標題: [原創] 同剛離婚人妻大戰 [打印本頁]

作者: daball    時間: 2011-12-29 23:30     標題: 同剛離婚人妻大戰

聖誕節想叫雞無, 搵人妖玩又無, 又唔想去朋友屋企...., 一支公 on 99 周圍 on..... 係間咖啡鋪坐見到個女人又 on 99 坐係度......, 原來剛離婚無耐, 好快就上左佢屋企飲酒搞野.
作者: 6仟元    時間: 2011-12-29 23:48

作者: 阿葛葛    時間: 2011-12-30 18:58

let me cc pls
作者: gomplayer    時間: 2011-12-31 21:58

想睇下樣........
作者: daball    時間: 2011-12-31 22:33

影相時佢話左唔好比人睇個樣....., 比隻波睇下啦. 佢幾姣幾好玩重有女人香味同佢舔西真係好好味唔係一般女人果 d 西味鑽佢屁眼時叫聲好過引....., 佢今晚黎我度玩煮飯仔迎接新一年, 今晚等佢隊到 hi 晒就屌埋佢屁眼同玩口爆 .........
作者: chaoraymond    時間: 2012-1-3 10:30

Thanks for sharing !!!

Waiting for new photos !!!
作者: heung0220    時間: 2012-1-4 02:06

佩服佩服呀師兄~   勁~
作者: daball    時間: 2012-1-4 05:05

由 31 晚黎我度玩煮飯仔玩到 2 號晚佢先走...., 腳軟加春袋痛啦, 唔怪得被人飛啦, 原來好大食. 前後上下食到嘔泡都重話要. 等回番氣春袋唔痛先 cap d 大戰相上黎......, 真係姣到出汁, 自己挖西插眼重要用對勾魂眼望著我...., 唔拍多粒C仔插佢都對唔住佢咁落力姣我......
作者: jumboleung    時間: 2012-1-6 15:43

引用:
原帖由 daball 於 2011-12-29 23:30 發表
聖誕節想叫雞無, 搵人妖玩又無, 又唔想去朋友屋企...., 一支公 on 99 周圍 on..... 係間咖啡鋪坐見到個女人又 on 99 坐係度......, 原來剛離婚無耐, 好快就上左佢屋企飲酒搞野.
同剛離婚人妻大戰,連你隻屎眼都瀨埋?
作者: jumboleung    時間: 2012-1-6 15:43

引用:
原帖由 daball 於 2011-12-31 22:33 發表
影相時佢話左唔好比人睇個樣....., 比隻波睇下啦. 佢幾姣幾好玩重有女人香味同佢舔西真係好好味唔係一般女人果 d 西味鑽佢屁眼時叫聲好過引....., 佢今晚黎我度玩煮飯仔迎接新一年, 今晚等佢隊到 hi 晒就屌埋佢屁眼同 ...
大力啲揸!
作者: daball    時間: 2012-1-8 04:32

我都同佢舔西吮汁同鑽屁眼架,  玩完口爆成嘴精嘴埋黎都照同佢嘴過一齊吞精, 咁樣先大家玩得夠剌激同夠放......, 佢剛被人飛左我就一支公 on 99, 大家失意人咪飲酒索野隊埋草, 盡興咁瘋狂玩番餐..........佢話今日過黎睇 DV 同相, 我話佢知會放上網, 不過比佢睇過先....., 我春袋重未痛完, 怕佢太大食又要大戰起唔到咁多次, 所以話等整好 d 相同等個春袋好 d 先......叫佢過幾日先一齊食飯睇完野再戰過......, 再下次睇下可唔可以引導佢搵個人妖番黎玩 3 P.....

