標題: 公公正式出宮 [打印本頁]

作者: Retav    時間: 2011-10-17 11:51     標題: 公公正式出宮

好耐無打報告, 都唔識點打了, 呢個可以講系真正出宮之後既第一個既第一個報告…
一段維持左4.5年既姻緣, 最後都要以分開告終. 無奈,可惜, 但又無辦法,只希望一切安排妥當後, 大家都有新的開始..
將來就只有天才知道了...

Day 1
黃昏到左cp, 一個因為某某既關系, 都重新認識既地方…
聯絡左七公知道時間人物地點之後, 自己羅左相熟酒店放就出發…
去到1/2 島得一個兄弟系度… 雖然無玩甘耐, 原來都系老規矩, 訂房個組既媽咪未帶房,
其他媽咪都唔敢入黎…
妖, 甘就快d啦… 但系個媽咪就做左神龍, 重要系唔見首唔見尾個隻…
最後三催4請先黎…

幾年黎雖然都做cdrom, 但都聽過呢度d 既, eatable rate幾高…
又都真系唔錯, 不過有d女女就另我以為我去左萬國或者世盛… 塊面真系黑到死乜乜甘…
唉, 有個重幾得添架…

唯有睇多幾組啦… 有一組入黎, 我見到右手變第一個幾ok, 又有d似後生細粒版既黃伊文 (後來知道真名既意思系熊貓, 兄弟自己意會啦), 有d想點,
又有second choice 右手邊第3個細細粒, 系真系好q細粒有好cute 既…
猶豫間有兄弟點左小熊貓, 細佬就想直接點細細粒… 但又多心甘想睇下其他…
好, 自己出去揀… 一出去就見到那個黎自萬國既女女, 好明顯佢仍然掛住萬國個份工, 甘我就無謂花時間開度佢啦…
哈哈… 兜左兩轉, 我既選擇系唐英年… 吊… 叫佢去x啦… 我既選擇系細細粒…
點解講揀女都港甘耐.. 當然有下文啦…

揀完就去食飯喇…
系食飯既認識左傳聞中既師傅, 同埋另一d朋友…
大家吹下水, 又飲又笑… 噢… 原來, 細佬入宮4年了…真系有點

深宮深處,
不知民間境況,
今回重出宮門,
好壞熟難料..

都系唔好甘q文學.. 系飯間, 得知一個驚人事件… 直接改變左我下半”身”既命運…
兄弟, 睇清楚呀, 系身, 唔系生…
原來揀左小熊貓既兄弟, 今晚老相好殺到, 睇怕今晚都系要放熊貓返4川…
系呢一刻, 我又回復死太監既淫賤諗頭了…
同兄弟商量好, 確定佢既老相好真系會到,…
我就同細細粒講, 話我今晚有事, 唔可以過夜… 但系就抄左牌, 話聽日再搵佢…

之後搵左個機會, 偷偷同小熊貓講, 話要今晚佢倍我, 問佢制唔制… 甘一定無問題啦, 唔系邊有報告講落去,
但佢就話叫我唔好甘陽, 因為同細細粒同組又熟, 唔系甘好意思…
甘我就重ok啦.. 一於用盡等價交換呢個理論,同細細粒調下情,睇下聽日系咪會叫出黎食...

七公有時又真系幾鬼馬,有一野,他見細細粒行開左,竟然拉住小熊貓隻手同我隻手拉埋一齊,搞到小熊貓面紅紅甘即時縮開...
哈哈...多謝七公, 玩k重玩埋偷情feel... thank you!!

跟主差唔多時候,細細粒就話有d倦,而我又唔會帶佢走,就放生左佢,臨行重打左一野wheel wheel 先…
聽日真系食唔食好呢… 哈哈..
送走左細細粒, 當然一個羅友坐埋小熊貓度啦…
系呢個時後, 見到佢完來系骰盅高手, 又識講廣東話 (佢系貴州人, 唔系4川啊,你估我真系搵隻熊熊貓過夜嗎..)
又好似都幾飲得… um… 會唔會今次瀨野帶左個老手過夜呢… 不過唔理啦, 都系食相頭吧…

