標題: [原創] 以為執到吃個餐,原來天早有定數。 [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2011-9-21 18:04     標題: 以為執到吃個餐,原來天早有定數。

星期五,約了春天的同學仔們去長安錦瘦河山。因為早了從香港出發,而長安的B小姐又轉了去” 東味” 做儷人。幾個星期沒有見過她了。因為和她分手了。以後只是情人,而不是男女朋友了!其中分別是,情人是只是卜野,無責任的,女朋友是每個月$1,000的!

四點鐘到了她的家,還有一個小時她才要化裝去上班,當天她是大姨媽來了,不能做。就幫我吹了出來一次。五點,我才走。她去化裝!

六點半去到噤瘦山河,幾個師兄以經在房裡面了。囡囡來了幾轉,有五六十個。其中,媽咪留了一個給我!望落不錯。原來是湖北黃石的。名字和媽咪的一樣!好!就留下。

當天都沒有唱什麼歌,只是玩了一個晚上的色中。因為星期六的早上九點我要在九龍開會,所以沒有玩得很晚。十一點半,當他們跳光豬舞時,我就拖著我的囡囡回房了!

明天再續,先出住一點!8888888
作者: KMY89    時間: 2011-9-21 18:15

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-21 18:04 發表
星期五,約了春天的同學仔們去長安錦瘦河山。因為早了從香港出發,而長安的B小姐又轉了去” 東味” 做儷人。幾個星期沒有見過她了。因為和她分手了。以後只是情人,而不是男女朋友了!其中分別是,情人是只是卜野,無 ...
笑 ... 女朋友咪又係扑
作者: 7-siu    時間: 2011-9-21 18:30

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-9-21 18:15 發表 笑 ... 女朋友咪又係扑   
情人是有性無情嘛!
作者: alextian    時間: 2011-9-21 18:42

Please continue quickly!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-9-21 23:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-21 18:04 發表
星期五,約了春天的同學仔們去長安錦瘦河山。因為早了從香港出發,而長安的B小姐又轉了去” 東味” 做儷人。幾個星期沒有見過她了。因為和她分手了。以後只是情人,而不是男女朋友了!其中分別是,情人是只是卜野,無 ...
七公, 此处高妹多吗? 质素如何?
作者: 7-siu    時間: 2011-9-22 14:47     標題: 回復 5# 的帖子

有,但我不敢說多!你要的是167以上的。

現在在什麼地方都以經超過160cm的,都叫做"model",儷人了!真他媽的B !!!!!!!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-9-22 15:48

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-22 14:47 發表

現在在什麼地方都以經超過160cm的,都叫做"model",儷人了!真他媽的B !!!!!!!
依家好女女买少见少了, 以后吾通要改口昧, 高矮通吃。。。
作者: professionho    時間: 2011-9-22 16:31

咁仲好, 浦浦清無手尾
and her attitude is good, when e ma comes
blow blow blow
作者: 9NgDap8    時間: 2011-9-22 19:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-22 06:47 發表

感谢资讯....很久没去长安啦...唉
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 14:19

回到房內,我自己先脫衣服,這是給囡囡一個信息,”喂!好開工喇!”。

囡囡脫衣服,36C,好靚的波,不過,因為23歲了,乳頭有點深啡色。西西雖然沒有反皮但也是大唇的。還好,沒有大黑邊。還可以吃得落。

但在床上的反應是超好!水多,一邊咀她,吻她的耳邊,耳下,小腿等,她的叫床聲從輕輕的哼哼聲到大力快動作抽插時的,攬緊我,的大聲叫床聲。另我覺得我的大男人高高在上!

因為星期六早上九點要在九龍塘開會。只好早點睡。沒有再多做愛。

星期六,早上六點半開車回香港。後來才知道,原來我搞錯了。是下個星期才開曾。白白浪費了一個這麼好的囡囡和早上 morning Q !!

所以,星期五共做了兩次,一次做出,一次吹出!還是正常的兩次。所以說是天有定數!
作者: KMY89    時間: 2011-9-23 14:27

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 14:19 發表
回到房內,我自己先脫衣服,這是給囡囡一個信息,”喂!好開工喇!”。

囡囡脫衣服,36C,好靚的波,不過,因為23歲了,乳頭有點深啡色。西西雖然沒有反皮但也是大唇的。還好,沒有大黑邊。還可以吃得落。

但在 ...