上次都唔記得插過幾多次同出過幾多次....., 佢雖然成四十幾但都算 keep 得幾好, 波頭唔黑隻西重係粉紅色, 又夠姣夠淫賤.... , 一撻即著...., 等整好比佢睇過再 post 上黎, 佢睇左上左既兩張相都無嬲, 重好姣咁話要我下次幫佢舔時影番 d 相比佢...... 我話有啦, 佢即刻好姣咁話唔夠..... 真係正姣婆娘.
作者: moodown    時間: 2012-1-9 13:39

Thanks for your valueable sharing ....
作者: xpan    時間: 2012-1-9 21:42

好很正呀!叫佢舔埋腳趾嘛!
作者: daball    時間: 2012-1-10 02:04

有呀玩 69 由頭到腳互舔互吮, 舔西吞棍鑽屁眼吮手指腳趾舔埋腳版底, 正到痹.......唔知係佢吮春袋吮得大力定插得多, 搞到春袋痛左成個星期.....不過成個袋兩粒波子比佢吮晒入口好爽. 我就將佢成個西吸著將兩塊陰唇連西的大力咁吮晒入口, 插隻手指公入佢屁眼係咁撩, 搞到佢狂嗌同西水猛流出黎比我吮晒吞埋落肚......, 重要讚佢好香西汁好味.
作者: saltylau    時間: 2012-1-16 00:44

唔夠權睇相丫
作者: delongue    時間: 2012-1-16 09:09

好正...睇黎師兄要食多d補品喇haha
作者: Lam2420    時間: 2012-1-19 19:06

作者: daball    時間: 2012-1-20 04:48

琴晚又同人妻大戰左晚, 射左兩次, 一次屎忽窿一次口. 整左 d 相佢睇, 點知佢唔比放上網, 話要半邊面都唔露先得. 呢幾日問左個 TB 可以玩 couple  , 於是借頭借路試下人妻, 似乎重未得....., 好, 玩多幾次先, 睇佢咁姣咁大食, 遲早實得....., 佢叫我下星期二去佢度開年, 佢話佢個女唔會返黎過年, 屋企無人....., 佢個女讀緊大學.
作者: jc06061    時間: 2012-1-21 01:50

Let me seeeeee
作者: hahadad    時間: 2012-1-22 10:44

congratuation. good starting is half success.  work hard , play hard and die hard
作者: casperman    時間: 2012-1-22 14:02

Thanks `~~~~~~~~~
作者: cat109    時間: 2012-1-22 16:54

Let me seeeeee
作者: daball    時間: 2012-1-27 04:18

初二去左佢屋企同佢開年玩到初三先走, 重同佢一齊睇呢個網, 等佢知道無放佢個樣出黎...., 佢話放多兩張上黎喎. 不過佢真係好大食, 兩日加埋屌左佢八次, 射左四次, 佢叫唔好射入佢個西度, 但叫佢停佢重要 un 快 d 結果第一獲就射左入去, 隻姣婆即刻炸形爬上黎成隻西隊落我個嘴要我吮番 d 精出黎...., 好在我又受, 咁姣咁淫既我會好快回氣..., 不過而家又真係散晒, 好在唔駛番工住.....

睇下第一張係屌到佢個屁眼都開晒, 猛話個屎忽窿好痕要我快 d 插番入去...., 我伏低插左隻手指公入佢個西窿度用隻手指公同手掌兩面壓佢個 G 點再同佢舔左陣前後窿一時又用條利鑽入去屎眼等佢更難受, 到佢忍唔到噴晒水先狂插入去佢後窿, 爽到佢張大口合埋眼係度猛索大氣.....猛話呢次死得啦. 死得啦.... 老公.你屌死我啦.

作者: hkman1109    時間: 2012-1-27 15:33

恭喜ching搵到正嘢食!
PO多d相上嚟益吓其他兄弟啦!
作者: jeff_0930    時間: 2012-1-27 17:09

how she look like?
作者: daball    時間: 2012-1-27 22:56

佢成身皮膚都好白滑, 連波頭同隻西屁眼都唔黑, 就係塊臉皮膚差......, 佢話係 d 大陸人開既美容院搞成佢咁..... 想告佢又執左笠, 我睇係 d 果酸太重, 拿傷左, 慢慢 d 印淺色番就會靚番, 唔好晒咁多啦....., 咁樣安慰下佢即刻又有著數, 成對波壓落我塊臉度係咁磨..... 我即刻食住上, 搵個波磨有用喎, 可惜我無波同你磨, 不如搵個 TB 一齊玩, 叫佢用對波幫你磨下啦......., 好呀, 磨完我, 再四個波夾住磨你個頭, 等你靚仔 d 去溝多 d 女人,, 你想死啦 ..........唔知係咪佢太姣佢老公頂唔順..., 不過我鐘意 d 女人夠姣......
作者: andrew2726    時間: 2012-1-28 18:11