之後玩既過程唔講啦.. 好多細節留比7公講下啦…
甘當然後來就埋單宵夜返酒店…

今晚既surprise就由呢一刻開始喇…
1)  搭的士返去酒店, 小熊貓話佢比…
2)  去便利店買水, 佢又話佢比…
3)  上到房, 細佬開左部notebook 睇下公司email, 問佢玩唔玩, 佢話唔玩
4)  之後沖涼… 怕醜, 要分開沖..
5)  最surprise既系, 21歲既佢, 皮膚好似bb, 一線, pink lin, 重好鬼tight…
6)  之後睡覺時, 要我系後面攬住佢拖住我隻手黎訓…

頂, 甘鬼舒服, 搞到我5點幾醒左想整醒佢黎一野, 不過見佢真系訓到熊貓甘, 就由得佢, 直到差不多起來才做早操, 之後再抱著訓多陣先走…
拿, 七公, 下個禮拜如果再系呢個場, 我就唔洗揀女喇… 一於返食…
之後同七公他們飲茶後就分道揚鑣, 因為某某話可能今晚到, 無計, 如果唔系真系想一齊去長安…

Day 2
自己一條友遊左去中元街行下, 之後都系食下野, 問下語爾多既價錢, 最後都無上去..
因為一心諗住食埋細細粒…
返到酒店打比細細粒, 話今晚都系過唔到夜, 但系叫佢過黎一q, 佢又ok…
甘過程都系個d…
相比下, 細細粒就真系乜都細d. 但反而唔夠小熊貓甘fresh…
不過, 都系食得過既…返食? No lah, 可以作為一個幾好既後備...

當晚結果自己一個休息, 因為某某話買唔到火車票, 又話我無同講有廣交會... 搞到d票好緊張...
OK, 適當既休息都好既...

Day 3
一早訓醒去金地利搵老相好,想整返過早餐,點知佢唔方便,只好按一個鐘走人...
過返去ky, 我既主場, 點知阿兒無返(阿兒系主任,唔系女女..),佢搵條傻既黎幫我,搞到我一早叫佢留既女留唔到,好在阿兒最後都打去鐘房,幫我搵左見白白淨新黎既女女...
不過ky都重系甘差多人, 我去到個陣有成9個客等緊...
之後就無乜野講啦...

晚上某某回來,兩個人食完飯返去酒店溫馨下再重聚下... 
好彩系去完ky後返左去酒店訓到某某返黎... 如果唔系就可能比人問我,做乜甘倦既...點解稀左既...

哈哈..
特別鳴謝:
師傅既飯局
七公既建議
K兄弟既慷慨
作者: AINY    時間: 2011-10-17 12:12

哈哈。。公公出山小弟又刚入定。。以后会有机会一齐玩啦。。
果个妈咪系咪 “有得分” 呢。。真要打屁股。。
作者: kenny01    時間: 2011-10-17 14:17

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-17 11:51 發表
好耐無打報告, 都唔識點打了, 呢個可以講系真正出宮之後既第一個既第一個報告…
一段維持左4.5年既姻緣, 最後都要以分開告終. 無奈,可惜, 但又無辦法,只希望一切安排妥當後, 大家都有新的開始..
將來就只有天才知道 ...
今次都應該你讓返我啦呱.....
作者: KMY89    時間: 2011-10-17 14:19

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-17 11:51 發表
將來就只有天才知道 ...
果晚個DJ 見野蠻走左,問我可唔可以幫佢交租,呵呵 ...
作者: KMY89    時間: 2011-10-17 14:20

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-17 12:12 發表
哈哈。。公公出山小弟又刚入定。。以后会有机会一齐玩啦。。
果个妈咪系咪 “有得分” 呢。。真要打屁股。。
你係入冊
作者: KMY89    時間: 2011-10-17 14:23

果晚昌哥果個得 (唔知 Part II) ,版主果個有 1.65 重平底鞋,夠玩得
作者: KMY89    時間: 2011-10-17 14:35

我個 Partner X總落黎坐坐,果個高妹都好正,又話皮膚好滑
又嘴又摷 ,重即場驗平安鐘,我坐對面,佢打開個罩睇:咦咦 ... 重粉紅 wor ... 於是,火雞話:係?又去睇睇 ...
好似動物園

晒料?

