標題: 大家最懷念的兒童節目主持人 [打印本頁]

作者: 周五一次郎    時間: 2006-8-30 21:06     標題: 大家最懷念的兒童節目主持人

我最懷念周星馳打細路。
作者: johncage    時間: 2006-8-30 23:15

sunny哥哥呢!!!!
萬倚汶係咪做過500飛虎隊?
作者: LouisLee    時間: 2006-8-31 00:49

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-30 11:15 PM 發表
sunny哥哥呢!!!!
萬倚汶係咪做過500飛虎隊?
應該係萬綺雯, 不過佢冇主持過兒童節目, 主持過兒童節目麉Y佢老友袁潔儀, 都幾索!!!
作者: johncage    時間: 2006-8-31 09:31

袁潔儀一定有,
仲有安德尊!
作者: 風少    時間: 2006-8-31 22:49

我最懷念港台的香蕉船, 蔡楓華做船長哥哥, 好型;  鄧藹琳做香蕉姐姐, 好靚。
作者: rough    時間: 2006-9-3 03:01

曾華倩
夠索
作者: 催命情聖    時間: 2006-9-3 09:24

袁潔儀,夠索
作者: johncage    時間: 2006-9-3 09:52

方家瑩,第一個穿梭機女主持,都好索!早過談玉英!
曾華倩依家都好正架!
作者: LouisLee    時間: 2006-9-3 10:46

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-3 09:52 AM 發表
方家瑩,第一個穿梭機女主持,都好索!早過談玉英!
曾華倩依家都好正架!
方家瑩, 原本係空姐出身, 個樣 OK, 衰在成棚煙屎牙!!!

當年因為佢太多懶音, 驚教壞細路, 所以飛鼳\, 換鷖茈伢諢C

作者: fouriercosine    時間: 2006-9-6 03:02

it must be 譚玉英 la
so may years
作者: LouisLee    時間: 2006-9-7 20:58

引用:
原帖由 fouriercosine 於 2006-9-6 03:02 AM 發表
it must be 譚玉英 la
so may years
不過佢而家仲做緊兒童節目, 所以唔使懷念。
作者: BoyII    時間: 2006-9-9 17:18

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-30 09:06 PM 發表
我最懷念周星馳打細路。
最鍾意睇周星馳恰細路.
作者: larrytai    時間: 2006-9-10 11:31

安德尊+1
作者: goldenbaby    時間: 2006-9-10 14:59

作者: 大腳瓜    時間: 2006-9-12 00:33

一定係譚玉英姐姐啦........
簡直係無人能代替o既兒童節長青樹呀~~~~~~
作者: V.V    時間: 2006-9-12 17:27

引用:
原帖由 BoyII 於 2006-9-9 05:18 PM 發表

最鍾意睇周星馳恰細路.
Oh classical, he made kids cry and cry.....
作者: V.V    時間: 2006-9-12 17:28

莫佩雯

and...黎婉玲, 佢話去嫁人唔再做麗的果時睇佢Last一集好想喊~~

作者: motinlee    時間: 2006-9-14 01:43

周星馳la
作者: 出火仔    時間: 2006-9-14 08:54

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-30 09:06 PM 發表
我最懷念周星馳打細路。
都無sunny哥哥同怪獸仔

作者: forever more    時間: 2006-9-14 09:48

周星馳
作者: motinlee    時間: 2006-9-18 18:49

引用:
原帖由 LouisLee 於 2006-8-30 04:49 PM 發表

應該係萬綺雯, 不過佢冇主持過兒童節目, 主持過兒童節目麉Y佢老友袁潔儀, 都幾索!!!
萬綺好似同唐品昌做過500兒童節目
作者: dq68    時間: 2006-9-21 09:22

譚玉英.. 由430至今... 由細睇到大 ....
作者: teamblacksunday    時間: 2006-9-24 18:56

引用:
原帖由 V.V 於 2006-9-12 05:27 PM 發表

Oh classical, he made kids cry and cry.....
For real?
作者: 冰河    時間: 2006-9-29 00:01