作者: jkl123_jkl123    時間: 2012-1-28 18:55

作者: ice666    時間: 2012-1-29 13:05

谢谢大大的努力和支持,继续发好的照片。
作者: FitB    時間: 2012-1-30 01:18

作者: kklam18    時間: 2012-1-30 21:11

又睇唔到相
都唔知幾時先夠權
作者: feso718    時間: 2012-1-31 03:08

very good ar ching detail
作者: francis8    時間: 2012-2-2 09:11

very good ,please continue
作者: chaoraymond    時間: 2012-2-2 10:26

GOOD GOOD GOOD ! THANKS FOR SHARING !!!
作者: ulovemany2k    時間: 2012-2-3 09:36

好野
作者: adidascoolman    時間: 2012-2-4 14:01

作者: pantysky    時間: 2012-2-5 08:38

作者: ionpan    時間: 2012-2-5 10:38

http://d9b40c7c.rqq.co
好多令女搵人一夜情
作者: chan6600    時間: 2012-2-9 22:36

好....
作者: daball    時間: 2012-2-10 03:24

終於上星期同人妻一齊去玩 TB, 好爽好過引, 不過 TB 影相拍 DV 要加四倍錢, 即係幾乎成萬銀 (CAD)...., 緊係唔制啦...., 玩左三粒鐘, 人妻話最剌激係我做中間果件屌佢果時, 佢話感覺我條鳩直情插左入佢子宮....., 射時佢話個子宮比 d 精射得好爽好林....., 我話乜唔係你前後一齊被屌時最爽咩, 唔係, 係你被 TB 屌屎忽時條鳩好似長左硬左....., 跟著星期日人妻話黎我度玩,  不過先去飲茶..., 然後人妻拉左我去呢度間連鎖鬼佬成人鋪頭...., 原來佢要買件女人著住既假鳩...., 買左, 重買左震蛋同一件比女人著住有支野插左入個窿然後出面有幾點壓著隻西同西的屁眼重會震既, 又可以 remote 開關強弱既玩具....., 點解佢要買條鳩, 佢話見我比 TB 屌時好 enjoy 同我條鳩又硬又大碌....., 所以買黎屌我喎....., 返到去好快又大戰, 屌到人妻出左野就到人妻要我豎高 pat pat 比佢戴著條鳩屌, 一路屌一路用手 chop 我條鳩...., 好快就爆, 真係爆得好爽, 射到心口同塊面都係, 好耐無射到咁勁咁遠...., 跟著人妻就反轉我伏落黎同我玩食精......., 幾乎射到虛脫, 跟著擁著佢訓覺, 訓醒同佢出去食飯, 佢就戴著個新玩具, 但要我都塞粒震蛋入屁眼......, 係餐館點完菜就開左 d 制一路震一路兩條友係度猛講咸濕野, ( d 人唔識聽, 因為隔離左右都係鬼 ) ..... 最後我同佢都頂唔順, 食左一半都無就叫埋單...., 返到去一入屋佢拉高條裙伏係樓梯就叫我插佢......, 一鳩就插入去佢屎眼, 感覺佢成隻西都比個玩具震住而我後欄個震蛋又係咁震, 隨著出入動作重會有時好大力咁震到前列腺...., 果種刺激震動感真係好爽....., 好快就同佢一齊大叫...., 勁射入佢後窿度....., 跟著兩個人都既刻抽番晒 d 玩具出黎, 軟晒咁訓左係地下....., 訓左至少成粒鐘先去洗白白..... 影左 DV 等 cap 左相先再 post 啦...
作者: applevil    時間: 2012-2-10 11:48

