標題: 我人生中, 第四個極度高潮的對手 [打印本頁]

作者: jetspermman    時間: 2012-1-17 20:53     標題: 我人生中, 第四個極度高潮的對手

自從上次和她兩個小時內做了四次之後, 我真的有些想念她了…
所以約好佢一個星期後再見面…

提前幾日已經約好佢, 於是我便請左日假, 再 book 埋酒店, 便上去搵佢…
上到去時間尚早, 我便索性係酒店睡一會…
因為之前果晚有出動, 喝了酒, 還把那名女女操上天堂去了… 都想養足一下精神…

未到約定時間, 女女已經發信息來了… 問我係邊…
我打番比佢, 話已經到左係酒店… 係房訓緊覺…
女女好緊張咁話: 你這個小賤人到了為什麼不告訴我, 我過來和你一起睡嗎… !!
我說: 你上次不是說過要 3 – 4 點後才起床的嗎…?
女女: 那你在房間等我一會, 我準備好就過來…

半個小時後女女就到了, 一進房就望著我眼睛咪咪的笑… 見我還穿著底衫褲…
問我: 你不是脫光衣服在等我的嗎 ?
我: 你剛到, 脫光著身子有點不好意思的…
女女: 去你的… 等一會還不是脫光…
跟住就壓在我身上, 問我: 有沒有想我啊 ? 這段時間有沒有和別的女人做愛… ?  

我都未出手… 女女反而主動鈎引我… !!
咁搞法邊到仲忍得住呀… 不用三十秒兩個人就脫過光豬….
牛仔褲, 外套, 胸圍, 底衫, 底褲, 等等東西… 全部床一半, 地下一半….
我說: 今天要把你搞死…  
女女: 死在你胯下也不錯, 只是不知道今天晚上誰先累得倒下... 啊… 不要摸, 出水了… 啊… (摸幾下就以經流到出門口了…)

我當然無停手了, 就係要你水長流… 最後搞到女女典來典去…
女女忍唔住自己拿住我小弟弟… 要往佢下邊插進去…….

第一下插入既時候, 我們倆基本上都同時發出歡愉的呻吟聲…
跟手就不停咁互有攻守… 我毫不客氣咁使盡全力…
下下出入都拉到盡一盡… 女女就把腿盡量張開…
似乎要盡情享受呢種一浪接一浪既衝擊……..
又係果種 “啪啪啪啪啪” 既全力施為…  除左頭果十零下感受/潤滑作用…
基本上一開始就全力衝刺屌過唔停 !!!!

(普通既情節我唔描述太多, 一陣集中講下佢高潮果 part…)

做完了抱住女女休息… 女女說: 做完了… 你舒服嗎 ?
我: 肯定舒服了…
女女: 我有點肚子餓了… 今天都沒食什麼東西…

我聽完都打個突… 人家說: 飽暖思淫慾…  食色性也 (“食”字都行先啦)…  
我看未必, 呢個世界係可能有人會淫慾過後才思飽暖的…………

看看錶… 都快 5 點了, 休息了一會, 咁我地先出去食飯… 是但食左些湘菜…
食完飯我提議和女女行吓街… 買些衣服給她…
作者: jetspermman    時間: 2012-1-17 20:53

食完飯我提議和女女行吓街… 買些衣服給她…

女女望住我: 買衣服給我, 你都不懂得欣賞… 你脫人家的衣服就那麼快…
我: 對啊… 今天你衣服不容易脫… 所以打算買條裙子給你, 那就直接的不要脫了…
女女聽罷, 就轉過臉來望住我… 跟住那個似曾相識的甜美笑容出現 !!!!

我立即醒覺, 知道呢個係佢將會用 “失頭哥” 鋤我賓州既訊號 !!
佢未起腳我已經伸起 “失頭哥” 諗住擋… 但擋了個空… 仍然中招…!!!
因為女女竟然不顧大庭廣眾, 用手 “練” 我小弟弟一下……..
好在都唔大力… 但我都在裝痛… 諗住等女女呵番我…
誰不知女女打了我屁股一下, 說:  
你少來… !! 快走了… 人家對面呀姨在看了… 誰叫你這個賤人那麼風騷…
(對面攤位有個看舖的中年女人眼金金咁望住我地…)
我地唯有急急腳的離開… 原來女女的抓法都幾快的…..
女女仲話: 不一定用腳踢的… 用手抓都夠你受… !!

