標題: [原創] 叫雞識既...... [打印本頁]

作者: daball    時間: 2011-12-24 12:14     標題: 叫雞識既......

呢隻幾年前係美國叫雞識既, 幾好玩, 成日發夢拍 AV ..... 結果係我同佢做主角拍左好多. 佢鐘意大大碌既, 佢話接過比兩隻黑鬼夾攻前後欄. 重話爽到震,
又話 d 鬼成日唔落袋就屌左入去, 有 d 重鐘意唔沖涼就又舔又吮, 重要前後輪住插, 又要玩口爆....... 不過通常玩會比多 d 貼士.....,

有次同佢去玩, 四望無人, 佢竟然叫我舔西, 結果玩埋打野戰, 前後花園再口爆收工.
作者: 壯士之強    時間: 2011-12-25 08:46

好好肉地。。
作者: daball    時間: 2011-12-26 02:06

中年 C9 係咁架啦, 呢度好多呢類雞婆, 佢地好多係大陸做雞做二奶做到落香港跟著人老珠黃被人一腳伸開, 又要養孽種又大駛又爛賭, 老左就算賣埋屎忽搵埋都唔夠, 咪走黎呢度呃鬼佬..., 不過有 d 幾好架, 嫁埋之後個傻佬重連佢 d 孽種都搞埋過黎供書教學. d 鬼當佢地係寶架, 好似呢個咁, 有件後生佢成十年既成日話要聚佢做老婆, 佢就驚一結婚就穿煲, 因為佢呃人話廿幾歲......, 佢成日話叫我不如娶佢...., 我就話娶就唔好玩啦, 大家好同開心就係埋一齊, 重有幾多個十年, 好快就過啦. 結婚咪結完就分, 再咁玩好易死人.
作者: sioumn    時間: 2011-12-26 19:54

作者: manni88128    時間: 2012-1-2 21:35

作者: jumboleung    時間: 2012-1-6 15:45

引用:
原帖由 daball 於 2011-12-24 12:14 發表
呢隻幾年前係美國叫雞識既, 幾好玩, 成日發夢拍 AV ..... 結果係我同佢做主角拍左好多. 佢鐘意大大碌既, 佢話接過比兩隻黑鬼夾攻前後欄. 重話爽到震,
又話 d 鬼成日唔落袋就屌左入去, 有 d 重鐘意唔沖涼就又舔又吮 ...
叫雞識既......?
作者: iii_photo    時間: 2012-1-17 22:16

多謝分享!!!!!
作者: daball    時間: 2012-1-22 04:22

係呀, 重記得果晚同條女係電話嘈好嬲, 成半夜兩點搵雞竇打電話問收工未, 佢話等埋我, 咁咪即刻去, 去到見到佢幾大波....., 觀音坐連屌左陣軟左, 佢問我想點玩, 我講笑話想睇佢個窿...,佢真係即刻騎上黎張開腿自己用手擘開隻西近距離對住我隻眼自己撩比我睇..., 我最鐘意 d 淫賤女人, 即刻硬番, 佢轉頭睇到話不如同我吹出黎, 就轉身伏低同我吹, 一路吹一路 69 姿勢自己用手一時撩個西窿一時撩屎眼比我睇......., 就係因為見佢咁淫賤好玩就隔日又幫襯....跟著就又飲茶食飯佢重成日收工叫我車佢黎我屋企訓........., 由雞竇到自己張床玩到再去無人荒野打野戰....., 真係好玩. .... 有次佢親戚到無開工同佢去左個國家公園玩同影相....., 當然影影下就係光脫脫咁影...., 影到鳩硬. 佢竟然話就咁口水都唔落插佢後欄, 佢話痛苦既感覺有時都好 hi....., 點知插下插下佢連屎忽都出水, 猛話好爽叫大力 d 屌爆佢隻眼..., 聽到咁淫賤既說話, 好快就射晒入佢屎忽窿度.....
作者: hwwa2012    時間: 2012-1-24 00:56

