標題: [原創] 最少每月一 Post , 有30人就夠 [打印本頁]

作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-16 02:22     標題: 最少每月一 Post , 有30人就夠

KMY 烈火近期話題提出:
得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版
想當年,一個新 post 一日就有幾百個 hit rate ”

在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋,如果日日有個新 Post, 會好睇好多,有冇版友願意最少每月一 Post ? 30人就夠

跟著有 d 兄弟舉手讚成同意>>>>>>>>每月出1個『新 post』:

(1) KMY
(2)
烈火
(3) TT

(4) 7-siu
(5)大海
(6) Jack-a-Lent
(7) 36D
(8) 魔仔

大海就出左個新 post:五月瓜 - 天與地

師傅就出左個新 post:賤熊 30 (TED)

我現家好期望其它兄弟,除左答嗲之外,仲出新 post.特別期望:  7 少出 post : 如何擺弄他的新女友 (溝女教材)TT 出 post: 如何能同時妥善處理小x和電X (1腳踏兩船教材)

作者: KMY89    時間: 2012-10-16 09:46

很多沒有報名:蜘蛛、冰河、Das Reich、Denny、K01、Mark 哥、公公 、柴爺、DRM ...

更歡迎多些新朋友參加,寫作是種分享
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 09:48

蘿蔔哥,你咁多歷練,一月10 posts 都得啦 ....
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 09:50

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 02:22 發表
KMY係 烈火近期話題提出:
“得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版
想當年,一個新 post 一日就有幾百個 hit rate ”

“在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋, ...

還要有 Ah Chiu 的丹東小鳥故事
作者: robertchan    時間: 2012-10-16 10:46

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 02:22 發表
“得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版

“在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋, ...
支持!
引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:48 發表
蘿蔔哥,你咁多歷練,一月10 posts 都得啦 ....   
1日10個都得,不過出得多好似係交行貨咁。

好似1日出10次咁,出出下都冇哂高潮啦。

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野,例如講下點樣彈豬、點樣同蠱惑妹鬥玩野、如何互動、如何送小禮物、嚴打中邪場風險管理........就唔會咁悶。

小弟唔係主修桑拿同K,不過沐足同埋正邪推拿都可以吹得幾嘴的,請勿見笑。。
作者: AINY    時間: 2012-10-16 12:02

引用:

超哥你吴好话呢个就系你今个月的POST喔。。。
作者: AINY    時間: 2012-10-16 12:03

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-16 10:46 發表

支持!

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野 ...
要写就真系如萝卜兄说的一日十个OST都得啦。。写D特别既。。写D感想咯。。。
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 15:59

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-16 10:46 發表

支持!

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野 ...
其實戰場不同,有戰友喜歡打游擊;

有戰有喜歡團隊戰

期待報告
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 16:00

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 12:02 發表

超哥呢排咁勤力,大把故仔
作者: 7-siu    時間: 2012-10-16 16:03

我又答爹,如果超哥一鉠帣謘G

昨晚去吃 buffet, 有师傅 (NOT KMY) 可以在碟上用巧克力写字。

超哥叫师傅写了:  X子,
                                多多爱你!

下款是-------              ( 一臚艂)

把这图案拍下来, QQ传给囡囡,X 子後。把 X子擦掉,然後在(多多)後面加上逗迭AZ成:

多多, 爱你!

下款是-------              ( 一臚艂)

再拍一次,传给另外一馨づヾI

作者: KMY89    時間: 2012-10-16 17:31

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-16 16:03 發表
我又答爹,如果超哥一鉠帣謘G

昨晚去吃 buffet, 有师傅 (NOT KMY) 可以在碟上用巧克力写字。

超哥叫师傅写了:  X子,
                                多多爱你!

下 ...

超哥係屬於靜雞雞食果種
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 21:17

還有春天哥 ...
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 21:19

引用:

支持!

蘿蔔哥

推拿係乜野?戰場係邊度?邪是怎樣界定?
作者: markLee    時間: 2012-10-16 21:45

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:46 發表
很多沒有報名:蜘蛛、冰河、Das Reich、Denny、K01、Mark 哥、公公 、柴爺、DRM ...

更歡迎多些新朋友參加,寫作是種分享
KMY師傅,我係怕自己口輕輕,到時無貨交咋 ! 我依家真係1月1K (唔係洗錢1K),係1個月先去1次。平時都係食住個頂肚飯盒咋 !!
作者: drm    時間: 2012-10-16 22:29

寫一兩個,easy job 而已!不過,爛尾得唔得先?
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 22:46

引用:
原帖由 drm 於 2012-10-16 22:29 發表
寫一兩個,easy job 而已!不過,爛尾得唔得先?

阿度,你可以先寫個結局嗎?
作者: KMY89    時間: 2012-10-16 22:48

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-16 21:45 發表

KMY師傅,我係怕自己口輕輕,到時無貨交咋 ! 我依家真係1月1K (唔係洗錢1K),係1個月先去1次。平時都係食住個頂肚飯盒咋 !!