CHING有桃花!!支持
作者: abc8899    時間: 2012-2-12 21:06

thanks for sharing
作者: kklam18    時間: 2012-2-13 01:22

谢谢大大的努力和支持,继续发好的照片
作者: kklam18    時間: 2012-2-14 08:09

Thanks for sharing !!!
作者: lwchung    時間: 2012-2-16 17:58

來剛離婚無耐, 好快就上左佢屋
作者: yippui    時間: 2012-2-16 18:49

photo cap from video?
milf wild and use toy look so horny
作者: 瑞士    時間: 2012-2-19 02:33     標題: 爽爽爽爽爽爽

爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽
作者: daball    時間: 2012-2-20 03:44

人妻睇到我係度寫既其它野發晒老皮....., 果 d 溝女叫雞都係咸豐年既啦, 女人真係茶煲. 避避先,
作者: fatlorddragon    時間: 2012-2-22 10:44

ty..............................ty
作者: ericlaw2202    時間: 2012-2-22 13:38

作者: kklam18    時間: 2012-3-1 23:41

想睇下樣........
作者: alphaon    時間: 2012-3-3 17:20

thank you for sharing
作者: pirate    時間: 2012-3-4 00:46

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
作者: aepp    時間: 2012-3-5 15:42

Thanks for sharing
作者: jackycoco    時間: 2012-3-8 10:41

waiting for your photo, thank for sharing
作者: p.wu15    時間: 2012-3-10 01:04

thank yu for sharing
作者: ray999    時間: 2012-3-10 17:29

Thanks for your  sharing ..
作者: Sing    時間: 2012-3-13 15:28

恭喜ching搵到正嘢食!
作者: chan.hoho    時間: 2012-3-19 12:17

WILL YOU LIKE TO SHARE THIS GIRL WE WANT HER PHONE
作者: dinghaofeiniu    時間: 2012-3-21 14:07

回复啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
作者: 1179    時間: 2012-3-25 14:26

好POST3
留名跟進................
作者: daball    時間: 2012-3-26 04:28

人妻好開心...., 佢話我寫 d 叫雞溝女回憶錄比封晒無得睇喎, 叫我寫下同佢玩到癲果 d 不過叫唔好放相...., 唔係比封埋晒心機. 但要我放多 d 相係未封既 post 度, 等封晒果 d 就最好, 只準我寫同佢搞果 d ....., 真係比佢吹脹...., 喂. 唔好吹啦. 求先至吹出左重黎...... 搞完先再寫過. bye...
作者: Daiwai19    時間: 2012-3-26 23:17

Ching 支持你!!!

作者: daball    時間: 2012-3-27 03:10

琴日鬼咁好天人妻一早黎幫手清理花園殘枝, 身水身汗, 跟著一齊落土庫底沖涼焗桑拿, 就係桑拿房度搞...., 佢咁幫手緊係要醒下佢同佢按摩...., 左摩摩右摩摩...., 卒左 d 死皮出黎就落油推, 先推前面...., 由頭到腳最後就係對波同隻西度搞, 搓完波就玩西, 係 d 油幫助下插下插下真係成隻手掌入晒去.... 佢個樣就爽到扭曲晒, 再吮住佢粒西的, 手指就係裡面一時伸直去壓佢子宮口, 一時就搞佢塊凸起晒既 G spot, 壓下吮下佢就震下嗌下..... 好快就濕到成手都係, 佢就成身軟晒...., 反轉佢同佢推背後...., 佢個屎忽又圓又大好好玩....., 推左陣睇見佢屎眼好吸引就同佢舔下鑽下..... 跟著想插條鳩入去, 點知佢話唔好啦, 剛剛爆左成身軟晒, 下面兩家好敏感....., 話等陣同我吹. 佢吹簫真係幾爽, 重會成個袋吮晒入口又會插兩三隻手指入後欄壓住春袋底再大力吮..., 真係乜精都比佢吮晒出黎.........