thanks for sharing
作者: kevinjiang21    時間: 2012-2-19 09:43

个样唔系好得 不过就应该玩得好放
作者: daball    時間: 2012-2-20 03:36

佢真係好玩得...., 講咸濕野重淫得好緊要. 同佢行 mall 最好玩, 同圍都係鬼唔識聽, 見到個靚女靚仔就話呢個好屌果個條鳩夠粗..., 佢重會叫我睇下話條鬼佬起左啦, 幾大舊.....,
又講佢 d 職業趣聞奇遇....., 見到個鬼妹露波佢又拉低 d 件衫露多 d..... 見周圍個個唔戴罩佢又會去完廁所出黎 fing 下 fing 下對波問好唔好睇...., 又會講笑, 有次行到身水身汗, 問佢好熱不如坐下先, 佢話唔係熱係想你想到出晒水啦, 坐低要你同我舔晒佢..... 咁剌激法結果就係拉左佢行去個穩閉小小既就地真係舔佢, 跟住緊係.......

作者: chan.hoho    時間: 2012-3-19 12:13

REAL WHORE SO GOOD
作者: qwertyqwerty123    時間: 2012-3-23 00:06

Good~good~Good~
作者: swtwong    時間: 2012-3-23 00:16

good pic pls post more
作者: Daiwai19    時間: 2012-3-25 21:35

Very good!
Ching more pic, please!!

作者: francis8    時間: 2012-3-27 15:59     標題: 回復 15# 的帖子

C Hing, 小弟無嘢講, 淨係識比10個Like 你!!    :verygood:
作者: daball    時間: 2012-3-28 06:27

摷番 d 相睇番又記得有次佢 (A) 放親戚假叫同佢去玩, 去到佢有個姊妹(B)又跟埋黎....., 一路有傾有講, 佢地做得呢行緊係講講下就講下咸野, 咸濕笑話, 叫鴨叫雞點解離婚呀同佢地 d 怪客趣聞, 溝仔溝女野...., 佢姊妹幾靚女高大都幾姣..., 兩個係度發晒姣, 一個(A)話熱就係車度除 bra 除底...., 另一個(B)坐係後面, 後面玻璃 tint 黑晒佢直情除光晒 (果時係十月, 日頭有太陽係車入面成廿幾三十度, 我架車冷氣壞左, 夜晚就得十度八度)...... 總之全程講講下又會講咸野...., 記得講到索 k 之類, 佢姊妹(B)問我試過又隊草又飲酒未, B 話男既咁樣會仆成晚都得, 我話我未試過, 不過就咁都可以仆成個鐘喎.... A又話女人唔知放 d 乜落 d 酒度飲左就會好西痕想搞野, 重話佢試過比佢條仔整古..... 覺得全身發熱想搞野, 拉左佢條仔去搞, 結果條仔原來早有預謀... 果次比唔知幾多個人上左..... A話第二晚先醒番, 比人屌到屎眼同兩邊大比都痛到合唔埋行路......

果晚玩完買左紅酒零食去左我度, 飲酒睇碟..... A 同 B 就開始索 K, 我就隊草....., 跟著無耐就三條友搞到亂晒坑.... 真係仆到天光先訓.... 佢地個雞婆重打幾次電話叫 B 去開工. 結果緊係無去, 再搞多晚, 第日先去開工....., 重叫我要上去幫襯下, 費事雞婆講野.... 後來都有上去開過幾次 Duo, 因為次次佢兩個都輪住一個要有份.... 果度幾隻都全部屌過.

作者: scorpio127    時間: 2012-3-31 21:07

Thanks for your sharing
作者: 先且居    時間: 2012-4-4 04:22     標題: 回復 1# 的帖子

Thank you very much, hope to have the opportunity to see such a good post.
作者: GN022736055    時間: 2012-4-12 10:01

作者: sunny9326    時間: 2012-4-15 15:57

作者: langy321    時間: 2012-4-26 17:23

thanks for sharing.I LIKE
作者: 熙云    時間: 2012-4-30 05:22

作者: twai1012    時間: 2012-4-30 15:30

好鍾意你既post, 唔知佢鍾唔鍾意同後生仔玩
作者: daball    時間: 2012-5-1 06:28

緊係鐘意啦, 而家有條細佢十幾年既鬼仔溝緊佢....., 重叫我去探佢玩 3 P. 可惜我唔係任劍揮 fans, 3P 除左同女人人妖玩其他唔掂.
作者: twai1012    時間: 2012-5-1 15:29

