標題: [上樓骨] 風吹紫荊樹 色與春庭暮 [打印本頁]

作者: 魔鈴娘    時間: 2012-8-27 14:45     標題: 風吹紫荊樹 色與春庭暮

風吹紫荊樹,色與春庭暮。花落辭故枝,風回返無處。
骨肉恩書重,漂泊難相遇。猶有淚成河,經天復東注

紫荊Spa 嬌兒

某日, 工作中, 突然個唔會響儮q話竟然響起, 咦, 一聽, 原來係靚靚老闆娘,
佢話好耐無見喇喎, 問我幾時過去見下佢. 但係今日唔得閒, 所以話睇下方日先啦.

第二日, 食飯時間, 打俾佢, 佢話佢係公司, 咁我見下晏有D時間, 過去探下佢班啦...
坐完港鐡, 行到樓下, 看更阿伯話無lift, 要行樓梯, 好彩係一樓嗟, 行到上去, 實在太
熱喇... 咦? 乜無門鐘? 正想打俾老闆娘之際, 個門已經開左... 哦? 原來係自動門
咁先進咩? XD
入到去, 好彩有冰凍可樂供應, 同佢傾左陣, 佢叫我入房沖個涼先, 是但啦... 入到去
沖完涼, 老闆娘招呼完出面D熟客, 入左來傾下偈, 原來佢話個囡囡未返, 要等多一陣,

無所謂啦. 一路傾, 好快聽到有人返來喇, 老闆娘一輪催促之下, 終於入到房, 一望...

嘩~ 幾靚女喎, 高高瘦瘦咁... MCOT... 扒低開背... 之後按下, 唔, 手骨唔算係師父級...

但係都幾有心機咁按啦... 按左一陣, 佢話好熱, 想除左件衫喎, 咁荀? 忍唔住望下, 車,

原來重有件背心打底, 一路按, 一路傾下偈, 原來佢上工無幾耐, 有傾有講, 好快就落油
推喇... 推油都幾舒服, 有重點照顧下我對腳 (唔係隻腳)... KIMOCHI... 時間過得好快...

又到左轉身時...

一轉身, 好搞笑地. 竟然有按肚... 好彩呢排收左少少個大肚腩, 唔係就真係搞笑喇... 之
後按腳, 佢一路按, 一路望住佢條事業線, 正! 望真佢個樣真係算幾靚, 雖然唔係靚妹仔,

不過短短地頭髮, 加上一身健康膚色, 個樣有幾分似我那些年鴾k神之一, 內田有紀...  
做完晒腳, 佢坐左係我隔籬, 笑落個想都幾甜...

之後佢洗下手, 話幫我按下手, 不過佢話其實唔係好識按手, 咁我咪教下佢應該按邊個
位囉... 之後按頭.. 完事之後沖涼, 臨出房俾左個big hug, 俾錢走人...

出到去, 老闆娘送我一程...

P.S. 入房之前, 見到一個叫 Abby, 幾後生, 下次可以試下先...
P.S.II 做完出房果時, 見到另外幾個後生女, 老闆娘話叫 Fanny 同埋 Maggie. 搵日可以上去試下睇下邊個得閒先~~
作者: 1six狗    時間: 2012-8-28 01:12     標題: 回復 1# 的帖子

我也做過maggie 不錯之選,聽婷婷講,

還有兩個18歲既年藹獀v,應該是,Abby 同嬌兒,

聽名字也好鬼動聽,要試試才不枉此生
作者: makemyday    時間: 2012-8-28 08:09

CHing
which spa is that? where?
作者: highpower    時間: 2012-8-28 08:58

Ching how much the tips ? 100  or 200? Can you pls tell more details of part two?
作者: chaoraymond    時間: 2012-8-28 10:13

Thanks for the report !!

But Ching didn't mention about any part 2
and also the charges .