小弟的第一位偶像---辛尼哥哥!
作者: Captainman    時間: 2006-9-29 01:00

黑白彊屍!!!
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-9-29 05:04

有無人記得嘉明叔叔(丽的)生辰快樂主持

還有盧文珊姐姐
作者: Magnum    時間: 2006-9-29 06:34

最懷念430"我得 你得唔得"入面周星馳蝦細路
同跳飛機入面Sunny哥哥教唱歌
作者: lv123    時間: 2006-9-29 21:25

唐品晶,容錦昌、羅頌華、朱茵、陳存正。以前未被教統局騎刦的亞洲兒童台的楊凱澄、郭家欣。
pc 手冊中的蔡梧、黃尚塋。大家又記得嗎。
作者: 冰河    時間: 2006-9-29 23:17

引用:
原帖由 lv123 於 2006-9-29 09:25 PM 發表
唐品晶,容錦昌、羅頌華、朱茵、陳存正。以前未被教統局騎悸漕洲兒童台的楊凱澄、郭家欣。
唐品晶,容錦昌、羅頌華---飛虎隊!小弟鶖氻擗橕說I
作者: 冰河    時間: 2006-9-29 23:23

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2006-9-29 05:04 AM 發表
有無人記得嘉明叔叔(F的)生辰快樂主持

還有盧文珊姐姐
冇引像…
只是記得[醒目仔時間]的熊貓毛毛;仲有[荔園小天地]的王書旗和路嘉敏!
作者: 周五一次郎    時間: 2006-9-30 17:56

引用:
原帖由 lv123 於 2006-9-29 09:25 PM 發表
唐品晶,容錦昌、羅頌華、朱茵、陳存正。以前未被教統局騎刦的亞洲兒童台的楊凱澄、郭家欣。
前輩學識淵博,佩服!!
作者: dkpro    時間: 2006-10-3 17:37

周星馳
作者: 鴨頭    時間: 2006-10-5 17:42

周五一次郎  兄

可能我早出生 我最懷念的兒童節目主持人 是葛劍清 短裙長腿睇到流鼻血 後期有蔡麗晶 , sunny 哥哥 跟實小弟 大個仔 唔睇兒童節目 去左灣仔國泰睇涵片
作者: 周五一次郎    時間: 2006-10-7 13:52

引用:
原帖由 鴨頭 於 2006-10-5 05:42 PM 發表
周五一次郎  兄

可能我早出生 我最懷念的兒童節目主持人 是葛劍清 短裙長腿睇到流鼻血 後期有蔡麗晶 , sunny 哥哥 跟實小弟 大個仔 唔睇兒童節目 去左灣仔國泰睇涵片
鴨頭兄,

小弟首個看的兒童節目便是430穿梭機,而且一般看大婆台,因此只能列出從430打后的主持人。

很感謝各前輩在此列出一些小弟沒有看過的支持人。
作者: 陳先生    時間: 2006-10-8 02:09

龍炳基
作者: keve0223    時間: 2006-10-9 21:16

林嘉華以前除左警訊仲係醒目仔時間第一代主持人!!!!
作者: man7111139    時間: 2006-10-9 23:38

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-10-7 05:52 AM 發表

鴨頭兄,

小弟首個看的兒童節目便是430穿梭機,而且一般看大婆台,因此只能列出從430打后的主持人。

很感謝各前輩在此列出一些小弟沒有看過的支持人。
莊文清 和 蔡麗晶 主持 齊齊玩 大約 72 73 年
作者: kuwabolo    時間: 2006-10-10 19:18

小弟第一個有記憶的兒童節目係跳飛機,個陣辛尼哥哥出左幾集兒歌,好好聽的說
作者: man7111139    時間: 2006-10-10 19:58

引用:
原帖由 kuwabolo 於 2006-10-10 11:18 AM 發表
小弟第一個有記憶的兒童節目係跳飛機,個陣辛尼哥哥出左幾集兒歌,好好聽的說
辛尼哥哥
作者: octo    時間: 2006-10-12 11:59

引用:
原帖由 Captainman 於 2006-9-29 01:00 AM 發表

黑白彊屍!!!
我都好鍾意黑白彊屍

作者: zakuland    時間: 2006-10-14 11:03

周星馳恰細路^^
作者: Captainman    時間: 2006-10-17 00:13

最正係睇黑白疆屍,有譚玉瑛姐姐、周星馳同龍炳基!!!
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-10-17 17:49