只能這樣說 ....
作者: kenny01    時間: 2011-10-17 15:18

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-17 14:35 發表
我個 Partner X總落黎坐坐,果個高妹都好正,又話皮膚好滑
又嘴又摷 ,重即場驗平安鐘,我坐對面,佢打開個罩睇:咦咦 ... 重粉紅 wor ... 於是,火雞話:係?又去睇睇 ...
好似動物園

晒料? ...
你就係鐘意咁, 唔係你都唔揀半島啦...
作者: Retav    時間: 2011-10-17 15:34

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-17 14:17 發表

今次都應該你讓返我啦呱.....
我都唔知出唔出到黎... 我既某某返左黎.. 可能要睇下d時間先... 我唔在場你想點玩咪點玩... 嘻嘻... 不過佢話下星期唔返工等我wor...
作者: Retav    時間: 2011-10-17 15:37

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-17 14:35 發表
好似動物園

晒料? ...
昌哥系第二日既口交報告話, 系十分極度超級滿意... 話又放又好玩啊...
我既小熊貓就真系out of my expectation...
你個朋友個件真系好白又嫩... 不過衰在打電話都講左20-30分鐘, 唔小佢都唔返黎...
作者: Retav    時間: 2011-10-17 15:38

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-17 14:19 發表

果晚個DJ 見野蠻走左,問我可唔可以幫佢交租,呵呵 ...   
你應該拿拿林話好, 跟住捉入廁所整返一野...
作者: simonkok    時間: 2011-10-17 16:39

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-17 14:35 發表 我個 Partner X總落黎坐坐,果個高妹都好正,又話皮膚好滑 又嘴又摷 ,重即場驗平安鐘,我坐對面,佢打開個罩睇:咦咦 ... 重粉紅 wor ... 於是,火雞話:係?又去睇睇 ...好似動物園   晒料? ...
哗!。。。乜島上玩到有錢佬甘放?
作者: Retav    時間: 2011-10-17 17:01

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-17 16:39 發表
哗!。。。乜島上玩到有錢佬甘放?
我聽到媽咪話系新女19歲.. 可能新女唔識嗌 "唔好"... 咪比d叔叔系甘玩囉...

至於1/2島系咪真系甘好玩... 甘我唔排除系因為細佬好耐無玩night K, 變左豬罅都當貂嬋啊...
你咪黎返幾次試下囉..
不過真系唔好揀個d萬國既員工... 真系幾正都想一腳伸佢走... 蟹口蟹面...
作者: PLAI    時間: 2011-10-17 17:26

作者: Lighter    時間: 2011-10-17 20:34

引用:
好似動物園

晒料? ...
我只坐係到聽佢話係粉红色.
同埋現埸問大夫:
粒的大唔大? 大夫即時插隻手入去話唔大.
個邊呢? 大夫又插另一邊話一樣.
實唔實淨?大夫就揸下話好實淨.

我打隻牌俾佢,佢就隻隻系我面前上晒
作者: alexy_zzr    時間: 2011-10-17 21:26

作者: simonkok    時間: 2011-10-18 10:15

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-17 15:34 發表

我都唔知出唔出到黎... 我既某某返左黎.. 可能要睇下d時間先... 我唔在場你想點玩咪點玩... 嘻嘻... 不過佢話下星期唔返工等我wor...
甘開心番食。。。。
會唔會變左做長客。。。
作者: kenny01    時間: 2011-10-18 10:16

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-18 10:15 發表

甘開心番食。。。。
會唔會變左做長客。。。
無返幾下手段, 點叫做老雀呀....
作者: Retav    時間: 2011-10-18 11:42

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-18 10:15 發表

甘開心番食。。。。
會唔會變左做長客。。。
唔會做長客啦... 呢排同正印搞緊分開既野, 等簽完字就真系變回自由人...
不過找唔會再玩結婚呢樣野...

如果師兄們有興趣, 細佬可能會另外開文講下我呢幾年究竟發生乜事, 點解會鐘意我老虎鐘意到自宮做太監...
但最後都分手收場...

而且我亦都有個某某系cp...
至於小熊貓, ok 既咪返食多兩次吧... 一有d古怪既咪搵第二個囉..例如又話手機跌落屎坑啊呢d老套橋...
作者: Retav    時間: 2011-10-18 11:44

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-18 10:16 發表

無返幾下手段, 點叫做老雀呀....
細佬唔敢認系老雀...我都只系以前玩得多而已...
呢幾年入左宮, 只系定時出黎去下sn.. 餐餐清...唔敢亦唔會亂上船...

不過真系見過聽過太多唔同既女女手段... 所以玩得小心d而已..
作者: 7-siu    時間: 2011-10-18 15:44

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-18 11:44 發表

細佬唔敢認系老雀...我都只系以前玩得多而已...
呢幾年入左宮, 只系定時出黎去下sn.. 餐餐清...唔敢亦唔會亂上船...