同女女行街街都好玩的… 有講有笑…
試衫的時候又故意挺胸收腹… 擺個 S 型的 POST, 斜斜地的淫笑望我…
問我好不好看 ? 我如果上下打量, 報以淫笑的話,
女女總會細細聲的笑笑口罵我一聲: 賤人…
如果沒有人看著的話, 仲會偷偷的打我一下屁股…

最後買左件外套, 兩件衫, 一對鞋… 再加兩支洗面奶… 幾百蚊野咁啦…
女女買完都幾開心… 佢最鍾意係果對鞋, 因為我同佢都覺得好睇…

行完大約七點半… 本來仲諗住之後同女女睇戲既…
女女話: 不如我們下次才看電影, 我怕等一會你太晚回去…
我問: 那現在去那裡 ?
女女似笑非笑的望住我, 話: 我回家了, 把你丟下, 不理你了… 你自己回去打飛機吧.
我: 你會把丟下 ? 捨得嗎 ? 那就只怪我看錯人了…
女女: 你是沒看錯人, 但只怕你等一會後悔了…
我: 我為什麼會後悔… ??
女女又係果種三七面既淫笑, 道: 等一會你就知道了… 把你搞死…  
我聽罷便微微一笑, 牽著女女的手…
途中經過女女的屋企, 陪佢上去放低左那些剛買的東西…

唔知點解同呢個女女見面, 會有種棋逢敵手, 惺惺相惜既感覺…  
大家一個眼神就會知道對方想做咩… 互相猜到對方心意…

例如: 望住佢對腳, 佢就會伸佢條腿比你… 要你摸佢大腿…
仲問你: 我的腿還算修長吧 ? 白不白 ?  

買野和食飯既時候, 大家都知道對方既心意… 憑眼神和表情就知道對方喜好…
睇中既野或者想點既菜都係差不多…

當然既就係… 心目中都知大家都想把對方搞個半死…
作者: jetspermman    時間: 2012-1-17 20:57

一番到酒店房我就已經從後將女女抱住… 雙手不停咁肆無忌憚係佢身上游走…
我很直接的告訴女女, 說: 很想和你不停的做愛…
女女: 嗯… 好啊… 晚上如果你不想走我們就在這裡… 做愛做到天亮…  

聽完呢句說話, 仲忍得住咩… 所以涼都唔沖就直接來料… 淫聲蕩語的幹起上來 !!!!
做完左呢次先去沖涼… 本未倒置………

出到來赤裸裸的我們又做了一次… 雖然都好好 feel, 但都無咩特別…
係臨尾既時候女女打左一下, 怪我點解咁快出左… 佢話未爽夠…
我咪話: 不要緊… 等一下再來嗎…
女女: 你說的, 等一會真的搞死你… 不放過你…..

休息左一陣… 傾左陣計, 又睇下電視, 女女點著支煙, 還把煙灰缸放在床上…
慢慢的抽著煙, 呢個時候女女又似笑非笑望住我…
我便慢慢的在女女身上親吻起來… 親著又摸著, 百般的挑逗…
呢個時候女女唔知點解有些面紅… 開始有反應… 我便順勢的向下摸…
摸到女女下邊, 已經好多水, 女女立即阻止, 說: 出水了, 不成, 不要摸了, 會很多的…
我: 就是要你出水… 出水才爽… 你看… 很多…
女女一邊把煙放在煙灰缸裡, 一邊說: 啊… 別摸了… 快點… 水流出來了…
講完就已經訓直個身擺好姿勢來迎接我…

我就一邊摸, 一邊故意用說話來繼續挑逗女女:
我一邊係咁用手指撩佢, 一邊問: 很多水… 怎麼會這樣的 ? 怎麼辦 ?  
女女: 你還摸… 啊… 快不成了… 快點了, 流出來了…
一邊自己伸手捉住我下邊, 就往她自己的小妹妹塞了進去…

雖然多水, 但入邊似乎都很有壓迫和摩擦感…
那種快感已經傳由我下邊慢慢的傳到我的身上…
我把全身都放軟, 但唯獨把小弟弟使勁的挺得硬一硬 !
畢竟都已經第四次了, 唔可以鬆懈, 經驗話我知, 一定要保持硬度,
再加上經個 series 既密集式抽插, 先可以滿足呢種淫婦…!!

