標題: 情雨軒 [打印本頁]

作者: hkwetman    時間: 2012-9-16 22:49     標題: 情雨軒

之前有師兄介紹但到最近先機會上去見識 開門的淇好親切招呼我入SPA房換衫,跟茼陪軑陘k進來,一睇就知事業有成我最欣賞女性有事業而又溫柔,令我樂而忘返,而她有一個日本的名字:SUKI

作者: 白貓兒    時間: 2012-9-16 23:21

係情雨軒
我幫你改翻個題名
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-16 23:35

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-9-16 22:49 發表 之前有師兄介紹,但到最近先有機會上去見識 開門的是店主淇淇,好親切的招呼我入SPA房換衫,跟茼陪軑陘k進來,一睇就知事業有成,我最欣賞女性有事業而又溫柔,令我樂而忘返,而她有一個日本的名字 ...
師兄真橋,我明天也約左SuKy一聚,等我也要感受一下靚女的侍候,

更上一層樓,不知道會不會看見另一美女,美雪Mochelle的回歸。

其他如阿Yan和嘉嘉也是不錯選擇呢。
作者: 白貓兒    時間: 2012-9-16 23:43

Michelle未知幾時返
甚念
作者: hkwetman    時間: 2012-9-17 06:49

我都想試下Michelle,聽說今個星期會返。
呀Yen同嘉嘉我都見過,係完全唔同style,真係要搵時間試下!
作者: 白貓兒    時間: 2012-9-17 06:57

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-9-17 06:49 發表 我都想試下Michelle,聽說今個星期會返。呀Yen同嘉嘉我都見過,係完全唔同style,真係要搵時間試下!
本來話係今周返 但現時仍未聯絡到Michelle.
作者: chaoraymond    時間: 2012-9-17 10:00

THANKS FOR THE REPORT !!!!!
作者: muvsmc    時間: 2012-9-17 18:01     標題: 回復 1# 的帖子

收費如何?Thanks
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-17 18:55

引用:
原帖由 muvsmc 於 2012-9-17 18:01 發表 收費如何?Thanks
四台有廣告,收費也如其他樓上骨

$238, $298, $498 + 小費
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-17 22:11

今天有幸試了可愛活潑的SuKY小妹妺,她皮膚真是白滑舒服,態度認真,

K骨夠力位準,推油是美容式,指林巴雖痛苦,但推完非常放鬆,

和她真是享受九十分鐘美妙的按摩

走時也看見另一大{靚女,阿YAN,等我下次搵下佢先。
作者: bfung100    時間: 2012-9-18 00:55     標題: 回復 9# 的帖子

請問ching四台是指什麼?
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-18 01:05     標題: 回復 11# 的帖子

www.sxxx41.com

xxx      自己埴
作者: london    時間: 2012-9-18 01:05

引用:
原帖由 bfung100 於 2012-9-18 01:55 發表
請問ching四台是指什麼?
xocat版規規定不可明書廣告網網址

作者: James.Ko    時間: 2012-9-24 19:32

各位師兄,剛知道Michelle回來了!: )
作者: 斯坦利    時間: 2012-9-25 23:14

大美人Michelle终於回來了,

今天特意走去看看她,她剪了一短串頭髮,甚為可愛,

她骨技也没有退步,依然舒服,真開心,能夠和她重聚,

真是百般姿味在心頭

已經再跟她约好一週重逢之約,期待中....

