標題: 有呢幾個條件才能成為了萬雞王 [打印本頁]

作者: KMY89    時間: 2012-4-16 20:36     標題: 有呢幾個條件才能成為了萬雞王

日到報載北京某大官外號百雞王

意是嫖過百女

In fact, 條狗官69歲才嫖過百女,實在廢柴之極

才區區百雞,豈敢稱王?

抵打靶有餘

呢度百雞要靠邊站

沒有話語權

千雞王開始有些地位

萬雞王可能只有一人

因為具備以下條件

作者: KMY89    時間: 2012-4-16 20:42

<一> 早熟

每星期三件,一年百五,唔翻啅,也要66年,如果14歲開工,66年後80歲那就可以封王啦

所以由細開始要夠咸濕

作者: KMY89    時間: 2012-4-16 20:46

<二> 壯健

唔好睇少一個禮拜三劑,少D體力都應付唔到

所以要有咁大隻才有機會做萬雞王

柴爺一條柴咁瘦,都係千雞王水平

作者: KMY89    時間: 2012-4-16 20:59

<三> 武功

無蓋世武功,豈能當萬雞之王?

萬雞王 無敵 舌功

先溝後啅

多少雞雞失身在那三寸之舌?

附圖 - 神功 注意髮型
作者: KMY89    時間: 2012-4-16 21:05

<四> 江湖無敵手

作為萬雞之王,斷唔會日日係老巢揼石仔既

也不會甘心四菜一湯

要食大茶飯

定要轉戰大江南北,打到毫無敵手

萬雞王既地圖只有一個

作者: 周五一次郎    時間: 2012-4-16 21:06

重要有财力同时间。
样貌亦占一定因素。
作者: KMY89    時間: 2012-4-16 21:13

<五> Education

作為萬雞之王,除了X以外

還會以教育為本份,曉以大義

為囡囡解說授課,有教無類

萬雞王一語:我地唔係吊X,而係做愛 ...

令一眾只懂吊X,不懂何謂做愛的 TT、蜘蛛、火雞、血魔 說得無地自容

附圖:授課圖

作者: KMY89    時間: 2012-4-16 21:21

<六> 雜食

萬雞王奉行有教無類、有X錯無放過

一眾Old蟬媽咪骨姨中女徐娘半老一概有殺無賠

千刀斬來千刀卸

無敵金鐘罩

刀槍不入,完美演譯免費午餐

唯,有時萬雞王的點心

令人無法 眼睛 focus
作者: KMY89    時間: 2012-4-16 21:32

<七> 壽比南山

相信呢度唯有七少才有如此功力

最重要既係相信唯有七少才可以到八十歲仍晚晚溝幾件 FOC

衝刺成為 Timway 的萬雞王

今個月係萬雞王 七爺既生日,謹祝賀:

福如東海溝到女,壽比南山 FOC

附上第七圖,祝願七爺今年生日禮物係食到咁既好野

作者: 9NgDap8    時間: 2012-4-16 22:17

<一> 早熟

每星期三件,一年百五,唔翻啅,也要66年,如果14歲開工,66年後80歲那就可以封王啦  

所以由細開始要夠咸濕  

厉害厉害。。。我就应该没机会啦。。。
作者: KMY89    時間: 2012-4-17 08:56

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2012-4-16 22:17 發表
早熟

所以由細開始要夠咸濕  

厉害厉害。。。我就应该没机会啦。。。 :l ...

加埋班都得卦
作者: drm    時間: 2012-4-17 09:27

呵呵,原來師傅長篇大論,是為七少寫賀壽詞!

咸D也在此祝七少長玩長有FOC,送夠萬囡上雲端!
作者: KMY89    時間: 2012-4-17 09:39

引用:
原帖由 drm 於 2012-4-17 09:27 發表
呵呵,原來師傅長篇大論,是為七少寫賀壽詞!

咸D也在此祝七少長玩長有FOC,送夠萬囡上雲端!
X那貓,昨日和蜘蛛講我上星期和深圳A版關詠荷的故事 ,俾佢不停地催: 有冇X佢 ? 究竟點樣X佢 ?

