標題: [疑難] 乜 開 個 咁 盤??? [打印本頁]

作者: Sax.    時間: 2007-1-14 20:21     標題: 乜 開 個 咁 盤???

開讓球盤都差唔多要開平手盤 『赫斯 vs 些路迪』,竟然開讓球主客和,主隊熱到 1.55,有乜玄機?
作者: Sax.    時間: 2007-1-14 20:21

作者: Lighter    時間: 2007-1-14 20:26

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-1-14 08:21 PM 發表
開讓球盤都差唔多要開平手盤 『赫斯 vs 些路迪』,竟然開讓球主客和,主隊熱到 1.55,有乜玄機?
赫斯是今季出現的神奇隊伍 ,
每季各聯賽都有一隊神奇隊
作者: cationic    時間: 2007-1-14 20:40

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-1-14 08:21 PM 發表
筍盤!些路迪作客要讓一球,贏兩粒先開到客勝,唔易做。合埋雙眼買赫斯〔+1〕主勝啦,有1.55倍已經係好低水架啦!
作者: Sax.    時間: 2007-1-14 20:50

引用:
原帖由 cationic 於 2007-1-14 08:40 PM 發表

筍盤!些路迪作客要讓一球,贏兩粒先開到客勝,唔易做。合埋雙眼買赫斯〔+1〕主勝啦,有1.55倍已經係好低水架啦!
昨晚澳彩都有個傻盤  ~ 朗 斯  對  里 爾

里爾 0/+0.5 讓球盤死都唔轉盤,熱到 1.30,對家 2.50
結果和波順利開下盤,買 100 贏 15 蚊   :bird:
作者: Butt    時間: 2007-1-14 21:39     標題: 回復 #1 Sax. 的帖子

呢場波澳彩竟然開亞洲讓球盤!奇哉!

赫斯 [+0 / +0.5]  1.60
些路迪 [-0 / -0.5]  2.15
作者: Sax.    時間: 2007-1-14 21:58

引用:
原帖由 Butt 於 2007-1-14 09:39 PM 發表
呢場波澳彩竟然開亞洲讓球盤!奇哉!

赫斯   1.60
些路迪   2.15
而家再落飛至 @1.50,都係死不轉盤  
作者: Sax.    時間: 2007-1-14 21:58

作者: Butt    時間: 2007-1-14 22:01

馬會赫斯個加一即係受讓半球,荀過澳彩好多!
作者: Sax.    時間: 2007-1-14 22:33

赫斯  1:0   
作者: Butt    時間: 2007-1-14 22:35

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-1-14 22:33 發表
赫斯  1:0   

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0