我便硬硬的, 先來一輪急劇而大開大合的抽插…
女女呢個時候肉緊的呻吟之餘, 還用力的抓緊我手臂, 面紅紅的….
雙眼瞪得大大的望住我… 似乎想告訴, 她在極力的忍著和抵抗我呢一輪的衝擊 !!
我都心知只以一輪攻勢, 係無法滿足佢既慾火…
所以突然之間又改變策略, 一野插到佢落底 (果野女女有少少反白眼…)
跟住便貼到佢實一實係咁一邊磨… 一邊推… 下下都用盡力…..!!!
女女比我推到成身都拉緊… 但又跟住我既節奏來迎合…….

我磨了一會以後, 便又改回大肆的抽插… 啪啪啪啪啪啪 ~~~~ 狠狠的攻擊佢…!!!
呢個時候女女似乎有點好奇… 一邊弓起了身子…
一邊在看她自己的小穴如何被我使勁的插的水長流…
我故意的去摸, 摸到佢已經有水開始流向佢屁股了…

一摸到佢咁興奮我當然更加落力的滿足佢…
呢個時候女女把眼睛瞪得大大的望住我, 係到淫叫:
啊… 好癢… 啊… 啊… 用力啊…啊… 挺著啊… 啊….

一聽到用力呢兩個字我都有少少失控… !!!
係… 我就係要用力地把你這個淫婦幹上天堂去 !!!!!!!!

我深深吸一口氣, 緩和了一下那刺激的快感之餘,
便用力抱住女女, 貼到佢實一實, 係咁又磨又推… 貼到佢實一實出盡力來un !!!
Un 左大約十幾下… 女女突然之間用力的抓住我手臂…
啊… 啊… 啊… ~~~~ 的幾聲淫叫…. 跟住說道: 來了…啊…來了…!!!

一聽到佢叫: 來了來了… 我再把餘下的拚勁完全釋放出來 ~~~!!!!
呢個時候女女抵受唔住我既激烈抽插而高潮了 !!!!!!
佢先係雙手不自主的亂動… 然後亦緊緊的抱住我…..
成個身係到抽搐同埋係到震… 下邊夾得緊緊的……
佢係到控制唔到自己咁: 呵…呵…呵… ~~~ 咁係到想叫又叫唔出聲……
雙眼真的有點反白眼的…… !!!!

(係佢雙手亂動既時候, 佢打翻了放係床上的煙灰缸, 支煙都仲係著既, 跌左係佢頭髮邊… 嚇到我立即將支煙掃左落地….. 費事整親女女又燒穿床單要我賠…)

我剛好也進入最後倒數的階段… 我就明知佢係高潮…
就如女女說的: 用力地送佢一程 ~~~!!! 狠狠地抽插多十零下 ~~~~~~!!!!!!
最後終於雙方都完滿地爆發 ~~~~~~~~!!!!!!!!!!! 比哂你 ~~~ 比哂你 ~~~~~~~~~~~~!!
女女似乎呢一刻只有快感… 都忘記了呻吟了, 只能不停咁我每射一下, 就抽搐一下.
我 feel 到佢呢一刻都力盡了…………..

我倆抱著對方好耐… 我一邊錫佢… 安撫佢… 一邊大家都休息下……

我順便摸了床單… 真的濕了… 無那些潮吹女優咁誇張,
但好似人地倒濕左一些水係床到咁囉….
女女就打了我一下, 問我: 人家剛才高潮都來了, 都不停下, 真想把人家搞死…

女女由呢一刻起… 就好像一頭被我順服了的野馬般……
突然之間好溫柔, 好體貼……..
之前都係我幫佢拿紙, 拿水比佢飲, 有時幫佢按下摩…..
但由呢一刻完全互相交換位置…. 所有既野都由佢做哂…….
幫我拿紙, 又幫我按摩… 躺在我胸口上講了很多佢自己的私人事我知…
終於感覺到佢那份女孩子的溫柔… 原來女女都可以好斯文的……

我地休息左好一陣子後… 頑皮的女女又將個胸口送到我面前….
我錫左佢一陣之後, 女女又摸我下邊, 跟住話: 嘩… 又硬了… 你… 還可以嗎 ?
跟手自己自動自覺訓好… 又要我係上邊開始…
咁我唯有再一次的滿足佢……. 呢一次佢應該無果種高潮了…….

