標題: [原創] 自以為是疾風怒濤回憶錄 事件四 抽水 [打印本頁]

作者: safe_sex    時間: 2012-5-21 15:01     標題: 自以為是疾風怒濤回憶錄 事件四 抽水

事件四 抽水

去得唱K的男人,當然是心中有色,返得K場的女人,自然也閱人無數。所以K房內不會見到柳下惠和貞烈夫人。抽抽水是自然不過的事,也是很多師兄弟們的樂趣所在。更有師兄提及過所謂「光豬場」,其中的「激情」相信非親身經歷,絕對難以形容。

不怕失禮說句,在下從未光顧過「光豬場」等激烈的場所。主因是性格使然,總是覺得玩太「激」反而破壞了囡囡的形象,令在下失去「食慾」。在下在K房內的界線,大概是攬攬腰,摸下大腿,打個車輛已經是極限了。所以相熟大班們以至一些囡囡,都知道在下是斯文客(比較好欺負)很多時也會介紹新下海囡囡給在下以免囡囡未適應就給嚇走了<-自我安慰。

不過在K場喜歡如何玩法是各人的私事,在下跟K友們都能做到互相尊重,和諧共容。所以在下也在K房看過不少「好戲」。其中一次,在一細價場玩,眾K友中有一位從不帶囡囡出街的甲君尤其喜歡對囡囡上下其手。那天晚上,他自己並未坐囡,卻跟乙君的囡囡玩起骰盅來。玩著玩著,又是越坐越埋,雙手也越來越不規矩。

乙君面嫩,沒有即時介入,卻因此種下禍根。事關該囡囡性格相當火爆(真的不適合在歡場工作)。之前她也坐過在下的枱,基於在下的作風,她跟在下倒能談笑風生。但在下已經感受到她那火爆性格,所以也坐過就算,沒有跟進她了。直到事發當晚,乙君留她坐枱(乙君比在下更斯文),在下暗想,他們倒是一對兒。

可是甲君並不這麼想,可能他見乙君「冷落」了囡囡(事實乙君跟囡囡是有一句沒一句的聊天),所以他便唔蝕底地撩囡囡玩。在下坐他們旁邊,聽到囡囡的骰盅越叫越大聲,就開始留意他們起來。隨著甲君的動作越來越多,囡囡的擋格也越見明顯,連說話語氣也開始激動起來。在下心中暗叫不妙,可是既然乙君也未開口,在下又憑什麼阻止?只好暗中戒備。

說時遲,那時快,囡囡拿起無線咪就向甲君迎頭扑擊去!囡囡突然發難,甲君根本全無反應照單全收!囡囡怒氣未消,第二擊接連出手!在下戒備多時算是反應最快,即時撲前一手抱著----囡囡,一手捉住她拿咪的手,把她壓在牆上(那囡囡腰細到呢~心口又漲漲卜卜)!口中輕勸「冷靜!冷靜!」。她掙了兩下掙不動,竟伏在我胸前哭了起來。她一哭,我倒不好意思再壓住她了,踏後一步放開她,只是始終隔在她和甲君之間。

那邊廂,其他友人已經捉著要撲過來的甲君!甲君手按著頭破口大罵,似乎沒有大礙。我示意我的囡囡去把經理找來。其實一旦出手打人就很難善罷,我們一方沒什麼背景,不至於會向囡囡尋仇,可是囡囡那邊則很難說了。由K場負責人調解,希望可以盡量避免不必要的麻煩。

那經理很快趕到,當然囡囡跟甲君也冷靜了些。由於我們是熟客,經理來到也有點點偏幫我方,只是言語間不斷提醒甲君,如果要經理如實上報,則甲君難免要走公安局一趟。那麻煩當然是可免則免。事件結果跟大多K場爭執一樣,以相方一場誤會作結,可憐囡囡則被處以60元「待客不週」罰金。乙君這時才站出來說由他來付,可是被囡囡拒絕。

說實在,那次之後,在下有好長一段時間沒有跟甲君消遣了。

作者: 7-siu    時間: 2012-5-21 16:17     標題: 回復 1# 的帖子

在我们一起玩的一班人里面也有这样的一个人。

在通常的情况下规举应该是如果囡囡是自己从另一得场带来的,不管是不是夜之女或是饭合的,都不应该有任何抽水。什至乎口头上的不尊重。而如果是那个场,而兄弟是熟客的,也不应该抽水。再而,兄弟坐的囡囡也最好不要动手!

