標題: [灌水] 魔蹤-----囡囡好/壞 [打印本頁]

作者: 血魔    時間: 2012-4-8 21:45     標題: 魔蹤-----囡囡好/壞

魔蹤-----囡囡好/壞 [url=http://www.[censored]/misc.php?action=emailfriend&tid=18631170][img]http://i.[censored]/d/images/discuss_style/emailtofriend3.gif[/img][/url]                                                                                                       

入刑前的瘋狂

刑期快到,小魔當然積極向上,天天和不同女溫存,嘻嘻,今天飛燕,明天星星,跟著兩天大學生,晚上趕上完美M,星期天又要照顧小婉兒,後天又見師傅,TT,火雞,加上AV長毛大頭,跟著上個A牌的西西,

今天又奉召和三狼去哈哈笑玩,雖然花錢如流水,但生活太充實了,玩到小血魔快沒白泡好吐了……明天一定要休息

老實說,對哈哈笑真的感覺一般,為D囡真的好多,好扒下[img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_39.gif[/img],不過勝在囡的服務態度很不錯,不過一次半次當然不能作準.可能下次就上到个能度不好,也说不定
但多女扒是肯定的。

局賭包囡

到了哈哈笑,選囡時,雖然小血魔都快沒氣了,心想算了吧,囡扒點就扒啦,好一餐,唔好一餐,
但冤枉錢誰都不想花,怎也不能選恐龍,所以小魔還是一如以住在挑剔中,挑了好幾回的囡,可都沒挑到,

經常是小姐進房來,轉轉又出去,

要不就看中哈哈笑,可我怎得來,

要不就小姐走出去,大媽走進來,

怎挑------唉,

到最後,他們只好一個個挑一被別人放生的入來,

終於有個好樣點,又有笑面的了,可惜坐下不久,他們找了個更美的紅衣進來,
媽咪你玩野啊,但挑了笑面姐,心想,算吧,紅衣留番,下次吃

坐下沒多久,囡囡媽咪進來,要玩什麼三公,反正我是不會,想著,最多賠一百就走吧,結果居然說注碼小,從5蚊,變50蚊,

算吧,最多今晚唔要囡,女又唔多靚,而小血魔也快沒命了,

最後居然是媽咪輸了了6千多,连我这个都不知怎玩的,都跟柴狼,白頭赢了一千五百
埋單計,今天房錢,多謝經理了

凡事要比較

回房大戰就不說了,反正比正常好很多,囡囡和我在梳化大戰了一場,滿有日本AV feel,而凡事最怕有比較,

囡囡是個身裁很好的小不點,人也很不錯,在K房時,有一兩次,大家玩得太high,忙中出錯,取了我桌上錢,囡囡就好像護男友的女孩一樣,跟媽咪及柴爺吵,我也只笑笑的跟她說,算吧,都是你媽咪輸的錢,反正不是我們的,

結果全程都見她把錢收起來,去,都叫我帶上,真乖,不論真假,獎你200

反觀,想起昨晚那個飯堂
A牌,連40塊都放在bra內幫我保管,贏了錢後,遇理所當然的全收起來自已入袋,雖然才一百多…….
同樣的湖南囡囡,一比較,唉

一個服務超好,一個一般,

一個34C,一個A-B

一個和著衣服做,脫衣服時還問你可不可以,一個就跟說你先去沖吧,

一個手指留香,一個格手,還隱隱的有臭味

一個幫你護錢,還分開這是你的錢,一個輸了是你的,贏了我的態度,

一個全程法式kiss,小香舌主動的相濡以沫,一個跟你說,只能親嘴,不能濕吻

一個全程抱著你睡,一個自已大披同睡,

一個…………………
但最諷刺的是,好服務那個,才800,不好服務那位要1500

晚上跟女女聊,說起服務這話題,才知她們那邊有很多規矩要守,那像CP的規矩都給D客破壞了,因為太寵D

以前有個師兄和我說,[img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_45.gif[/img]

囡囡好與壞,在乎溝通與關懷[img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_13.gif[/img][img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_13.gif[/img]

現在我要加多句

服務好與壞,在乎媽咪教導與指導[img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_30.gif[/img][img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_30.gif[/img]