羨慕 ...
作者: AINY    時間: 2011-9-23 15:24

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 14:19 發表

但在 ...
系咪就系寻晚那个女女呢。。??吴错。。
作者: markLee    時間: 2011-9-23 16:34     標題: 回復 10# 的帖子

引用:
囡囡脫衣服,36C,好靚的波,不過,因為23歲了,乳頭有點深啡色。西西雖然沒有反皮但也是大唇的。還好,沒有大黑邊。還可以吃得落
七少吃得落既意思係指吃隻鮑魚 ? 哈哈 ( 我講笑咋)
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 16:40

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 15:24 發表

系咪就系寻晚那个女女呢。。??吴错。。
不是,這個是上星期五的。昨晚那個的report等Better+tomorrow 兄出了 report 我才加上去!但好正!也是36C,但個波,粉題,廷,又實淨。很有肌肉形!
作者: markLee    時間: 2011-9-23 16:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 16:40 發表

不是,這個是上星期五的。昨晚那個的report等Better+tomorrow 兄出了 report 我才加上去!但好正!也是36C,但個波,粉題,廷,又實淨。很有肌肉形!
正啊 !!!
恭喜七少有好野食 !!
作者: AINY    時間: 2011-9-23 17:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 16:40 發表

唉。。寻晚我就无好野吃。。。
作者: denny2000    時間: 2011-9-23 17:21

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 17:08 發表

唉。。寻晚我就无好野吃。。。
甘都系好事咖,那你個 contact list 可以小一個名,無甘快爆燈,好似只得1,000 contacts 咖渣。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 17:24

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 17:21 發表

甘都系好事咖,那你個 contact list 可以小一個名,無甘快爆燈,好似只得1,000 contacts 咖渣。。。。
你不是前晚在東味吃到好野嗎?人生不如意事,十常八九,你好的事,兩晚中有一晚是好的。以經是超額完成喇!
作者: denny2000    時間: 2011-9-23 17:26

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:24 發表

你不是前晚在東味吃到好野嗎?人生不如意事,十常八九,你好的事,兩晚中有一晚是好的。以經是超額完成喇!
7siu, 你都碰到好多好野啊。。恭喜恭喜。。

這個是對ainy 說的嗎?
作者: AINY    時間: 2011-9-23 17:26

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 17:21 發表

有甘多就好了。。
作者: KMY89    時間: 2011-9-23 17:34

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 17:26 發表

有甘多就好了。。

老實講,同柴爺食條東星都一千幾百,你果D百幾斤重 tim
作者: denny2000    時間: 2011-9-23 17:35

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 17:26 發表

有甘多就好了。。
一定有,不過你不斷更新,不斷delete。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 17:43

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 17:26 發表

7siu, 你都碰到好多好野啊。。恭喜恭喜。。

這個是對ainy 說的嗎?
是啊!但我收到料你都有吃好野喎!
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 17:45     標題: 回復 22# 的帖子

我粗算過,我都有"千人斬"了!
作者: denny2000    時間: 2011-9-23 17:56

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:43 發表

是啊!但我收到料你都有吃好野喎!
village girl 來咖。 好 fresh, 反應好大,幾驚她請我吃curry chicken,要搞下停下,slow her down。  

她第一次去DM 間酒店,又沒帶工具。到了房才好擔憂d問,無帶那個什瓣?差d想哭出來。。。

不過細mimi。。。個樣。。。聯想吳到邊個名星。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 18:07     標題: 回復 25# 的帖子

昨晚我在旁邊那間酒店找到個168CM, 2,6,8制的 36C囡囡,出來做了第四天。說過了國慶就回去了。有吃要襯早了!

現在想起都會硬!
作者: denny2000    時間: 2011-9-23 18:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 18:07 發表
昨晚我在旁邊那間酒店找到個168CM, 2,6,8制的 36C囡囡,出來做了第四天。說過了國慶就回去了。有吃要襯早了!