睇你post, 識親d都係淫女, 真係羨慕
作者: ricky1222yau    時間: 2012-5-11 00:31

thx 4 sharing  !
作者: skylinegtt258    時間: 2012-5-12 02:18

Thanks for sharing.
作者: kingsizedick    時間: 2012-5-18 17:16

師兄偶像,再post多d相分享下.........
作者: 22882288    時間: 2012-5-22 09:25

THANKS C-Hing FOR SHARING
作者: ghost71210    時間: 2012-5-28 16:30

樓主在講述親身經歷嗎????
作者: wangsiufu    時間: 2012-6-25 19:48     標題: 回復 1# 的帖子

淫娃,火力十足鼤]娃
作者: kklam18    時間: 2012-6-25 23:31

Thank you very much,
作者: lovelykiss    時間: 2012-6-26 14:05

Your posting like telling story, but I am supporting you.  I always want to find that kind of friend.
作者: gunhand    時間: 2012-6-28 12:45

支持下樓主先
作者: smartq    時間: 2012-7-5 01:37     標題: 回復 1# 的帖子

作者: JUXIJUXI    時間: 2012-7-7 15:47

Thanks for sharing
作者: seafood40342    時間: 2012-7-7 19:34

羨慕非常…………………………………
作者: 我係小朋友    時間: 2012-7-24 21:50

樓主真好運
作者: ernie903    時間: 2012-7-25 00:37

Thanks for share
作者: killerport    時間: 2012-8-10 04:30

thanks for your sharing, look forward for more, support.
作者: gdjunskys    時間: 2012-8-10 07:56

Let me CCCC
作者: Nightlover    時間: 2012-8-14 12:08

Nice post, enjoy the photos and ur story~~~
作者: longman0072    時間: 2012-8-16 22:36

好L 淫......好雞一隻
作者: mail960    時間: 2012-9-7 14:29

謝謝, ching !!
作者: lilith13    時間: 2012-9-8 00:36

人生有個咁既朋友~~~ 的確~~~ 好~~~~極~~~~~!  
作者: muvsmc    時間: 2012-9-18 13:33     標題: 回復 1# 的帖子

作者: e-zone    時間: 2012-9-21 01:44

THANKS FOR SHARING!
作者: 石九公    時間: 2012-9-22 10:25

大開眼介,增廣了見聞
作者: Sing    時間: 2012-9-23 07:22

識親d都係淫女, 真係羨慕
作者: daball    時間: 2012-9-23 13:13

因為我好淫, 唔夠淫既女人我無性趣.... 好似呢個咁, 無論同佢搞野行街傾計都可以淫到出汁, 佢著衫永遠打出半邊波, 乜野咸濕野都講得.... 同佢行街都會無瑞瑞就一手伸過黎摸我條鳩.... 不過都好耐無見過佢.
作者: Kensou842002    時間: 2012-9-24 15:27

好玩就ok唔洗理甘多
作者: chencrazy    時間: 2012-9-25 15:40

2011,5月7日沙田馬場,照片轉載自東方互動)
作者: daball    時間: 2012-9-25 21:15

樓上位人兄唔好生草藥 up 得就 up , 有錢就溝下女叫下雞, 老既驅風, 後生既補身,.....  唔鐘意就唔好上呢類網或者偷我 d 相去扮野.....

上多張比你睇下呢度係咪西貢定大埔呀..... 認唔出就出去行下先 up ...... . 世界唔係得個井口咁大.
作者: daball    時間: 2012-9-28 02:00

淫妻睇到有條靚話我轉載都黎火.... 叫我放多幾張相同寫下回憶...., 佢話佢都鐘意呢條女, 夠淫喎, 同埋一類人, 有機會如果佢黎探我可以一齊玩.... 嘩, 正, 下次傾計同講比佢知先.