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-29 23:23 發表

冇引像…
只是記得的熊貓毛毛;仲有的王書旗和路嘉敏!
佢]系.....麗的呼聲時代
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-10-17 17:50

引用:
原帖由 man7111139 於 2006-10-10 19:58 發表

辛尼哥哥
怪獸...嚴秋華
作者: 鴨頭    時間: 2006-10-25 12:15

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2006-10-17 05:50 PM 發表

怪獸...嚴秋華
唔講真係唔記得
作者: 8366    時間: 2006-10-27 18:32

周星馳
作者: 8366    時間: 2006-10-31 00:56

周星馳
作者: 魚頭    時間: 2006-11-5 13:27

最懷念的當然係周星馳啦!
今時今日要佢再做呢d野, 好難囉
作者: tt430    時間: 2006-12-14 00:44

譚玉英 ................
作者: avocado    時間: 2006-12-15 02:23

周星馳~
黑白彊屍!!!
作者: kh    時間: 2006-12-24 17:45

Brother Sunny la
作者: 風少    時間: 2007-1-11 09:21

懷緬一下......................................
作者: 1223people    時間: 2007-1-13 17:03

梗係譚玉英姐姐啦....
作者: lv123    時間: 2007-1-23 16:33

90 年代無記星期.日下午的吳晶晶、黃寶欣、開心Y士尼的盧愛倫(做過香蕉成熟時1)有無記得,現在d 兒童節目都不好看﹐以前亞洲兒童台就好看。

作者: orange22    時間: 2007-2-6 00:12     標題: 回復 #3 LouisLee 的帖子

本人最喜歡張圓圓,即張德蘭。
作者: pk1679    時間: 2007-2-6 22:44

跳飛機入面Sunny哥哥
123 到你
作者: 九記    時間: 2007-2-16 02:27

李青山、申尼哥哥
作者: ken-man    時間: 2007-2-18 14:21

緊係Sunny哥哥啦,仲有小太陽嘅兒歌:
作者: sailor_p    時間: 2007-2-19 15:19

我小时候好喜欢看“飞虎队”,最喜欢唐品昌,后来去了新加坡读书就没有看了。有没有人知道他的近况?
作者: CHANGMAO    時間: 2007-2-19 17:03

辛尼哥哥
作者: CHANGMAO    時間: 2007-2-19 17:04

引用:
原帖由 pk1679 於 2007-2-6 22:44 發表
跳飛機入面Sunny哥哥
123 到你
仲有嚴秋華扮嘅怪獸呢
作者: CHANGMAO    時間: 2007-2-19 17:07

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-14 08:54 發表

老餅先至識
作者: CHANGMAO    時間: 2007-2-19 17:11

仲有個由細到大扮呂奇嘅嚴煥全
作者: ron9    時間: 2007-3-8 06:52

我最鐘意 朱茵 姐姐!!!
作者: z    時間: 2007-3-8 10:52

周星馳、張國強、龍炳基

黑白殭屍~~
作者: julianwucat    時間: 2007-3-24 10:29

一定係譚玉英姐姐啦
TVB台柱
作者: lichao990    時間: 2007-4-4 22:37

顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了顶了
作者: auriga00    時間: 2007-4-6 17:56

係喎,點解冇辛民哥哥同怪獸仔架?
作者: auriga00    時間: 2007-4-6 18:01

天空海闊任鳥飛,小小天地跳飛機,大眾一齊唱首歌,開開心心真有趣。
活潑聰明讀吓書,_______,大眾一齊跳飛機,一二三到你!

唔記得一句添
作者: chanhong    時間: 2007-4-10 08:24

當然是周星馳,我記得好耐以前個兒童節目的問答遊戲上,
問題是小甜甜的男友是誰,答者回答告東尼
星爺當時笑得好開心。(正確答案是安東尼)
作者: loolantal    時間: 2007-4-10 12:53

500飛虎隊數唐品昌同容錦昌都未輪到萬2蚊啦
作者: 冰河    時間: 2007-4-10 21:14

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-4-6 18:01 發表
天空海闊任鳥飛,小小天地跳飛機,大眾一齊唱首歌,開開心心真有趣。
活潑聰明讀黈恁A_______,大眾一齊跳飛機,一二三到你!