但这个师兄总是先天下之抽而抽,兄弟施施文文的,他就咪走鸡。

我生日那天,连兄弟的姨仔都唔放过!
作者: safe_sex    時間: 2012-5-21 16:28

師兄果然玩得有品,規則公正極了。尊重了囡囡,的確,非上班中的囡囡應以朋友身份平等視之。
作者: alextian    時間: 2012-5-21 17:15

其实我最不喜欢别的同KTV房的朋友来抽坐我台的女女的水,除非他先让我抽他女女的水。不过坐我的台的女女,我会先跟她们沟通拉近距离,让后在她们的许可下尽量的抽水,这样才开心嘛!
作者: alextian    時間: 2012-5-21 17:19

那个女女打人才被罚60元,太便宜了!
作者: Oldman    時間: 2012-5-21 19:03

呢 D 先至係真正既 "" 出黎就郁""  !
作者: AINY    時間: 2012-5-21 21:47

师兄说到抽水一事也想说一下。。

其实一些师兄喜欢抽水。。以为是占了便宜。。实则是笨7之极。。你不尊重女女。。女女看你是下流。。印象会极差。。那些抽水抽到隔离的就更是差上差。。女女对你印象差了到下半场,返房,又点会好玩呢。。好多时女女仲会吾想陪你出去。。找个借口闪人添。。。吾好以为比钱就实得呀。。

说到那些连朋友的SP和LB都要抽水既。。就不单不尊重女女。。也不尊重朋友。。呢类人吾同拒玩就算啦。。。
作者: CHANGMAO    時間: 2012-5-21 22:04

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-21 16:17 發表
我生日那天,连兄弟的姨仔都唔放过!

作者: KMY89    時間: 2012-5-21 22:41

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-21 21:47 發表

其实一些师兄喜欢抽水。。以为是占了便宜。。实则是笨7之极。。你不尊重女女。。女女看你是下流。。印象会极差。。 ...

我唔抽人水咪又係無運行
作者: AINY    時間: 2012-5-21 23:07

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-21 22:41 發表 我唔抽人水咪又係無運行   
定系有运但吾想行呀。。
作者: KMY89    時間: 2012-5-22 00:10

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-21 23:07 發表

定系有运但吾想行呀。。

連肥七都寧願抱方姐,肯定男女之事要有Feel 才完美
作者: AINY    時間: 2012-5-22 10:34

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-22 00:10 發表

連肥七都寧願抱方姐,肯定男女之事要有Feel 才完美
有灰是做爱。。无灰就是吊X嘛。。跟玩吹气公仔差不多。。点靓都无用啦。。七公抱方姐是正路。。识享受。。 。。 。。
作者: shuailaotou    時間: 2012-5-22 12:06

我以前也遇个一个甘样的"朋友".  女女向我求救, 我只好用眼神警告他.  还好他也识趣罢手.  