人妻話要 show 下佢 d 架生喎..... 真係點睇都唔似有個女讀緊大學. 直情唔似生過仔..., 不過未生過又唔容易成隻手掌插晒入去.....
作者: hahadad    時間: 2012-3-27 19:04

you are so good, She is ok and fxxking good
作者: drib    時間: 2012-3-27 19:24

daball師兄, 你d 經驗好正呀!!!!
作者: ation0708    時間: 2012-3-29 09:57     標題: ertherthrtg

rtghrtgwrthrth
作者: Yetony98    時間: 2012-3-29 15:09

作者: 冰鎮魚蛋    時間: 2012-3-30 12:59

唉,最衰我啲分唔夠,睇唔到相:-(
作者: twai1012    時間: 2012-3-31 00:41

睇完你咁講,我廿幾歲仔都想俾你女人玩下
作者: matt201189    時間: 2012-4-1 17:03

wa 好正ar, 我都好想...! 我同我女友都有興趣....
作者: mick16888    時間: 2012-4-1 18:28

tks for sharing
作者: qwseda123    時間: 2012-4-2 01:17

好想看看啊~可惜权限唔够啊我
作者: vandenlye    時間: 2012-4-2 11:23

Thank you for sharing! great FR!
作者: liondog    時間: 2012-4-2 16:03

遲屎眼都玩埋, 好鬼激,
仲要肯影相, 好正
作者: wellone    時間: 2012-4-2 22:49

thanks report.
作者: loyen1    時間: 2012-4-15 01:53

好精彩呀, che che, 可惜未夠分睇相
作者: daball    時間: 2012-4-22 02:24

淫妻真係好屌又夠淫....., 呢輪都無再搵人妖玩, 佢話驚我玩人妖玩得多變基佬...., 我話想多條鳩一齊插妳等你更加爽姐, 點知佢話最爽係我屌佢時我又比人屌緊, 感覺到我條鳩會又硬又長... 咁搵個夠大碌又長既玩啦...., 最後係淫妻提議去叫雞一齊玩..., 打電話比相熟既雞婆, 佢話有隻乜都玩既東北妹黎左一星期, 好, 去車佢上門玩. 幾靚女白淨大波三十幾歲, 先黎睇淫妻同佢玩, 我就睇下又摸下舔下吮下佢地....., 跟著佢地用兩頭蛇互插, 人妻係上面, 睇到興恰恰就彎身去舔淫妻屎眼, 一手楂波一手就去撩東北妹屎眼...., 舔下舐下淫妻叫屌佢隻西, 一鳩就插埋入去, 即係佢隻西除左條兩頭蛇重加埋我碌鳩...... 淫妻拍門, 遲下再寫.
作者: drib    時間: 2012-4-22 12:11

精彩
作者: daball    時間: 2012-4-24 02:14

淫妻琴日又黎玩煮飯仔然後又大戰, 佢話叫雞玩唔好寫咁多, 叫我放張佢自摸引我既相....., 講番叫雞玩, 總之兩個女人六個窿同我屎忽都插晒, 兩個女人除左戴假鳩互插重輪住戴假鳩插埋我, 三文治公司治都玩埋....., 然後一齊去食飯, 東北妹重叫帶佢去玩. 不過人妻唔比, 佢驚東北妹勾引我...., 其實搞野同食飯一樣, 餐餐唔變有乜好食.....

張相係早排同人妻去打野戰影既, 佢著左件透視長裙又低胸, 比佢引到鳩硬....., 已經比佢口爆左次, 跟著燒野食, 唔夠一粒鐘佢又訓係度拉高條裙推低條底自摸, d 西毛比陽光照住令既. 重叫我埋去請佢食蕉...., 咁緊係埋去一鳩插落佢口, 又楂波又舔西, 佢仰臥垂底頭, 我跪係度屌佢喉嚨, 無耐又吹起左. 跟著就前後輪住插, 然後又口爆.
作者: lawlawlaw2010    時間: 2012-4-24 05:34

goodddddddddddddddddddddddddddddddddd
作者: genelwl    時間: 2012-4-24 15:37

作者: genelwl    時間: 2012-4-24 15:41

thanks for sharing very good brother
作者: nt123    時間: 2012-4-24 16:35

very good story, ching
more details please !