現在想起都會硬!
就系你吃的那個?  為什麼她不upgrade 自己做3811? 168,而家163都當model 啊
作者: 7-siu    時間: 2011-9-23 18:11

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 18:09 發表

就系你吃的那個?  為什麼她不upgrade 自己做3811? 168,而家163都當model 啊
我當然唔告訴她喇!貴了不是我也要多給300?除非我 lum 她唔好做。早點回家。然後,叫她出來打工,做正經工,然後我私有化!($1,000 / month 批發價那種)哈哈!
作者: AINY    時間: 2011-9-23 19:50

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:24 發表

无问题啦。。不喜欢也没弹或再叫其他女女或叫她早走。。妈咪见我不带女就已经了解。马上带翻个靓女上房。。粗粗地又食一餐。。 。。
作者: AINY    時間: 2011-9-23 19:54

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-9-23 17:34 發表

老實講,同柴爺食條東星都一千幾百,你果D百幾斤重 tim   
听晚就约好个粗壮西安。。一百二十斤。。八百块。。。
作者: AINY    時間: 2011-9-23 19:57

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 17:35 發表
一定有,不過你不斷更新,不斷delete。。。。
无啦。。小弟女票龄短。。只三四年。。又比较专一。。食用过既其实系好少。。
作者: AINY    時間: 2011-9-23 19:59

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:45 發表
我粗算過,我都有"千人斬"了!
我才百人斩。。 。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-9-26 13:53

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 19:59 發表

我才百人斩。。 。。。。
你一個星期上三件,一年都一百件喇!你後來居上得很快啊!
作者: AINY    時間: 2011-9-26 14:56

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-26 13:53 發表

你一個星期上三件,一年都一百件喇!你後來居上得很快啊!
都系跟著师兄搵食蔗。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-9-26 14:58

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-26 14:56 發表

都系跟著师兄搵食蔗。。。
是你搵食,囡囡食"蔗"!
作者: alextian    時間: 2011-9-29 14:59

7-siu really has good stamina, good taste n good action! I really admire!
作者: 7-siu    時間: 2011-9-29 16:12

有個卜街把我這個帖告訴了B小姐。B小姐还把这个卜街的名字告诉了我。请各位自重!要我开口吊就无瘾了吧!

这个人物以前常常和我,大海等一齐去朱古力厂的!

把我们的帖拿去做人情是沟不到囡的。要沟囡我可怕以开班授课!不要如此贱格!
作者: glucerna    時間: 2011-9-29 17:10

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-29 01:12 AM 發表
有個卜街把我這個帖告訴了B小姐。B小姐还把这个卜街的名字告诉了我。请各位自重!要我开口吊就无瘾了吧!

这个人物以前常常和我,大海等一齐 ...
快喲開名啦,估估吓..好易搞錯架!!!!
作者: AINY    時間: 2011-9-29 18:06

战友们应该是同一阵线的,点可以同D女爆战友既野呢!

之前西门兄话女女问他是不是在什么网写野、吴知系咪都系呢位师兄爆既呢!

Tum女咪送苹果4,送钱,送楼咯,爆兄弟料无用既!
作者: Allen05    時間: 2011-9-29 18:22

Me too, I am 百人斩。。 。。。。 my MSN group nickname also is 百人斩  
作者: Allen05    時間: 2011-9-29 18:25

who's that guy ?stay on the  doing this no use ga , brother should stay on the same line !
作者: simonkok    時間: 2011-9-29 18:57

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-29 18:06 發表
战友们应该是同一阵线的,点可以同D女爆战友既野呢!

之前西门兄话女女问他是不是在什么网写野、吴知系咪都系呢位师兄爆既 ...
所以我咪而家好怕寫野囉。。。
祗係間唔中答下嘴。。。。
作者: simonkok    時間: 2011-9-29 18:58

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-29 16:12 發表

这个人物以前常常和我,大海等一齐 ...
我識唔識嫁?
作者: Lighter    時間: 2011-9-29 19:24

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-29 17:10 發表

快喲開名啦,估估吓..好易搞錯架!!!!
仲使估....一定系你啦
作者: Allen05    時間: 2011-9-29 19:25

definitely not me la !
作者: glucerna    時間: 2011-9-30 03:14

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-9-29 04:24 AM 發表

仲使估....一定系你啦
我從來唔玩QQ..係你定係我呀!!!!
作者: 7-siu    時間: 2011-9-30 13:28

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-30 03:14 發表

我從來唔玩QQ..係你定係我呀!!!!
串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!
作者: def_lo    時間: 2011-9-30 14:00