作者: James.Ko    時間: 2012-9-26 23:54

終於有時間出返個報告了,估唔到俾斯兄早我一步!哈哈哈

話說週一收工前一刻接到Michelle回來的消息,恰巧沒有其他安排,便馬上去探望琪琪及與Michelle敘舊。 沒見她數星期,她精神換發,風彩依然。 我亦當然享受了她個半小時的手勢呢! : )
作者: 白貓兒    時間: 2012-9-27 00:58

嘉嘉也依帘艷照人

今晚探她們
琪琪說星期四有個新技師返 叫阿英
作者: Iron_Man    時間: 2012-9-27 20:25

May I ask the address please? Seems very tempting place
作者: James.Ko    時間: 2012-9-27 20:50

尖沙咀加拿芬道22-24號A加發大廈3樓C室。 : )
作者: hkwetman    時間: 2012-9-28 08:57

昨日上去見到兩位靚女,一個當然係嘉嘉,另一個就是聞名已久的Michelle,真係唔知搵邊個好,嘉嘉有一種古典美,而Michelle就好陽光,成個model咁。最後我決定今次做嘉嘉先,match番心情
當然又享受鬫n溫馨90分鐘啦
作者: Iron_Man    時間: 2012-9-28 23:55

Thanks for address
作者: James.Ko    時間: 2012-9-29 12:50

No problem, remember to write us a report though! : )
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-3 02:10

明晚去探一探Michelle大美人

期待與美人相聚

不知她骨技有沒有生疏
作者: 白貓兒    時間: 2012-10-3 06:21

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-3 02:10 發表 明晚去探一探Michelle大美人 期待與美人相聚 不知她骨技有沒有生疏
没有生疏  她回來我做過
作者: Leonli168    時間: 2012-10-4 02:34

上星期五,琪琪打電話俾我,話MICHELLE 得閒,我立刻落BOOKING, 去到見到琪琪,加加及MICHELLE,選左做磨沙,全程好FEEL.唔錯唔錯,值得一試.
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-5 00:01

重投Michelle懷抱 ,再次感受到她的呵護

她那份專業精神,按摩舒服,推油超舒服,

那種獨一無二的技巧,真是特別,我非常喜歡,

也懂得欣賞呢,她絕對是情雨軒的皇牌技師。

作者: garylock    時間: 2012-10-8 19:14     標題: 回復 26# 的帖子

真是有點特別!!! 呵呵呵!!
作者: simple1226    時間: 2012-10-13 17:21

好耐冇出動,成個幾月冇dup骨,就身都緊晒!昨日由琪琪介紹,試左阿Yan,服務和手骨都不錯啊!dup完個人鬆返好多。還有琪琪親切鴭菮I,見到常常帶著笑容餬ichelle和她請我食的半個蘋果,so sweet!這裡真是給人很好的感覺!下次上蟒u係要試埋靚女嘉嘉先。
作者: 白貓兒    時間: 2012-10-13 18:13

今天又有靚師傅加入
叫寶貴。
作者: Oldman    時間: 2012-10-16 12:49     標題: 回復 29# 的帖子

very milky !
作者: messenger    時間: 2012-10-17 12:18

之前熟識的技師在此上班了取名為宛君
宛君表妹是也 哈哈哈.....
與她再相逢 感覺她的力度還堅了很多

作者: hkwetman    時間: 2012-10-17 18:00

今日上到去,剛坐低就有人按鐘,以為是又有師兄來,但入來的是一位靚女, 個樣好甜,收銀姐姐話佢叫呀May,剛剛上班,問我有無interest try try
我第一時間俾隻手指公佢!
佢原來做開東方XX、溫X的大場,手骨一流,連我塊鐵板背都按到好舒服。出來又見到另一個新星:宛君表妹,嘩!真係要即落booking
作者: garylock    時間: 2012-10-17 21:30     標題: 回復 32# 的帖子

師兄,你今天幾點到呀,我都去試試先。謝謝
作者: MCX    時間: 2012-10-18 17:34     標題: Michelle

Try michelle finally.. Outlook average but figure is good!

Part 1, with heart and surprise that she only learnt from few months.. good potential to be a good message si fu..haha.
Part 2, standard service.. ok la.