我也算是斯文一族, 都好少在K房大抽水.  但是有些朋友倒是对我有意见, 说我不抽水的话, 他们的女女会不好意思被他们狂抽, 没面子.
作者: KMY89    時間: 2012-5-22 12:27

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 10:34 發表

有灰是做爱。。无灰就是吊X嘛。。跟玩吹气公仔差不多。。点靓都无用啦。。七公抱方姐是正路。。识享受。。 。。 。。

呵呵 .... 還要曉以大義
作者: AINY    時間: 2012-5-22 12:38

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-22 12:27 發表

呵呵 .... 還要曉以大義   
要接受拒几个老婆吴系花心。。系真爱。。 。。不过方姐又真系信播。。。证明七公好野。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-5-22 12:42

引用:

大海,你以後 quote 我的说话记得要引号出处。这不是二次创作,是抄作!
作者: KMY89    時間: 2012-5-22 12:44

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 12:38 發表

要接受拒几个老婆吴系花心。。系真爱。。 。。不过方姐又真系信播。。。证明七公好野。。。
可能肥七識落降頭
作者: AINY    時間: 2012-5-22 12:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-22 12:42 發表

大海,你以後 quote 我的说话记得要引号出处。这不是二次创作,是抄作!
系你说的嘛。。好似系 TT 说的。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-5-22 12:45

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 12:44 發表

系你说的嘛。。好似系 TT 说的。。。
我同D囡囡说的!
作者: KMY89    時間: 2012-5-22 12:48

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-22 12:45 發表

我同D囡囡说的!

我記得佢話佢X極都X唔到說的
作者: 7-siu    時間: 2012-5-22 12:49     標題: 回復 20# 的帖子

如果D囡做野唔投入我就会教训她们。我是要做爱不是小西!做爱是要全程投入的!
作者: KMY89    時間: 2012-5-22 13:01

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-22 12:49 發表
如果D囡做野唔投入我就会教训她们。我是要做爱不是小西!做爱是要全程投入的!
無語
作者: shuailaotou    時間: 2012-5-22 15:29

引用:

D女晚晚做,有时一晚做几次, 想她们做有灰都好难. 所以我都系果句, 新下海的好做D.
作者: AINY    時間: 2012-5-22 15:37

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-22 15:29 發表

D女晚晚做,有时一晚做几次, 想她们做有灰都好难. 所以我都系果句, 新下海的好做D.
的确是。。要是想要求多些, 有灰, 就要慢慢培养下啦。。女女绝少第一次见你就会有灰的。。
作者: shuailaotou    時間: 2012-5-23 15:03

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 15:37 發表

的确是。。要是想要求多些, 有灰, 就要慢慢培养下啦。。女女绝少第一次见你就会有灰的。。
那不多不少都是要用钱培养的啊.
作者: AINY    時間: 2012-5-23 17:42

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-23 15:03 發表

那不多不少都是要用钱培养的啊.
钱就一定要花点啦。。仲要时间。。心机。。慢慢煲。。。仲系吴一定成功既。。。
作者: kenny01    時間: 2012-5-24 10:39

最重要係當囡囡係個人0羅.....好多比幾舊就唔當佢地係人, 重仆街d既就幾舊都唔比, 借醉行兇...
最得意既係, 呢類人偏偏唔鐘意玩"激"場架喎, 去得"激"場, 光豬場, 都還左會亂抽, 偏偏佢地又唔鐘意, 如果攪著我既囡, 分分鐘攪到爆樽收場...
作者: 7-siu    時間: 2012-5-24 12:26     標題: 回復 27# 的帖子

可能这人知道你是会爆樽,所以唔敢搞你的囡囡。所以以後还是事先声明和要恶点!
作者: KMY89    時間: 2012-5-24 12:56

正正經經的談談抽水,我想我有資格說

我連坐我臺的都不會抽,可以拖拖手仔已經是那個小姐十分有吸引力

我曾對女伴說:無論什麼人,以任何方式抽你水搏你懵,請即打他耳光,所有後果由我承擔

但重來沒試過,魔仔 總說理由是我的女朋友醜

或問:如你的客戶、外賓,可以打?

很簡單,有客戶、外賓,那就不帶女朋友,在KTV 隨便選個陪,任他抽得夠 ....  

有朋友投訴帶的女朋友被抽水了,但他自己又去抽別人女朋友的水

有朋友投訴帶的女朋友被抽水了,幹嗎當場不反臺?過後才說?