Please let us know more details, many thanks !!
作者: 斯坦利    時間: 2012-8-28 15:37

$328 90分鐘

有P2,尖咀公價$200
作者: itplay    時間: 2012-8-29 11:32

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-8-28 15:37 發表 $328 90分鐘有P2,尖咀公價$200
Not every BG provides

作者: 白貓兒    時間: 2012-8-29 11:40

可暗指其它討論區
但Xocat 大版主的意思是不能在版面上叫人
去看别台   故我刪去上帖下半句
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-1 10:39

Abby 20歲, 青春無敵,超靚女

無得頂,推油舒服,按摩有代摩練,

含羞答答那種感覺,慢熱,也健談,認真,

4.9.2012開始放假,會轉PT,一定番做小妹妹。
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-5 01:41

剛好路過三角公厠, 正想探探老板娘, 夜闖紫荊碰見了傳聞中的肥妹,

但卻看不見美少女ABBY添
作者: 雨的魅力    時間: 2012-9-8 20:29

我之前上去也見吾到美少女abby 可能做緊野 嬌兒也是個好既選擇 服務真的一流 各師兄可一試
p.s上次瀶走見一個都幾靚女 原來叫fanny 又可以有多一個選擇
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-8 21:03     標題: 回復 11# 的帖子

我今日上過去終於見到休閒裝的Abby 了,等了差不多九十分鐘,閒時和肥妹吹水,

可惜她已忘記我是誰了

這處近期太多好野,有好似星期五才返的Elaine,

還有Fanny, 嬌兒,真係靚女太多 ,無福消受。

作者: yywwkk    時間: 2012-9-8 21:13

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-8 21:03 發表
我今日上過去終於見到休閒的Abby 了,可惜她已忘記我是誰了

還有星期五才返的Elaine ,真係靚女太多,無福消受。
咁有冇揾佢?等佢下次記得你
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-8 22:05

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-8 21:13 發表 咁有冇M佢?等佢下次記得你
一早第一次見她時,

已和她訂下二週一面之約了,

下星期便是我們相約之日,

望可人兒會再次想起我是誰?

作者: yywwkk    時間: 2012-9-8 23:36

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-8 22:05 發表

一早第一次見她時,

已和她訂下二週一面之約了,

下星期便是我們相約之日,

望可人兒會再次想起我是誰?
真系用心良苦,佢想唔記得你都幾難
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-15 15:29

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-8 23:36 發表 真系用心良苦,佢想唔記得你都幾難
那當然啦,能夠和Abby小妹妹做到朋友,真的不容易,

第三次看見她,依舊青春動人,她又好傾,推油舒服,

今次她一身連身裙打扮,真索,我相信她第二也沒有人第一了。

K完也預約三星期假期後之約。
作者: yywwkk    時間: 2012-9-15 21:27

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-15 15:29 發表

那當然啦,能夠和Abby小妹妹做到朋友,真的不容易,

第三次看見她,依舊青春動人,她又好傾,推油舒服,

今次她一身連身裙打扮,真索,我相信她第二也沒有人第一了。

K完也預約三星期假期後之約。
記得報告呀!
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-15 22:43

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-15 21:27 發表 記得報告呀!
哦, 我會得閒出多d Abby報告,你是最好的 (國語)
作者: yywwkk    時間: 2012-9-16 00:06

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-15 22:43 發表

哦, 我會得閒出多d Abby報告,你是最好的 (國語)
隔離論壇護花(ABBY)果個係咪你
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-16 19:24     標題: 回復 19# 的帖子

沒有任何東西可隱門你,我100%支持abby,

也會盡力保護小妹妹。希望佢做得開心。
作者: yywwkk    時間: 2012-9-16 19:42

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-16 19:24 發表
沒有任何東西可隱門你,我100%支持abby,

也會盡力保護小妹妹。希望佢做得開心。
師兄好MAN,佩服、佩服
作者: dick55    時間: 2012-9-21 10:00

作者: 斯坦利    時間: 2012-10-3 01:27

I miss Abby  等我電Mark小妹妹先
作者: yywwkk    時間: 2012-10-3 20:32

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-3 01:27 發表
I miss Abby  等我電Mark小妹妹先
等你新報告
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-4 01:06

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-10-3 20:32 發表

等你新報告
哦, 好的一定
作者: JingXX    時間: 2012-10-6 00:29

噢, 以前 d BG 依家去左邊個場 ?
作者: peterkim    時間: 2012-10-8 16:21

C兄, 有無電話、地址?
作者: SCWT    時間: 2012-10-9 15:53

is this spa next to 7-11 across of triangle toliet area?
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-9 17:07