哈哈笑個媽咪夠豪,輸了七千多,面不改色,小魔欣賞你的大氣派,更多謝你輸的錢,剛夠我房錢,外加囡錢,囡囡額外服務好的獎金,

個場雖然小,囡不算多,而且囡一般,但教導D囡,是我暫時見過最好的,[img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_40.gif[/img][img]http://i.[censored]/d/images/smilies/default/smile_40.gif[/img]

兩次都吃上好野,

其實上班馬,超班馬,如果唔跑,或唔落力跑,同樣價錢,我情願上隻中班馬或下班馬,起碼,人家騎上去肯跑,你在這快樂的跑道上,一定可以比你騎上死魚般的上班或超班馬強

作者: TenderTrap    時間: 2012-4-8 21:54

你說的不好,全部都是飯堂那位嗎?
作者: 血魔    時間: 2012-4-8 23:08

是啊,真的是花了冤枉钱,不过我对饭堂D女无期望,所以也不太失望
作者: KMY89    時間: 2012-4-8 23:22

也許CP的囡囡不是很壞,但半島的囡囡令人反感便馳名中外

佢老細祖宗風水好,生意越做越旺,無奈

你果個人肥樣醜縮脖又食煙都 1,500 你又照俾,情聖你祖先風水也真好
作者: KMY89    時間: 2012-4-8 23:24

在乎溝通與關懷 - 第一代 Timway 風月版的 Beta 仔
作者: glucerna    時間: 2012-4-9 01:48

去了哈哈笑N次,都沒有人賭錢...就是魔仔那副啤牌...

令我無端端贏了2仟多...益了兩个囡囡...歡樂今宵!!!
作者: 血魔    時間: 2012-4-9 08:53     標題: 回復 6# 的帖子

我真幸运,
作者: KMY89    時間: 2012-4-9 09:13

星期五外賓在飯堂玩得高興,星期六又揾四眼芬訂房就乃野啦 ,四個囡囡兩隻飛機一個只肯快餐,四個外賓谷住道氣落茶廳宵夜見到兩隻飛機同包工頭宵夜 ,唯有返房Call 4樓 room service 反而 Kenny 說的等價交易
作者: 血魔    時間: 2012-4-9 09:16     標題: 回復 8# 的帖子

所以現在都怕去CP
除了你們call我,都不去
作者: alextian    時間: 2012-4-9 12:01

CP的女女是越来越差,而价钱却越来越贵!真是不爽!
作者: KMY89    時間: 2012-4-9 12:55

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-9 01:48 發表
去了哈哈笑N次,都沒有人賭錢...就是魔仔那副啤牌...

令我無端端贏了2仟多...益了兩个囡囡...歡樂今宵!!!

果副係佢自己帶黎,可能落左暗號
作者: 血魔    時間: 2012-4-9 13:44     標題: 回復 11# 的帖子

那福是春天女給我的
落了都無用,玩三公,純憑運氣,有幾次都一點,二點了,準備輸錢,誰知她是0點
作者: lomo    時間: 2012-4-10 01:29

你地赢女+钱,7少和我就整个晚上打车论。这个妈咪真的豪。不知道欠大耳隆多少?
作者: denny2000    時間: 2012-4-10 06:50

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-8 21:45 發表
魔蹤-----囡囡好/壞 /misc.php?action=emailfriend&tid=18631170]http://i.[censored]/d/images/discuss_style/emailtofriend3.gif                                                                                                        [隱藏]                                                                                                                                                                                                                                

入刑前的瘋狂

刑期快到 ...
恭喜吃到好野。。

感覺很重要,我現在通常挑d怕醜的,不是醜的就好了,雖然我的要求比很多ching 低

那種跟一個newbie 在床上 dacannon 擁抱,看她在享受過程,比擁著一個1.7m(雖然我都愛),靚女,但全沒感情,吹你(快d),好很多。

所以我最近給人話,點解時時吃村姑。。。
作者: alextian    時間: 2012-4-10 08:18

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-4-10 06:50 發表

恭喜吃到好野。。

感覺很重要,我現在通常挑d怕醜的,不是醜的就好了,雖然我的要求比很多ching 低

那種跟一個newbie 在床上 dacannon 擁抱,看她在享受過程,比擁著一個1.7m(雖然我都愛),靚女,但全 ...
CHing说的很对,我都有同感!
作者: AINY    時間: 2012-4-10 10:31

