標題: [原創] 幫我吹,大力吹,吹出來 !! [打印本頁]

作者: markLee    時間: 2011-12-15 15:38     標題: 幫我吹,大力吹,吹出來 !!

幫我吹,大力吹,吹出來 !!

日期: 星期五
地點: 日日豪
人物: 已經不重要,因為有成13 羅漢,有d坐兩個,有d坐3個,高峰期 (加埋識既又串門既)成40幾人係房入面
女: 太多,各人品味不同,大千世界

我果個: 河南人,好玩,貌似20幾年前既唐麗球。點解揀佢,因為佢短頭髮,係萬凰之中比較突出。(其實之前見到有個又係短髮既,仲要有酒窩既,但我衰貪心,睇多一圈,返去原位,無左lu )
身材: OK 啦,係有少少肚仔。但峰上紅梅顏色唔深
性格: 幾爽,乜都敢死。

原來有錢佬既管理影響埋日日豪,坐定定後,女女要將手機交比DJ保管。但你有張良計,我有過牆梯,我個女女交完手機後同我講: 嘻嘻,我有兩部手機,殊 !!!死未 !(我都見好幾個女女有多過1部手機,偷雞玩)

當我食煙但佢又想食時,佢同我講:一會你要說是你逼我陪你抽的,咁都比佢諗到,原來食煙又要罰100人仔。

玩骰盅,LUKCY,15,20佢無托手踭,玩5人15 / 20見我唔好運連飲5次後,主動同我調位,抵讚。

佢個膽大過銅鑼,一早警告佢唔好同我個好猜得好飲得既朋友玩,結果佢都夠膽去單挑人,無全醉返得黎我身邊算佢好彩,但都八成熟左 !!

但都有兩件女女死係我朋友身上,結果係梳化有兩隻死豬。有隻死之前仲週圍去嘴人,有4個男人遇害,我係其中一個,有個比我更慘,直情比個醉女女按左係梳化黎嘴。個場面都幾搞笑,一個係咁伸個嘴過去,一個係咁擰左擰右去避。

到今次個Title啦 :幫我吹,大力吹,吹出來 !!
呢句野唔係我講架,係佢講架 !估唔到呢,但又唔係大家諗個樣,其實係同佢上樓時,朋友唔小心撞到佢,佢整左條眼睫毛入眼,於是佢好大聲咁講(8成醉既人係咁架啦)叫我:幫我吹,吹出來 !! 大力吹,吹出來啊 !! 笑到我朋友死咁滯。

返到房,完全係亂晒龍,我都唔知係佢出台定我出台:
佢:幫我脫褲子。。。不是底褲啊。。。 暈。。於是除凈老底
佢:幫我脫衣服。。。。。。哦!。。於是除凈爸爸 (一路幫佢除,佢一路笑)
佢:幫我吹。。。! 於是吹眼,但佢又話:不是這裡,(用手指下面,然後在笑),我作狀低頭,但吹口風落去,佢又大笑
佢:抱著我。。。我當然順勢又嘴又摸。。。結果。。。變左兩隻光豬。。。
當我羅隻兔仔出黎,
佢: 是002啊,我話:不是,佢話:為甚麼不是002啊 !  。。。無言(我心諗,我有000啊,你要唔要吖 ?)
。。
結果,涼又未沖(好耐無試過),就開左波,而我身上就多左幾個牙印,仲有一個係手臂瘀晒既牙印。。。。呢鑊付出真大。。 好彩頸無咋。至於佢有無掉轉幫我吹,吹出黎呢,梗係無啦,有我仲驚啊,佢咁鬼肉緊,容乜易。。。。 ,雖然無吹但我地有一齊沖涼。

第二朝,食完佢早餐就放佢走啦。
結論,8成醉既女女係好好玩既,不過。。。小心。。有牙 !!

完 !!!
作者: drm    時間: 2011-12-15 15:53

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 07:38 發表

人物: 已經不重要,因為有成13 羅漢,有d坐兩個,有d坐3個,高峰期 (加埋識既又串門既)成40幾人係房入面

我果個:  ...
Mark 哥又食到好野,羨慕ing!唉,幾時都系果句,唔嫖唔知時運高。

有錢佬都有囡囡交一台吉機搏懞,不過唔過份,隻眼開隻眼閉,大家開心算數。
作者: markLee    時間: 2011-12-15 16:02     標題: 回復 2# 的帖子

好就好,不過唔咬我更好 ! 好彩係冬天,夏天死得 !!!
D哥你係有錢佬都好好玩啊 !! 
作者: AINY    時間: 2011-12-15 17:02

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 15:38 發表

MARK 哥甘好玩。。。果牙印无问题。。比我有个牙印就瓜得拉。。。
作者: markLee    時間: 2011-12-15 17:26

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-15 17:02 發表

MARK 哥甘好玩。。。果牙印无问题。。比我有个牙印就瓜得拉。。。
哈哈,我自由人,就真係問題唔算大,但其他人就真係死火囉 !!