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-10-9 15:53 發表 is this spa next to 7-11 across of triangle toliet area?
Yes,you are right,在柯士甸路,P丰一楼
作者: william01    時間: 2012-10-10 08:46     標題: 紫荊spa

Elaine 和藍天最近放假, 除美女嬌兒外, 還有Fanny、Joey、Angel、Maggie和Michelle可供選擇; 不過, Fanny 將於月中離開。

至於以前的技師, 子睛和Sa Sa去了依雲亭, Yo Yo則在波斯富街48號9C開了新場。
作者: SCWT    時間: 2012-10-10 10:13     標題: 回復 29# 的帖子

tks ching, i didn't know they reopen with diff name
作者: SCWT    時間: 2012-10-10 10:15     標題: 回復 30# 的帖子

Yo Yo則在波斯富街48號9C開了新場....attractive wor, tks ching
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-11 11:23     標題: 回復 31# 的帖子

詩漪情 -> 紫荆  
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-11 11:28

引用:
原帖由 william01 於 2012-10-10 08:46 發表
Elaine 和藍天最近放假, 除美女嬌兒外, 還有Fanny、Joey、Angel、Maggie和Michelle可供選擇; 不過, Fanny 將於月中離開。

至於以前的技師, 子睛和Sa Sa去了依雲亭, Yo Yo則在波斯富街48號9C開了新場。
Fanny 月中唔做啦, 噢 , 等我電Mark小美人
作者: william01    時間: 2012-10-12 11:35

Fanny將於下星期一離開, 真是可惜, 想和Fanny 見面的師兄要把握時間了。
作者: ngohaijc    時間: 2012-10-14 22:45

紫荊是哪個BG 比較靚女呀?? 最好就是25 yr o 以下吧~~ 射射窿
作者: william01    時間: 2012-10-15 01:27

紫荊所有技師我都做過, 個人覺得嬌兒和Elaine 最漂亮。
作者: william01    時間: 2012-10-15 08:48

Elaine和藍天巳放完假, 會做part-time, 日常主要技師有紅牌嬌兒、Maggie、Michelle、Joey、Angel和娜娜,其中嬌兒是我的首選。
作者: dreamlady    時間: 2012-10-15 16:00

mango返工啦 欢迎预约, 同时仲有娇儿,   Fanny   Joey    Maggie     Michelle
作者: william01    時間: 2012-10-15 17:00

喜聞Mango回來,但Fanny沒有離開嗎?
作者: yywwkk    時間: 2012-10-15 20:29

引用:
原帖由 william01 於 2012-10-15 17:00 發表
喜聞Mango回來,但Fanny沒有離開嗎?
系囉Fanny同我講今日返新工,乜仲係度
作者: ngohaijc    時間: 2012-10-15 21:10

咁邊個係最後生或靚女嫁???
小弟都未見過太多那裡的BG
作者: yywwkk    時間: 2012-10-15 21:17

引用:
原帖由 ngohaijc 於 2012-10-15 21:10 發表
咁邊個係最後生或靚女嫁???
小弟都未見過太多那裡的BG
現時最後生係Maggie ,講靚就係嬌兒。
作者: william01    時間: 2012-10-16 10:37

嬌兒的確是靚女, 而且服務態度好,以前在芯記已有很多客人稱讚。
作者: william01    時間: 2012-10-16 19:32

,
與Mango相識於凝樂澗。她休息多時,終於復出。能和老朋友見面,實感高興。如今紫荊真是美女如雲。
作者: wbjaz    時間: 2012-10-16 22:43

O(∩_∩)O~謝謝分享
http://feijipiaojiage.com/   最便宜的飛機票網站

作者: william01    時間: 2012-10-18 19:59

Fanny轉做part-time, 來了新技師Miki。
作者: mui    時間: 2012-10-18 20:59

引用:
原帖由 william01 於 2012-10-10 00:46 發表

Yo Yo則在波斯富街48號9C開了新場?
是否身材好好果個YOYO?
作者: william01    時間: 2012-10-18 21:15

就是她,以前在凝樂澗做過。新鋪名水晶x,電話22760599。
作者: dreamlady    時間: 2012-10-19 13:30     標題: 回復 37# 的帖子