CP女女难与哈哈笑女女比已为各师兄认同了。。。各师兄亦从旧饭堂移师新饭堂啦。。。
作者: shuailaotou    時間: 2012-4-10 11:08

依家深圳都好好玩,吾使去甘远啦
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 11:15

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 10:31 發表
CP女女难与哈哈笑女女比已为各师兄认同了。。。各师兄亦从旧饭堂移师新饭堂啦。。。

招待外賓可能不成,是私人飯堂
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-10 12:35

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-8 23:22 發表

你果個人肥樣醜縮脖又食煙都 1,500 你又照俾,情聖你祖先風水也真好   
好在我個日無去姐......
仲要你介紹添!

作者: KMY89    時間: 2012-4-10 13:28

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 12:35 發表

好在我個日無去姐......
仲要你介紹添!
我沒推薦你半島NC,我當日是說隨便一間CP 的五星級SN 都可以,對嗎?
最後給你半島SN 的經理電話號碼。我是說半島NC 的囡囡不成,沒說SN。

唔好講到我跣你。
作者: AINY    時間: 2012-4-10 14:46

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 11:15 發表

招待外賓可能不成,是私人飯堂   
其实应酬都可以去哈哈笑丫。。地方没半记好。。但第二PART客人玩得开心的话也是颇重要。。半记地方好但客人最后菊九气。。个个女女放飞机。。搞到要5000蚊吊DJ咪仲衰。。。
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-10 14:49

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 13:28 發表

我沒推薦你半島NC,我當日是說隨便一間CP 的五星級SN 都可以,對嗎?
最後給你半島SN 的經理電話號碼。我是說半島NC 的囡囡不成,沒說SN。

唔好講到我跣你。
講笑姐師兄!
你見我打左個「」就知啦!

不過我真的沒去半島!太多好差好差既傳言!
我又唔知SN同NC是否一樣差,所以無去到。
下次去SN見識下先

作者: KMY89    時間: 2012-4-10 14:52

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 14:49 發表

你見我打左個「」就知啦!

不過我真的沒去半島!太多好差好差既傳言!
我又唔知SN同NC是否一樣差,所以無去到。

呢間野家山有福,D 客一面鬧一面去,no hard feeling, buddy.
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-10 14:54

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 14:52 發表

呢間野家山有福,D 客一面鬧一面去,no hard feeling, buddy.   
有咩誤會,我先行道歉!
不過話時話,我聽D媽咪講,呢間野真係唔知點解,好似你話齋:D 客一面鬧一面去
可能多女呱

作者: KMY89    時間: 2012-4-10 14:55

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 14:46 發表

其实应酬都可以去哈哈笑丫。。地方没半记好。。但第二PART客人玩得开心的话也是颇重要。。半记地方好但客人最后菊九气。。个个女女放飞机 ...

海哥觀點不同,客人嫖運唔好就怨自己果人無運行,地方唔好就怪主人家 lor ...
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 14:57

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 14:54 發表

有咩誤會,我先行道歉!
不過話時話,我聽D媽咪講,呢間野真係唔知點解,好似你話齋:D 客一面鬧一面去
可能多女呱

擺番幾圍和頭酒 ...
作者: AINY    時間: 2012-4-10 15:01

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 14:55 發表

海哥觀點不同,客人嫖運唔好就怨自己果人無運行,地方唔好就怪主人家 lor ...   
师傅生意人考虑。。小弟是鸡虫的考虑。。
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-10 15:02

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 14:57 發表

擺番幾圍和頭酒 ...   
想點擺?半記附近間小重慶?
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 15:06

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 15:02 發表

想點擺?半記附近間小重慶?

我地有大食會就 Call 你
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 15:10

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 15:01 發表

师傅生意人考虑。。小弟是鸡虫的考虑。。
我都真係好奇怪 ....