真係吹脹,煮鶴焚琴 ....  
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-17 11:44

师付都为七少;萬雞王写賀词,我也跟随送上祝賀:恭祝七爺生日愉快!晚晚溝幾件 FOC!
作者: 7-siu    時間: 2012-4-17 12:06

今年我的生日可能要今三天!因为今早收到分了手的老四说想在我今年生日再见我!老二又从病中回来。妈咪又说生日要陪她一天!

所以要分三次。都唔知有没有那麽多兄弟出席三次!
作者: simonkok    時間: 2012-4-17 12:21

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-17 09:39 發表

X那貓,昨日和蜘蛛講我上星期和深圳A版關詠荷的故事 ,俾佢不停地催: 有冇X佢 ? 究竟點樣X佢 ?

真係吹脹,煮鶴焚琴 ....    
A版關詠荷....(好彩唔係A級關詠荷.......).
師父...人地後生仔....
同你境界當然唔同.......
作者: simonkok    時間: 2012-4-17 12:23

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-17 12:06 發表
今年我的生日可能要今三天!因为今早收到分了手的老四说想在我今年生日再见我!老二又从病中回来。妈咪又说生日要陪她一天!

所以要分三次。都唔知有没有那( ...
你真掂.....
甘恭喜你今年,梅花三弄..(或者菊花三弄)
作者: KMY89    時間: 2012-4-17 12:27

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-17 12:06 發表

放心 我地輪班
作者: AINY    時間: 2012-4-17 12:43

引用:

甘你今年生日就特别开心啦。。你订了边几日庆祝就告诉我们啦。。应该都能出席。。

作者: AINY    時間: 2012-4-17 12:59

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-17 12:23 發表

你真掂.....
甘恭喜你今年,梅花三弄..(或者菊花三弄)
二弄好不好。/。一个系啊妈离既。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-17 15:39

引用:

老四回来哪!!!恭喜!恭喜!尽量哪,七公,星期六日好些,我同kimchi都得!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-4-17 15:39

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-17 12:27 發表

放心 我地輪班   
师付輪三班。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-4-17 16:28     標題: 回復 20# 的帖子

点都好喇!多谢师傅抬举。自问万鸡王是做不到了。实在我很迟才出道的。那是第一次是去澳门回力球场下面的泰妹场。不过,在外国念画时,沟女就20岁开始!
作者: Lighter    時間: 2012-4-17 21:19

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-17 16:28 發表
点都好喇!多谢师傅抬举。自问万鸡王是做不到了。实在我很迟才出道的。那是第一次是去澳门回力球场下面的泰妹场。不过,在外国念&# ...
你97年宣誓左而家又唔算數
作者: markLee    時間: 2012-4-17 21:55     標題: 回復 9# 的帖子

我都在此祝七少生日快樂,晚晚七鑊。週週七女。長玩長有。
最重要身體健康。健康先至係人生最大財富 !!!!
作者: simonkok    時間: 2012-4-17 22:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-17 16:28 發表
点都好喇!多谢师傅抬举。自问万鸡王是做不到了。实在我很迟才出道的。那是第一次是去澳门回力球场下面的泰妹场。不过,在外国念&# ...
呵呵..我都有去過果個場....
如果無記錯....果度仲有金魚缸添....
作者: 7-siu    時間: 2012-4-18 11:12

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-17 22:13 發表

呵呵..我都有去過果個場....
如果無記錯....果度仲有金魚缸添....
详细情况不记得了,当时昂九九跟住个 friend (现在是一个很出名的名人)入去!

个泰妹被记得是怎样!个子小小,但波大骨格细。白白滑滑。
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-4-18 12:23

七少,生日快樂!祝你長扑長有!
作者: 血魔    時間: 2012-4-19 09:58

万鸡是做不成的,但千人斩我会努力的
作者: KMY89    時間: 2012-4-19 21:55

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-19 09:58 發表
万鸡是做不成的,但千人斩我会努力的

你是 passive voice ... 被千雞斬
作者: push_oil    時間: 2012-5-5 15:42

千雞王......maybe I over it

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0