作者: daball    時間: 2012-4-25 08:36

淫妻真係好淫好放, 開始越黎越喜歡佢, 最夾係大家都可以將性同愛分開, 其實我唔知得唔得睇住或同其他男人一齊屌佢, 人妖我當係女人, 不過遲早都會試下, 呢度有雞鴨一齊叫黎玩既...., 人妻淫到望住我黎吹簫, 手指就插我屁眼, 插幾下又會抽出黎放入口吮, 吮完又插, 到射精時佢會係口角吐番 d 出黎搞到成手成肚鳩毛都係精, 然張大口比我睇佢口入便 d 精先望住我慢慢吞, 吞完就吮手上既跟著就舔乾淨肚皮同鳩毛 d 精....., 點會唔比佢姣到即刻硬番再屌佢....., 又試過射入佢隻西度跟著佢竟然坐上黎用隻西對住我個口要我接住佢隻西流出黎既精, 然後同我嘴, 係兩個口度吐黎吐去先一人吞 d ...., 我用手插到佢水流成河時佢會要我吮佢 d 西水同佢嘴過一齊吞...., 重試過去打野戰我話痾尿, 佢叫我痾係佢口, 不過無痾到, 因為我唔可以. 唔係痾完下次到佢要痾係我口度就仆街...... 雖然可以鑽屁眼鑽到好深, 剛從屁眼抽條鳩出黎個屁眼窿無咁快縮細個窿好大, 可以伸條利舔入去舔到好深, 但因為每次咁玩都事先痾乾淨再洗乾淨同飲屎唔同, 不過我知佢得. 我碌鳩成條入晒佢屁眼抽出黎佢都可以即刻成條含住....., 有次我插入妖隻眼抽出黎佢都含, 事後叫佢唔好, 佢話咁玩剌激過引好多, 死就一世唔死都大半世, 玩左開心左先.
作者: langy321    時間: 2012-4-26 17:13

thanks for sharing.I LIKE
作者: hammers    時間: 2012-4-28 18:03     標題: 回復 1# 的帖子

咁都比您找到點可以唔讚您。我什麼都玩既重玩開sm既都好荒淫下架
作者: twai1012    時間: 2012-4-28 23:43

如果有機會同你呢個女友做一次就好滿足啦
作者: frankensteins    時間: 2012-4-30 16:35

作者: daball    時間: 2012-5-1 10:18

琴日淫妻話我鑽佢屎眼鑽得好深好舒服, 要咁樣鑽番我等我享受下, 但佢話我個窿好窄佢條利唔夠硬鑽入去, 要屌到個窿大左先鑽....., 就係咁佢又戴條假鳩屌我屎眼, 屌幾下抽出黎又插入去屌, 係咁重覆又重覆, 忽然佢話得啦, 個窿好大個...., 就係咁佢彎低頭鑽條利入去舔, 嘩, 感覺到佢條利尖鑽到好深, 好痕好正, 佢一手楂著碌鳩繼續鑽, 爽到個屁股一縮, 個屎忽窿又縮, 即刻夾住佢條利, 佢就係咁郁條利, 我一放鬆個屎忽佢就即刻又鑽入去..... 條鳩就硬到支鐵咁, 跟著淫妻就叫屌佢隻姣西先, 跟著又反轉身用隻屎眼坐上黎..... 最後又係口爆望著我食精比我睇. 真係淫賤到九彩.
作者: twai1012    時間: 2012-5-1 15:31

我都想俾呢個人妻食下
作者: oldoldone    時間: 2012-5-3 10:29

師兄好野!講多少你溝女同扑野的方法!
作者: eggress    時間: 2012-5-6 18:31

Brother..... Good experience.. I want too.
作者: sawada    時間: 2012-5-7 21:21

開玩笑!!!!!!!!!!多謝分享
作者: mcwben    時間: 2012-5-11 15:52

Can't see the pics
作者: twai1012    時間: 2012-5-11 23:52

如果師兄可以介紹黎玩下就好
作者: sz5429    時間: 2012-5-12 16:11

作者: tony3389    時間: 2012-5-12 16:35

好也~敬礼~
准许我叫你一声前辈。。。
作者: 迷失    時間: 2012-5-15 10:45     標題: 回復 1# 的帖子

作者: kingsizedick    時間: 2012-5-18 16:58

師兄你簡直係我偶像..........

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0