不過真系見過聽過太多唔同既女女手段... 所以玩得小心d而已..
曾經自宮,想必已經練成絕世神功!小小的魔女,傷唔到你的!
作者: markLee    時間: 2011-10-18 21:14

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-18 15:44 發表

七少我聽過有人話:
就算自宮亦未必成功 !
但未曾自宮也可成功 !!
哈哈哈!!
作者: Retav    時間: 2011-10-19 02:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-18 15:44 發表

當然傷不到我了...
但是這兩天已經在不停的聯絡了..
七公, 今個星期的行程如何呢..
作者: simonkok    時間: 2011-10-19 11:50

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-18 11:42 發表

唔會做長客啦... 呢排同正印搞緊分開既野, 等簽完字就真系變回自由人...
不過找唔會再玩結婚呢樣野...

如果師兄們有興趣, 細佬可能會另外開文講下我呢幾年究竟發生乜事, 點解會鐘意我老虎鐘意到自宮做太監 ...
等你搞掂d手尾之後。。。再慢慢講故事。。。
哩度有樣野好。。。大部份都有經驗之人。。。
慢慢交流下。。唔急的。。。
作者: Retav    時間: 2011-10-20 11:17

噢... 今個星期有變數... 頂, 某某病倒了... 昨晚又放工過左去... 睇怕今個星期要照顧某某抽唔到身了...
作者: 7-siu    時間: 2011-10-20 13:51

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 11:17 發表
噢... 今個星期有變數... 頂, 某某病倒了... 昨晚又放工過左去... 睇怕今個星期要照顧某某抽唔到身了...
原來某某就是那拉氏,你就係大太監來連英!
作者: Retav    時間: 2011-10-20 17:25

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 13:51 發表

原來某某就是那拉氏,你就係大太監來連英!
佢系大孖...但系我久唔久見到細孖都仍然有幻想... 唔系想點... 不過.. 男人既野.. 好正常啊..
作者: 7-siu    時間: 2011-10-20 17:46

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 17:25 發表

佢系大孖...但系我久唔久見到細孖都仍然有幻想... 唔系想點... 不過.. 男人既野.. 好正常啊..
孖妹雙飛的確是令男人有無邊的幻想的!
作者: simonkok    時間: 2011-10-20 20:38

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 17:46 發表

孖妹雙飛的確是令男人有無邊的幻想的!
:lol。。。。。。。。。。。。
。。。。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-10-20 23:30

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-20 20:38 發表 :lol。。。。。。。。。。。。。。。。。。:cla ...
大根,你唔好想了!大孖钟意上你,细孖唔会再俾你上的了!姐夫!
作者: Retav    時間: 2011-10-21 09:43

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 23:30 發表

大根,你唔好想了!大孖钟意上你,细孖唔会再俾你上的了!姐夫!
頂, 故事就系甘發展了...
認識細孖在先, 當然有乜乜乜啦...
之後識左大孖, 就喜歡左大孖, 細孖嬲左一輪, 不過後來都無事...
當然, 佢而家系叫我姐夫... 當然亦一定唔同我乜乜乜了... 我亦都唔想...
至於心中有可想法都系諗下個種...唔會亂黎喇... 我系鹹濕(呢度有邊兄弟夠膽話自己唔系), 但我唔系傻既..
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-10-21 10:10

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-20 17:25 發表

利害!佩服! 食完细孖食大孖! 如可以大细孖双飞就至高境界了!!!
作者: Retav    時間: 2011-10-21 11:31

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-10-21 10:10 發表

利害!佩服! 食完细孖食大孖! 如可以大细孖双飞就至高境界了!!!
唔好比人知啊...
作者: simonkok    時間: 2011-10-21 12:50

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-21 09:43 發表 頂, 故事就系甘發展了... 認識細孖在先, 當然有乜乜乜啦...之後識左大孖, 就喜歡左大孖, 細孖嬲左一輪, 不過後來都無事...當然, 佢而家系叫我姐夫... 當然亦一定唔同我乜乜乜了... 我亦都唔想...至於心中 ...
C兄,你試過大細孖一齐食未。。。。。我就
作者: Retav    時間: 2011-10-21 14:20