完事後… 女女問我, 如果我和她真的過夜, 一個晚上可以做幾多次…
我答: 真的不知道… 下次和你試一下…
女女話: 十次… 從晚上到明天的中午…你應該做得了的….!!
我: 我如果真的不停的做… 你都沒時間睡… 你肯定不喜歡… (我都驚驚地…)
女女: 沒事啊, 我們可以睡醒就搞, 搞完了就睡… 不過只怕是你睡不著而已…..!  一邊說, 一邊拍拍我的臉......

說罷… 女女又面露了那個熟悉的淫笑…………

再休息了一會都 11:00 點幾了… 差不多要走了…….
打算叫車直接去深圳………..

我拿錢比女女, 她順便看了一下我的銀包還有多少錢…
(呢個女女唯一唔好既地方… 成日望我銀包睇我有幾錢…)

當然, 我故意的事先將剩下來的錢都收好… 費事比佢睇到問我拿貼士…..
(而家出來玩我都係咁…)

女女呢個時候拿著我給她的錢, 說: 你剩下多少錢 ? 等一會你坐什麼車回去 ?
我當然扮窮, 說道: 沒有多少錢了, 還有些零錢和兩百塊港幣, 都夠回去的…
女女把我給她的錢當中, 拿了兩百蚊出來給我, 話:
你直接打車回去吧, 都那麼晚了, 你都應該累了吧… 你夠不夠啊 ?

都唔知係算你還有幾分良心 !!!! 還是真真正正的被我征服了 !!!!

我就摟住女女說: 不用了, 那個司機我認識的, 可以收我港幣的… !
把錢還給她… 跟手錫左佢一啖… 女女笑一笑的就把錢收好了…
還說道: 那我請你食麥當勞, 我很久沒食, 你陪我食好不好 ? 食完了才走…!
(其實我收起了 500 蚊係銀包暗袋佢唔知啦… 嘻嘻…!!! )  

食完麥當勞就叫車番順便送女女番屋企…

臨走既時候有些唔捨得佢, 眼定定望住佢, 佢又會主動的錫我一啖…
說: 下個星期什麼時候有空再來囉, 打個電話給我就可以了… 我來陪你…

告別了女女, 跟手就去深圳…
個司機係上次係常平識既, 都幾好人既… 手車都算安全…….

到香港差不多回到家的時候, 有三個未接來電, 都係女女打來的…
原來想問我到左未… 見我無聽佢電話又怕我出事… 所以打左幾次來….
又發信息問我係邊… 到左香港未……..

即時有 after sales follow up…. 算唔錯了…..
除非有一天佢提出過份的物質要求, 否則呢個女女都可以 keep 住搵佢既…. !!!

如此對手, 可遇不可求………..!!!
作者: AINY    時間: 2012-1-17 21:09

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 20:57 發表
一番到酒店房我就已經從後將女女抱住… 雙手不停咁肆無忌憚係佢身上游走…
女女: 嗯… 好啊… 晚上如果你不想走我們就在這裡… 做愛做到天亮…  

聽完呢句說話, ...
甘正。。。
礼拜六就系约左拒吧。。。。
作者: jetspermman    時間: 2012-1-17 21:12

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-17 21:09 發表

甘正。。。
礼拜六就系约左拒吧。。。。

爆我大鑊 !! 聽日你就知死....!!!
作者: AINY    時間: 2012-1-17 21:23

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 21:12 發表

爆我大鑊 !! 聽日你就知死....!!!
我乱估咋。。。原来真系。。。
作者: simonkok    時間: 2012-1-17 23:55

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 20:57 發表

聽完呢句說話, ...
好一句可遇不可求.....唉搞到我又掛住我d囡囡添....
作者: markLee    時間: 2012-1-18 00:16     標題: 回復 3# 的帖子

精彩 !!!好文章 !!!  齌睇都睇到小小marl 立正 !!
多謝Jetspermman兄 !!
作者: tai0lok    時間: 2012-1-18 00:41

幸福的人兒啊!!!!!!!真令人羨慕!!!!!!!!!!!!!!
作者: KMY89    時間: 2012-1-18 00:51

成套劇有點美中不足

只係蜘蛛俠神勇

蜘蛛女好似無乜料到,無乜 service
作者: jetspermman    時間: 2012-1-18 01:33

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-18 00:51 發表
成套劇有點美中不足

只係蜘蛛俠神勇

係呀... 講真... 我 SERVE 佢多些架..... 之前有時候都對我呼呼喝喝的......
不過佢有反應已經好好架啦... 仲要咁激烈.... 收貨了.... 比個 CREDIT 佢了.....