有朋友投訴帶的女朋友的妹妹被抽水了,KTV 不是圖書館,帶人去玩自己就要照顧好,不可以怪人,怪自己,凡事會有 contingent,對嗎?

有朋友投訴在光豬場自己選的女朋友被抽水三十分鐘了,他自己才抽別人女朋友的水五分鐘,真荒謬,我無語

有些男人飲大兩杯總把自己當作華倫天奴,以為個個女人都嗒佢糖,但我覺得總會有代價,遲早問題。

作者: shuailaotou    時間: 2012-5-24 14:13

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-23 17:42 發表

钱就一定要花点啦。。仲要时间。。心机。。慢慢煲。。。仲系吴一定成功既。。。
  是啊.  所以都好少煲啦, 除非遇到真系好好的, 但都是先试试, 如果不是很有机会就byebye, 吊多几嚄就算。
作者: safe_sex    時間: 2012-5-24 15:25

原來這邊的師兄弟都玩得十分斯文啊。
作者: kenny01    時間: 2012-5-24 16:06

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 12:56 發表
正正經經的談談抽水,我想我有資格說

我連坐我臺的都不會抽,可以拖拖手仔已經是那個小姐十分有吸引力

我曾對女伴說:無論什麼人,以任何方式抽你水搏你懵,請即打他耳光,所有後果由我 ...
呢d係咪叫各打五十大板
作者: KMY89    時間: 2012-5-24 16:26

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 16:06 發表

呢d係咪叫各打五十大板

呢d係叫沒有死有餘辜
作者: kenny01    時間: 2012-5-24 17:01

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 16:26 發表

呢d係叫沒有死有餘辜   
其實我都想知有沒有人覺得我抽其他女仔水,

我知我既問題係(我自我感覺良好), 好多女仔都會keep住同我玩dice...
特別係佢男伴唔喝酒既時候, 但係通常我都會問下個男人介唔介意, 或玩多陣我自己都會閃開!!
作者: KMY89    時間: 2012-5-24 17:41

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 17:01 發表

其實我都想知有沒有人覺得我抽其他女仔水,

我知我既問題係(我自我感覺良好), 好多女仔都會keep住同我玩dice...
特別係佢男伴唔喝酒既時候, 但係通常我都會問下個男人介唔介意, 或玩多陣我自己都會閃開!!
想自首 ....
作者: kenny01    時間: 2012-5-24 17:45

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 17:41 發表

想自首 ....   
玩dice唔係死罪呱.....
作者: 7-siu    時間: 2012-5-24 17:48     標題: 回復 36# 的帖子

玩完唔俾钱当然是死罪喇!
作者: KMY89    時間: 2012-5-24 19:50

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 17:45 發表

玩dice唔係死罪呱.....

玩到d阿嫂心猿意馬 ... 係乜野罪 ?
作者: simonkok    時間: 2012-5-25 01:59

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-21 16:17 發表
在我们一起玩的一班人里面也有这样的一个人。

在通常的情况下规举应该是如果囡囡是自己从另一得场带来的,不管是不是夜之女或是 ...
講起哩樣野....有件事雖然過左幾年.我而家仲嬲緊.....
當日同一大班人...男都有差不多10個以上....
食晚飯果陣..我都同人介紹...陪我個囡囡係做正行....並非其他場返工的囡....
只不過佢想見我..先由第二個地方坐成個鐘車去cp見我....
,,,,,,,
其中一個男的趁我唔為意..就抽我囡囡水...因為剛剛開始飲酒不久...不可能醉....
最令人不開心的....在場有十幾二十個k囡...唔去搞...
擺明欺負我囡囡...年紀小...又純....
我真係好鬼慶...到而家都記得好清楚....
作者: KMY89    時間: 2012-5-25 08:40

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-5-25 01:59 發表

講起哩樣野....有件事雖然過左幾年.我而家仲嬲緊.....
當日同一大班人...男都有差不多10個以上....
食晚飯果陣..我都同人介紹...陪我個囡囡係做正行....並非其他場返工的囡....
只不過佢想見我..先由第二個地 ...
個疑犯係咪好肥既?
作者: 血魔    時間: 2012-5-25 09:17     標題: 回復 1# 的帖子