明明第二晚乃左野,第三日去中信打波,果晚咪住華爾登,哈 ... 係都要返飯堂

唔知點解 ...
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-10 15:18

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 15:10 發表

明明第二晚乃左野,第三日去中信打波,果晚咪住華爾登,哈 ... 係都要返飯堂

唔知點解 ...  
認命囉!
作者: AINY    時間: 2012-4-10 15:22

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 15:10 發表

唔知點解 ...  
问心果句。。饭堂女女是比哈哈笑高班。。会吴会D女女越系难搞越觉好玩呢。。有挑战性嘛。。。

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢同拒地咀。。。都吴知拒地之前系咪同柴爷或七公或谁咀完。。我已不想去哈哈笑。。此亦是原因之一。。
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 16:28

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 15:22 發表

问心果句。。饭堂女女是比哈哈笑高班。。会吴会D女女越系难搞越觉好玩呢。。有挑战性嘛。。。

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢 ...

我想知其中之二
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 16:34

引用:

有時除左 SEX 外重有好多野,海哥講果種的的確確就係男人既心理

以前有好多千依百順,很快就悶了
作者: TenderTrap    時間: 2012-4-10 19:21

引用:

唔知點解 ...  
師傅,咁你係咪陪足外賓三晚呀?
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 20:01

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-4-10 19:21 發表

師傅,咁你係咪陪足外賓三晚呀?

沒有,我第二天走了
作者: glucerna    時間: 2012-4-10 23:27

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 12:22 AM 發表

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢同拒地咀。。。都吴知拒地之前系咪同柴爷或七公或谁咀完。。我已不想去哈哈笑。。此亦是原因之一

收埋係屋企用条鎖鏈鎖住就唔會比人嘴啦.....放佢出尼好危险...連老毛都打茄輪...
作者: KMY89    時間: 2012-4-10 23:39

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-10 23:27 發表

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢同拒地咀。。。都吴知拒地之前系咪同柴爷或七公或谁咀完。。我已不想去哈哈笑。。此亦是原因之一

收埋係屋企用条鎖鏈鎖住就 ...

柴爺呢件啱唔啱嘴型?
作者: AINY    時間: 2012-4-10 23:56

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-10 23:27 發表 我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢同拒地咀。。。都吴知拒地之前系咪同柴爷或七公或谁咀完。。我已不想去哈哈笑。。此亦是原因之一收埋係屋企用条鎖鏈鎖住就 ...
哈哈笑个个都咀得。。。。去到CP就好难啦。。只见过七公强咀。。。
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 00:06

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 23:56 發表

哈哈笑个个都咀得。。。。去到CP就好难啦。。只见过七公强咀。。。
係咪咁?
作者: 7-siu    時間: 2012-4-11 00:15

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 23:56 發表 哈哈笑个个都咀得。。。。去到CP就好难啦。。只见过七公强咀。。。
我从来都不会强咀的! 都是很温柔地慢慢来!但囡囡的回咀就通常强烈一点!:
作者: AINY    時間: 2012-4-11 00:34

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-11 00:15 發表 我从来都不会强咀的! 都是很温柔地慢慢来!但囡囡的回咀就通常强烈一点!:
咀到由沙发跌落地下。。女女差d扁左。。。
作者: simonkok    時間: 2012-4-11 02:24

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 14:46 發表

其实应酬都可以去哈哈笑丫。。地方没半记好。。但第二PART客人玩得开心的话也是颇重要。。半记地方好但客人最后菊九气。。个个女女放飞机 ...
边个人俾5000搞DJ?..................
作者: CHANGMAO    時間: 2012-4-11 03:50

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-8 23:22 發表

我过去两次的, 都有女女坐坐下自己粒猩吴曲酒左人。
过去三次上房,有两个做做下酒入toilet匆凉酒人。
(第三个系腹绰的)
作者: TenderTrap    時間: 2012-4-11 08:22

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 03:50 發表

唔好意思大哥,最近果次是我害的!
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 08:34

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 03:50 發表

过去三次上房,有两个做做下酒入toilet匆凉酒人。h:" />
(第三个系腹绰的)
唔明點樣做做下會走  ,呢下反而沒聽過有這種事,願聞其詳
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 08:39

也許,我應該糾正半島囡囡係參差,飛機太多,親眼所見的飛機導致不歡而散的場面太多,最經典莫如 Tendertrap 朋友"大師兄"的故事
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 08:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-11 02:24 發表

边个人俾5000搞DJ?..................