仲有MIKI没
作者: dreamlady    時間: 2012-10-19 13:35     標題: 回復 43# 的帖子

转左 现时最后生依此排位 MIKI    ABBY    MIGGIE 娇儿   MICHELLE    MANGO    JOEY
作者: william01    時間: 2012-10-19 14:15

,
日前再到紫荊,始終喜歡場內的環境,每間房都附有浴室,方便之餘,私隱度亦高。

現時有多位年青貌美的全職和兼職技師可供選擇,就容易預約的全職技師而言,我最喜歡嬌兒和Mango。
作者: yywwkk    時間: 2012-10-19 22:04

引用:
原帖由 dreamlady 於 2012-10-19 13:35 發表
转左 现时最后生依此排位 MIKI    ABBY    MIGGIE 娇儿   MICHELLE    MANGO    JOEY
ABBY放完假嗱,MIKI新嚟原來最後生
作者: william01    時間: 2012-10-19 23:20

Abby和Maggie應該只有19歲,青春無敵,想不到Miki比她們還後生。
作者: dreamlady    時間: 2012-10-22 17:51     標題: 回復 52# 的帖子

婷婷
請留意作為場主(因你以前在本版曾以你此網名顯示
是你本人)
不可寫讚譽你技師或服務的字句  
N被視为商業廣告而違版規
但可列基本資料即技師名字 故你以前間中列这W資料
我是没干預的。
謝謝。

作者: billypoon    時間: 2012-10-23 09:33

作者: billypoon    時間: 2012-10-23 09:34

作者: 斯坦利    時間: 2012-10-24 19:39

有缘千里能相見, 冇缘百呎不相逢,

能夠再重遇Abby,當然要多謝婷婷告知, 立即坐言起行, 才真係有缘份,

我每次能夠見到小妹妹, 她也喋喋不休說不停,問不停。

真奇怪和奇妙,我居然能夠和這個90後可以有如此傾得埋也比較少有,唔通我真係寶刀未老, 嘻嘻

她那好奇的臉孔 ,天真無邪的表情 , 還永遠圍繞著無數的問題,哈哈,真是愉快。

我相信年底, 我也會比較忙碌一些,所以也不知道會在甚麼時候再見Abby一面。

希望佢學業進步, 心想事成。

作者: william01    時間: 2012-10-24 20:11

Abby已返工,應該不難與她再見面吧。

這間場的技師已算年輕,除了三個十八九歲的美少女外,其他多是二十幾歲。難得的是我可以和這些八十後、九十後傾得埋。
作者: itplay    時間: 2012-10-25 21:11     標題: 回復 51# 的帖子

最近再找放完假的Joey
她大概充足了電 看來青春了很多
不知是否深造了一輪 手法好似多了很多
轉身前重點穴位舒暢按摩....一流

Joey是我一直返mark的bg之一.
因她不止用心為你舒壓
最重要就是她順德人
作者: dreamlady    時間: 2012-10-28 22:07

易玲,蓝天,娇儿都放完假  
作者: william01    時間: 2012-10-31 20:07

最近嬌兒少了返工,但温柔的藍天轉做full-time,熱情的易玲放完假,加上手骨不錯並順得人的Joey和兩個美少女Maggie、Abby,選擇仍多。

婷婷提醒我剪存多些coupon到來,有折扣優惠。
作者: william01    時間: 2012-11-14 00:51

沒有按摩一段時間,日前忙堸蓿,再到此間。婷婷介紹我做美少女Miki,想不到她骨技不錯,
而且服務態度好,善解人意,愉快的兩小時很快過去。今後我又多了一個選擇,過幾天有空一
定會翻mark。
作者: super123123    時間: 2012-11-14 13:33

Tried Miki some time ago
Quite cutie young girl, not tall with some babie fat
She took beauty lessons so her dup is soft and comfortable
For me, her service and the experience is one the best in 紫荊樹
作者: william01    時間: 2012-11-17 01:16

早前做Miki有意外驚喜,其後得知她來了大半個月,已有很多粉絲,mark單頻密,連忙提早預約。
今次再見面,雙方熟絡了,話題更多,了解到她雖年紀輕輕,但並非新入行,除已完成美容課程外,更
有相關工作經驗,難怪有這樣的水準。服務過程中,她用心體貼、温婉親切,給我極好印象,再一
次十分滿意。