咁你可以寫我和飯盒的愛情故事
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-17 01:09

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 01:50 發表

還要有 Ah Chiu 的丹東小鳥故事   
都想寫寫丹東小鳥故事,可惜這認識她只有師傅,魔仔和 TT,其它 brothers 看會覺得郁悶
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-17 01:11

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 04:02 發表

呢個都算係 post,  希望有些舊戰友見到會出黎寫番 d 野,出 post 也好,答嗲也好嘛!
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-17 01:18     標題: 回復 10# 的帖子

7少,你好熱心,你好有經驗,全程都係你做導演!
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-17 01:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:31 發表

超哥係屬於靜雞雞食果種 還有春天哥
師傅,我同春天跟 7 少玩左咁耐,唔多唔少都學到 7 少果 d 飛擒大咬的技兩,我和春天是擺明車馬,不會靜雞雞覓食的。
作者: KMY89    時間: 2012-10-17 01:38

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-17 01:32 發表

師傅,我同春天跟 7 少玩左咁耐,唔多唔少都學到 7 少果 d 飛擒大咬的技兩,我和春天是擺明車馬,不會靜雞雞覓食的。

What I mean 你會食得好斯文
作者: KMY89    時間: 2012-10-17 09:48

Butt 幾時會技癢
作者: AINY    時間: 2012-10-17 10:53

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 21:19 發表

蘿蔔哥

不正就是斜咯。。一般人都有D斜。。。
作者: 烈火    時間: 2012-10-17 22:49

,   點解 A-CHIU 成十年, 條女都係"小鳥"呢?
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-18 03:15

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 17:38 發表

What I mean 你會食得好斯文  
當然,如果同 7 少比較  
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-18 03:17

引用:
原帖由 烈火 於 2012-10-17 14:49 發表
,   點解 A-CHIU 成十年, 條女都係"小鳥"呢?
當然不是小鳥啦...........如果仲係,仔女都七八歲了

作者: 7-siu    時間: 2012-10-18 09:21

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-18 03:17 發表

當然不是小鳥啦...........如果仲係,仔女都七八歲了
你咸湿,唔好赖我地!
作者: xocatII    時間: 2012-10-22 11:48

Support!
作者: TenderTrap    時間: 2012-10-23 09:39

引用:
TT 出 post: 如何能同時妥善處理小x和電X (1腳踏兩船教材)
超哥,我只當電X係紅顏,你咁講會令人誤會架!
作者: par3    時間: 2012-10-24 16:54

出啲有權限嘅post呎度係咪可以去盡少少?我有教學題材 但就住就住就唔係好想出啦
作者: 7-siu    時間: 2012-10-24 17:21     標題: 回復 31# 的帖子

权限有高有低。努力的a生自然N高分!就算今天低分,多努力也很快高分可以看了!
作者: par3    時間: 2012-10-24 18:01

我主要係想知權限post可否露典
作者: 斯坦利    時間: 2012-10-25 01:05

支持Support

等我有空也加插多d大陸包膠
作者: robertchan    時間: 2012-10-25 12:59

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 21:19 發表

蘿蔔哥

推拿 = 中、泰式、港式、美容、養生...等等之全身按摩 (正規的不按荔枝,邪骨包埋雀仔按摩)

戰場 = 推拿房

正骨不觸及生殖器,邪骨就按哂你所有唔見得光既部位。

作者: KMY89    時間: 2012-10-25 14:25

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-25 12:59 發表

推拿 = 中、泰式、港式、美容、養生...等等之全身按摩 (正規的不按荔枝,邪骨包埋雀仔按摩)

戰場 = 推拿房

正骨不觸及生殖器,邪骨就按哂你所有唔見得光既部位。

我諗我既界定既邪係好邪
作者: robertchan    時間: 2012-10-25 14:30

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-25 14:25 發表

我諗我既界定既邪係好邪
C兄,按摩的邪,與桑拿仁K的邪,標準是不同的。
作者: KMY89    時間: 2012-10-25 15:03

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-25 14:30 發表

C兄,按摩的邪,與桑拿仁K的邪,標準是不同的。  

Concept 都相同,只係技師用既器官不同
作者: sam_luk    時間: 2012-10-25 23:02

作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-26 00:59

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-10-23 01:39 發表

超哥,我只當電X係紅顏,你咁講會令人誤會架!
TT 哥哥仔,乜紅顏都可以係咁車既,我以為紅顏知已是指可以談心事的女性朋友!

唔通見過你同佢依依挹挹既兄弟都誤會 ?  

作者: Ah+Chiu    時間: 2012-10-26 01:03

引用:
原帖由 sam_luk 於 2012-10-25 15:02 發表
我是新朋友,但還未加入你們的聚會, 亦很少這種活動, 一個月去一次沙灣吧, 東莞/長安只去過兩次。
各師兄加油~
新朋友,出個 post 講下你在沙灣玩的經歷,好嗎?
作者: KMY89    時間: 2012-10-26 08:56

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 00:59 發表

TT 哥哥仔,乜紅顏都可以係咁車既,我以為紅顏知已是指可以談心事的女性朋友!

唔通見過你同佢依依挹挹既兄弟都誤會 ?  

佢既思維方式不同,尊敬的人可能用既扑
作者: Haidada    時間: 2012-10-26 16:38

引用:
原帖由 sam_luk 於 2012-10-25 23:02 發表
我是新朋友,但還未加入你們的聚會, 亦很少這種活動, 一個月去一次沙灣吧, 東莞/長安只去過兩次。
各師兄加油~
新朋友们能、慢慢就熟啦。。多D谢下出精经历丫。。
作者: TenderTrap    時間: 2012-10-26 22:22

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-26 08:56 發表

佢既思維方式不同,尊敬的人可能用既扑   
咁你咪好危險!?
作者: simonkok    時間: 2012-11-1 00:33

十一月先來...會唔會遲左d呢?.......................
作者: 大大隊    時間: 2012-11-21 00:34

支持支持支持
作者: nmpkl    時間: 2012-11-21 02:17

不經不覺差不多十年....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0