標題: 請教各位巴打高手 [打印本頁]

作者: Quasimod    時間: 2007-1-29 11:39     標題: 請教各位巴打高手

請教有無可以無線數碼收發既av輸入同輸出,大約幾銀到.
即係部dvd放係客廳到房部電視都可以睇到廳部dvd播既野.唔該晒
作者: 利記    時間: 2007-1-29 12:15

引用:
原帖由 Quasimod 於 2007-1-29 11:39 發表
請教有無可以無線數碼收發既av輸入同輸出,大約幾銀到.
即係部dvd放係客廳到房部電視都可以睇到廳部dvd播既野.唔該晒
係無既
作者: bbbear    時間: 2007-1-29 14:51

我記得快圖美好似有d咁上下既野賣.....佢sell廳駁有線, 房用wireless receiver都可以睇到, 我估應該可以apply到dvd掛.......but dvd機平到笑, 2百蚊都有交易啦
作者: 利記    時間: 2007-1-29 18:58

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-1-29 14:51 發表
我記得快圖美好似有d咁上下既野賣.....佢sell廳駁有線, 房用wireless receiver都可以睇到, 我估應該可以apply到dvd掛.......but dvd機平到笑, 2百蚊都有交易啦
鶧戌n係係天線收發器
我鷸riend用過
結果係...............................都係拉條線入房無咁嬲
作者: bbbear    時間: 2007-1-30 00:17

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-29 18:58 發表

鰟隻好係係天線收發器
我鱓friend用過
結果係...............................都係拉條線入房無咁嬲
of coz啦.....係得既就邊有咁平丫~~~~
作者: 利記    時間: 2007-1-30 11:10

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-1-30 00:17 發表

of coz啦.....係得既就邊有咁平丫~~~~
都唔平架
好似要三舊幾水

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0