師父你有所不知.... 遇著那些死魚... 或者有體溫的死屍..... 好頭痛的.....h:" />

作者: glucerna    時間: 2012-1-18 07:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-17 09:51 AM 發表
成套劇有點美中不足

只係蜘蛛俠神勇

這囡是千年一遇..要期逢敵手才可以令她上天的極淫妖精..不是我輩三腳貓功夫可以降服...

.她具..江河泛濫..淫声浪語..苛索無道..這三样祕招..

放眼天下..這妖女祇有救蒼生於跨下的蜘蛛俠才能和她一戰..

今次勝負未分..蜘蛛俠加油!!!!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-1-18 09:56

引用:

聽完呢句說話, ...
难得蜘蛛侠连出两日报告,遇到好对手是一件幸福的事!恭喜。。。
作者: alextian    時間: 2012-1-18 10:27

蜘蛛侠真好运,遇到这么好的女女,不知做一次要给多少小费?
作者: shuailaotou    時間: 2012-1-18 12:23

好對手, 真的可遇不可求!!! 恭喜
作者: 周五一次郎    時間: 2012-1-18 14:08

第咗好耐先睇等完!精彩!
師兄小心沉船呀!
作者: Bravo    時間: 2012-1-18 16:44

啱key囡難求, 恭喜c hing....
作者: fe522000    時間: 2012-1-18 18:51

真令人羨慕!!! 找到如此好玩又夾的女女

敢問c hing 年紀多大,可以次次都執夠4 次?
作者: vinsing    時間: 2012-1-18 21:29

佩服!
作者: ppt2011    時間: 2012-1-18 21:37

棋逢敵手,正呀
作者: 血魔    時間: 2012-1-21 10:12

会精尽人亡的,不过淫女花下死,做鬼也风流
作者: francis8    時間: 2012-2-2 13:37     標題: 回復 3# 的帖子

寫得很好, 睇得好有感覺, 連小弟弟一直起立向你敬禮
作者: dazzle01    時間: 2012-2-5 17:23

剛睇完你的文章..
深深地覺得自己真係未玩夠呀!多謝你
作者: 水圍michael    時間: 2012-2-6 22:01

利害呀...甘既女都比你遇到.. 恭喜恭喜
作者: snsogood    時間: 2012-2-16 18:09

唔該哂師兄,thank U
作者: gogola    時間: 2012-2-17 00:42     標題: 回復 6# 的帖子

too long story la ................
作者: naturalong    時間: 2012-2-17 21:55

師兄, 可遇不可求的啊, 繼續保持關係
作者: ahui123    時間: 2012-2-22 12:18

作者: kpgszch    時間: 2012-3-16 13:29     標題: 遇到好对手是一件幸福的事!恭喜。。。

遇到好对手是一件幸福的事!恭喜。。。
作者: orca2    時間: 2012-3-16 16:19

Great report and look forward to know more about the story between u 2..!!
作者: kai    時間: 2012-3-16 16:47

作者: alfabeta    時間: 2012-3-19 17:47

写的真好啊,淋漓爽快的高潮
作者: doubleOO    時間: 2012-4-25 13:34

I Wish I am still in my twenties so I fxxk like writer, one time two time third time...... all night long.....just envy
作者: 7-siu    時間: 2012-4-25 16:00

引用:
原帖由 doubleOO 於 2012-4-25 13:34 發表
I Wish I am still in my twenties so I fxxk like writer, one time two time third time...... all night long.....just envy
This is the mission statement all C-hing like us wish to say !!!!
作者: shuailaotou    時間: 2012-4-25 18:11

引用:
原帖由 doubleOO 於 2012-4-25 13:34 發表
This is also my wish.   How many times can you fxxx one night now ?
作者: hkrubber    時間: 2012-5-1 22:26

excellent report..... support ching
作者: blackhawk0603    時間: 2012-5-2 15:46

羨慕死人咩~~~

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0