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-30 13:28 發表 串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!
唉,都唔明呢啲人係乜心態!至欖憎呢種「是非當人情」嘅人渣!
啲野響度大家講就當吹水,唔代表可以周圍唱,尤其係當時人!
之前都有過所謂兄弟咁做,而家同佢連friend都冇得做!
作者: TenderTrap    時間: 2011-9-30 17:53

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-9-30 14:00 發表
唉,都唔明呢啲人係乜心態!至欖憎呢種「是非當人情」嘅人渣!
啲野響度大家講就當吹水,唔代表可以周圍唱,尤其係當時人!
之前都有過所謂兄弟咁做,而家同佢連friend都冇得做!
絕對認同!!
作者: denny2000    時間: 2011-9-30 18:34

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-30 13:28 發表

串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!
我反而想知 b小姐是你那一位後宮? 太多了。
作者: glucerna    時間: 2011-10-1 02:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-29 10:28 PM 發表

原來系呢条杏知橙...我仲以為係唔飲酒果位C兄tim...
作者: 7-siu    時間: 2011-10-3 18:23

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-1 02:13 發表

原來系呢条杏知橙...我仲以為係唔飲酒果位C兄tim...
唔飲酒那個反而不會做這些。只是在人家女朋友的QQ空間上留一些不適當的話吧了!
作者: simonkok    時間: 2011-10-3 21:14

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-3 18:23 發表

唔飲酒那個反而不會做這些。只是在人家女朋友的QQ空間上留一些不適當的話吧了!
問題係你甘唔小心。。。俾人地知道左你女友qq號喔。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-10-4 11:43     標題: 回復 53# 的帖子

穿我的這個不是在QQ的,是見談!他在我識B小姐前就B小姐就坐過他的台。只是因為她不怎樣喝酒,沒有出台。

而不喝酒那個就問囡囡拿QQ號。
作者: simonkok    時間: 2011-10-4 18:43

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-4 11:43 發表
穿我的這個不是在QQ的,是見談!他在我識B小姐前就B小姐就坐過他的台。只是因為她不怎樣喝酒,沒有出台。

而不喝酒那個就問囡囡拿QQ號。
甘多哥仔對b小姐有興趣。。。甘囡囡一定好正!
作者: 7-siu    時間: 2011-10-6 14:09

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-4 18:43 發表

甘多哥仔對b小姐有興趣。。。甘囡囡一定好正!
又唔算怎麼靚。只是大波,波形很靚,小草坪,一線小溪水!

大根兄要相頭的,唔arm 你胃口的!
作者: glucerna    時間: 2011-10-6 14:18     標題: 回復 56# 的帖子

波形很靚,小草坪,一線小溪水!
---------------------------------------------------

天生一個仙人洞, 無限風光在險峰!!!
作者: 7-siu    時間: 2011-10-10 18:07     標題: 回復 57# 的帖子

所以有些不自儘力的昂九以為洩流了這些帖子的料就可以溝到囡。不知,囡囡只會覺得這是無腦的人才會做的事!

事後,還是要告訴我!剃人頭者,人亦剃其頭!
作者: DonCorleone    時間: 2011-10-12 11:18

西安120斤,好粗壮。。。你真幸福
作者: amoygarden    時間: 2011-10-13 18:51

good good good
作者: tt_gcru    時間: 2011-10-18 21:57

七少兄, 唔知系咪我以前在虎门一起玩过果位七少呢?   tt
作者: 7-siu    時間: 2011-10-19 00:40     標題: 回復 61# 的帖子

当然是喇!你無找贱碧咩。
作者: tt_gcru    時間: 2011-10-19 11:10

贱碧好内都无出来唱k啦。他玩骨多d。刚刚睇反太平果d照片,好怀念。记得有一晚原来坐台果条女唔出街,搵左个助里来过夜补飞,都好采唔驶吃自己。

原来你现在去ca玩多,我不在香港,过两个月反来  join 你地玩得唔得啊?

作者: 7-siu    時間: 2011-10-19 13:17     標題: 回復 63# 的帖子

當然ok 喇!老朋友。這幾年都還和他們,例如,咸魚,黎仲得,光頭仔,老碧等春茗吃飯。
作者: tt_gcru    時間: 2011-10-19 14:33

good ! 你有qq吗? 我PM 你 我的qq,到时联系。
作者: 血魔    時間: 2011-10-22 18:23     標題: 回復 32# 的帖子

氣百人斬都是幾百後啦

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0