標題: 同男友好不遇快......... [打印本頁]

作者: Daisy123    時間: 2011-9-9 23:41     標題: 同男友好不遇快.........

今個夏天真係好熱,,所以成個夏天都只帶Nu bar做內衣 ,去街,,
但男友,唔知點解好唔like我著Nu bar去街,一定要我著胸圍,又冇講原因....
平時著T-black都冇投訢....
同佢去街,,又可以...... 唉,,,,d男人真麻煩!
有冇男性話我知,點解...???
作者: nuvirgos    時間: 2011-9-9 23:46

作者: jokeryhy    時間: 2011-9-10 00:16

引用:
原帖由 Daisy123 於 2011-9-9 23:41 發表
今個夏天真係好熱,,所以成個夏天都只帶Nu bar做內衣 ,去街,,
但男友,唔知點解好唔like我著Nu bar去街,一定要我著胸圍,又冇講原因....
平時著T-black都冇投訢....
同佢去街,,又可以...... 唉,,,,d男人真麻煩!
有 ...
可能佢唔想你俾其他人睇呢
作者: Sing    時間: 2011-9-10 00:36

女友肯性感做男友真开心
show time....
作者: solardo    時間: 2011-9-10 00:45

其實你男朋友是很緊張你的。男人是這樣的啦,又想找個性感女神做女友,又不想被別人看到你性感的一面。 是可愛還是麻煩,你來決定吧!
作者: mirror0823    時間: 2011-9-10 01:35

因為妳唔著超熱褲~
作者: 熟男    時間: 2011-9-10 09:14

作者: Daisy123    時間: 2011-9-10 11:56

我都唔會露到比人睇,普通果d吊帶,露背或low cut,就算有,都係少少姐! 通街d女仔都黑bra,白T恤啦!有嘜問題姐?
仲有,我果d大多數都唔係肉色!好難走到光…
如果去浦,就一定加埋乳貼!
我都唔知佢嘈嘜……
作者: 彼得仔仔    時間: 2011-9-10 12:02     標題: 回復 8# 的帖子

作者: 7~11    時間: 2011-9-10 12:10

男人自私,唔想自己條女蝕比人
除非妳男人可以升華到呢度ching既心態啦
作者: yegen1019    時間: 2011-9-10 12:50

我最喜欢我老婆性感了,不过每个男的喜好都不一样
作者: terry609    時間: 2011-9-10 22:46

引用:
原帖由 solardo 於 2011-9-10 00:45 發表
其實你男朋友是很緊張你的。男人是這樣的啦,又想找個性感女神做女友,又不想被別人看到你性感的一面。 是可愛還是麻煩,你來決定吧!
認同
作者: terry609    時間: 2011-9-10 22:48

又或者咁睇....佢係要一個外表C文.....內裡OPEN的女朋友....出街要C文的.....返到屋企就要OPEN的...
作者: seikowatch    時間: 2011-9-11 02:03

去浦

您的帖子長度不符合要求。
作者: meow1984    時間: 2011-9-12 14:52

點解唔直接問佢?
反而係度問其他人?
我都估唔到佢點諗架...
作者: man9999    時間: 2011-9-16 22:11

作者: zoro_knc    時間: 2011-9-17 12:09

其實男人就係咁衰!咁小朋友!!
鍾意女友衣著性感!咸咸濕濕咁!!
但又怕D阿叔睇蝕哂!!
因為佢覺得你係屬於佢!!
係愛你表現!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0