这种人,我一般都不和他玩,
他过来抽我囡水,我也一定会阻止,因为这样囡会对你好点
作者: kenny01    時間: 2012-5-25 10:02

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-24 17:48 發表
玩完唔俾钱当然是死罪喇!
幾時冇比錢呀??
作者: denny2000    時間: 2012-5-26 10:03

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 15:37 發表

唔怪得d女对我没灰啦,我通常见一次,最多俩次,就贪新鲜搵新野。。。
作者: denny2000    時間: 2012-5-26 10:06

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-24 14:13 發表

是啊.  所以都好少煲啦, 除非遇到真系好好的, 但都是先试试, 如果不是很有机会就byebye, 吊多几嚄就算。
。。我也是。。没心机花时间煲。死啦,变左机器人添。。。
作者: denny2000    時間: 2012-5-26 10:11

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-21 21:47 發表

其实一些师兄喜欢抽水。。以为是占了便宜。。实则是笨7之极。。你不尊重女女。。女女看你是下流。。印象会极差。。 ...
我通常不主动抽水,但其他brother 抽我的话,只是不太过分,我当看不到,或者一起抽,或者我又抽下他的女女。。 甘先好玩啊。当然如果是自带的,就不抽。

跳舞的话,很难不抽,通常d女女,一跳舞就会high 好多,她会过来抽我们男生水,甘我地又什幺会不反击啊。。。
作者: shuailaotou    時間: 2012-5-26 11:58

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-26 10:06 發表

。。我也是。。没心机花时间煲。死啦,变左机器人添。。。
不是我们没心机煲, 是现在女女不珍惜.  要花好多心机.
作者: simonkok    時間: 2012-5-27 01:34

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-25 08:40 發表

個疑犯係咪好肥既?  
唔係....肥哥...通常都有分寸....識得收手...
作者: AINY    時間: 2012-5-27 16:50

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-26 10:03 發表 唔怪得d女对我没灰啦,我通常见一次,最多俩次,就贪新鲜搵新野。。。
日日鲜就又刺激又包无手尾啦!
作者: KMY89    時間: 2012-5-27 18:04

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-27 16:50 發表

日日鲜就又刺激又包无手尾啦!

我都係覺得小三窩心
作者: kflai2468    時間: 2012-5-27 18:54

唉。。。燎人者贱也
作者: AINY    時間: 2012-5-27 22:41

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-27 18:04 發表

我都係覺得小三窩心  
..有点感情是不一样。。。
作者: KMY89    時間: 2012-5-27 23:20

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-27 22:41 發表

..有点感情是不一样。。。

我看你就不止有點啦 ... good to you .... 繼續享受,人生匆匆
作者: AINY    時間: 2012-5-27 23:39

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-27 23:20 發表

我看你就不止有點啦 ... good to you .... 繼續享受,人生匆匆   
繼續享受,人生匆匆 -- 很有同感。。。
作者: KMY89    時間: 2012-5-27 23:44

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-27 23:39 發表

繼續享受,人生匆匆 -- 很有同感。。。

我出另一個 Post  ...
作者: AINY    時間: 2012-5-27 23:57

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-27 23:44 發表

我出另一個 Post  ...   
期待。。知道师傅刚结束了一段情。。。
作者: shuailaotou    時間: 2012-5-28 12:10

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-27 18:04 發表

我都係覺得小三窩心  
师傅, 小三确实窝心, 特别是不要好多钱的更窝心.  当然也更痴缠, 更难甩身.  不过在一起的时候确实是好难忘.
作者: KMY89    時間: 2012-5-29 14:27

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-27 23:57 發表

期待。。知道师傅刚结束了一段情。。。
飛龍是條變色龍 ...  