唔記得一句添
天天寫字笑嘻嘻
作者: goodpanda    時間: 2007-5-13 17:14

譚玉英啦梗係
雖然仲有做緊
作者: antoine90    時間: 2007-5-27 12:06

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2006-9-29 05:04 發表
有無人記得嘉明叔叔(丽的)生辰快樂主持

還有盧文珊姐姐
嘉明叔叔位公子就係Harry哥哥王者匡,
父子同為小朋友帶來回憶,實在難得.
作者: up3up4    時間: 2007-5-31 08:31     標題: 咁我地點呀?

香蕉姐姐: 『船長哥哥, 睇怕都無人記得我地囉。。嗚。。嗚』

船長哥哥:『唉, 係囉, 真係剎那光輝, 唔會係永甯[囉, 係咁架哩, 我好明白哩句話。。。。開船哩』

作者: G4guy    時間: 2007-6-7 22:59

Sunny 哥哥呢???
作者: fighterplane    時間: 2007-6-7 23:19

引用:
原帖由 G4guy 於 2007-6-7 10:59 PM 發表
Sunny 哥哥呢???
我記得的Sunny 哥哥是主持音樂節目,
當年他和鳴茜在麗的主持萬紫千紅,
合唱不少名曲.
作者: nonhuman    時間: 2007-7-27 16:44

作者: dhl-c9lover    時間: 2007-7-28 17:39

譚玉英..我細細已經睇佢啦
作者: LouisLee    時間: 2007-8-8 16:14

仲有醒目仔時間0既「甜甜」, 有冇人知佢去左邊?
作者: kykyky121212    時間: 2007-8-15 06:28

仲有王愛明。
阮令濤在麗的扮怪獸。後來傳行。
張堅庭都在麗的主持過兒童節目
n年前俞爭條賤人在麗的主持荔園小天地。

作者: 牛奶蛇    時間: 2007-9-14 05:50

我最懷念的兒童節目主持人是何詠琴姊姊, 不記得是港台還是商台, 是她告訴我世界上有個地方叫葡萄牙, 四月英文叫april, 有首音樂叫 April in Portugal.

終於在七二年某日與同事揸車從西班牙駛進葡萄牙, 感受了真正的四月葡萄牙.
作者: dorothytiffany    時間: 2007-9-18 08:35

引用:
原帖由 ken-man 於 2007-2-18 14:21 發表
緊係Sunny哥哥啦,仲有小太陽嘅兒歌:
無可懷疑是Sunny哥哥!!
作者: 走旦    時間: 2007-9-19 10:51

作者: kk-leung    時間: 2007-9-21 21:04

曾華倩 ..........  索

作者: kraliz    時間: 2007-11-12 01:49

由430開始的育英姐姐~
作者: 大隻西    時間: 2007-11-12 23:37

sunny哥哥
作者: keve0223    時間: 2007-11-13 00:06

引用:
原帖由 sailor_p 於 2007-2-19 15:19 發表
我小时候好喜欢看“飞虎队”,最喜欢唐品昌,后来去了新加坡读书就没有看了。有没有人知道他的近况?
唐品昌就唔知容錦昌似癲左, 之前睇d周刊話佢行為怪異, 近排仲係公廁搵食!!!

