標題: [上樓骨] 灣仔潭神度「水芙X」 [打印本頁]

作者: chaoraymond    時間: 2012-1-17 09:55     標題: 灣仔潭神度「水芙X」

上星期五試完,地方干淨和房間都好,技師沙沙夠力。
有大木桶,但暫時未有得浸。

90分鐘 300 + 100(打稅)!
作者: sksk219    時間: 2012-1-17 14:09

我都試左sasa! dup唔錯!
作者: hkman1109    時間: 2012-1-17 23:56

得閒試下先!
作者: toppcon    時間: 2012-1-26 17:47

作者: sksk219    時間: 2012-1-26 23:36

sasa 呀我試過!  嘉嘉可能係咪新黎架!
有互動的!
作者: toppcon    時間: 2012-1-27 00:52

作者: massageapp    時間: 2012-1-27 09:49

師兄 呀 may ,係細碼定中碼,

還有個南南, 昨晚都人多喎。
作者: retire07    時間: 2012-1-30 16:56

Toppcon兄好嘢,聽把聲都知道是肥妹。
作者: dick55    時間: 2012-2-5 01:26

作者: HappyApex    時間: 2012-2-15 17:01

中午偷跳"水符", 原本都係諗住dup下骨, 鬆弛一下, 以前都去過附近d 樓上spa, 都係中女多. 對d女無乜期望, 尤其是樓上有師兄話聽聲都知係肥婆. 打電話去book定. 我問有邊位師傅係到, 佢話”南南啦”, 其實我都係隨口問. 準時到達, 開門個位令我眼前一亮, 心諗問下佢叫乜名, 下次搵佢dup. 點知原來佢就係南南.通常後生靚女都唔係dup得, 估唔到佢竟然係高手,真係有d喜出望外.力度0岩晒我, 唔係用死力,dup得好好 . 而且好好傾. 就咁好快就過左90分鐘, 好耐都未試過dup 得咁舒暢.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0