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-21 12:50 發表
C兄,你試過大細孖一齐食未。。。。。我就
我? 唔好問啦...呢度好多二五仔, 再講就有人知道佢地系邊個喇...
作者: 血魔    時間: 2011-10-22 16:34     標題: 回復 4# 的帖子

不会吧,你个样又唔系好骗
作者: wongyiu    時間: 2011-10-23 15:58

thank you for sharing.
作者: KMY89    時間: 2011-10-24 00:26

當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 ,拍拍蘿柚,要不EU解體,要不有能力的脫離,or把陀衰家逐出,自生自滅。

在呢日未到前,股票都係有衰冇旺,所謂反彈都係虛火

有些國家唔入 Euro 現在佩服他們的智慧

日本仔三年換六個首相更是 thumb up,令日本人明白唔好依賴政府

共產黨鐵腕,睇住溫州仔跳樓走路,頂住銀行,其他的亂不了,至少,但願如此

現在這段時間,買落沽空本有可為,可是香港牛熊打靶既 volume 係 Las Vegas 既10倍,是澳門(號稱世界第一賭城既4倍),香港才是世界第一大賭場 ,大鱷圍住個 Pool 炒上殺熊炒落殺牛,呵呵 ... 連孖展都唔使補,同散戶賭大細,到位即打靶

先排連糧食都賭,CBOT 的升跌已無理性可言,KMY 做了幾十年,都感唏噓

忍耐是美德,如果小注怡情,可考慮些 1,000 點的熊証,手上有貨宜盡沽,第日在低位再入,KMY 沒有麥嘉華的悲觀,但年底15,000點以下是我的估計

微末淺薄,請指導

作者: Retav    時間: 2011-10-24 09:40

多謝師傅指教... 真的無乜信心了..
作者: glucerna    時間: 2011-10-24 10:23

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-23 09:26 AM 發表
當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 , ...
老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家要倒輸!!!

沙士...雷曼爆煲"我地"未驚過...今鋪..係柯達细佬"柯突"!!!!
作者: Retav    時間: 2011-10-24 10:55

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-24 10:23 發表

老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家 ...
細佬一定及唔上各位大佬既財力, 但系呢次我都輸到入肉.. 之前買賣房子賺到既錢都變左蟹... (唔好話我抄樓, 只系賺小小水位就放手個種)...
有部份重系我前老虎既添, 搞到而家分開左都重好似欠左佢甘... 真系比個市玩死...

而家唔敢再投放資源, 只系想跟d大佬沽下個市, 又系賺返小小就走頭個種... 而家個市甘, 真系走慢d都死...
作者: garylock    時間: 2011-10-24 11:19     標題: 回復 38# 的帖子

Wa!!!!  Agreed 100%.  Surprised to see expert opinion here.
作者: KMY89    時間: 2011-10-24 23:22

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-24 10:23 發表

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家 ...
柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...
作者: glucerna    時間: 2011-10-25 01:40

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 08:22 AM 發表

柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...  
睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个就pang走..飯堂是天堂呀!!!
作者: KMY89    時間: 2011-10-25 10:34

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 01:40 發表

睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个 ...

點解?唔明 ...
作者: glucerna    時間: 2011-10-25 11:34

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 07:34 PM 發表

點解?唔明 ...   
捧mami場坐第一條囡.......15分钟,有十分鐘望住個电話....mami話幫我換..唔洗比$!!!

第二個坐左半粒钟話九點家姊從廣州過來找她..要早走..收一舊...

第三個坐抵無耐有人話鐘意..點知佢話唔方便..mami話佢唔早響..吊條囡..又話叫唔好比$..我係門口比咗一舊水佢!!!!
作者: AINY    時間: 2011-10-25 11:40

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 11:34 發表

捧mami場坐第一條囡.......15分钟,有十分鐘望住個电話....mami話幫我換..唔洗比$!!!

第二個坐左半粒钟話九點家姊從廣州過來找她..要早走..收一舊...

