標題: 你地情人節會唔會同一個唔係情侶關係既異性去食飯 [打印本頁]

作者: tangoho    時間: 2007-1-8 00:14     標題: 你地情人節會唔會同一個唔係情侶關係既異性去食飯

作者: kenny01    時間: 2007-1-8 09:49

家陣先係一月八號咋喎....仲未諗呢個問題添.....
到時我個女朋友又可能唔係呢個女朋友架啦喎
作者: 紅豆沙    時間: 2007-1-8 12:09

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-1-8 09:49 AM 發表
家陣先係一月八號咋喎....仲未諗呢個問題添.....
到時我個女朋友又可能唔係呢個女朋友架啦喎
定係太多,所以未諗定呢?
作者: kenny01    時間: 2007-1-8 12:13

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-8 12:09 PM 發表

定係太多,所以未諗定呢?
咁太多和未諗到都無關係....
緣份既野,邊到講得埋,
我呢d孤星命....邊敢咁快就諗定情人節同邊個一齊呀
作者: kkwong7606    時間: 2007-1-8 14:46

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-8 12:14 AM 發表
我今年有機會
個感覺我諗會幾得意
搞笑d,難聽d講好似做d野"應節"咁
都係要買花同請食飯
I think it will be fun , but...

"買花" seems meaning something positive which is maybe NOT so much fun wo  

Moreover, their posts are right, how come you can be so early to plan, it is still long way to 14 Feb....
作者: allure    時間: 2007-1-8 18:21

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-8 12:14 AM 發表
我今年有機會
個感覺我諗會幾得意
搞笑d,難聽d講好似做d野"應節"咁
都係要買花同請食飯
即係係果日扮情侶??
你地兩個都係無另一半既, 都ok喎... 幾好玩丫...
可能, 之後你地真係一齊呢~~~ good luck!

作者: 不平凡人    時間: 2007-1-8 22:32

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-1-8 04:13 AM 發表

咁太多和未諗到都無關係....
緣份既野,邊到講得埋,
我呢d孤星命....邊敢咁快就諗定情人節同邊個一齊呀
係唔係因為太多gf...諗唔到同邊個過..so..諗住到o個日另外溝一個算數??
作者: kenny01    時間: 2007-1-8 22:57

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-8 10:32 PM 發表

係唔係因為太多gf...諗唔到同邊個過..so..諗住到o個日另外溝一個算數??
係因為而家諗乜都冇容.....天係會有不測之風雲架
作者: ahui123    時間: 2007-1-9 15:25

作者: hhh3173    時間: 2007-1-13 02:20

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0