我的一個老細,個DJ 一米五,我同海哥會俾800 ,柴爺話淨齋吹得啦 ...都會俾700 ,肥七會話俾車費 ,血魔話3萬包月 ,火雞會話 300 拿拿聲快X D ....  阿 Jack 會話:xyz+&%$ .... 一米五?X !
作者: simonkok    時間: 2012-4-11 09:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 08:45 發表 我的一個老細,個DJ 一米五,我同海哥會俾800 ,柴爺話淨齋吹得啦 ...都會俾700 ,肥七會話俾車費 ,血魔話3萬包月 ,火雞會話 300 拿拿聲快X D ....  阿 Jack 會話:xyz+&%$ ....  ...
我會俾個機會佢上雲端!!!!!!!
作者: TenderTrap    時間: 2012-4-11 09:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 08:39 發表
也許,我應該糾正半島囡囡係參差,飛機太多,親眼所見的飛機導致不歡而散的場面太多,最經典莫如 Tendertrap 朋友"大師兄"的故事   
我和那大師兄不熟的,只見過兩次。那故事我也不清楚,師傅請你說一說吧!
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 09:11

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-4-11 09:05 發表

我和那大師兄不熟的,只見過兩次。那故事我也不清楚,師傅請你說一說吧!
肥七、柴爺都係度 ...
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 10:30

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 08:45 發表

我的一個老細,個DJ 一米五,我同海哥會俾800 ,柴爺話淨齋吹得啦 ...都會俾700 ,肥七會話俾車費 ,血魔話3萬包月 ,火雞會話 300 拿拿聲快X D ....  阿 Jack 會話:xyz+&%$ ....  ...
师付,個DJ 得个 一米五,吃完还应要她回水。。。当然小弟看都吾会看一眼,宁愿自己打飞机也吾吃!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 10:31

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-11 09:05 發表
我會俾個機會佢上雲端!!!!!!!
师兄 "器材" 劲!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 10:40

引用:

海哥,所以要斗快咀嘛,好似狼窝尿一样留下狼味霸地盤先。。。
作者: AINY    時間: 2012-4-11 11:00

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 10:40 發表

海哥,所以要斗快咀嘛,好似狼窝尿一样留下狼味霸地盤先。。。
边够柴爷同七公快丫。。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 11:34

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 11:00 發表

边够柴爷同七公快丫。。。。
要妈咪有新女第一时间通知你哪,你就咀先哪。。。
作者: AINY    時間: 2012-4-11 12:23

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 11:34 發表

要妈咪有新女第一时间通知你哪,你就咀先哪。。。
妈咪现只识柴爷啦。。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-4-11 12:31

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 12:23 發表

天狼也是龟中密友!
作者: 遲來的春天    時間: 2012-4-11 12:45

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-11 12:31 發表

天狼也是龟中密友!
柴狼是恩客,我只是陪客!
作者: CHANGMAO    時間: 2012-4-11 14:04

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-4-11 08:22 發表

唔好意思大哥,最近果次是我害的!
我多谢您都来不次
作者: glucerna    時間: 2012-4-11 14:39

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-4-10 09:45 PM 發表

柴狼是恩客,我只是陪客!
隻狼甘肥...似7狼 天狼多D喎
作者: glucerna    時間: 2012-4-11 15:07

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 09:23 PM 發表

而家係"猛虎歸山...小狼當道"...
作者: AINY    時間: 2012-4-11 15:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-11 12:31 發表

天狼也是龟中密友!
七狼也是常客啦。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 15:14

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 15:08 發表

七狼也是常客啦。。。
海狼饮小小的汤饮饱哪! 都不出头哪。。。。

还包括;四菜一汤,推油按摩、剪指甲,做面膜,侍浴,洗底裤、臭祙。。。。。。。。
作者: AINY    時間: 2012-4-11 15:17

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 15:14 發表

海狼饮小小的汤饮饱哪! 都不出头哪。。。。

还包括;四菜一汤,推油按摩、剪指甲,做面膜,侍浴,洗底裤、臭祙。。。。。。。。
JACK 哥享尽温柔。。将经验告我。。谢谢。。叫小小好好学习。。
作者: CHANGMAO    時間: 2012-4-11 15:24