第三個坐抵無耐有人話鐘意..點知佢話 ...
边间五星大场呀。。CP..??  
不过师兄已自己带女。。再坐女就吴系帮女啦。。阻住人搵食添啦。。仲坐三个。。
作者: kenny01    時間: 2011-10-25 12:05

係咪星期五六呀, 咁好多女一個星期都係搏兩三晚
如果唔係去街, 諗下計走另一台都係正常既.
作者: 7-siu    時間: 2011-10-25 12:32     標題: 回復 47# 的帖子

我一有空就開始寫一篇叫做"連續兩個星期飯堂踏屎記"!
作者: AINY    時間: 2011-10-25 12:57

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-25 12:32 發表
点解吾带你D旧菜过去呢。。周五六饭堂一般都无好野啦。。
作者: kenny01    時間: 2011-10-25 14:52

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-25 12:57 發表

点解吾带你D旧菜过去呢。。周五六饭堂一般都无好野啦。。
七少鐘意新鮮嘛...
作者: Retav    時間: 2011-10-25 16:27

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-25 12:32 發表
我系君記都試過連續兩次踩屎... 搞到我促住個經理黎話.. 其實唔關佢事... 佢未返, 叫個細既黎招乎我... 唔知我系熟客.. 又要我等房, 有帶d恐龍黎...
作者: Retav    時間: 2011-10-25 16:29

唔得喇... 上個禮拜比阿二話唔舒服要陪到佢舒服, 結果去完買杉就話無事... 但系我細佬同荷包就唔系好舒服... 今個星期真系要搵返兩餐好既... 因為阿二雖然好返, 但系那個又黎左.. 重系無得搞... 頂...
作者: glucerna    時間: 2011-10-25 21:27

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-24 09:05 PM 發表
係咪星期五六呀, 咁好多女一個星期都係搏兩三晚
如果唔係去街, 諗下計走另一台都係正常既.
係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!
作者: simonkok    時間: 2011-10-26 02:43

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 21:27 發表

係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!
哦。。原來你去左哩間!
作者: Retav    時間: 2011-10-27 10:00

吊九你, 尋晚去左睇阿二.. 同佢食完飯...
我就準備返香港...
佢就話同幾葛朋友去阿馬遜玩下...
我本來都無所謂...
點知送左佢過去, 都未入去, 只系門,
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就攬落阿二既兩個朋友度, 我問阿二, 你地好熟架...
佢話唔系...
跟手條友唔理我既存在, 一手又想拉阿二...
我一野企系阿二前面... 一邊問佢... "你干嘛喇.."
阿二d朋友即場拉開條友... 條友重想有其他野想講...
都比阿二既朋友制止左...

我同阿二講, 你入去我就以後都唔過黎...
我亦都比多個選擇佢, 我話都唔想你難做, 一系你入去打聲招呼就走, 我系道等你...
阿二見我黎真火, 就入左去打聲招呼就出來, 我送左佢返家我就走...

你老尾... 其實我自己都試過, 去k無女, call d 相好出來, 又問佢有無其他姐妹可以叫埋黎玩, 等我d朋友都有野食...
阿二系唔知昨晚佢d朋友會叫d甘既人黎...系回程既途中重用湖南話罵佢朋友,
仲以為系自己朋友去玩...
阿二知我識聽湖南話... 但佢朋友唔知... 佢朋友夠膽同阿二講, 唔知道我會送阿二過黎, 亦都唔知條友甘心急...

佢朋友重話, 就系阿二識左我, 無返工後就無出黎玩, 見甘耐喇, 就叫埋佢黎頂下充數...
我即場吊條八婆... 你有你賺錢, 我唔理.. 你下次再搵阿二黎, 就算系充數, 唔洗佢去做乜, 我都唔會放過你...

條八婆估唔到我識聽佢地既對話... 當堂啞左...

阿二重想打完場, 話, 你知我就算入左去我都唔會比人對我點啦, 不用那麼大脾氣...
我就對阿二講, 裡面系乜野地方, 你同我都好清楚, 你好鐘意有事無事比人攬嗎...

條八婆見過幾次, 都無見過我來火系甘樣...
佢兩個都唔敢出聲.. 直到我返左香港, 阿二就死狗甘話唔會有下次了...
作者: glucerna    時間: 2011-10-27 10:45

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:00 PM 發表
我就準備返香港...
我本來都無所謂...
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...
如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....

三唔識七佢地大六一家親...我唔去睇唔到..當无事....