轉貼] 娛樂頂點 : 公廁覓食 容錦昌冇仔吼  

娛樂頂點 : 公廁覓食 容錦昌冇仔吼 昔 日 有 「 麻 油 王 子 」 之 稱 的 容 錦 昌 , 自 01 年 退 出 娛 樂 圈 後 , 近 日 再 次 活 躍 於 「 社 交 」 圈 , 不 過 佢 躋 身  呢 個 圈 只 限 於 出 入 公 廁 。
向 來 喜 歡 「 蒲 公 廁 」 的 容 錦 昌 , 曾 於 02 年 因 在 公 廁 偷 窺 被 捕 , 但 佢 見 過 鬼 仍 未 怕 黑 。 上 周 三 ( 9 月 5 日 ) 滿 身 肥 膏  容 錦 昌 由 西 環 行 到 中 環 , 目 的 只 為 到 吉 士 笠 街 公 廁 覓 食 , 花 了 超 過 120 分 鐘 徘 徊 公 廁 , 但 始 終 冇 獵 物 上 釣 。
梗 係 啦 ! 容 錦 昌 退 出 娛 樂 圈 前 , 被 傳 喪 蒲 基 吧 而 患 上 世 紀 絕 症 , 當 時 轟 動 全 港 , 仲 有 邊 個 敢 博 先 ?
自 從 01 年 退 出 娛 樂 圈 後 , 容 錦 昌 終 日 在 位 於 西 環 的 家 族 麻 油 廠 打 躉 , 每 日 蒲 公 廁 成 為 他 的 指 定 動 作 , 昔 日 肌 肉 型 男 變 成 脹 爆 肥 佬 , 保 守 估 計 其 體 重 接 近 200 磅 。
7 年 前 肌 男
00 年 的 容 錦 昌 , 練 得 一 身 肌 肉 , 形 象 健 康 , 是 亞 視 當 紅 小 生 之 一 。

首 輪 「 公 廁 遊 」 , 容 錦 昌 對 本 刊 男 記 者 虎 視 眈 眈 , 即 時 拋 眉 眼 放 生 電 , 又 偷 窺 男 記 者 如 廁 , 男 記 者 被 他 嚇 走 後 , 容 錦 昌 索 性 站 在 公 廁 門 外 等 獵 物 , 每 逢 有 同 性 走 過 佢 都 唔 眨 眼 上 下 打 量 。
搔 首 弄 姿
容 錦 昌 在 公 廁 內 不 停 照 鏡 , 雖 然 公 廁 地 下 布 滿 積 水 , 附 近 尿 兜 傳 出 陣 陣 異 味 , 但 容 站 在 鏡 前 當 正 私 人 化 妝 間 , 不 停 搔 首 弄 姿 。
廁 格 睇 辦
容 錦 昌 再 次 進 入 廁 所 後 , 熟 練 地 走 到 廁 格 睇 辦 , 記 者 發 現 原 來 廁 格 內 早 已 有 「 基 男 」 等 候 獵 物 , 可 惜 眾 人 見 到 容 錦 昌 都 退 避 三 舍 。

上 周 三 ( 9 月 5 日 ) 記 者 於 西 環 巧 遇 容 錦 昌 , 當 年 有 六  腹 肌 的 他 , 現 在 變  個 200 磅 大 肥 佬 , 沿 路 見 他 一 邊 喃 喃 自 語 , 興 起 時 更 手 舞 足 蹈 , 嚇 得 途 人 慌 忙 躲 避 。 他 從 西 環 西 港 城 一 直 走 到 中 環 擺 花 街 , 沿  街 市 直 穿 入 吉 士 笠 街 , 目 的 地 就 是 ─ ─ 「 著 名 的 同 志 公 廁 」 。
記 者 如 廁 被 偷 窺
容 錦 昌 先 上 下 打 量 進 入 公 廁 的 「 獵 物 」 , 約 10 分 鐘 後 , 男 記 者 尾 隨 容 走 進 男 廁 , 即 時 被 容 錦 昌  實 , 見 男 記 者 行 入 廁 格 如 廁 , 容 欲 伸 個 頭 入 去   , 嚇 到 男 記 者 面 青 , 即 時 離 開 。 事 後 該 名 男 記 者 驚 惶 失 措 表 示 : 「 當 時 我 真 係 好 驚 , 佢 個 樣 好 擒 青 。 」
首 輪 獵 艷 失 敗 , 容 錦 昌 索 性 於 公 廁 門 外 靜 心 等 待 。 他 在 公 廁 附 近 來 回 踱 步 接 近 1 小 時 , 其 間 多 次 撥 弄 頭 髮 , 非 常 注 意 儀 容 。 後 來 他 再 次 進 入 公 廁 , 記 者 見 他 接 近 5 分 鐘 仍 未 出 來 , 決 定 入 內 搜 索 。 公 廁 面 積 頗 大 , 分 兩 行 共 有 三 十 多 個 廁 格 , 記 者 行 到 其 中 一 行 最 入 的 幾 格 , 看 見 有 3 個 男 人 站 在 廁 格 內 等 獵 物 , 之 後 記 者 行 出 近 公 廁 門 口 , 便 看 見 容 錦 昌 在 洗 手 盤 位 置 照 鏡 , 搔 首 弄 姿 了 好 幾 分 鐘 。 容 不 久 再 行 入  格 定 眼 望  其 中 一 名 正 在 等 獵 物 的 男 人 , 可 惜 對 方 完 全 當 他 透 明 , 容 錦 昌 在 公 廁 內 再 呆 站 了 數 分 鐘 才 無 癮 地 離 開 。