Hope this can help you guys for ref.
作者: 白貓兒    時間: 2012-10-18 19:40

今次做may 上次係别場見過面今次有緣在此試試
手骨好好 身材和服務亦不錯。
作者: hkwetman    時間: 2012-10-22 17:24

今日試魕{君表妹,如果不是她告訴我是北方姑娘,還以為她是混血兒, 不用我多說她的樣子了,身材之前亦有C Hing講過。

大場手骨,夠力位準, 又有SPA的溫柔體貼

必然返book之選
作者: william01    時間: 2012-10-26 22:35

Messenger 兄:

我擺了一個烏龍。

早前見你和其他師兄推介宛君表妹,便前往一試。果然合眼緣,又啱傾,是出身東方大場的80後,手勢當然好,90分鐘的愉快時光很快便過去。

我忽然想起貓兄曾提到場內來了靚技師寶貴,便請宛君叫同事寶貴入房起鐘。宛君對我說:"我就是寶貴,你是不是想加鐘?"

原來宛君和寶貴是同一人。
作者: 白貓兒    時間: 2012-10-27 06:52     標題: 回復 37# 的帖子

當她剛加入時想起名 想一個有贵氣的名字
我和她想了幾個 我建議贵得來不要太俗氣 之後
她自己貝w寶貴 我覺得未嘗不可  另外也提多一個
宛君給她考慮
作者: super173173    時間: 2012-10-28 09:27

Thanks for address
作者: hkwetman    時間: 2012-10-30 17:49

上次俾表妹按完之後成身鬆哂,不過個心就一直越來越癢,要再找表妹止痕

今次同上次的感覺完全不一樣,因為大家熟驉A佢完全知道我雖要按的位置和力度,要力有力,溫柔時令我如置身仙境,真係想大叫"宛君表妹,我死喇 "
作者: Redtshirt    時間: 2012-10-31 23:16

上次去覺得技師一般,呢兩日有時間又婉君又得閒,抱一試無妨心理上去,結果喜出望外,非常有水準
一開背就知無後悔,然後五分鐘內問我三問題
受唔受力
我夠唔夠力,
邊到累D

再對位落力,再閒話家常;背腰響曬骨,90分鐘後唔敢講疲倦盡消,但都鬆鬫n多,溫婉鮥art 2, 亦令人壓力大減
Dup出鬙h傾計冇留低執房暨等代支,但就冇斟水入房
作者: hkwetman    時間: 2012-11-9 21:44

今日唔講女女,講下我選擇上樓上SPA的條件依次序是:衛生、環境、女女態度、技術,最後才是外型。我要在一個令我放心,無壓力,又溫馨的環境享受按摩,情雨軒就俾到我。依處除了環境清潔,最重要係每個女女都好有heart去服侍客人,唔似有D場好似快餐店,D女只想快!我每次上去都好所開心,成為我囓D場。
要補一句,D女女除了有heart, 仲質素不錯!

作者: hkwetman    時間: 2012-11-16 16:19

上次話依處D囡囡有heart,今日又試到一個新返工,好細心攭h娘,水晶小姐。
佢返髐u幾日,初入行,雖然按摩比較生手,但勝在肯學同細心,教佢按咩位,大力細力,全部照做,無偷懶,手型好fit,又多一個選擇!
作者: hkwetman    時間: 2012-11-22 14:07

我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹!
嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段!一見到就第一時間拉佢入房做。。。。。。。SPA啦!
作者: messenger    時間: 2012-11-22 14:43

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-11-22 14:07 發表
我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹!
嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段! ...
呵呵....還有嬌嗲的聲調呢
小倩之前返過兩天了
昨天重返....
她的嫵媚感很吸引
手骨還很有水準呢

今日又有另一位上了去做...叫DiDi

作者: Oldman    時間: 2012-11-22 20:15     標題: 回復 44# 的帖子

除左外型,咁服務如何?
作者: long_dum    時間: 2012-11-22 23:31

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2012-10-31 23:16 發表
上次去覺得技師一般,呢兩日有時間又婉君又得閒,抱一試無妨心理上去,結果喜出望外,非常有水準
一開背就知無後悔,然後五分鐘內問我三問題
受唔受力
我夠唔夠力,
邊到累D