肥七老是說我古靈精怪
作者: AINY    時間: 2012-5-29 14:41

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-29 14:27 發表

飛龍是條變色龍 ...  
肥七老是說我古靈精怪   
真是变色龙。。刚刚你才约我跟LB们一起去泰国玩的。。怎么他们又说你们早分了呢。。
作者: KMY89    時間: 2012-5-29 15:08

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-29 14:41 發表

真是变色龙。。刚刚你才约我跟LB们一起去泰国玩的。。怎么他们又说你们早分了呢。。

哎,什麼LB ? 小小姐要升呢啦
作者: 7-siu    時間: 2012-5-29 15:20

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-29 15:08 發表

哎,什麼LB ? 小小姐要升呢啦   
什麽LB?  人家老公,老公的叫。羡杀旁人呢!
作者: KMY89    時間: 2012-5-29 15:46

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 15:20 發表

什麽LB?  人家老公,老公的叫。羡杀旁人呢!
有次重叫海哥正式娶她呢 ...

如他愿,海哥 可以改名做 海天堂 了 ....

作者: 7-siu    時間: 2012-5-29 17:41

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-29 15:46 發表

星期日在海虾饮茶,我都叫海哥把他妈妈搬到常平。第一,不用每几天要回家看妈妈,第二,有个新的媳妇照顾婆婆!一举数得!
作者: AINY    時間: 2012-5-29 17:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 17:41 發表

星期日在海虾饮茶,我都叫海哥把他妈妈搬到常平。第一,不用每几天要回家看妈妈,第二,有个新的媳妇照顾婆婆!一举数得!:veryg ...
好主意。。。计划中。。。
作者: AINY    時間: 2012-5-29 17:54

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-29 15:46 發表

洞房可以。。娶就。。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-5-29 18:02

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-29 17:54 發表

洞房可以。。娶就。。。。
摆几围大家高兴下就算喇。你办不办结婚证我地唔介意的!
作者: kenny01    時間: 2012-5-29 18:03

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 18:02 發表

玩到咁大.....................
作者: KMY89    時間: 2012-5-29 18:25

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 17:41 發表

星期日在海虾饮茶,我都叫海哥把他妈妈搬到常平。第一,不用每几天要回家看妈妈,第二,有个新的媳妇照顾婆婆!一举数得!:veryg ...

重可以揍孫
作者: KMY89    時間: 2012-5-29 18:27

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 18:02 發表

我做伴郎可以嗎?
作者: AINY    時間: 2012-5-30 00:52

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-29 18:02 發表 摆几围大家高兴下就算喇。你办不办结婚证我地唔介意的!
摆酒吾老黎既。。仲记得七公收老五在海虾摆了围酒。。点知吾使两个月就玩完。。。
作者: AINY    時間: 2012-5-30 00:53

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-29 18:27 發表 我做伴郎可以嗎?  
做新郎过瘾D呀师傅。。。
作者: KMY89    時間: 2012-5-30 01:31

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 00:53 發表

做新郎过瘾D呀师傅。。。

呢D咁激既角式海哥當仁不讓
作者: KMY89    時間: 2012-5-30 01:32

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 00:52 發表

摆酒吾老黎既。。仲记得七公收老五在海虾摆了围酒。。点知吾使两个月就玩完。。。

有個重唔夠一個月
作者: AINY    時間: 2012-5-30 11:21

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-30 01:32 發表

有個重唔夠一個月   
仲比女女打到淤添。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-5-30 12:21

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 00:52 發表

有个师兄仲快喇。两个星期!但不是在第一天就已经计划完结的那一天吗?
作者: AINY    時間: 2012-5-30 12:51

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-30 12:21 發表

有个师兄仲快喇。两个星期!但不是在第一天就已经计划完结的那一天吗?
系边位师兄呢。。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-5-30 13:01

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 12:51 發表

系边位师兄呢。。。。
闵大人那个哑!
作者: AINY    時間: 2012-5-31 11:43

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-30 13:01 發表

闵大人那个哑!
啊。。。。知道啦。。。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0