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 08:34 發表

唔明點樣做做下會走  ,呢下反而沒聽過有這種事,願聞其詳  

两个都系A

Case 1:重庆Wet妹,演技十足

早上8点自动戴上再坐上来,照得死去活来。

由于太嘈,用手盖口,马上话我想鲁强, 仲化新武林高手。

D手甲齿世jar,过了两分钟,话到点要收工。

Case2: 湖北妹

8Alarm想,自动戴dom,死鱼吴坐上来, 男上女下两下又话压得好辛苦。

Doggy又话受不了吴再做,都系话到点要收工。

作者: AINY    時間: 2012-4-11 15:56

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 15:24 發表

两个都系A牌

由于太嘈,用手盖口,马上话我想鲁强 ...
一早拿拿霖做野收工。。。。
作者: TenderTrap    時間: 2012-4-11 16:14

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 14:04 發表

我多谢您都来不次
咁又係,你又慳返三舊!早知就九點幾先叫佢上來,坐上下半場,每人百五至化算!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 17:10

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 15:17 發表

JACK 哥享尽温柔。。将经验告我。。谢谢。。叫小小好好学习。。
女女如爱你,会用尽一切方法来让你享尽温柔(例如冰火二重天,水中箫,)。。。

今天只让小小学下吹功冰火二重天: 温水42度,含口来吹,再换成口含冰块来吹,和吻全身,一冷一热。。。最后口含冇核提子深喉,迫爆提子。。。提子和你小弟弟的轻轻摩擦,再加舌头的轻舔。。。无法形容,只一个字; 爽!!!。。。
作者: AINY    時間: 2012-4-11 17:15

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:10 發表

女女如爱你,会用尽一切方法来让你享尽温柔(例如冰火二重天,水中箫,)。。。

今天只让小小学下吹功冰火二重天: 温水42度,含口 ...
大哥真有研究。。真识享受。。水温42度。。。。。 。。。今晚就试下先。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-11 17:23

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 17:15 發表

大哥真有研究。。真识享受。。水温42度。。。。。 。。。今晚就试下先。。
不然,漫漫长夜,有女在手,何以消魂。。。女爱你,你要求不过分,她乐意为你去做的,这就是沉的乐趣,只一射还不够爽的,大哥。。。你快乐,她才快乐!
作者: AINY    時間: 2012-4-11 17:30

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:23 發表

不然,漫漫长夜,有女在手,何以消魂。。。女爱你,你要求不过分,她乐意为你去做的,这就是沉的乐趣,只一射还不够爽的,大哥。。。你 ...
就是在享受被女女喜欢的乐趣。。
作者: CHANGMAO    時間: 2012-4-11 19:05

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 15:56 發表

一早拿拿霖做野收工。。。。
Pennisula ISO
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 20:22

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 15:24 發表

两个都系A牌

乜野叫到點先?
作者: 冰河    時間: 2012-4-11 20:26

引用:
2012年04月11日 蘋果日報

浙江寧波警方日前搗毀一個 11人賣淫集團,當中不但有親姐妹賣淫,甚至有兩對夫妻,老婆賣淫、丈夫收錢,集團幾個月進賬幾十萬元(人民幣.下同)。賬本上還記有全套接客服務細則,針對不同年齡層的嫖客要採取怎樣的服務態度,如「跟 30歲談戀愛、 40歲談愛慕、 50歲談生活」。

該集團主要由四川人組成,根據賬本紀錄,有賣淫女(左圖)一天接客七次,收入近 3,000元。集團還教育新進賣淫女如何招攬生意,例如「嘴巴甜一點,脾氣小一點」、「嬰兒般的笑容,情人般的眼神」等等。
CP囡囡應該去進修這本「接客服務細則」!
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 21:05

引用:
原帖由 冰河 於 2012-4-11 20:26 發表

CP囡囡應該去進修這本「接客服務細則」!  