再對位落力,再閒話家常;背腰響曬 ...
果然冇介紹錯, 婉君表妹 .各方面都甚有水準
作者: 白貓兒    時間: 2012-11-24 00:24

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-11-22 23:31 發表 果然冇介紹錯, 婉君表妹 .各方面都甚有水準
今晚見她穿日本女學生裝 好吸引。
作者: 白貓兒    時間: 2012-11-24 21:32

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-11-22 14:07 發表 我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹! 嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段! ...
小倩也有一定的女友感。
作者: simple1226    時間: 2012-11-24 23:47

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-11-24 00:24 發表 今晚見她穿日本女學生裝 好吸引。
認同!貼身麉糬m,更加突顯她的優美體態!真係...引死人。雖然是第一次試她,但一傾開計,就好好傾,好似識左好耐咁。Dup方面,師兄們已讚過,可放心,有水準,滿意!沖完涼,走時,還有淇淇的愛心生X款待!圓滿地比錢走人!
作者: boneyman    時間: 2012-11-26 17:26

做罏DROM一段時間, 多謝C Hing們的資訊,讓我不需浪費金錢,試鬫n多好虃茪W骨,今日學人出下包膠。
本來想找婉君表妹,可惜佢有booking,見到Sofa有位高挑身型靚女,以為是Michelle,原來佢叫DiDi,返工幾日。
第一次上來,試下按摩先,同其他SPA一樣,要到房外沖涼。
入房後DiDi好快入來,好細心咁按,又問我夠唔夠力,一路按一路傾,好舒服,好好feel,excellent service。一個值得再來的骨場!
下次一定要book 婉君試試!
作者: london    時間: 2012-11-27 00:46

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-27 21:50 發表
尖沙咀加拿芬道22-24號A加發大廈3樓C室。 : )
Thanx.  Telephone number, please?
作者: 快樂人    時間: 2012-11-27 19:47

請問淇淇是不是老闆之一?
作者: william01    時間: 2012-11-28 00:33

Di Di has also provided excellent service for me. I will book her again as well.The telephone number is 90593962.

作者: 快樂人    時間: 2012-11-28 17:34

多謝各 C Hing 分享,這間位置出入方便,又有"高挑身型靚女"。十二月的糧頭,又要大出血了!
作者: hkwetman    時間: 2012-11-29 09:42

又到每星期一次驖elax時段,因為太多好女女,心大心細唔知搵邊個,決定玩緣份遊戲,上到去第一眼望到邊個就搵佢,當然唔包一定出來開門瓛N淇!
入到去第一個見到的又是新面孔,望佢一眼已經被佢對會放電的眼睛吸住,加上一點微笑,唔使拖住都被佢吸髐J房!
佢把聲好溫柔,一路按一路傾,我全身由外到內都被軟化、溶解!差D唔識出房!
到依家仲回味緊,佢個名好易記,同海洋公園隻熊貓一樣,叫樂樂

作者: 白貓兒    時間: 2012-11-29 11:07

她是以前返過
尼排再返尼但收6 pm

作者: rick112003    時間: 2012-11-29 14:42

Thanks ur report
作者: london    時間: 2012-11-30 02:13

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-10-22 18:24 發表
今日試魕{君表妹,如果不是她告訴我是北方姑娘,還以為她是混血兒, 不用我多說她的樣子了,身材之前亦有C Hing講過。

大場手骨,夠力位準, 又有SPA的溫柔體貼

必然返book之選
Met 婉君last week.  A very good choice.  Both part 1 and part were nice.  A very pretty lady who knows how to work on part 1 and she is also good for part 2.  I think she will be become very popular very soon.
作者: boneyman    時間: 2012-12-4 09:16

今日打電話book婉君,但佢真係大紅人,又俾人book

由於時間關係,今次都只可做按摩。去到淇淇介紹唯唯俾我識,嘩!高佻身型,成個model咁,美麗的臉蛋
佢好開朗,令整個氣氛都好開心好舒服,大家又傾又玩,90分鐘轉眼又過了,放低銀糧,期待好快有機會再試。