早 年 飽 受 喪 母 之 痛 後 , 加 上 有 感 事 業 停 滯 不 前 , 容 錦 昌 經 常 借 酒 澆 愁 , 更 一 度 懷 疑 食 錯 藥 昏 迷 於 家 中 , 其 後 開 始 精 神 失 常 , 當 日 他 從 西 環 步 行 去 中 環 時 , 不 斷 喃 喃 自 語 。
中 環 釣 魚 公 廁
位 於 吉 士 笠 街 的 公 廁 , 是 港 島 區 最 多 「 男 基 民 」 聚 集 的 公 廁 之 一 , 有 傳 黃 姓 創 作 男 歌 手 亦 曾 出 沒 。 據 知 「 男 基 民 」 多 數 會 到 較 僻 靜 的 廁 格 , 倚  門 邊 面 向 走 廊 靜 候 合 眼 緣 的 「 同 志 」 出 現 ( 即 是 所 指 的 釣 魚 行 動 ) , 之 後 兩 人 會 於 廁 格 內 作 進 一 步 了 解 。 當 日 站 於 公 廁 廁 格 內 的 3 位 「 基 民 」 , 當 中 兩 名 身 穿 筆 挺 西 裝 的 約 三 十 多 歲 , 另 一 名 則 約 50 多 歲 電 車 男 打 扮 。

作者: Brat    時間: 2007-11-13 01:52

蔡麗貞

喂喂喂喂喂
係會飛飛飛飛
乜佢個人會飛
又會一飛沖天
又會周身郁咁飛
我個人似飛機

專登飛黎探你地
一於要令你笑揚眉
我叫做 PETER PAN
係小朋友既老友記

迷途迷途孤燕 未得歸家 這小孤燕
夜晚嚇怕小燕 小燕徨恐的小燕
乳燕乳燕望著天天邊
誰同情小小孤燕
徬徨乳燕迷途燕孤單小孤燕
作者: kinwai    時間: 2007-11-15 14:44

stepen chow,玩細路的430穿梭機直呈是經典
作者: Roger    時間: 2007-11-22 23:34

龍炳基...................
作者: heawon    時間: 2007-12-3 22:58

of coz 譚玉英 姐姐
wodering where is she now
作者: happystonehk    時間: 2008-1-14 12:29

周星馳、張國強....最鐘意, 但我會選譚玉英, 因為她最耐, 值得鼓掌
作者: brucelay    時間: 2008-2-11 16:42

龍炳基 sometimes still teaches cooking at the bus TV roadshow
作者: jrice2    時間: 2008-2-13 15:02

譚玉英 不二之選!                 .
作者: IlikeLala    時間: 2008-2-24 22:24

我83年曾參加430穿梭機之問答遊戲,現場見到譚玉瑛姐姐好開心呀!到而家仲記得好清楚.
作者: cnlucky    時間: 2008-3-27 23:29

我揀張國強同譚玉瑛﹗
作者: hollywoodground    時間: 2008-3-28 13:55

60年代商台<兒童樂園>之何詠琴姐姐, 她送之禮物亦大手筆,計有靈芝兒童鈣片一合, 及樂宮戲院早場戲票2張,點解送2張? 蓋小朋友要家長帶才可去看戲也。
作者: 愛腳愛襪愛絲    時間: 2008-3-31 16:28

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-31 09:31 發表
袁潔儀一定有,
仲有安德尊!
我知道袁潔儀同安德尊一定有份, 不過我真係唔知萬二蚊都有做過兒童節目!!!
作者: dantang    時間: 2008-4-1 06:07

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-14 08:54 發表

support, 我地一齐跳飞机

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0