唔使卦,大把水魚引頸受戮
作者: CHANGMAO    時間: 2012-4-11 21:21

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 20:22 發表

乜野叫到點先?  
A。条女自己够皮
B。够钟
C。By Law of Pennisula
作者: 血魔    時間: 2012-4-11 21:35     標題: 回復 75# 的帖子

你仲去,        我就唔多去了
作者: KMY89    時間: 2012-4-11 21:44

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-11 21:35 發表
你仲去,        我就唔多去了

佢唔去可以去邊呢?第日佢個神位就安係半記啦
作者: glucerna    時間: 2012-4-12 02:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 06:44 AM 發表

佢唔去可以去邊呢?第日佢個神位就安係半記啦   
做下哥倫布喇...有無睇"又見天堂"啊...

作者: shuailaotou    時間: 2012-4-12 15:19

引用:

两个都系A牌

一早醒左识自动波,算系甘。
但是你可以忍到这系好野。
作者: shuailaotou    時間: 2012-4-12 15:21

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:10 發表

今天只让小小学下吹功冰火二重天: 温水42度,含口 ...
师兄这识享受。  我都要找个爱我的女女试下先。
作者: AINY    時間: 2012-4-12 15:53

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-4-12 15:21 發表

师兄这识享受。  我都要找个爱我的女女试下先。
SN就得啦。。带支温度针度准D温度咪得咯。。42度呀。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-13 09:18

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-12 15:53 發表

SN就得啦。。带支温度针度准D温度咪得咯。。42度呀。。
SN女一日几十个,又没感情投入,怎同有汤饮的! 要女女含颗冇核的提子来吹,好爽!
作者: 血魔    時間: 2012-4-13 11:12

都無幾個在你的那種服務
作者: AINY    時間: 2012-4-13 11:58

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 09:18 發表

SN女一日几十个,又没感情投入,怎同有汤饮的! 要女女含颗冇核的提子来吹,好爽!
人地话要去搵翻个甘好既女女嘛。。即系暂时无咯。。甘咪提议拒去SN顶下瘾先咯。。吴记得提拒买提子添。。。
作者: glucerna    時間: 2012-4-13 13:08

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-12 08:58 PM 發表

人地话要去搵翻个甘好既女女嘛。。即系暂时无咯。。甘咪提议拒去SN顶下瘾先咯。。吴记得提拒买提子添。。。
要買無核提子呀...
作者: 血魔    時間: 2012-4-13 13:16

、唔當炊,當然無,無核提子,怪不得要找多個
作者: KMY89    時間: 2012-4-13 13:41

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-13 13:16 發表
、唔當炊,當然無,無核提子,怪不得要找多個

做乜超哥尋晚成晚唱野既
作者: KMY89    時間: 2012-4-13 13:43

大根個囡囡後來有冇出街?
作者: AINY    時間: 2012-4-13 14:38

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-13 13:08 發表

要買無核提子呀...
珍珠提会吴会都好过瘾呢。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-13 15:36

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-13 11:58 發表

SN女就用草莓哪,女女口都可放大蛇了。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-13 15:39

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-13 14:38 發表

珍珠提会吴会都好过瘾呢。。。
太硬你的肉萧会甩皮哦。。。珍珠奶茶果的OK。。。
作者: AINY    時間: 2012-4-13 16:20

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 15:39 發表 太硬你的肉萧会甩皮哦。。。珍珠奶茶果的OK。。。
哈哈,谢谢Jack哥!
作者: 血魔    時間: 2012-4-13 16:39     標題: 回復 89# 的帖子

個個都唔出,就我一個,好彩個囡囡唔錯,晚上還幫我按摩
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-13 17:00

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-13 16:39 發表
個個都唔出,就我一個,好彩個囡囡唔錯,晚上還幫我按摩
魔仔,個個大哥出了报告惊其他饿狠来争食,所以收埋慢慢叹下先。。。
作者: 遲來的春天    時間: 2012-4-14 06:39

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 17:00 發表 魔仔,個個大哥出了报告惊其他饿狠来争食,所以收埋慢慢叹下先。。。
免費內容:
Jack哥你收埋唔少,又东北,又湖北,个个一米七。

作者: shuailaotou    時間: 2012-4-14 12:15

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-13 13:08 發表 要買無核提子呀...
多?各位CHing,昨晚叫囡囡?做,差D被打死
作者: kingsan    時間: 2012-5-6 12:35

Support good post

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0