作者: william01    時間: 2012-12-4 21:11

上到去, 表妹和Di Di都有booking, 琪琪介紹我做新人小倩, 姑且一試。
原來小倩來自內地大場, 手勢很好, 而且性格温柔, 待客用心體貼。這個
場最近換了幾個技師, 整體質素的確提升了。
作者: hkwetman    時間: 2012-12-5 07:11

小倩的手勢真的很好,個人比較喜歡佢做SPA,更能享受佢溫柔體貼的一面
作者: hokeung    時間: 2012-12-5 11:29

各位Ching, 小弟係新手,想去試,可否詳細解釋費用和玩法?謝謝
作者: william01    時間: 2012-12-6 19:44

基本收費是按摩推油298、spa498, 給技師的代支則尖沙咀區公價200,
慷慨並對服務十分滿意的客人或會多給一些。
作者: 快樂人    時間: 2012-12-6 23:37

尖沙咀的Tips又開始有上升的方向。
作者: william01    時間: 2012-12-7 23:08

的確如此。雖說小費200元仍是公價, 但付出這個數目的熟客往往
被認為是不夠慷慨。據多位我所認識而條件較好的技師告知, 她們
經常會獲給予300至500元小費。至於600元至1000元的則不多, 僅
屬個別情況。

作者: 白貓兒    時間: 2012-12-7 23:43

我間中在桑拿、按摩店
聽到技師說有些客好大方给高貼士
但我希望技師不要首先標讖给一般貼士
为不慷慨 因為人客可能要量力而付
另外 凡事是方面的 技師既可以見人客
俾更多些貼士而下次(才)做得更好,
人客亦可見第一次試 未算突出 还有改善空間
对她有所保留
作者: 白貓兒    時間: 2012-12-7 23:52

不過 若成為了熟客 亦滿意服務
可能的話 给多些 对技師是種鼓勵
作者: william01    時間: 2012-12-9 22:45

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-12-7 23:52 發表
不過 若成為了熟客 亦滿意服務
可能的話 给多些 对技師是種鼓勵
完全同意。若服務殷勤, 態度良好, 我不介意主動多給。
但最反感的是在服務過程中遭濫索小費, 以及飛鐘、 不
停游說加鐘/做雙飛等行為。
作者: 快樂人    時間: 2012-12-11 00:05     標題: 回復 69# 的帖子

完全同意 良好的要多鼓勵
作者: e-zone    時間: 2012-12-11 01:04

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-12-7 23:43 發表
我間中在桑拿、按摩店
聽到技師說有些客好大方给高貼士
但我希望技師不要首先標讖给一般貼士
为不慷慨 因為人客可能要量力而付
另外 凡事是方面的 技師既可以見人客
俾更多些貼士而下次(才 ...
絕對讚同
作者: boneyman    時間: 2012-12-14 16:58

今日早收工,有時間當然要去享受一下,上到去三間房己有客,真的很旺, 好彩仲有一間房,而囡囡亦只有一個,不過佢都已接booking,只可按45分鐘
佢係之前有C Hing report過虃祤痋A佢笑起來幾Q,對眼真的會放電,
佢真係好溫柔,好有女友feel,有時對住你傻傻的微笑,真係會將你溶化。
作者: william01    時間: 2012-12-30 23:54

Di Di先前在灣仔另一個場工作時已有多位師兄稱讚過, 她轉來情雨軒至今不覺個多月。
今次趁假期有空再做Di Di,  一如過往, 她用心體貼的服務令我極為滿意, 度過愉快的兩
小時。Di Di問我何時會再來, 我與她約定下星期見面。
作者: logwai    時間: 2012-12-31 02:23

May is good ar
作者: ivan99    時間: 2013-1-2 13:49

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-16 23:35 發表

師兄真橋,我明天也約左SuKy一聚,等我也要感受一下靚女的侍候,

更上一層樓,不知道會不會看見另一美女,美雪Mochelle的回歸。

其他如阿Yan和嘉嘉也是不錯選擇呢。
雖然美雪和嘉嘉都先後冇做,但情雨軒整體評分仍很高。
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-2 16:22