Super兄說Miki是場中最佳技師之一,我完全同意。高質素的技師難求,紫晴、Mango和嬌兒令人
懷念,幸好新陳代謝,有她替補。
作者: super123123    時間: 2012-11-26 23:56     標題: 回復 65# 的帖子

Tried Elaine
Look is quite good, age early 30s so cannot compare with other young BGs over there
However she has "big sauna" experience so I experienced the same massage level and skills
She is not a very talkative persona but voice quite soft and "ci man"
作者: Bony+M    時間: 2012-11-27 20:39     標題: 回復 66# 的帖子

Want to try her but she only works pt. Will she be too 'ci man' compared to others on the push oil part?
作者: dreamlady    時間: 2012-11-28 00:57     標題: 回復 62# 的帖子

娇 儿明天开始返工了, 仲有MIKI   ABBY MAGGIE   FANNY    JOEY   MICHEIIE   
作者: william01    時間: 2012-11-28 00:58

除Miki外, 就樣貌、身裁、技術和服務態度整體來說, Elaine是場中現有技師中我最感滿意的一個。

Elaine過去曾在這個場做全職, 其後轉做美容工作: 若假期或晚上有空, 會到這堶暐, 可提早預約。
作者: itplay    時間: 2012-11-28 13:13

引用:
原帖由 dreamlady 於 2012-11-28 00:57 發表 娇 儿明天开始返工了, 仲有MIKI   ABBY MAGGIE   FANNY    JOEY   MICHEIIE   
藍天仲係唔係道?
作者: dreamlady    時間: 2012-11-28 23:39

系度 但需预约
作者: Turbo榮    時間: 2013-1-2 13:43

31/12 收早上去....可算係一個不快經歷......我明女唔夠...人客多......服務會打折....但未至如此吧.....
總之....上去前一定要check 下夠唔夠女...

講完
作者: william01    時間: 2013-1-2 20:32

引用:
原帖由 Turbo榮 於 2013-1-2 13:43 發表
31/12 收早上去....可算係一個不快經歷......我明女唔夠...人客多......服務會打折....但未至如此吧.....
總之....上去前一定要check 下夠唔夠女...

講完
這間場平時, 特別是曰間, 會有多名技師可供選擇。 由於有6間房, 等房的情況亦較少見。
有個別技師mark單較多, 最好是提早預約。

31/12晚上是除夕, 據悉有很多技師提早下班, 以致人手不足, 相信是特殊個案。Turbo榮兄
的意見當會向婷婷轉達。
作者: Turbo榮    時間: 2013-1-3 09:20

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-2 20:32 發表

這間場平時, 特別是曰間, 會有多名技師可供選擇。 由於有6間房, 等房的情況亦較少見。
有個別技師mark單較多, 最好是提早預約。

31/12晚上是除夕, 據悉有很多技師提早下班, 以致人手不足, 相信是特殊個案。T ...
william01 兄, 特殊個案又好, 我2012當黑都好, 小弟當日是下午3~4點上出的, 真係開工做一兩個客就收工? 我當然有即時反應不滿, 上面個提示亦係出自老闆口中的, 我出文只希望俾如我這種長期CD-ROM作參考而已。

總之, 年尾跌錢, 心情非常差
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-3 10:59

引用:
原帖由 Turbo榮 於 2013-1-3 09:20 發表 william01 兄, 特殊個案又好, 我2012當黑都好, 小弟當日是下午3~4點上出的, 真係開工做一兩個客就收工? 我當然有即時反應不滿, 上面個提示亦係出自老闆口中的, 我出文只希望俾如我這種長期CD-ROM作參考而已。 ...
是不是實際做你的技師不令你满意?不只是少選擇的問題?
作者: Turbo榮    時間: 2013-1-3 13:08

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-3 10:59 發表

是不是實際做你的技師不令你满意?不只是少選擇的問題?
板主你好
少選擇絕不是問題, 主要係技師的表現, 詳情唔多講了, 試想一去收銀檯咩都未開聲, 老闆已準備好幾個理由去"安撫"客人, 代表咩呢?

總之一定一定要在上去or 房前問定....技師心理狀況先.....會好好多

放心, 我係比足錢的, 呢樣我點唔高興都會做

以我呢種長年CD-ROM都要打咁多字來反映.....希望老闆可以加以改善

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0