不過走個時,有段小插曲:

等LIFT個陣,門一打開(已經滿晒),我地無入,但有兩個好醉既香港後生仔係LIFT入面,其中一個竟然無有識死,大大聲係LIFT到對出面等LIFT既人(我地)講
"唔X好再襟,我X你老母"。。。。
唉,呢D後生仔真係唔知死字點寫。我地見你醉唔同你計較,但如果唔係遇著我地,係遇著其他醉左既客或 東北,或 本地既,拖你出黎打鑊金既都得,第二日上蘋果頭條都得啦。好多時比人打死既就係呢D飲大兩杯既。
奉勸香港人,個到唔係你地頭,你係香港幾猛都無用,你估你吹雞快,定人地吹雞快呢,去個到係尋開心,唔係去找麻煩。唔好劈到失晒理智。

***AINY兄,係上海著多件衫啊,今日又凍番啦 !! (因為我依家都係上海)

作者: AINY    時間: 2011-12-15 17:38

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 17:26 發表

哈哈,我自由人,就真係問題唔算大,但其他人就真係死火囉 !!

等LIFT個陣,門一打開(已經滿晒),我地無入,但有兩個好醉既香港後生仔係LIFT入面,其中一個竟然無 ...
哈哈。。我再挨半个月就FREE啦。。到时牙印。。咖喱鸡都吾怕啦。。 。。我月初才能去上海啦。。谢谢提醒。。

讲到果D好嚣既后生仔就真系年中比人打吴少既啦。。看几时遇到D真恶人蔗。。

作者: Salute    時間: 2011-12-15 19:14

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-15 17:38 發表

哈哈。。我再挨半个月就FREE啦。。到时牙印。。咖喱鸡都吾怕啦。。 。。我月初才能去上海啦。。谢谢提醒。。

讲到果D好嚣既后生仔就真系年中比人打吴少既啦 ...
AINY兄,我就周末到上海開波了,已有局在十九號及二十號兩晚。不便出來,就一月初但要八號前再等你了。

作者: AINY    時間: 2011-12-15 20:33

引用:
原帖由 Salute 於 2011-12-15 19:14 發表 AINY兄,我就周末到上海開波了,已有局在十九號及二十號兩晚。不便出來,就一月初但要八號前再等你了。
好呀,上海见。。。。。。。。。
作者: glucerna    時間: 2011-12-15 22:14

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 02:26 AM 發表

等LIFT個陣,門一打開(已經滿晒),我地無入,但有兩個好醉既香港後生仔係LIFT入面,其中一個竟然無 ...
在英雄地見過既電梯百態有...

在荒島大班人等Lift...有条靚仔冲前襟住個Life門..比佢个大佬慢慢行入去...
其他人唔入得..无人敢出声...

有人食烟比人吊...

有人係Lift到問我条囡叫乜名..边個Mami....

有人飲醉酒..Life入面成班人嘈起上黎,差D開拖..........
作者: 7-siu    時間: 2011-12-15 22:53     標題: 回復 8# 的帖子

I am in Hangzhou, very nice!  A lot of walking today!
作者: TenderTrap    時間: 2011-12-15 23:08     標題: 回復 10# 的帖子

Lot of walking or fXXXing?

You must be enjoying the fabulous scene in Hangzhou!!
作者: AINY    時間: 2011-12-15 23:12

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-15 22:53 發表 I am in Hangzhou, very nice!  A lot of walking today!
出差?。。。。。。。。。
作者: glucerna    時間: 2011-12-16 00:06

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-12-15 08:08 AM 發表
Lot of walking or fXXXing?

You must be enjoying the fabulous scene in Hangzhou!!
天寒地凍去西湖...緊係Fxcking多過Walking啦.....
作者: simonkok    時間: 2011-12-16 02:49

羡慕中。。。。
不過好彩。。明天我都終於可以開X'Mas Party (期待己久)
希望好玩。。。。
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 10:06

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 17:26 發表

在東北遭遇過同一情況,個傻仔冇左兩隻門牙
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 10:10

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 15:38 發表

冇番多少傷疤點係上戰場?
作者: markLee    時間: 2011-12-16 10:22

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-15 22:14 發表

在英雄地見過既電梯百態有...

在荒島大班人等Lift...有条靚仔冲前襟住個Life門..比佢个大佬慢慢行入去...
其他人唔入得..无人敢出声...

有人食烟比人吊...