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-2 13:49 發表 雖然美雪和嘉嘉都先後冇做,但情雨軒整體評分仍很高。
事實上 我昨天就上了去按開年骨
作者: ivan99    時間: 2013-1-2 16:37

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-2 16:22 發表

事實上 我昨天就上了去按開年骨
天氣冷,佢雖然有電氈,但始終冇咁好玩。
作者: william01    時間: 2013-1-2 19:52

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-2 13:49 發表

雖然美雪和嘉嘉都先後冇做,但情雨軒整體評分仍很高。
現時的Di Di、 婉君、 樂樂和小倩都是不錯選擇。 香港寒冷的日子不會太長, 這兩天已回暖了。
作者: kitw    時間: 2013-1-3 00:00

如果表妹,DD,小善都不太合心水,那樂樂及唯唯會否有驚喜?

作者: boneyman    時間: 2013-1-6 11:17

引用:
原帖由 kitw 於 2013-1-3 00:00 發表 如果表妹,DD,小善都不太合心水,那樂樂及唯唯會否有驚喜?
個人喜好真係好難答你,因為表妹,DD,小倩已經有齊大部份C Hing唔同灟n求,包括身材,身型,C文,開放!唔知C Hing想要咩?
作者: confeee    時間: 2013-1-7 18:53     標題: 表妹

Tried 表妹 and quick report

Bone Skill: Average
Body: Good
Face: Above average
friendly, talkative, worth a try
作者: kitw    時間: 2013-1-7 22:21

引用:
原帖由 boneyman 於 2013-1-6 11:17 發表

個人喜好真係好難答你,因為表妹,DD,小倩已經有齊大部份C Hing唔同灟n求,包括身材,身型,C文,開放!唔知C Hing想要咩?
我比較喜歡以前嘉嘉及米雪。
作者: ivan99    時間: 2013-1-9 09:46

引用:
原帖由 kitw 於 2013-1-7 22:21 發表

我比較喜歡以前嘉嘉及米雪。
估唔到大家口味一樣,有一次上去,琪琪問我係唔係私有化左加加。
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-9 10:48

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-9 09:46 發表 估唔到大家口味一樣,有一次上去,琪琪問我係唔係私有化左加加。
嘉嘉在內地安好 她十二月中安頓後 有和她微信/
whatsapp
作者: garylock    時間: 2013-1-9 17:53     標題: 回復 84# 的帖子

really missed 嘉嘉 and she is so nice and gentle.  Really a big miss for me .... : (   I assume she is not coming back ....
作者: kitw    時間: 2013-1-9 22:31     標題: 回復 85# 的帖子

骨場畢竟是一個人來人往之地,一切隨緣。
作者: ujmolk    時間: 2013-1-10 00:45

作者: william01    時間: 2013-1-10 11:29

引用:
原帖由 kitw 於 2013-1-9 22:31 發表
骨場畢竟是一個人來人往之地,一切隨緣。
完全同意。 天下無不散之筵席, 嘉嘉和米雪雖好, 如今只能留在記憶中。
幸好Di Di 一樣合心水, 細心温柔又啱傾, Wonderful feeling!
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-10 11:39

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-10 11:29 發表 完全同意。 天下無不散之筵席, 嘉嘉和米雪雖好, 如今只能留在記憶中。幸好Di Di 一樣合心水, 細心酮X又痗, Wonderful feeling!
碰巧十二月中 那晚我走顺道送米雪上的士往紅磡站
她拉茼瑽鶪W車 大家揮手别過。
作者: Oldman    時間: 2013-1-10 13:26

米雪確實係唔錯的女仔, 最喜歡她高長的身型
作者: James.Ko    時間: 2013-1-10 22:05

米雪的確唔錯,我特別是喜歡她的身形…我亦
在此祝她生活愉快! : )
作者: onceinawhile    時間: 2013-1-10 23:37

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-12-5 07:11 發表 小倩的手勢真的很好,個人比較喜歡佢做SPA,更能享受佢溫柔體貼的一面
It was my first time to this place last Sunday and she was the only person on duty .  But as it turned out, she was pretty good. After reading all the posts before I went, I was expecting someone prettier, taller and a nicer body. She worked diligently throughout the two hours and I was very satisfied and I reckon my $700 was well spent.

