標題: [上樓骨] 已經走左喇 [打印本頁]

作者: or_or    時間: 2012-1-13 17:01     標題: 已經走左喇

今日LUNCH諗住反兜上次果個隱蔽樓上骨,點知上次果個囡囡真係走左喇,有D唔開心,不過今次黎左個瘦D但波波都冇之前果個咁大既,樣子都可以,但唔係好靚果隻,
仲要30留下。

佢手骨都算係合格喇,不過原來佢第一次黎香港做,乜野都唔太懂...HEHE..正合我意。
雖然摸上摸下佢都有擋,但都繼續做我要做既野喇...HEHE(當然我冇摷佢妹妹,淨係摸下D毛同PATPAT)
跟住試下由大脾內則掃上去喇,嘩濕漉漉,D水流晒去兩隻大脾度,原來佢洗完白白又冇著底底,又有反應。
由於佢唔識點同人打JJ,所以好生手,佢打左成三個字先打得出,佢話手都軟埋,見佢背隻到出晒汗。

不過平平地又好傾,過兩日去探過佢先。
作者: ky0719    時間: 2012-1-13 18:05

可唔可以講多小小DETAIL呀C兄, 例如間野咩名係邊到?
作者: sksk219    時間: 2012-1-13 19:27

我都想知呀!可以pm埋我嗎?
作者: or_or    時間: 2012-1-13 23:20

其實間野係冇名架,果度又有d公司,又有住宅,混合式商住大廈,香港買少見少喇。所以我就係貪佢夠平民,上去做乜都冇人知,見到你入去都冇咁尷尬。
作者: dwg2    時間: 2012-1-14 03:52

please pm me the details, thanks!
作者: lamma123    時間: 2012-1-14 03:54

Pm THX~~~~~~~~~~~
作者: sksk219    時間: 2012-1-14 11:48

即係邊度呀師兄?????
作者: andrew2726    時間: 2012-1-14 22:24

PM me pls
作者: GUT    時間: 2012-1-15 04:07

i want to know too
作者: teihosing    時間: 2012-1-15 11:05     標題: 回復 4# 的帖子

c-hing, pls PM me thanks.
作者: bigearbull    時間: 2012-1-15 21:23     標題: 回復 1# 的帖子

C hing, pls pm me.  Thx !
作者: carmanlam8888    時間: 2012-1-16 08:01

作者: or_or    時間: 2012-1-16 14:21

剛想去找她,但她話轉左場,等我聽日再會一會佢睇下點先,再REPORT比各位CHING。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0