有人係 ...
總之飲大左真係乜野百態都會見到 !!!
係LIFT入面都有咁多故仔,哈哈 !! 不過我試過入LIFT 上去羅房,碰到個靚女女又係上去同一層。到我落去食飯,咁橋又碰到佢落去返工 (匯X)。佢又認得我,大家相對一笑,係咁意傾左幾句。可惜無膽抄牌。
作者: markLee    時間: 2011-12-16 10:23

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-16 10:06 發表

在東北遭遇過同一情況,個傻仔冇左兩隻門牙  
無兩隻門牙咪算佢好彩囉。分分鐘命都無啊!
自作孽,不可活!!
作者: markLee    時間: 2011-12-16 10:24

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-15 22:53 發表
I am in Hangzhou, very nice!  A lot of walking today!
係喎,7少上星期提過平機票同平4星酒店架喎 !! 原來去左杭州啊 !!!
作者: AINY    時間: 2011-12-16 10:27

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-16 02:49 發表
羡慕中。。。。
不過好彩。。明天我都終於可以開X'Mas Party (期待己久)
希望好玩。。。。
玩得开心。。。。。。
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 11:17

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-16 10:27 發表

玩得开心。。。。。。

通常希望越大 ...
作者: AINY    時間: 2011-12-16 11:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-16 11:17 發表

通常希望越大 ...   
师傅老是喜欢泼冷水。。 。。
不过说真我也都是抱着随缘的心态。。好就系BONUS。。不好就是正常。。
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 12:30

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-16 11:32 發表

师傅老是喜欢泼冷水。。 。。
不过说真我也都是抱着随缘的心态。。好就系BONUS。。不好就是正常。。
而係呢班人好奄尖
作者: simonkok    時間: 2011-12-16 15:47

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-16 12:30 發表 而係呢班人好奄尖   
我好隨和嫁。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 17:48

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-16 15:47 發表
我好隨和嫁。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
你係特別奄尖果個?
作者: 7-siu    時間: 2011-12-16 19:38     標題: 回復 25# 的帖子

都不知幾好玩。坐公交車去買龍井茶時,遇到一個平地的老婆婆。教我們去真正的龍井村,不要在外面溫州人開的店。買到平宜又好的茶葉。又教我們要早上去靈隱寺,不要下午去。早上是本地人的,下午是旅遊團的。門票平宜一百元!
作者: KMY89    時間: 2011-12-16 22:28

有一間叫小楊煎包,特別美味
作者: 69professor    時間: 2011-12-17 01:12

嘜哥都好多年冇同你去玩喇,那些年....
作者: TenderTrap    時間: 2011-12-17 17:59     標題: 回復 26# 的帖子

還以為是蘭若寺tim!!
作者: 血魔    時間: 2011-12-18 09:24     標題: 回復 1# 的帖子

好好彩,我想想玩
作者: Salute    時間: 2011-12-18 12:00

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-16 22:28 發表 有一間叫小楊煎包,特別美味
師兄是指上海的小楊生煎包?多年前在吳江路小食街,還是家庭式經營就很好,天天大排長龍。但從去年做Franchise後,水凖直線下降了。其實在橫街 、小巷裡的比它好多了。現在正在港機場等機去上海,故吹吹水打發時間,有什麼不對,師兄原諒。
作者: KMY89    時間: 2011-12-19 00:10

引用:
原帖由 Salute 於 2011-12-18 12:00 發表

師兄是指上海的小楊生煎包?多年前在吳江路小食街,還是家庭式經營就很好,天天大排長龍。但從去年做Franchise後,水凖直線下降了。其實在橫街 、小巷裡的比它好多了。現在正在港機場等機去上海,故吹吹水 ...
KMY 懷念在杭州兩種美食:小楊煎飽和天香樓的炒鱔糊,Salute師弟,我們吃的是一種情懷和一種思念,和味覺的分辨無關係的。
作者: KMY89    時間: 2011-12-19 00:16

正如很多年前KMY 和一個很喜歡的女人分開前,我們冬天到Osaka 最後共渡四天回來後不再見面,我們逛道頓、歌舞伎町 .... 最後一天在 Fruit and Flower Spa 最後渡過,在以後我每次到的時候我都會去懷緬
作者: Jack-a-Lent    時間: 2011-12-19 11:21

引用:

MARK 哥玩的好开心哦, 八成醉的囡囡放好多!
作者: markLee    時間: 2011-12-19 16:56

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-12-19 11:21 發表

MARK 哥玩的好开心哦, 八成醉的囡囡放好多!
但佢又放過龍 !!咬到我瘀左 !
作者: yaoming2世    時間: 2011-12-19 17:02

goodgoodgood
作者: coololo    時間: 2011-12-20 09:24

我也很喜欢吹的,不一般的感觉
作者: edmond42    時間: 2012-1-12 19:06

Ging CHING
作者: spqiyue    時間: 2012-1-12 20:27

殺氣騰騰
作者: shuailaotou    時間: 2012-1-19 15:05

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-15 16:02 發表
好就好,不過唔咬我更好 ! 好彩係冬天,夏天死得 !!!
D哥你係有錢佬都好好玩啊 !! 
我上次在沙嘴遇到個18歲的, 做果時好肉緊, 我吾比她咬,結果她咬自己指甲, 咬崩左一角。 好彩冇叫她吹。
作者: ZHOUZINXIN    時間: 2012-2-1 22:11

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0