BTW, This place and the building itself were clean and tidy - much better than some that I've been to in the neighborhood.
作者: william01    時間: 2013-1-12 10:17

引用:
原帖由 onceinawhile 於 2013-1-10 23:37 發表

It was my first time to this place last Sunday and she was the only person on duty .  But as it turned out, she was pretty good. After reading all the posts before I went, I was expecting someone ...
Heartily agreed. Ching Yu Hin is really strong in both software and hardware. In additional to having
pretty, nice and skillful BGs, this place always stays clean and tidy in which I feel comfortable and
relaxed. It is also well worth mentioning that the boss Kei Kei is immensely warm and amiable,
entertaining customers hospitably.
作者: milkydiary    時間: 2013-1-14 21:56     標題: 情雨軒的地址及電話?

請各位師兄告知情雨軒的地址及電話,因我剛發現141台的廣告被刪掉,看不到了,謝謝幫忙。
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-14 23:30

加拿芬道22A 加發大3樓C室
作者: shinehkguy    時間: 2013-1-24 15:39     標題: 回復 95# 的帖子

I have never been to this kind of places in hk. Do I have to call the girls to make reservation before i go? Do i tip the girl in the room or by the cashier? thanks!
作者: william01    時間: 2013-1-24 17:01

引用:
原帖由 shinehkguy 於 2013-1-24 15:39 發表
I have never been to this kind of places in hk. Do I have to call the girls to make reservation before i go? Do i tip the girl in the room or by the cashier? thanks!
You can just walk in. The purpose of having reservation is to make sure that there is room and girl available.
As for the tip, it can either be given to the girl in the room (common practice in the USB) or to the boss/cashier
when making payment.

作者: lam8833    時間: 2013-1-25 12:24

禽日上去探左婉君表妹,看她好似清減了,但就靚左.身型更加fit,手骨一响都好合我心意,和她一路傾,一路dup,一路互動,好快又完成愉快的兩個鐘.睇怕下星期又要上多次.
作者: william01    時間: 2013-1-29 11:21

引用:
原帖由 boneyman 於 2012-12-14 16:58 發表
今日早收工,有時間當然要去享受一下,上到去三間房己有客,真的很旺, 好彩仲有一間房,而囡囡亦只有一個,不過佢都已接booking,只可按45分鐘
佢係之前有C Hing report過虃祤痋A佢笑起來幾Q,對眼真的會放電 ...
日前上去, Di Di放假, 琪琪介紹我做樂樂。 先前有兩位師兄提到樂樂的微笑、 温柔和眼睛放電,
我也有同感。 樂樂給我的整體感覺是漂亮、 斯文、 開朗, 服務態度良好, 和她在一起很舒服。
傾談之下, 得知原來樂樂與5樓先前的美女技師子晴是好朋友, 即時喚起我對往事的回憶, 大家話
題更多, 更有親切感, 90分鐘轉眼便過去。 樂樂是個好選擇, 有空會再試她的手勢。
作者: 普通的陌生人    時間: 2013-1-29 12:25

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-29 11:21 發表

日前上去, Di Di放假, 琪琪介紹我做樂樂。 先前有兩位師兄提到樂樂的微笑、 温柔和眼睛放電,
我也有同感。 樂樂給我的整體感覺是漂亮、 斯文、 開朗, 服務態度良好, 和她在一起很舒服。
傾談之下, 得知原 ...
微笑、 温柔和電眼、漂亮、 斯文、 開朗, 服務良好,諗起都令人想入非非

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0