餚底......

pls help................!!!
不要做自私行為,
安全性行為對於保障雙方都有好處,
不要貪一時之快而造成大問題。

作者: patpatman1    時間: 2008-1-27 22:40

prepare condom!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0