呢幾張係幾年前識得無耐同佢去沙灘玩影既.... 呢度沙灘周不時鬼影都無隻.... 去度緊係唔單止影相啦, 睇四仔係沙灘  d 地下開戰係唔 work既, 千其咪學, d 沙入左個窿度就好麻煩,......, 要搞落水搞, 重要深水 d , 唔係樣起 d 沙一樣會入左去....., 果次去到無耐先係佢發功同我吹簫玩口爆重吞埋....., 跟著燒野食影相, 回氣後係水度同佢再戰, 好玩架, 係水入面舔西吮屁眼包乾淨無味, 怕西水味, 屎尿味既包你玩得開心好多, 重有係如果條女可以玩埋屎眼既重好玩, 有水潤滑又可以輪住前後前後咁插, 係水度抽出黎樣兩下就乾淨晒跟著隊入第二個窿度, 唔會唔衛生.... 果次就係咁同佢玩, 佢話佢都係第一次咁玩法, 前後輪住插爽過無得輪... 不過佢話都係三文治前後一齊插重爽.... 話要同我試下...............
作者: as73hk    時間: 2012-9-29 18:27

樓主這樣努力,能不回嗎?
作者: tonywood    時間: 2012-9-29 20:53

作者: cix4554    時間: 2012-10-6 20:25     標題: 好女

真b好女啊哈哈。
作者: alberthz    時間: 2012-10-26 13:06

最鐘意睇正嘢∼!∼
作者: ngdavy    時間: 2012-11-5 17:53     標題: 回復 1# 的帖子

多謝分享!!!!!
作者: MMyau    時間: 2012-11-9 07:35

Thanks for c hing!
作者: hk59cn    時間: 2012-11-13 11:12

Support [樓主daball] Photo and report
作者: kit.1978    時間: 2012-11-13 23:38

Thank for sharing
作者: Maugham    時間: 2012-11-17 12:06

Support
作者: gunhand    時間: 2012-11-21 11:14

再支持
作者: nickydog    時間: 2012-11-22 16:49     標題: 回復 1# 的帖子

thanks for share
作者: ccf993    時間: 2012-11-22 20:45

作者: jl1231    時間: 2012-11-25 18:38

作者: tach    時間: 2012-11-25 21:01

作者: jerry9zhu    時間: 2012-11-27 11:22

作者: h608485    時間: 2012-11-29 19:56     標題: thank

作者: 人在野    時間: 2012-11-29 22:57

作者: 曼聯人    時間: 2012-12-1 04:44

好想睇片!
作者: popo3    時間: 2012-12-1 18:48

作者: hersho98    時間: 2012-12-17 21:51     標題: out door

wow out door sex,good for you brother
作者: mu831    時間: 2013-1-3 13:40

作者: Kony_Z    時間: 2013-1-17 02:45

好多經驗吸收曬!
作者: suilunlee    時間: 2013-1-20 16:19

作者: hk59cn    時間: 2013-1-23 15:02

Deball   come back .........  wait report
作者: 3048425    時間: 2013-1-30 16:25

作者: desmond199    時間: 2013-2-10 18:17

作者: dc94king    時間: 2013-2-16 20:44

那么多花样 真是爽呆了啊
作者: daball    時間: 2013-2-17 21:36

記得帶佢黎呢度, 佢去到好開心, 話呢度好靚好浪漫....  行行下自動拉高件衫比我同佢影.... 後來緊係打埋野戰.
作者: jl1231    時間: 2013-2-22 12:11

Nice pic.  Thanks!
作者: g649520    時間: 2013-2-24 11:10

作者: hk59cn    時間: 2013-2-24 16:01     標題: 回復 83# 的帖子

nice Photo
作者: mvemjsun    時間: 2013-2-26 11:39

路过看看~推推推!
大家一起来推爆!
真棒~!感谢大大茖p的分享!
有您的分享才有好的资源!
作者: iori12345999    時間: 2013-3-26 10:53

作者: tai0lok    時間: 2013-4-17 15:14

Thx for sharing!!  !! !!
作者: alexnewbie    時間: 2013-4-28 01:26

師兄,呢個正野黎喎, 夠於先好玩~
但點解你咁勇同佢69?
作者: dushigufenliwei    時間: 2013-4-29 21:24

身材真的不错,尤其是那臚j奶
作者: MassimoK    時間: 2013-5-3 13:45

good pic....
作者: JokeMaker    時間: 2013-5-9 16:17

係美國? 邊樹? 如果係香港...真係要介紹下
作者: tatping    時間: 2013-5-10 15:03

作者: hangfungp    時間: 2013-5-11 09:51

very good!!!!!!!
作者: Adam4u    時間: 2013-6-1 15:08

thanks so much Ching
作者: bigcylinder    時間: 2013-6-1 19:19

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0