有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可以來..男不歡迎!!!
作者: Retav    時間: 2011-10-27 10:53

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 10:45 發表

如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....h:" />

有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可 ...
我其實亦無所謂佢去玩下... 唔好 cross the line 就ok... 但系條友見我系度都甘能樣... 真系彿都有火...
作者: glucerna    時間: 2011-10-27 11:16

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:53 PM 發表

我其實亦無所謂佢去玩下... 唔好 cross the line 就ok... 但系條友見我系度都甘能樣... 真系彿都有火...
師兄...我地唔係度...cross the line就實有啦...睇唔到...咪當無囉...
作者: Retav    時間: 2011-10-27 12:00

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 11:16 發表

師兄...我地唔係度...cross the line就實有啦...睇唔到...咪當無囉...
呢d野.. 講個信字囉..
作者: KMY89    時間: 2011-10-27 14:18

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 10:00 發表
我就準備返香港...
我本來都無所謂...
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...

二嫂實掩住半邊嘴笑:哦 ... 原來佢咁肉緊我 .... 隻底牌係K ...
作者: Retav    時間: 2011-10-27 14:21

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 14:18 發表

二嫂實掩住半邊嘴笑:哦 ... 原來佢咁肉緊我 .... 隻底牌係K ...   
師傅咪笑我啦.. 甘有人當住你面拉野蠻嫂, 難道你都可以無野...
作者: KMY89    時間: 2011-10-27 17:34

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 14:21 發表

師傅咪笑我啦.. 甘有人當住你面拉野蠻嫂, 難道你都可以無野...

我會由得佢,再打110.
作者: jjchan218    時間: 2011-10-27 22:46

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 10:45 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=15632762&ptid=519126][/url]
如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....h:
有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可 ...
引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 11:16 發表
CHing好睇得開, 其實你人不在那里乜野都可以發生的
佢地真係好容易一家親
作者: Retav    時間: 2011-10-28 09:52

引用:
原帖由 jjchan218 於 2011-10-27 22:46 發表

CHing好睇得開, 其實你人不在那里乜野都可以發生的
佢地真係好容易一家親
講真, 細佬系入宮之前都識有過唔少霧水姻緣 (吊, 甘能文雅..沉過幾次就沉過幾次啦..)
睇下d女女既老家系邊, 真系有時其他老一輩既說話都幾真...
比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真系非常顧家的... 會用盡佢地既錢供細佬, 供老豆老母...

有或者湖南既... 湘女多情, 唔系話佢地好花心... 系話佢地如果真系認定一個男人, 個男人就算對佢再差, 佢都好似死狗甘跟到實...不過, 佢地既死穴系其他女人.. 如果佢既男人有第二個女人, 如果只系玩玩下既無所謂, 但如果佢既男人同第二個女人來真既... 佢地會變得好恐怖, 系心狠手辣個種...

4川 既雖然系好溫柔又白, 但系就爆起黎火辣好多...可能真系食麻辣火鍋食得多吧..

貴州既就好鬼直... 罵人可以完全唔留情面既...

其實廣東既反而比較現實... 我識過一個惠州既... 就真系樣樣都清清楚楚... 好想無拖無欠甘...

細佬愚見..
作者: 血魔    時間: 2011-10-28 11:10     標題: 回復 65# 的帖子

非常认同可惜发现这个真理太迟了
作者: Retav    時間: 2011-10-28 12:29

引用:
原帖由 血魔 於 2011-10-28 11:10 發表
非常认同可惜发现这个真理太迟了
你中過很多次招嗎..
作者: 血魔    時間: 2011-10-28 15:44     標題: 回復 67# 的帖子

一次,就致命,害我現在求生不得,像個活死人一樣
作者: simonkok    時間: 2011-10-30 23:47

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-28 09:52 發表

講真, 細佬系入宮之前都識有過唔少霧水姻緣 (吊, 甘能文雅..沉過幾次就沉過幾次啦..)
睇下d女女既老家系邊, 真系有時其他老一輩既說話都幾真...
比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真 ...
仲有安徽囡囡。。。好鬼痴身。。。。
作者: glucerna    時間: 2011-10-30 23:56

識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!
作者: simonkok    時間: 2011-10-31 09:31

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-30 23:56 發表 識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。
作者: glucerna    時間: 2011-10-31 10:23

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-30 06:31 PM 發表
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。
千金易得..一票難求!!!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-10-31 10:35

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-28 09:52 發表

比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真 ...
广西的老三比较纯些。。。, 湖北的老二真心爱我。。。

小弟被湖南、四川的女女伤害的最深。。。
作者: 7-siu    時間: 2011-10-31 12:32

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-31 10:23 發表

千金易得..一票難求!!!
得到你就自然最難得的"鈔票"都有喇!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0